Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Wasza ulubiona postac - nie koniecznie glowny bohater.
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik platformówek
Stron: 1, 2
BiSoN
Organizujemy ranking waszej ulubionej postaci z platformowek. Wasze typy nie musza byc tylko glownymi postaciami, moge to byc tez negatywne postacie, bossowie albo towarzysze. Zasady sa takie :

1. Kazdy oddaje tylko jeden glos.
2. Postacie tylko z platformowek.
3. Trzeba uzasadnic wybor.

Glosy bede podliczone za jakis czas, chyba ze nikt sie nie wypowie. Byc moze bedzie to wykorzystane w jakims celu.
_One_
Jak

Wybór jest oczywisty, zaj3biści3 się prezentuje, wygląd, ale przedewszystkim podoba mi się jego głos. biggrin.gif
Ma 2 oblicza (w części 3) Mroczna(dark eco) i jasna(light eco).
Najbardziej mi się podoba jego przemiana light eco, kiedy wyrastają mu skrzydła, jeszcze do tego giwera... no normalnie wypas, ja bym to nazwał "Angel of Darkness, God of Destruction" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
n-name
Ja stawiam na Mario, uzasadniam tym że lubie gierki z nim i są one zawsze dobre, to tyle
Hubi.
QUOTE(one_winged_angel @ 14 05 2006, 20:32) *

Jak

Wybór jest oczywisty, zaj3biści3 się prezentuje, wygląd, ale przedewszystkim podoba mi się jego głos. biggrin.gif
Ma 2 oblicza (w części 3) Mroczna(dark eco) i jasna(light eco).
Najbardziej mi się podoba jego przemiana light eco, kiedy wyrastają mu skrzydła, jeszcze do tego giwera... no normalnie wypas, ja bym to nazwał "Angel of Darkness, God of Destruction" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Tez lubie Jak'a, ale zaraz po... Daxterze. I to na niego oddaje glos.
Glownie za humor i aluzyjki. I za design smile.gif
Gryn
Daxter. "Bydle" po prostu kosi wszystkich smile.gif Teksty ma po prostu boskie, ogólnie kolo wypasiony laugh.gif biggrin.gif
Oskae
Spyro najfajniejszy smok moze przyleci i kaczki wygoni
Mario64
Ja tam wprost kocham Yoshiego. Lubie bardziej zwierzęta od ludzi.tongue.gif Yoshi jest silny,mądry (tak mi sie wydaje) i ma super umiejetnosci (tyczy sie to tez ssb).
Hela
Daxter, za jego teksty i pelnoprawna przygode na PSP.
K.N.D.J.
Daxter za swoje teksty i humor
Lasiu
Daxter za swoje haselka tongue.gif
Yap
Ja natomiast uwielbiam wprost Executive Supreme Chairman'a Drek'a laugh.gif . Kolo wymiata ze swoimi tekstami biggrin.gif .
STIVI
Klonoa ^^ od kiedy na gba zaczełem pykać
poprostu bardzo mi sie podoba ogólnie tongue.gif szczególnie uszy(dałbym Sonica ale Klonoa mnie podnieca bardziej)
Rince
Kapitan Qwark aka Steve! Scenki z tym kolesiem zawsze mnie rozwalały biggrin.gif
koval
Daxter za całokształt twórczośći biggrin.gif
Nitro
DAXTER za jego zajefajne teksty i śmieszny wygląd biggrin.gif
desden
Sądze, że mimo upływu lat....to jednak Abe mudokon ze świata Oddworld jest tym madafką, który jest moim zdecydowanym favorytem.
Jest zabawny,duzo czarnego humoru się znim wiąże i to bardzo ...biggrin.gif
Nie wiem jak bardziej go usprawiedliwić moim wyborem, trzeba czuć ten klimat gry by to zrozumieć happy.gif
JJJ
Conker za jego przepity i przepalony glos i mega humor
Aem
Crash - to z nim zacząłem przygode z platformówkami i z PSXem w ogole, pierwsza naprawde wciągająca gra, świetny bohater, świetna gra... No po prostu cudo ! Do dzis sięgam z chęcią po najnowsze części Crasha i wspominam jak to było przed 8 laty hyh.gif
Martinex
Crash z miedzy innymi z nim zacząłem przygodę z PSX'em,a także Sonic z nim z kolei zacząłem przygodę z DC.
Dragoov
Crash za początek przygody z Psx'em
Siara_iwj
Klayman za to, że jest debilem i jakos się w tamtym świecie znajduje...zupełnie jak ja w tym :>
Krychuone
CRASH BANDICOOT icon_twisted.gif

