CYTAT(Prime Hunter @ 6 08 2007, 10:18)

CYTAT(Sanryu @ 6 08 2007, 09:38)

Jedyne czego sie obawiam to jak juz napisali w pewnym pismie z "N" w tytule, ze aby zaciukac nawet Big Daddy'iego wystarczyc moze klucz francuski bo jak nas nawet zabije to my sie zrespawnujemy(z full energy), a on juz bedzie mial mniej energii

(o tyle ile mu wczesniej zabralismy) (wiec spokojnie mozna go "zabijac" na raty...bez odsetek

)
Ale to juz bedziemy mogli przetestowac jak bedziemy grac w Bioshock'a.
Wolisz grać normalnie 20h, czy 50h ciągle umierając?

Zresztą twórcy w filmiku "plasmids" pokazali jakie będą możliwe sposoby kombinowania przy starciu z Daddym więc myśle że nie będzie nikogo kto zamiast kombinować jednym z wielu możliwych patentów będe walił z klucza i ginął... Nie mogę się doczekac... Pójdę chyba odpalić póki co System Shocka 2
Jinxters
9 08 2007, 12:40
OKi widze już, że ktoś dał naszego linka:).
Wydaje mi się, że wyjdzie, chyba że M$ sypnie kasą.
Takie same ploty są non stop o MGS4 i jego pojawieniu się na X360. To samo z Bioshockiem non stop jakaś nowa plota.
a co to za roznica czy wyjdzie czy nie.
dla mnie zadna. a nawet powiem inaczej. lepiej, zeby wyszko tez na PS3.
niech Take-Two i Irrational Games zarobia na tej grze jak najwiecej.
i niech za jakis czas przygotuja nam kolejna perelke.
w zasadzie jedyna zaleta ekskluzywow jest to, ze kolesie przy nich pracujacy skupiaja sie na jednej platformie i moga gre lepiej dopracowac. niemusza starac sie o uniwersalnosc. ale to tez czasem nie wychodzi.
nie mam zamiaru obrazac sie jak fani DMC, ze ukaze sie na X360.
fajnie, ze moi kolesie, ktorzy nie posiadaja X'a tez beda mogli zagrac w fajna gre.
oczywiscie gdybam, gdyby okazalo sie to prawda.
Gra ma już status "gold" i pojechała do tłoczni. Jeszcze tylko 2 tygodnie...
Gooralesko
9 08 2007, 20:45
Mamy 9 sierpnia a demka nadal nie ma na marketplace

Ciekawe kiedy wypuszcza? Pewnie jak juz bede mial w rekach pelna wersje...
Jinxters
9 08 2007, 22:06
CYTAT(Gooralesko @ 9 08 2007, 21:45)

Mamy 9 sierpnia a demka nadal nie ma na marketplace

Ciekawe kiedy wypuszcza? Pewnie jak juz bede mial w rekach pelna wersje...
Ludzie na forach spekulują,że gra(demo) ukarze się(chyba w wersji na PC) już w ten weekend a nawet jutro! Np. na tej stronce
http://www.gamershell.com/news/32964.html pożyjemy zobaczymy
Lepiej nie, jezeli ma to byc konwersja, to NIE... bo pozniej bedzie bambolenie, "Jak to? przeca PS3 jest mocniejsze, a ta gra wyglada gorzej?" albo gra bedzie wygladac tak samo, tylko bedzie podciagnieta do 1080p "Ta gra wyglada o niebo lepiej, x pudlo to szajs!!" - wypowiedz osoby ktora kupi 22" Benq i zobaczy roznice miedzy 720p a 1080p na 22" :|
Wiec jak ma tak byc, zdecydowanie nie, jak gra ma byc pisana "od nowa" zdecydowanie TAK.
Tak na marginesie, konwersje niczemu nie sluza, wrecz przeciwnie, multiplatformowosc? zdecydowanie tak, ale na korzysc x'klocka, konwersja gry na ppc ( teoretycznie na mac'a ) jest znacznie latwiejsza niz na Cell ( ppc? ) ale 7 czy ilos tam rdzeniowy... wiec konwersja gry z PC na x'a ok, konwersja z x'a na ps3 i w druga strone = klapa w 80%
Jinxters
13 08 2007, 07:47
Jak tam wrażenia z demka? IMO bardzo jestem zły,że dziś nie ma jeszcze wersji demonstracyjnej na Pieca
Prime Hunter
13 08 2007, 08:49
CYTAT(Jinxters @ 13 08 2007, 08:47)

