QUOTE(Memory @ 17 05 2006, 18:25)

Drzewa i spojrzenie trawy rzeczywiście dobry!
lol
polska język trudna być!
w temacie golfu(zwłaszcza golfu robionego w sylu anime) zbyt dużo z grafiki się nie da wyciągnąć, a tu to wygląda naprawdę ładnie. jak grywalnośc będzie taka jak w poprzednikach to ja w to wchodzę
wortigern
18 05 2006, 06:57
czy tylko ja mam wrazenie ze memory nie jest polakiem/nie umie mowic po polsku i uzywa jakiegos translatora online?
albo ktos od paru lat robi nas w niezłego ciula i udaje memorego:p
Mastah27
23 09 2006, 23:44
nightrunner
23 02 2007, 11:10
Nowe screeny :
http://www.playsyde.com/news_4038_en.html .
Graficzka moim zdaniem daje radę, a o gameplay myślę, że nie ma co się martwić

Dla mnie to taki mały "must have"

Oby tylko nie było dużego obsuwu w stosunku do wersji japońskiej...
mczaper
23 02 2007, 11:22
Ta gierka mi przypomina Mario Golf z N64

Tylko ze w owiele lepszej oprawie
Prezentuje sie naprawde bardzo ladnie, jestem bardzo miło zaskoczony

Moze ktos wie kiedy premiery tej gry?
W Japonii maja "lekkiego" hopla na punkcie tej serii.
http://images.playsyde.com/gallery/public/4970/1211_0019.jpgnice
haha wlasnie chcialem dac linka

Nie no jak dla mnie ta gra wyglada niesamowicie.. a biorac pod uwage ze sam system i generalnie grywalnosc kazdej z czesci stala na niesamowicie wysokim poziomie.. gra bedzie masakrowac

Kurde mam coraz wiecej dylematow ;P Chwile wczesniej widzialem screeny z Trusty Bell i gra wyglada oblednie do tego sam fakt ze to bedzie RPG japonski i gra muzyczna niejako.. No bo skoro motywem przewodnim jest muzyka Chopina to sama oprawa muzyczna bedzie zapewne stala na niesamowicie wysokim poziomie.. a dla mnie dzwiek w filmach czy grach to 50% takiej produkcji :> Ciekawie sie robi.. a jeszcze 2/3 miesiece temu zarzekalem sie ze napewno nie kupie XO

shit... ;/
mczaper
24 02 2007, 22:10
CYTAT(YETI @ 23 02 2007, 11:59)

Moze ktos wie kiedy premiery tej gry?
Gdzies na www czytalem ze lipiec 2007

Ale demko bedzie 21 marca na PS Store
mczaper
16 03 2007, 17:40
The first 10 minutes: Everybody's Golf demohttp://www.playsyde.com/news_4108_en.html
VascoDa
17 03 2007, 23:26
godzinka spedzona z demo zrobila mi b.dobrze

Sliczne postacie, animacja. Tak samo jak zawsze dobre sterowanie.
No i smaczki. Ludzie uciekaja z linii strzalu, Niedzwiedzie z krzakow bija ci brawo. Widac podmuchy wiatru nad glowami...
Bardzo przyjemne.
CYTAT(VascoDa @ 18 03 2007, 01:26)

Niedzwiedzie z krzakow bija ci brawo.

lol
widze ze w tej grze panuje specyficzny klimat
LOL nie grales w HSG ? :A Ta gra zabija

.. a juz jako party game jest poprostu nie do opisania - oczywiscie jesli ktos bedzie podzielal taki klimat, a niestety nie wszystkim cos takiego pasuje
VascoDa
18 03 2007, 01:09
Spokojna glowa Gemi. Golf byl, jest i bedzie jedna z niesmiertelnych gier, ktora zawsze ma duzo fanow.. to troche jak z tetrisem
CYTAT(VascoDa @ 18 03 2007, 01:09)

Spokojna glowa Gemi.
Golf byl, jest i bedzie jedna z niesmiertelnych gier, ktora zawsze ma duzo fanow.. to troche jak z tetrisem

