Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Kingdom Under Fire: Circle of Doom
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Ryo-San
Phantagram's Kingdom Under Fire series is moving on to Xbox 360, in the form of Circle of Doom - to be released in Q2 2007. They are entering new grounds now, making the RTS into an action-RPG title. You can take your offline character to the Xbox Live world and challenge other players, or play coop - or even trade items with them. Another KUF game seems also to be in the works, and here are some artworks from the first next-gen version of the Kingdom Under Fire games.

kilka fajnych artow(chociaz te 4 pierwsze to IMO juz sa modele z gry - Clown wymiata)...
http://xboxyde.com/news_3007_en.html
no i tym razem action RPG a nie RTS
Diabeu
no to będą musieli system walki dopakować skoro odchodzą od rts'a w kierunku action

nie powiem, czekam na to, KUF jest genialny
ememiks
Tak jak KUF wyszedl na x1 to jak zobaczylem sam poczatek to sie zakochalem wink.gif ale dlaczego nie chca robic z tego rts'a?
Diabeu
http://www.xboxyde.com/news_3458_en.html

skan z Famitsu

ale będzie rozpierducha
Mastah27
Masa screenów, artworków i trailerów:

http://www.gamersyde.com/news_5574_en.html
Brolly PL
Wersja demostracyjna jest na Xbl na kontach koreańskich. Problem jest jedynie w tym ze jest ono zablokowane dla wszystkich poza Azją. Jedynie czekać. Jak się pojawiło tam to w najbliższym czasie powinno wylądowac na EU i USA
WildFirePL
gra jest przepiekna, czekam na nia z niecierpliwością, jedna z gier must have !!!

premiera na poczatku lutego !!
Czezare
Czy ktos juz mial przyjemnosc dziabnąć hamerykańskie demko tej gry i moze sie podzielis wrazeniami?Jestem napalony na ta gre jak nie wiem co tongue.gif
Gooralesko
Jaka szkoda, że mam blokadę na IP bo za nic nie mogę ściągnąć tego dema. Zainteresowałem się niedawno tym tytułem i miałem zamiar go wypróbować. Ach ten Microsoft.
mario87
Mam konto na USA ale za chooja nie idze ściągnąć. Jest napisane tylko że nie można pobrać z dostępnej lokalizacji.
wpieniacz
Ja takze mam konto na USA i sciaglem to demko bez wiekszych problemow. Demko ma 1,2 GB i oferuje gre jedna postacia, o ile graficznie prezentuje sie niezle o tyle sama gra jest monotonna i nie oferuje nic specjlanego o to na A ciosy jedna bronia na X druga na RT jeden czar na B drugi. Moim zdaniem nie ma co sie zachwycac i napalac na trailerach wygladalo to o wiele lepiej jezeli demo oddaje potencjal pelnej wersji to na bank jej nie kupie.
Gooralesko
Coś mi się zdaje, że hitu nie będzie. ba nawet dobrej gry nie będzie. Spójrzcie na średnią ocen http://www.gamerankings.com/htmlpages4/932035.asp Zawsze w mojej karierze gracza gry które miały takie słabe oceny były dla mnie krapem. Ostatni raz jak two Worlds kupowałem nie wierzyłe, że gra jest tak słaba jak wskazuja oceny (średnia 49%!) ale niestety po raz kolejny okazało się to prawdą. TW było żenujące i KUF:CoD również raczej będzie.
Czezare
CYTAT(Gooralesko @ 10 01 2008, 17:21) *
Coś mi się zdaje, że hitu nie będzie. ba nawet dobrej gry nie będzie. Spójrzcie na średnią ocen http://www.gamerankings.com/htmlpages4/932035.asp Zawsze w mojej karierze gracza gry które miały takie słabe oceny były dla mnie krapem. Ostatni raz jak two Worlds kupowałem nie wierzyłe, że gra jest tak słaba jak wskazuja oceny (średnia 49%!) ale niestety po raz kolejny okazało się to prawdą. TW było żenujące i KUF:CoD również raczej będzie.

Nie do konca sie z powyzszym zgodze.Bywaja gry skandalicznie nie docenione, ale patrzac w druga strone bywaja rowniez gry horrendalnie przecenione.Do tych pierwszych zaliczylbym np Ninety Nine Nights, ktoremu inkryminowany 1UP przyznal note zaledwie 6/10, a moim zdaniem gra zasluguje spokojnie na 7,5, a nawet 8/10.Podobnie Conan.Oceny wskazuja na przecietniaka, a jest to jedna z najgrywalniejszych gier na X360 bez dwoch zdan.Do drugiej zas grupy osobiscie zaliczylbym Bioshock, ktory w zyciu nie zasluguje na tak niebotyczne oceny (9,6/10), a co najwyzej na 8/10.O Halo 3 juz nie wspominam.Gra bardzo dobra, ale oceny bliskie idealu sa IMO z d..y wziete.Tyle na ten temat.Ja KUF na pewno kupie, a 1UP taka ocene to sobie moze w czteroliterowke wsadzic.
Salwador
Ściągnąłem sobie Demko z stanów i po zagraniu twierdze że muszę tą gre mieć!!Bardzo mi przypadł klimat tej gry i elementy rpg niczym z diablo...Raczej ogólnie uważam że samotny singiel może być nudny na dłuższa metę lecz zabawa sie zacznie przy 4co-op online oraz losowe mapy!!Tak po za tym grafika jest bardzo dobra czas wręcz świetna..grywalność jak i klimat,ciosy,czary mi się strasznie spodobały..Jeśli ktoś lubi Action RPG to polecam..Ale ogólna moja ocena dema to 7/10...Brakuje właśnie mi takich ogólnie gier :) typu Diablo...Hack&Slash
zolwik777
A na play-asia można tanio dostać, sam bym może zamówił ale kuźwa nie wyrobiłem sobie jeszcze ekarty, ciągle powtarzam, że to w końcu zrobie, ale jakoś mi nie spieszno. sad.gif
Czezare
Gra jest juz po rynkowym debiucie.Ktos z was juz kupil i gra?Jak wrazenia?Jest az tak sredniawo jak mowi wiekszosc recenzji?Conan tez zbieral ciegi, a dla mnie jest to jedna z najlepszych gier 2007 roku.Caly czas sie waham czy kupic wlasnie KUF, czy DMC4...Pomozcie mi podjac decyzje wink.gif
Zeratul
Zdecydowanie DMC4, KuF jest slabiuutki, jade go wlasnie dzis sprzedac i lykam DMC4. Jedyny fun jaki z tej gry moze byc, to przechodzenie jej w co-op. W sumie ona pod multi wlasnie zostala stworzona... jest nudna i monotonna... Nie polecam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.