szalony lisek - świetna postać, zakręcony maniak, dobrze wygląda i jest sympatyczny
czegóż chciec wiecej heee biggrin.gif
wiki1993
Ratchet- bo jest z mojej ulubionej platformówki
Uzny
biegajaca/latajaca rakieta z raymana 2 :f
Sothiz
Abe z serii Oddworld biggrin.gif Motywy ze sterowaniem swoimi pierdami rządzą biggrin.gif Filmiki w tych grach tez są dobre... Ale trzeba poczuc klimat tej gry aby to zrozumiec smile.gif
first99
Daxter, bo bez niego dialogi w Jak'ach byłyby nudne
Figaro
oczywiście że Daxter. Conker oraz Marian też są wdechowi. Takie jest podium.
Musti
Crash za to że to taka Fajtłapa bohater prezentujący szalony styl walki biggrin.gif
jurget
1. Clank (szef od Ratcheta, który go musi nosić na plerach)
2. Conker (niezły alkoholik)
3. Crash
Stachu
Daxter wygra ,bo jest najlepszy wiec ja zagłosuje na swojego ulubionego

Guru z Sly3

podcast
Rayman! smile.gif
Dr.Czekolada
Ja rónież popieram Rejmena happy.gif, za to że jest sympatyczny jak cholera i równie mocny , ew Globoxa za to że większego debila nie spotkacie (chyba tylko Ratchet przebije go irytującą gadką).
orzel
1..Neo Cortex-za wygląd i charakter bez niego Crash wiele by stracił.
2.Crash -madafaka w każdym calu i tyle biggrin.gif
3.Dexter -za to że włączam gre tylko dlatego żeby posłuchać jego odjechanych tekstów.
Olsen
Daxter wymiata ze swoimi uwagami biggrin.gif
Baton
O dużo mam swoich ulubionych postaci sa to :
- Daxter bez którego seria JAK niema sensu smile.gif
- Samos - dziadzia z JAKA który wyglądem przypomina troszkę buszmena
- Cortex który w Crashu jest totalna fajtłapą lamą itp. itd.
- Crash spoko lisek z lekkim garbem ale niezły ziom wink.gif
- Ratchet no poprostu fajnie się nim gra
- Clank puszka z coca coli light z zielonymi oczkami a jednak Ratchet chętnie nosi ją na plecach wink.gif oraz wogóle fajny robocik
- Protopet z Ratcheta 2 który fajnie wyglada i się potem powiększa " troszkę "
- Kapitan Qwark ( niewiem czy dobrze napisałem ) no wogóle czubek z niego bo niebardzo myśli ale śmieszny gostek i w 2 dowiadujemy się o jego wynalazku ciekawym smile.gif
wesola owieczka
Cortex - bo ma dużą głowe i śmieszne chude nóżki tongue.gif
Daxter - bo rozśmiesza do łez
Adas
Dexter. Za jego (pipi) teksty i za to że jego przygoda na PSP zapewniła mnustwo zabawy.
WESKER-DL
Abe icon_wink.gif
maDeNTi
Oczywiscie ze CRASH BANDICOOT bo kto inny jest tak malo rozgarniety i do tego tak zakrecony jak on. Po za tym to wlasnie z ta postacia jestem emocjonalnie zwiazany ,bo wiem co ten maly lisem musial przejsc zeby te krysztalki nazbierac xD.
I do tego wszystkiego ma YoYo wink.gif .
Konar$ky
Daxter........czy musze dodawać coś więcej? wink.gif
dx36
Crash za jego odżywianie biggrin.gif (jabłka biggrin.gif)
balthier
Moja ulubiona postać: Ratchet za jego poczucie humoru i świetne wypowiedzi !
D'y
Crash - za liskowatość i jabłka biggrin.gif
Shadow z gier z Soniciem
Daxter z Jaka

Tyle smile.gif
Di
Zero z serii Megaman X (ew. Megaman Zero z GBA) ;)
zet
FORD CRULLERS [psychonauts]
doje.bany pomysł z jego wszechobecnością w grze i designem(a'la ajnsztajn:)
Ceglash
Nikki z "Pandemonium!". Zwłaszcza w sequelu była bardzo kobieca... oj bardzo;)
Dud.ek
Conker - hardcoreowa postać biggrin.gif
Heviro (Fanboy BDG)
Rayman - za pomysł na nie tuzinkowość i za to ,że każda gra z Rayman'em to była jedynego swojego rodzaju przygoda bajkowa pełna . jak interaktywna kreskówka .

Klayman - za debilizm wyraz twarzy i poczucie humoru nie raz banan pojawiał się na twarzy patrząc co ten daleki kuzyn plastusia wyprawia .
Michu2
Rayman.......za całokształt smile.gif
Ölschmitz
Rayman, rowniez jak kolega wyzej napisal, za caloksztalt. rayman jest moim idolem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.