HSG

inne golfy no moze poza Pangya (takie internetowe mmorpg dla fanow golfa; > - polecam) sa do kitu
nightrunner
19 03 2007, 16:11
W zupełności się zgadzam z przedmówcami:D To najlepszy golfik w ogóle (jeśli oczywiście nie przeszkadza Ci arcade'owe zabarwienie i mangowe postacie) - po prostu FUN w najczystszej postaci:)
CELL7777
21 03 2007, 12:36
Ambrozik
27 03 2007, 13:05
Wczoraj ściągnłem demko z JAP PS store. Gra jest świetna , grafika przepiekna ( jesli ktos lubi te klimaty

). Dzisiaj z kumplem nie moglismy sie oderwac szkoda, że można grać tylko na 3 dołkach ( ogólnie jest 5 i 2 postacie do wyboru). Czekam na full wersję bez krzaczkow
Kiedy i czy pojawi się demko tego Golf'a na EU PStore?
Trzcina
27 03 2007, 16:38
Jedno z NAJLEPSZYCH I NAJCIEKAWSZYCH dem dostpenych na PS Store...
GMB po co ci demko europejskie? Zaloz nowy profil, zrob 'sign up to playstation network' i zaloz konto na japonie. Nie jest to jakos specjalnie trudne (duzo tutoriali mozna znalezc na necie, ale nie pros mnie o linka bo nie chce mi sie szukac ;P)
Everybodys golf to jedna z NAJMIODNIEJSZYCH GIEREK na wieksza liczbe graczy... Ale nawet w single jest MEGAMIODNA

Demko japonskie dziala bez problemow, wiec polecam zasysac.
CYTAT(Trzcina @ 27 03 2007, 17:38)

Everybodys golf to jedna z NAJMIODNIEJSZYCH GIEREK na wieksza liczbe graczy... Ale nawet w single jest MEGAMIODNA

Demko japonskie dziala bez problemow, wiec polecam zasysac.
Tez mi odkrycie ;>
Dla nie wtajemniczonych ta seria ukazuje sie juz od ladnych 10 lat

Czy cos kolo tego.
Demko jest prześwietne. Lubie ten typ humoru i mam nadzieję, że gierka pojawi się również w EU.
300,000 Pre-orders for PS3 Everybody's Golf 5
http://www.gamefront.de/
Enkidou
12 06 2007, 19:03
Tam tylko pisze, że dotychczas 300.000 egzemplarzy gry zamówili japońscy sprzedawcy. A więc niezupełnie pre-ordery.
abradab75
13 06 2007, 10:19
germańskiego to ja nie poniemaju, ale inne zródła mówią o preorderach złożonych przez graczy
Wiecie może kiedy ta gra pojawi się u nas? Będzie w ogóle tryb online? Fajnie jak by można było grać we dwóch a nawet więcej graczy jednym padem online.
Enkidou
13 06 2007, 11:14
Inne źródła źle przepisały z GameFront.de, a inne spisały od tych, którzy sami źle spisali. ;p Zresztą wystarczy tylko poczekać na wyniki sprzedaży z pierwszego tygodnia, dwóch. Biorąc pod uwagę 300.000 pre-orderów gra logicznie musiałby pójść w tym czasie w nakładzie ok. 500.000 egzemplarzy (licząc jeszcze tych którzy osobiście wybierają się do sklepu). Jeśli poprzednia część, jeśli mnie pamięć nie myli, lekko przeskoczyła milion sprzedanych egzemplarzy, to teraz jest to właściwie niemożliwe z milionem konsol pod japońskimi dachami. No chyba, że co najmniej połowa obecnych właścicieli PS3 kupiła konsolę dla Everybody's Golf 5. Fajnie by było, ale mimo to szczerze wątpię.
abradab75
13 06 2007, 15:11
CYTAT(GMB @ 13 06 2007, 12:04)

