Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Bioshock
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28
komar737
Nie ma sie co martwic, jesli chodzi o fizyke, bo mamy do czynienia z UE3 tongue.gif.

Nie no, ta gra jest dzielem sztuki, szkoda tylko, ze pewnie bedzie z czasem wyparta przes gowniane masowki od "ijejów", czy inne banalne multiplayerowki (niekoniecznie mowie tu o Halo, ale w porownaniu do BS, kazdy FPS to szczyt banalu i nieoryginalnosci).

PS. Dźinksters, idz ty lepiej na forum pclab.
Matrox
Wlasnie przeszedlem demo, nabardziej zapadl mi w pamieci poczatek dema, takiego efektu plomieni i wody jeszcze nie widzialem, rewelacja. Pierwsza moja reakcja "fajnie by bylo gdyby podczas tego filmiku dalo sie poruszac kamera" :)Plazmidy fajna rzecz, juz sie nie moge doczekac kombiinowania z wieksza ich iloscia. Gra ma kilmat ktory czuc na kazdym kroku, wszystko idealnie do siebie pasuje. Zauwazylem tylko jeden zgrzyt, jak wyjzalem przez okno to rybki zamiast elegancko plywac przed siebie plynely w miejscu nie ruszajac sie nawet o centymetr, mam nadzieje, ze to byl tylko jakis chwilowy bug.
Lucek
Najfajniejsza z mozliwosci wg mnie wydaje sie byc nasylanie przeciwnikow na siebie , by walczyli ze soba nawzajem - sprawdza sie to wysmienicie. szkoda ze w tym demku tylko 2 plazmidy byly confused.gif
Slupek88
Tak samo według mnie, ciekawym plasmidem będzie telekineza, zatrzymywanie i rzucanie przedmiotami, mniam, a co do tego ze były 2 plasmidy tylko w demku bardzo dobrze, większa ilość zniszczyła by zabawe w pełną wersje, a tak znamy 2 podstawowe i zasade o co wogóle z nimi chodzi, a na reszte musimy się jeszcze troche poślinic, hehe.
Mendrek
Wrażenia z dema są pozytywne, chociaż jako fan System Shocka, trochę żałuje że ten ciężki, cybernetyczny klimat, zmieniono na klimat schizowo-biofreak'owy. Ogień i woda to chyba najlepsze efekty graficzne w tym demie, a efekty wodne jedne z najlepszych jakie widziałem. Wszystko jakby przyprawione szczyptą Fallouta . Co do ryb, faktycznie - poruszają się sztywno, a wieloryb wygląda jak łódź podwodna, na dodatek te które już wyrzuci na brzeg są nieśmiertelne (nie działa na nich detekcja kolizji), również w pewnym miejscu gdzie mamy scenę, kurtyna jest betonowa. Natomiast zwłoki i przedmioty bardzo ładną prezentują fizykę, nic nie lata niczym ragdoll smile.gif Klimat to chyba główna cecha tej gry, jest dość ciężki, mamy lata sześćdziesiąte w alternatywnej wersji, billboardy i projekcje kontrastują się z rzeczywistością. Tak sobie myślę, że w mieli tam w teami'e jakiś Japończyków, co najmniej od tej zdziry z Bid Daddy'm , czy też od muzyki. Szkoda jednak, że wszyscy cywile póki co okazują się wrogami, przydałoby się dać przyjaciół i takich pośrednich. No niby matka z "dzieckiem" jest, ale wystarczy podejść, a zrobi Ci mozaikę z twarzy smile.gif Plasmoidy, no fajna sprawa, koleś miota tym i tamtym, chociaż wolałbym aby były to wszczepy cybernetyczne, ale chcieli być oryginalni to są wink.gif W cyber psycho, mamy narkomana, czy to źle - sam nie wiem, jednym przypadnie do gustu, innym wyda się jeszcze bardziej groteskowe. Grafika jest całkiem ładna, chociaż dużo mroku - przydałaby się jakaś wielka i rozjaśniona otwarta przestrzeń, chociażby na chwilę smile.gif Bronie póki co, klucz a la Half Life, rewolwer całkiem miła wersja z tych lat, oraz karabin maszynowy. Wkurzają te małe latające badziewia, podobno można je przejmować się okaże. Zawiodłem się jednak na tym, że w grze będzie więcej Big Daddy'ch, jak pokazał filmik po demie, a ja myślałem że to będzie taki jeden madafaka, który łazi za Tobą, ot taka wersja Nemesisa z RE 3, z tym że ten nie wiadomo czy będzie wrogiem czy sojusznikiem smile.gif
Xymek
CYTAT(Mendrek @ 15 08 2007, 13:03) *
Wrażenia z dema są pozytywne, chociaż jako fan System Shocka, trochę żałuje że ten ciężki, cybernetyczny klimat, zmieniono na klimat schizowo-biofreak'owy. Ogień i woda to chyba najlepsze efekty graficzne w tym demie, a efekty wodne jedne z najlepszych jakie widziałem. Wszystko jakby przyprawione szczyptą Fallouta . Co do ryb, faktycznie - poruszają się sztywno, a wieloryb wygląda jak łódź podwodna, na dodatek te które już wyrzuci na brzeg są nieśmiertelne (nie działa na nich detekcja kolizji), również w pewnym miejscu gdzie mamy scenę, kurtyna jest betonowa. Natomiast zwłoki i przedmioty bardzo ładną prezentują fizykę, nic nie lata niczym ragdoll smile.gif Klimat to chyba główna cecha tej gry, jest dość ciężki, mamy lata sześćdziesiąte w alternatywnej wersji, billboardy i projekcje kontrastują się z rzeczywistością. Tak sobie myślę, że w mieli tam w teami'e jakiś Japończyków, co najmniej od tej zdziry z Bid Daddy'm , czy też od muzyki. Szkoda jednak, że wszyscy cywile póki co okazują się wrogami, przydałoby się dać przyjaciół i takich pośrednich. No niby matka z "dzieckiem" jest, ale wystarczy podejść, a zrobi Ci mozaikę z twarzy smile.gif Plasmoidy, no fajna sprawa, koleś miota tym i tamtym, chociaż wolałbym aby były to wszczepy cybernetyczne, ale chcieli być oryginalni to są wink.gif W cyber psycho, mamy narkomana, czy to źle - sam nie wiem, jednym przypadnie do gustu, innym wyda się jeszcze bardziej groteskowe. Grafika jest całkiem ładna, chociaż dużo mroku - przydałaby się jakaś wielka i rozjaśniona otwarta przestrzeń, chociażby na chwilę smile.gif Bronie póki co, klucz a la Half Life, rewolwer całkiem miła wersja z tych lat, oraz karabin maszynowy. Wkurzają te małe latające badziewia, podobno można je przejmować się okaże. Zawiodłem się jednak na tym, że w grze będzie więcej Big Daddy'ch, jak pokazał filmik po demie, a ja myślałem że to będzie taki jeden madafaka, który łazi za Tobą, ot taka wersja Nemesisa z RE 3, z tym że ten nie wiadomo czy będzie wrogiem czy sojusznikiem smile.gif