Jak tam wrażenia z demka? IMO bardzo jestem zły,że dziś nie ma jeszcze wersji demonstracyjnej na Pieca

Co z tego? To jest dział konsolowy, a na X360 już jest
Mam takie pytanie, czy ktos wie gdzie moge zamówic wersje kolekcjonerską, chodzi mi o nasze sklepy.
Z góry dzieki za odpowiedz.
Jinxters
13 08 2007, 09:53
CYTAT(Prime Hunter @ 13 08 2007, 09:49)

CYTAT(Jinxters @ 13 08 2007, 08:47)

Co z tego? To jest dział konsolowy, a na X360 już jest

Co z tego ? naprawde duzym paradoksem jest nie wydanie demka w wersji na PC( ludzie chcieli by sprawdzic jak im działa), przeglądając zachodnie fora widze w większości zawód wobec 2K ... jeśli nie wydadzą demka do premiery to może byc naprawde żle(chociaż i tak każdy tą gre kupi hehe) ..a pisze tu bo na dzial PC nikt nie pisze
nikogo to nie obchodzi, przestań syfić
demo sie sciaga, a mnie zastanowila jedna rzecz.
na trailerze data wydania to 21.08.2007
czyzby usa mialo gre dostac na poczatku tygodnia, a my na koncu?
editsprawdzilem pierwszy lepszy sklep w usa (gamestop) i rzeczywiscie premiera wczesniej.
trudno, przynajmniej przed nasza premiera poczytamu troche recek zaa oceanu.
CYTAT(YETI @ 13 08 2007, 10:48)

Mam takie pytanie, czy ktos wie gdzie moge zamówic wersje kolekcjonerską, chodzi mi o nasze sklepy.
w polsce nie widzialem. ale w anglii na luzie i nie przekracza 300 pln.
buzra102
13 08 2007, 12:25

Pomimo, ze nie jest to polski sklep, ale polcam DVDCrave -
http://www.dvdcrave.com/products/product.jsp?pid=35685 tam zamawialem m.in wersje kolekcjonerska GoW i nie bylo problemow.
Jinxters
13 08 2007, 12:34
Ile zajmuje skończenie demka? czytałem,że wersja ta znacząco różni się od pełnej(np. machine gun jest dostępny na początku, a normalnie ma go nie byc [podobnie było w demie MGS1, była tam dostępna Nikita]
CYTAT(buzra102 @ 13 08 2007, 13:25)

Pomimo, ze nie jest to polski sklep, ale polcam DVDCrave -
http://www.dvdcrave.com/products/product.jsp?pid=35685 tam zamawialem m.in wersje kolekcjonerska GoW i nie bylo problemow.
Wybaczcie przeciąganie OT, ale dodam tylko, że nie zawsze jest tak słodko. Wczoraj minął drugi miesiąc mojego oczekiwania na zamówioną tam Forze, przez to że paczka jest wysyłana bez potwierdzenia odbioru mogła zaginąć praktycznie wszędzie, mógł ją zawinąć nawet listonosz...
CYTAT(Jinxters @ 13 08 2007, 13:34)

Ile zajmuje skończenie demka? czytałem,że wersja ta znacząco różni się od pełnej(np. machine gun jest dostępny na początku, a normalnie ma go nie byc [podobnie było w demie MGS1, była tam dostępna Nikita]
jakiś kwadrans? może chwilę dłużej
ale co tam się dzieje, klimat łapie za jajca i nie puszcza, widoczki na Rapture gniotą czaszkę
dwa razy obadałem i cisnę trzeci raz, tam się po prostu chce wracać
Wujek, ja tak czekałem na Riddicka, zwiedził 3/4 świata z tego co wybadałem na kopercie, zresztą lepiej jest dopłacić te parę dolców i przesyłkę ubezpieczyć - a jak miną 2 miechy to pisz do nich - ogólnie są wporzo bo jak mi przysłali film Terminator 3 zamiast Conkera to po wymianie maili wysłali mi wiewióra na swój koszt i bez potrzeby odsyłania filmu
Zeratul
13 08 2007, 13:12
CYTAT(jiloo @ 13 08 2007, 11:25)

demo sie sciaga, a mnie zastanowila jedna rzecz.
na trailerze data wydania to 21.08.2007
czyzby usa mialo gre dostac na poczatku tygodnia, a my na koncu?
editsprawdzilem pierwszy lepszy sklep w usa (gamestop) i rzeczywiscie premiera wczesniej.
trudno, przynajmniej przed nasza premiera poczytamu troche recek zaa oceanu.

