Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Znikajace ikonty z traya
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Software
Gemi
Witam.

Problem nie jest jakis wielki i raczej nie przeszkadza w pracy.. co najwyzej drazni biggrin.gif
Mianowicie chodzi mi o programy ktore uruchamiaja sie przy starcie widowsa i laduja do traya (jak np. gg)... u mnie jest to jeszcze volume panel creativa.. ikonka polaczenia sieciowego i norton..
Klopot sie pojawia w momencie startu systemu.. progray sie uruchamiaja ale ikon w trayu nie widac niestety. naprawic sie to da poprzez wylczenie procesu (ctr+alt+del) i ponowne uruchomienie programu (tak mam w przypadku gg) lub w przypadku vol panel.. poprostu jak uruchomie volume panel to sie ikona pojawia w trayu.

Wczesniej mialem podobny problem z innymi ikonami (jak chocby narzedziami nvidii).

Moze ktos sie spotkal z podobnym problemem i udalo mu sie znalezc na to lekarstwo ?
estel
A sprawdzales czy nie sa "zawsze ukryte" ? Prawym na paseczek start, wlasciwosci 1 strona i customize (nie wiem jak po polsku, ustawienia chyba ;] ). Ew. mozesz pomieszac w msconfig zeby sie nie wlaczaly tongue.gif
Gemi
Nie to nie to..

Poprostu niektore ikony mi sie nie pojawiaja mimo ze program jest w tle uruchomiony .. bez sensu biggrin.gif
il capitano
mam coś podobnego confused.gif jak to naprawic?
stona
QUOTE(KoBik @ 24 08 2006, 21:40) *

mam coś podobnego confused.gif jak to naprawic?

RMB na pasku start -> właściwaości->pasek zadań->dostosuj ...i wszystko jasne(..mam nadzieję wink.gif )

fak nie przeczytałem posta, już ktoś tą propozycję dawał. Sorx
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.