Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Platformówki na wesoło
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik platformówek
_One_
Znasz jakiś dowcip o dowolnym platformerze ? A może znasz stronkę z filmikiem parodiującym jakiegoś ? Albo masz jakieś zdjęcie ? A może jakaś śmieszna gra Platformowa, hm ? biggrin.gif Pokarz nam to tu, żebyśmy mogli się pośmiac biggrin.gif

Ja tu dam moje własne fotki

Stronka na której jest najwięcej Filmików (we flashu) parodiujących platformery, to newgrounds.com
http://www.newgrounds.com/collection/videogameparodies.html
Zresztą, ostatnio było o tym mówione w PSX Extreme biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Jak ktoś znajdzie jakiś wybitnie smieszny filmik, to niech da znac, bo jest tam ich za dużo wink.gif
STIVI
mi by taka pasowała
neospiderman
Z gatunku zabawne, polityczne, gierka "Super Tusk" w roli głównej nie kto inny jak lider PO.

Link do instalki 4.9MB

_One_
QUOTE(neospiderman @ 18 05 2006, 18:11) *

Z gatunku zabawne, polityczne, gierka "Super Tusk" w roli głównej nie kto inny jak lider PO.

Link do instalki 4.9MB

Hahahahaha laugh.gif laugh.gif laugh.gif Mocna ta gierka;) tylko jacyś Bosskowie by się przydali, np Lepper, albo Giertych wink.gif Ciekawe czy Japończycy widzieli tę gre, a nuż by mieli nowego idola zaraz po Mario tongue.gif:P:P
Dragoov
QUOTE(neospiderman @ 18 05 2006, 18:11) *

Link do instalki 4.9MB

Nawet w wydarzeniach mowili o tej grze! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Niech Donald Tusk wraca do Kaczogrodu smile.gif
Chicken
o_w_a. Masz cos jeszcze w tym stylu?? Ty wiesz po co pytam smile.gif
_One_
tja, mam jeszcze pare obrazków własnej roboty z romanem giertychem smile.gif
Artesal
To daj smile.gif
srok@
gra o tusku zrobiona na grze OpenSource ;p ściągam ale stawiam, że tylko napisy + postać pingwinka zmienione tongue.gif
_One_
Specjalnie dla kącika platformówek (a zwłaszcza dla dwóch, którzy go prowadzą biggrin.gif )

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.