Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Pandemonium
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik platformówek
_One_
Grał ktoś z was w to cudeńko ? Niedawno znalazłem 2 część tej gry w moim stosiku gier (Czekam aż dojdzie do mnie pocztą Ratchet & Clank 2, więc nie mam co robic tongue.gif ), chciałbym zagrac w pierwszą częśc tej gry, ale mam tylko 2, i jest to świetny platformer w 2,5D (Nie chodzisz dowolnie po planszy, tylko cały czas wyznaczoną trasą) w grze kierujemy jakimś pajacem i laską (przy wyborze świata do którego się udajemy możemy zamieniac postacie wink.gif ) gra na swoje czasy jest świetna, chociaż fabuła i przeciwnicy są "trochę" dziwni tongue.gif np. Boss w postaci wielkiego jajka z koroną na głowie tongue.gif ale i tak w grę warto zagrac smile.gif słyszałem że pierwsza częśc tej gry to pierwszy platformer w 3D na psx biggrin.gif Gra wyszła także na Nokia N-Gage smile.gif

To okładka z pierwszej części gry smile.gif
Pandemonium

A tak wyglądają postacie w 2 części gry
Aem
Dziś dorwałem wersje na N-Gage. Kiedyś grałem w pierwszą część, gdy zaczynałem tylko przygode z PSXem, po ujrzeniu tej pozycji w akcji na moim telefonie moge z radością stwierdzić że konwersja nie odbiega od oryginału prawie w ogole, z wyjątkiem tego że na konsolofonie Nokii brakuje muzyki confused.gif
Ogolnie zarówno wersja z PSXa jak i N-Gage'a wypada moim zdaniem naprawde bardzo fajnie.
Siara_iwj
...Bubsy 3D było starsze...ale Pandemonium na sowje czasy dawało popalic...niestety gierka liniowa i po jakims czasie strasznie nudna, a druga częśc to juz całkowita porażka...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.