Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Super Paper Mario
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > Wii
MasterShake
ok, nintendo robi na gcn paper mario nowe :
http://cube.ign.com/articles/708/708018p1.html
HunterX
...i warto dodać, że to będzie platformówka. ;] Ale zapewne fajna platformówka, w końcu to Marian.
ogqozo
Nie wiem, jak można było kompletnie pominąć tę pozycję w relacji z E3, i jeszcze bezczelnie wspomnieć, że GaCek nie żyje i została mu tylko Twilight Princess. Ta gra będzie rewelacją, grafika zachwyca oryginalnymi patentami (wygląda też lepiej niż Sly 3), normalnie co chwila jakiś nowy efekt, w gameplayu też są ciekawe rozwiązania wynikające z "papierowego" stylu, no i... to nowa platformówka z Marianem. Zapowiada się kapitalna pozycja i myślę, że nawet mając Wii i Mario Galaxy wiele osób chętnie zakupi na święta Mariana na starą konsolę. Zobaczcie filmiki z gry, bo naprawdę warto. Na pewno żaden platformer w tym roku - poza Galaxy i SMB na DS-a - nie dorówna tej pozycji.
Elpie
Połączenie fenomenu papierowego Mariana i oldschoolowości Mario World. Szykuje się hit, mniam smile.gif
n-name
ciekawe jak będzie z dostępnością, pewnie kiepsko
Setezer
Nie sądze -> kilka lepszych sklepów na pewno załatwi tę gierę, upłynie miesiąc, dwa i SPM pojawi się na allegro za ponad 100zł (potem cena zejdzie tak do 80 i się utrzyma długi czas).
Halcos
Wiedzieliście, że SPM przesunęto na Wii? Nie? No to już wiecie.
This game was originally designed for the GameCube, but it was later moved to the Nintendo Wii platform.

Nie widziałem jeszcze firmy, która tak olewałaby własną konsolę. Nawet Sony dłuugo po premierze Ps2 (2002 rok) starało się o jakieś gierki na PSX-a, a tu? Nie zdziwiłbym się jakby i Zeldę nam zabrali (oby to się nie stało).
MasterShake
a to juz ktos o tym przebakiwal, myslalem ze plotki a tu prosze. To ile gier na ngc jeszcze wyjdzie?2? XD
Gresh
Jak dla mnie extra!! Co wy o Super Paper Mario myslicie :
Dla mnie rownie fajne co Galaxy... a moze bardziej oryginalne - ta zabawa kamera i stereotypami rozgrywki...
"Coś nie tak?? - sprawdz inna perspektywe"
ogqozo
Faktycznie bardzo zachęcająco to wygląda.
jjot
dobrze kojarze, ze maja dodac tryb multiplayer? mozliwe, ze mi sie pomylilo z SSB:B.

edit

http://www.wii-volution.com/news/wii-media...io-trailer.html - nowy trailer zapowiada sie zayebiscie
CassSept
Oby europejska premiera była jak najszybciej. PAtent z "przewracaniem" stage`a i przechodzeniem za blokami, czy po tle, zapowiada się świetnie biggrin.gif
jjot
ktos orientuje sie kiedy europejska premiera SPM? dzis ninny pokazalo na swojej stronie q2 lineup i jakos tej gry tam nie widzialem. ot, taka ironia- konsola sprzedaje sie lepiej od konkurencji, ale nie ma dobrych gier.
ogqozo
CYTAT(ogqozo)
Nie wiem, jak można było (...) bezczelnie wspomnieć, że GaCek nie żyje i została mu tylko Twilight Princess.

No popatrz... Byłem młody i głupi ;].

Dziś sam jestem dziadkiem... nowy Marian na Wii wyszedł w USA i dostał 8,9 od IGN-u. Grunt w tym, że zobaczyłem jeden trailer i widzę, że humor ze starych części został zachowany, a i nowe patenty w rozgrywce nie ograniczają się do okazjonalnego przełączania się między wymiarami.
Więc chcę mieć tę grę, tylko ile mam czekać, aż będzie do kupienia. Ona albo jakiś dobry freeloader.

Aha, jak wspomniali na IGN - gra w 3D faktycznie nie wygląda zbyt oszałamiająco. Jednak wygląd światów w dwuwymiarze dużo bardziej dopracowali.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.