w polsce nie widzialem. ale w anglii na luzie i nie przekracza 300 pln.
dokladnie tak, dlatego odpuszczam sobie demko, bo wytrzymam do wtorku
Najnowszy trailer w ogole mnie nie podjaral, ba raczej odepchnal... ale pierwsze wrazenia ludzi ktorzy grali sa jak najbardziej pozytywne. Gierka masakruje!!
Przeklejam swoja wypowiedz z innego forum:
Dobra, przeszedlem demo. Jest dosc dlugie, zwlaszcza ze czlowiek ciagle przystaje zeby przyjrzec sie designowi wnetrz. W daleszej czesci moze byc kilka spoilerow, ale sadze, ze to przezyjecie ;] Jak ktos nie chce nawet takich to niech nie czyta ;f
Niesamowity klimat, to trzeba przyznac. Jest ciezko, ponuro, przygnebiajaco. Powoli odkrywamy upadek Rapture. Zjezdzajac w dol do miasta sluchamy gornolotnych hasel o pokoju, miejscu na swiecie gdzie kazdy czlowiek zalezy (i nalezy!) tylko od siebie. Gdy rozpoczniemy zwiedzanie to powoli odkrywamy, ze cos jednak poszlo nie tak. Porzucone po strajku transparenty zrobily na mnie duze wrazenie. Zreszta, poczytajcie je sami. A to byl dopiero poczatek!
Cale dostepne w demie Rapture zwiedzalem z niejakim namaszczeniem. Powoli, obserwujac wszystko, znajdujac coraz to nowe oznaki kleski utopijnej idei. Jest ciezko, jest smutno. Widac szalenstwo, nie wiadomo jednak dlaczego?
Swietnie z tym wszystkim komponuje sie grafika. Widzimy na scianie cien kobiety nachylajacej sie nad dzieciecym wozkiem. Podchodzimy cicho blizej i przygladamy sie scenie. Matka rozmawia z dzieckiem, glaszcze go, poprawia kocyk itp itd. Gdy w koncu kobieta nas zauwaza to rzuca sie do ataku. Swoja droga to dawno nie widzialem tak sugestywnie oddanych scen walki. To nie jest shooter pokroju Gears of War. Nie staniesz za slupem i nie poprowadzisz spokojnie wymiany ognia na odleglosc. Tutaj wszystko dzieje sie 2-3 metry od ciebie.
Gdy zabijemy wspomniana wyzej kobiete, mozemy podejsc do wozka. Jest pusty. Szalenstwo tego miasta wylewa sie przy kazdym spotkaniu z innym czlowiekiem.
No i ta muzyka! Tak nie pasujaca do tego co widzimy, wpedzajaca nas conajmniej w pewien psychcizny dyskomfort. Wlasnie ten kontrast jest chyba najbardziej niepokajacy. Hasla na scianach o szczesciu, pokoju, rozwoju. Reklamy utrzymane w stylu 'szczesliwych lat szescdziesiatych'. A pod reklama zmasakrowane zwloki i krew. Krew tez jest okropna. Wszystko razem tworzy naprawde fantastyczny klimat. Trzeba tylko pozwolic mu sie wlac przez oczy i uszy (dzwiek jest bardzo wazny. To nie tylko muzyka - to odglosy krokow, jakies pukania, kapanie wody na posadzke, krzyki, placz, opetanczy smiech). Ale trzeba grze pozwolic nas oczarowac. Widzialem w internecie opinie ludzi o tym demie, ze w sumie nic nadzwyczajnego. I z pewnoscia, jesli gre bedzie przechodzic sie biegiem, ciagle prowadzac ostrzal i na nic nie patrzac, to to bedzie kolejny fppek. Bo klimat rozgrywki jest wlasnie w tym jak wedrujac po Rapture obserwujemy upadek tej cywilizacji. I wlasnie tak proponuje grac. Powoli, chlonac atmosfere szalenstwa i nieszczescia. I do tego te audiobooki!
A sam gameplay?
Jest to co obiecano. Plazmidy naprawde dzialaja tak jak to bylo na trailerach. W wielkiej sali spotykamy czlowieka, ktory dobija sie do drzwi. Gdy sie zblizamy, on nas atakuje. Podpalamy go plazmidem, a gdy ten biegnie w kierunku zalanego fragmentu sali aby ugasic plomienie, rzucamy w wode ladunek elektryczny. Wtedy zza drzwi do ktorych wczesniej denat sie dobijal wybiega jakas kobieta pagnaca pomscic nasza ofiare zabaw plazmidami. Jeden strzal z rewolweru w glowe zalatwia sprawe i kobieta opada na sciane zostawiajac na niej swoja krew. A nad cala ta scena goruje tablica 'Happy New Year 1959'. Naprawde robi wrazenie.
Miec mozliwosc i w to nie zagrac to grzech ;]
czyli w tym demku jest tylko jeden level?
Zeratul
13 08 2007, 13:27
za(pipi)ista recka dema... no to panowie do sklepow 22 czy tam 24 marsz...
Mnie wlasnie najbardziej podkreca, ze jest pod obraz z apogeum zimnej wojny. Juz sie kurna nie moge doczekac.
CYTAT(Lucek @ 13 08 2007, 14:27)