o stary widac ze nie za bardzo zaglebiles sie w to demo hyh.gif co mnie troche dziwi bo piszesz ze jestes fanem System Shocka...hmm...
wszystkie systemy "obronne" rapture moze hackowac - roboty, kamery, dzialka stacjonarne - i przejac je pod swoja kontrole...
co do zarzutu o klimat - mi tez brakuje cyberpunkowych gier, ale BioShock od samego poczatku byl zapowiadany jako historia osadzona w latach 60tych z genetyka i szalenstwem w tle, wiec nie wiem czemu sie tak dziwisz, fajnie ze tworcy wymyslili cos innego a nie powielali schematy hyh.gif
Big Daddych bedzie dlatego wiecej bo i nie ma jednej Little Sister hyh.gif spotkamy pare takich groteskowych par tongue.gif bo pracuja one dla dobra systemu zasilajacego Rapture hyh.gif
jarken
http://gamerconnector.com/?p=180

Fajnie już mają...
Mendrek
CYTAT(Xymek @ 15 08 2007, 13:52) *
CYTAT(Mendrek @ 15 08 2007, 13:03) *

o stary widac ze nie za bardzo zaglebiles sie w to demo hyh.gif co mnie troche dziwi bo piszesz ze jestes fanem System Shocka...hmm...
wszystkie systemy "obronne" rapture moze hackowac - roboty, kamery, dzialka stacjonarne - i przejac je pod swoja kontrole...
co do zarzutu o klimat - mi tez brakuje cyberpunkowych gier, ale BioShock od samego poczatku byl zapowiadany jako historia osadzona w latach 60tych z genetyka i szalenstwem w tle, wiec nie wiem czemu sie tak dziwisz, fajnie ze tworcy wymyslili cos innego a nie powielali schematy hyh.gif
Big Daddych bedzie dlatego wiecej bo i nie ma jednej Little Sister hyh.gif spotkamy pare takich groteskowych par tongue.gif bo pracuja one dla dobra systemu zasilajacego Rapture hyh.gif