Wiecie może kiedy ta gra pojawi się u nas? Będzie w ogóle tryb online? Fajnie jak by można było grać we dwóch a nawet więcej graczy jednym padem online.
Hot Shots Golf 5 ma być w całości przystosowany do rozgrywek online, nawet do 50 osób w jednym lobby.
zresztą sam zerknij:
http://www.kikoo.pl/news/307-1/300-000-pre-order%C3%B3w/
oceny z famitsu
9/9/9/9
IMo w koncu jakas gra na PS3 ktora popchnie sprzedsaz PS3 w Japonii.
Nie sądzę, żeby wiele się zmieniło.Pewnie będzie to jednotygodniowy boom jak w przypadku Gundamów, a potem sprzedaż wróci do standardowych +/- 10tyś.
Kiedy premiera w Japonii?
Enkidou
25 07 2007, 21:09
Na Play-Asia jest już od wczoraj.
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-bp-49-en-70-21dl.htmlW Japonii oficjalnie 26.
Mhmm.. fajny ten golf
a anglika jak nie bylo tak nie ma, dlatego tez zaopatrzylem sie juz w wersje japonska

jezyka w takich grach znac nie trzeba wiec jest OK
Gdzie jest to demo bo założyłem specjalnie konto na JP dla tej gry a jego tam nie ma przynajmniej ja nie widzę
CYTAT(Wooyek @ 1 11 2007, 16:19)

Gdzie jest to demo bo założyłem specjalnie konto na JP dla tej gry a jego tam nie ma przynajmniej ja nie widzę

w tym miesiacu ma byc po angielsku na europejskim albo amerykanskim PSStore, wiec na Twoim miejscu wstrzymalbym sie te kilka(nascie) dni.
Post pod postem, ale trzeba wyciągnąć temat z otchłani.
Jak już zapewne większość wie, na polskim PSS pojawiło się demo Everybody Golf, mam już i gram. Jedną nowością od razu rzucającą się w oczy jest nowe sterowanie, bardziej zawansowane i ciut trudniejsze do opanowania, a może po prostu trzeba się przestawić z setek godzin spędzonych na starym. W każdym bądź razie jak komuś się nie spodoba może powrócić do starego sprawdzonego(kosztem mniejszego poweru). O grafice dużo nie napiszę bo ona nie była dla mnie nigdy najważniejsza, a skrobne, co nieco o grywalności z której słynie ta seria. A jest o czym, już pierwsze minuty przykuły mnie na dłuuugi czas, można powiedzieć, że spędziłem wczoraj z demem więcej czasu niż niektórzy przy pełnych wersjach innych gier

Mamy do dyspozycji tylko malutki sparing, trzy dołki i koniec dema, ale za następnym odpaleniem zostaną wylosowane inne dołki, więc można trzaskać trochę dłużej niż się wydaje. Do wyboru jak zwykle dwie postacie różniace się statystykami. U mnie bankowo demo poleci dopiero, kiedy będę miał pełną wersję.
I na zakończenie, TO NIE JEST JAKIŚ TAM GOLF TO EVERYBODY GOLF, MEGA MIODNA GRA!!!
adamcky
15 02 2008, 14:50
No nie mozna sie nie zgodzic. EG cioralem na PSX godzinami. Jedna z lepszych party gier ever. Demo mnie jakos specjalnie nie zajaralo bo mam japonska wersje na dysku juz prawie rok.
Europejska wersja troszeczke zmieniona. Zamienili jedna postac na nowa i gramy na innym polu (chyba, bo tylko raz gralem w wersje EU jak narazie). Dodatkowo zmienily sie troszeczke menusy, muzyczka podczas gry no i oczywiscie wszystko elegancko po angielsku. Nic tylko grac!!
Mysle, ze pelna wersja zagosci u mnie. Moze niekoniecznie w dniu premiery, ale kiedys na pewno
A kiedy pełna wersja i czy pełna wersja będzie do ściągnięcia z ps store?
Kapitalna gierka ! Jak dla mnie to system seller.
*BoBaN*
16 02 2008, 00:21
Wiadomo coś o online? Po sieci ta gierka może być cholernie miodna. Pomyślcie tylko o spokojnej partycje przy piwku i pogawędkach przez headset przyglądając się jak kumpel mija o grube metry dołek.
JackFrost
16 02 2008, 10:17
Japonce mieli online z tego co pamiętam, więc my chyba też dostaniemy. Ogólnie mogli dać demko online

Jak mam na dysku nadal japońskie demko to warto ściągać to nowe?
*BoBaN*
16 02 2008, 11:00
Trochę się różnią oba demka. Nie wiem czemu ale mi się przyjemniej grało w to z JAP PStore (grało bo już usunąłem). Ściągnąć zawsze możesz bo to tylko 650MB.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.