jaki level? w Bioshock nie masz leveli
CYTAT(Diabeu @ 13 08 2007, 14:51)

oczywiscie ze sa
poczatek i koniec dema :
Demo zaczyna sie tak jak gra, ladujemy w wodzie, wchodzimy do dziwnej latarni gdzie znajdujemy winde prowadzaca do Rapture. Demo konczy sie wraz z (prawdopodobnie) pierwszym etapem, wchodzimy do tunelu prowadzacego do Medical Centre. Tam wpadamy w puapke, zastejmy zamknieci w pokoju z wielkim ekranem. Szef Rapture oskarza nas o szpiegostwo (pyta czy jestesmy szakalami z CIA, czy moze bodajze wilkami (juz nie pamietam) z KGB - ach ta zimna wojna ;] ). W koncu ekran gasnie, a do szyby zaczynaja sie dobijac nasi przeciwnicy. I na tym demo sie konczy.
jest kilka zmianw stosunku do pelnej wersji - wczesniej dostajemy drugi plazmid (ogien) i karabin maszynowy (wyglada jak poczciwy tommy gun).
co jest dalej:
w ostatniej chwili udaje nam sie uciec z tego zamknietego pomieszczenia, pozniej dostajemy plazmid - telekinezę - jest walka z bossem a także, później - z Big Daddym...
CYTAT(Lucek @ 13 08 2007, 14:55)

oczywiscie ze sa
to weź mi to udowodnij, nie ma żadnego podziału na levele
CYTAT(Diabeu @ 13 08 2007, 15:35)

CYTAT(Lucek @ 13 08 2007, 14:55)

oczywiscie ze sa
to weź mi to udowodnij, nie ma żadnego podziału na levele
pogralem w dluzsza wersje i tam podzial byl
nie wiem co żresz ale to odstaw
CYTAT(Diabeu @ 13 08 2007, 15:38)

grales w pelna wersje, albo chociaz w cokolwiek dluzszego niz to co jest na markecie??
il capitano
13 08 2007, 14:46
W PE coś piali, że raczej świat ma być podzielony na sekcje czy coś w ten deseń, nie chce mi się zaglądać - ale jestem pewny, że gra nie ma być dzielona na etapy.
CYTAT(Lucek @ 13 08 2007, 15:38)

CYTAT(Diabeu @ 13 08 2007, 15:38)

grales w pelna wersje, albo chociaz w cokolwiek dluzszego niz to co jest na markecie??
udowodnij podział na levele albo zamilcz
CYTAT(Lucek @ 13 08 2007, 15:38)

