Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ghost Recon Advanced Warfighter
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
ksips1
Mam pytanie

Czy GRAW na PS2 to naprawdę aż taki gniot że wogóle nie warto kupować? Grał już ktoś?
Jakim
Wczoraj zaczałem grać. Powiem ci że jest dziwnie. Na bank nie jest to poziom X360 (hahha) ani nawet Xboxa ale... nie jest wcale tak tragicznie ja mówią. Grafika otoczenia nie jest wcale taka znowu padacka:/ Wygląd broni owszem, woła o pomstę do nieba, ale tez nie wszystkie. Jestem po ukończeniu dwóch mkisji i powaznie, spodziewałem się czegoś gorszego.

Jak dla mnie, chopka, który nie miał do czynienia z wersją z 360 jest to gra na 7.
ksips1
A miałeś już do czynienia z jakimiś bugami? Jak wygląda przyjemność z gry? (coś w stylu BLACK czy może R6 Lockdown biggrin.gif)
Jakim
do blacka nie ma porównania. Tak pod względem graficznym, jak sposobie rozgrywki.

Tutaj raczej eliminujesz przeciwników po cichu, likwidując ich jednym strzałem. Ponadto masz członków drużyny, którzy podążaja za tobą lub w miejsca które im wskarzesz.

Co do bugów to narazie jakichś większych ani nawet mniejszych niezauważyłem. Za to AI jest mega głupie. Patrze z daleka stoi przeciwnik, mój kompan tez go widzi i leci w jego stronę. Przeciwnik leci w stronę mojego kompana. I tak lecą, lecą aż stoja od siebie 3 metry, wtedy sięgają po broń i... zdążyłem załatwić kolesia zanim sięgnął po broń. Kapa to AI, a to dopiero początek!;]
ksips1
Da się grać w nią przez neta?

To zdjęcie naprawdę pochodzi z PS2?
sentinel
lol, prędzej z ps3. ;-)

g.r.a.w. na ps2/xboxa to gniot niesamowity - przynajmniej, jeśli oceniać go jako sequel gr2. jeśli całkowicie odciąć go zaś od serii i spojrzeć jak na shootera fpp z niższej półki - można zagrać (sklepie, u kumpla, na zlocie...).
ksips1
http://www.playfuls.com/picview_6_game_104...Warfighter.html

Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter (PS2 game) screenshot 6 / 11

A jak jest z multi?
sentinel
QUOTE(ksips1 @ 14 05 2006, 12:26) *

no i? ;-> a jak ci pokażę rasowane shoty z gt3, które wyglądają lepiej niż z gt hd, to też "łykniesz"? ;-)
Jakim
ja osobiście nie grałem w żadnego ghosta na Ps2 (jedynke na Pc) węc gra jako tako mi się podoba. Może przesadzam ale naprawdę nei jest tragicznie.

A tutaj mas ztypowy screen z wersji Ps2. Prawie jak PSX

ksips1
A jest multi?

to by była jedyna rzecz ratująca ten tytuł
Jakim
niestety nie ma:/
konrado0905
mysle ze ocena w PE byla nieobiektywna poniewaz:
1. MUTTI sam stwierdzil ze nie jest fanem GR
2. najpierw testowal wersje na Xo
ksips1
QUOTE(Jakim @ 14 05 2006, 15:17) *

niestety nie ma:/

Napewno? W sklepach, w opisach AW jest napisane:

QUOTE("Ultima")
Kategoria: PlayStation 2 » Gry
Wydawca: Ubi Soft
Używa: Dual Shock, Headset, Memory Card, Network Adapter
Ilość graczy: 1, 1-2, Gra sieciowa
Kategoria wiekowa: 16+
Wersja językowa: angielska
Dostępność: Zamówienie specjalne
WWW: www.ghostrecon.com/

QUOTE("Wirtus")
* Przejrzysty interfejs.
* Zaawansowany system bojowy - połączenie nowoczesnych typów broni z nowinkami technicznymi.
* Dopracowana grafika i efekty wizualne.
* Rozbudowany system Sztucznej Inteligencji.
* Możliwość gry w trybie wieloosobowym przez Internet.
Jakim
a przepraszam.. na samym poczatku pytają nas o Solo Campaign czy Multiplayer Online.
ksips1
A grałeś w multi?

Można strzelać zza rogu?

Powiedz mi tylko jedną rzecz....... warto?
Jakim
Powiem ci inna rzecz: nie grałem w mullti. A za 200zł niewarto.
ksips1
Rozumiem..... a powiedz mi jesszcze jak jest z tym wychylaniem broni zza róg?
Jakim
Heh kapa;] Przytrzymujesz L1 i wychylasz gałke w lewo bądź w prawo. Postać poprostu wychla się o 45 stopni w daną stronę, w dodatku jest w tym taki bug, że poprostu nie da się czasem wogóle wychylaćconfused.gif Jest to absolutnie nieprzydatna sprawa;] Zresztą gra jest FPP więc rtakie akcje jak wychylanie broni za róg nie mają za bardzo miejsca.

Dalej utrzymuję moja ocenę.. no okej będzie te 7- za KOSZMARNA animację przeciwników. Upadaja w dosłownie 4-5 klatkach i śmiesznie to wygląda. Za to animacja twojego kompana jest nienaganna. I to właśnie postać, której wydajemy rozkazy może wychylać się zza ścian i strzelać. Ty raczej nie:p
ksips1
Z tym wychylanie chodziło mi o taki motyw jak w 360'

Podchodzi do rogu i sam karabin wychyla, wtedy przęłącza się widok na taki mały prostokoncik z celownikiem
Jakim
nie ma takiej rzeczy. przynajmniej ja jej nie zauwazyłem.
ksips1
QUOTE(Jakim @ 14 05 2006, 17:47) *

A za 200zł niewarto.

A za 60zł?
ksips1
Pograłem, pograłem i jak najbardziej nie godze się z opinią w gazecie wink.gif
Moim zdaniem gra jest bardzo dobra, fakt, niektóre motywy są niedociągnięte ale ogólnie naprawdę jest dobrze cool.gif
naruto1991
W.g mnie GRAW na PS2 nie jest, aż tak s(pipi)y, ale widok gościa, którego pierdakniesz ze snajperki jest po prostu powalający. Gniot od strony wizualnej. Podobają mi się wstawki dot. wyposażenia armii U.S.A:) he, he mam takiego świra. Moja ocena tej gry to 7.
Dziękuje koniec, kropka... smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.