zamiast pyskowac to lepiej wyjasnij co masz na mysli mowiac podzial na levele?
wedlug opisow w gazetach i slow samych deweloperow bedzie mozna wrocic do kazdego miejsca. a nawet nie tylko mozna, ale trzeba bedzie, bo znajdziemy przedmiot ktory odblokuje drzwi itp.
jesli tak, to nie ma podzialu na levele.
ale czekam na wyjasnienia, bom sam ciekaw.
Ja właśnie przeszedłem demko i jest super. Graficzka jest bardzo ładna. Co prawda można zauważyć pewne sztuczki i uproszczenia w temacie efektów (np. bardzo wybiórcze cieniowanie), ale są to wady typowe dla gier na UE3 i są na tyle dobrze ukryte, że nie drażnią. Szkoda jedynie że nasz bohater nie rzuca cienia na otoczenie, psuje to trochę choćby scenę kiedy wchodzimy do wieży na początku gry. Najważniejsze jak dla mnie jest natomiast, że gierka chodzi bardzo płynnie. Co do samego gameplay'u to rewelacja. Ktoś może mieć pretensje, że liniowa gra, ale nie da się dobrze przedstawić fabuły jeśli mamy prawdziwy free-roam. A gra ma fabułę wybitną, do tego przedstawioną bardzo sugestywnie. Jest cała masa skryptowanych scenek itp. Za to mamy dużą dowolność w temacie sposobów na likwidację przeciwników czy hakowanie sprzętu. Podsumowując gierka na mnie wywarła podobne wrażenie jak kiedyś Riddick. Jest bardzo "filmowa", "fabularna" i "sugestywna". Nie ubolewam też nad brakiem multi bo i tak będzie nadmiar gier z tej branży (CoD4, Halo3, TF2). Do tego są ponoć różne zakończenia w zależności od tego czy będziemy zabijać czy ratować Little Sisters, wiec zapewne warto będzie przejść pełną wersje przynajmniej 2 krotnie. POLECAM !!!
Zeratul
13 08 2007, 14:55
moze jemu chodzi, ze beda rozne poziomy, ale w rozumieniu pietra i bedzie mozna sobie winda jezdzic ;p
różnice między demo a full: (wyczytane z oficjalnego forum The Cult of Rapture)
- dodane incinerate
- dodany tommy gun
- systemy alarmowe
- usunięto niektóre elementy mogące spoilować
wszystko tylko po to aby się móc trochę pobawić (podpalcie typa a jak wskoczy do wody aby się ugasić to go usmażcie, uroczy krzyk)
Slupek88
13 08 2007, 15:09
Kur.wa chyba najlepsza wiadomośc jaka może spotkać człowieka po pracy, na dodatek w poniedziałek, demko Bioshocka, mniam nie marudze tylko ide zapobrać
CYTAT(KoBik @ 13 08 2007, 15:46)

świat ma być podzielony na sekcje czy coś w ten deseń
o, to to

zreszta w demie z marketu nawet widac przy loadingach tytuly w stylu 'welcome to rapture'... nie chodzi mi o to ze sa zamkniete levele, do ktorych nie mozna pozniej wracac - to fakt, bzdura - ale o swego rodzaju sekcje, o ktorych wspomnial rowniez KoBik
CYTAT
zamiast pyskowac to lepiej wyjasnij
ja po prostu zadalem pytanie Diabłowi - bo może po prostu widział jeszcze więcej niż ja
"INFORMACJA PRASOWA
W skład obu Wydań Kolekcjonerskich wchodzą:
pełna wersja gry BioShock;
dodatkowa płyta ze ścieżką dźwiękową z gry;
dodatkowa płyta z materiałami o powstawaniu gry;
kolekcjonerskie, metalowe pudełko;
unikalna figurka Big Daddy’ego;
całość zapakowana w jeden, niepowtarzalny box
Już od dzisiaj można zamawiać w naszym sklepie internetowym www.sklep.cenega.pl następujące wydania:
angielską, kolekcjonerską wersję gry na PC; w cenie 179,90 złotych
polską, kolekcjonerską wersję gry na PC; w cenie 179,90 złotych
polską, standardową wersję gry na PC; w cenie 99,90 złotych
angielską, kolekcjonerską wersję gry na Xbox 360; w cenie 279,90 złotych
angielską wersję gry na Xbox 360 w metalowym pudełku; w cenie 259,90 złotych
Informację na temat polskiej premiery gry zostaną podane wkrótce."
INFO z Valhalla.pl
CYTAT(Lucek @ 13 08 2007, 17:02)

CYTAT(KoBik @ 13 08 2007, 15:46)

świat ma być podzielony na sekcje czy coś w ten deseń
o, to to

zreszta w demie z marketu nawet widac przy loadingach tytuly w stylu 'welcome to rapture'... nie chodzi mi o to ze sa zamkniete levele, do ktorych nie mozna pozniej wracac - to fakt, bzdura - ale o swego rodzaju sekcje, o ktorych wspomnial rowniez KoBik
CYTAT
zamiast pyskowac to lepiej wyjasnij
ja po prostu zadalem pytanie Diabłowi - bo może po prostu widział jeszcze więcej niż ja
a ja zadałem pytanie tobie, czemu nie odpowiesz na nie?
sekcja a level to dwie różne rzeczy, bardzo śmiesznie się tłumaczysz
CYTAT(Diabeu @ 13 08 2007, 19:22)

sekcja a level to dwie różne rzeczy, bardzo śmiesznie się tłumaczysz
nosz kur.wa mać - użyłem nietrafnego określenia na coś, co ma swoją nazwę i pojawia się między loadingami (dla mnie to jeden pies czy ktos to nazwie level czy sekcja - co ciekawsze, takiej samej nomenklatury, czyli level/poziom uzywa M$ i Cenega) - wybaczysz mi?
raczej teraz to Ty Diabeu chcesz "śmiesznie" wyjść z całej tej sytuacji, w której ewidentnie nie miałeś racji. Level to po prostu część gry pomiędzy dwoma loadingami, a te ostatnie w grze występują -,-
il capitano
13 08 2007, 18:50
A Ty jesteś jego kolegą i go bronisz. Oj nie ładnie.
Jak zwał tak zwał - dla mnie to sekcje pomiędzy którymi będzie można się przemieszać bez zbędnych loadingów, w dodatku wkradnie się mejnstrim, (tak to się pisze? :f) oby nie uprzykrzający granie.
komar737
13 08 2007, 18:50
A czy to (pipi) mac wazne, czy jest podzial na levelebelele ? Moim skromnym zdaniem, nie. Napewno musi cos byc, bo raczej pod koniec gry nie zaspacerujemy sobie spowrotem na poczatek, jakby nigdy nic. Bo dajcie mi dowod, ze tak nie bedzie. Nie pyskujcie, dawac dowody! Paszporty tez!
co do samej gry, muszę przyznać, że gra się przyjemnie. Dotychczas zupełnie nie interesowałem się tym tytułem, jednak po odpaleniu dema wiem, że full trafi prędzej czy później do mojego xboxa : )
Po przejściu dema wiem jedno: przeza(pipi)isty, naprawdę mocny klimat! Doskonale wzmaga apetyt, warto ściągać.
Meanthord
13 08 2007, 22:09
Gierka mocno daje rade, oj daje

. Jest dokladnie tym, czego sie
spodziewalem - KOZAK!!!

Przepiekna oprawa, klimat grozy niczym z Silent
Hill... absolutny must have dla kazdego posiadacza iXa

.
CYTAT(komar737 @ 13 08 2007, 19:50)

A czy to (pipi) mac wazne, czy jest podzial na levelebelele ? Moim skromnym zdaniem, nie. Napewno musi cos byc, bo raczej pod koniec gry nie zaspacerujemy sobie spowrotem na poczatek, jakby nigdy nic. Bo dajcie mi dowod, ze tak nie bedzie. Nie pyskujcie, dawac dowody! Paszporty tez!
Dokładnie!!! Nie wiem po co ta głupia dyskusja... Przecież to gra z rozwijającą się wyraźnie fabułą wiec być może nawet jeśli byłaby możliwość cofnięcia się WSZĘDZIE to jaki by to miało SENS??? Nie zwiększałoby to raczej grywalności... Jedno jest pewne - w demku idzie się mniej więcej przed siebie z możliwościami małych "skoków w bok". Tego samego bym się spodziewał po pełnej wersji...
CYTAT(ShtaS @ 13 08 2007, 19:42)

raczej teraz to Ty Diabeu chcesz "śmiesznie" wyjść z całej tej sytuacji, w której ewidentnie nie miałeś racji. Level to po prostu część gry pomiędzy dwoma loadingami, a te ostatnie w grze występują -,-
gadasz od rzeczy
twórcy mówią "w Bioshock nie ma podziału na levele", i to raczej im wierzę w tej kwestii a nie tobie czy Luckowi
tej grze w kwestii exploracji będzie bliżej do Metroida niż innego fps'a
wątpię by dało się wrócić an sam początek będąc pod koniec gry, a nawet wczesniej, w końcu Rapture się wali, sami jesteśmy tego świadkami
pewna liniowość fabuły będzie, tyle że od nas będzie zależało ile jej poznamy/odkryjemy, jeden poleci na wariata i nie pozna historii a drugi będzie grzebał w śmieciach i dokopie się do wielu ciekawostek
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.