Ooo stary, widzę że jesteś znawcą i specjalistą, szkoda że to o czym mówisz to wiem - chociaż nie shackowałem żadnego bota, bo nie wiedziałem chyba zbytnio jak - napisałem więc podobno. Traktowane elektroszokami w czasie alarmu i tak atakowały mnie. Dziwię się, że gra jest jakkolwiek powiązywana z System Shockiem, jak sądzę po prostu wykorzystano nieco świat, żeby się lepiej sprzedało wink.gif Nie mam nic przeciwko powielaniu schematów, byle było to dobrze okraszone w fabułę i silnik graficzny - nie obrażę się, jeśli kolejny Deus Ex będzie powielaniem starych z paroma modyfikacjami. Sentymenty robią swoje. Wyraziłem tylko swoją opinię wink.gif
jiloo
CYTAT(barth @ 15 08 2007, 10:34) *
Halo płytkie? Kij z tym hełmem, lepiej jeśli go nie zdejmie, ale głębia Halo polega na czym innym, na pięknie rozbudowanym uniwersum mianowicie. Trzecia część tej pięknej trylogii odpowie nam na kilka ważnych rzeczy: kim tak naprawdę byli Forerunnerzy(i czy są to przodkowie ludzi, czy ludzie przypadkiem zamieszkują planete na której zbudowali najważniejszą ze swoich budowli - Arkę), czy wspomniana przed chwilą Arka na pewno jest na ziemi, jak wygląda dalsza sytuacja polityczna Covenantów po odłączeniu się od nich Elitów, dlaczego ci przeklęci Propheci za wszelką cene chcą wymazać z wszechświata ludzkość(innymi słowy, co oni o nas wiedzą), czy naprawde ziemia zostanie zniszczona, wogóle jak zakończy się historia. Jeśli weźmiemy pod uwagę też książki to może poznamy losy pozostałych Spartanów II i Spartanów III.
Do tego dochodzi oczywiście piękna grafika i kupa zabawy przy użyciu coraz bardziej rozbudowanego systemu, oraz genialny multiplayer.
Bioshocka też uważam za grę wybitną, już sie nie moge doczekać, żeby wypróbować kilka plasmidów biggrin.gif

no offence, ale to jest tamat o Bioshoku i chocby Halo bylo za.(pipi).iste do ze.sra.nia to mnie (i innych) to NIE INTERESUJE.
jak bede chcial poczytac o Halo to wejde do odpowiedniego watku.

CYTAT(Mendrek @ 15 08 2007, 14:16) *
Dziwię się, że gra jest jakkolwiek powiązywana z System Shockiem, jak sądzę po prostu wykorzystano nieco świat, żeby się lepiej sprzedało wink.gif Nie mam nic przeciwko powielaniu schematów, byle było to dobrze okraszone w fabułę i silnik graficzny - nie obrażę się, jeśli kolejny Deus Ex będzie powielaniem starych z paroma modyfikacjami. Sentymenty robią swoje. Wyraziłem tylko swoją opinię wink.gif

Hej, Mendrek, nie ma co sie obruszac. Xymek nie mial nic zlego na mysli wink.gif
a co do powiazan z SystemShock to... ja zadnych nie widze ;-) przynajmniej bezposrednich.
co prawda gralem tylko w SystemShock2. oczywiscie sami tworcy mowia, ze nie udalo im sie uniknac cytatow i nawiazan, bo robili te gre.
a czy te nawiazania rzeczywiscie sie pojawia to stwierdzimy grajac w pelna wersje.
Temper-Tantrum
demko kosi !
Soul
Demko roz**** gra jest kapitalna :hurra: nie mam pytań , woda to istne dzieło sztuki , jedyne do czego idzie się czepić to rozmazane tekstury gdy się do nich za blisko pod chodzi :hmmm: Cała reszta jest kapitalna, dobrze że grę mam już zamówioną tylko czekać. :hurra:
C1REX
A mi gra średnio podeszła. Tzn. miałem zbyt wysokie oczekiwania chyba.

Nastawiłem się na 10/10, a dostałem coś w okolicach 8/10.

Chociaż ja z założenia nie przepadam za FPSami.
BiSoN
Produkcja gry idzie pelna para . . . pracuje w SONY DADC i aktualnie skladamy plyty z Bioshock, dzisiaj na nocce poszlo okolo 40 000 a chyba z tone plyt i pudelek wywalili confused.gif kurde chcialbym chociaz jedna z tych wywalonych plyt dorwac bo ta gra to poprostu fenomen na miare . . . ( kazdy niech sobie cos dopisze ;P ) ehhh
Marvel
a czego ty bys chcial wiecej od tej gry? smile.gif
Diabeu
KOD
Dziwię się, że gra jest jakkolwiek powiązywana z System Shockiem, jak sądzę po prostu wykorzystano nieco świat, żeby się lepiej sprzedało

sroga bzdura, SS i SS2 to zamierzchła przeszłość której 90% obecnych graczy nie zna, na dodatek to nie były produkcje mainstreamowe
i niezły z ciebie fan SS2 skoro nie wiesz że Bioshock lepi ekipa odpowiedzialna za niego
a poukrywane nawiązania do SS2 to raczej ukłon w stronę h/c fanów
Lucek
CYTAT(Slupek88 @ 15 08 2007, 13:03) *
Tak samo według mnie, ciekawym plasmidem będzie telekineza, zatrzymywanie i rzucanie przedmiotami, mniam

z telekinezy to fajny jest 'trening' - z maszynka wyrzucajaca pileczki do tenisa ;D
Trufs
Ciekawe jak bedzie dzialac telekineza, naciskamy lewy 'bumper' i lapiemy cos i puszczajac rzucamy? Nie da sie upuscic tylko zawsze rzucic czy bedzie wybor co chcemy zrobic z przedmiotem ktory mamy w powietrzu ? ;]
Lucek
mozesz upuscic
Ghouligh
jesli mialbym juz sie klocic o to do czego autorzy gry pili to bardziej chyba bym sie skusil na powiazanie propagandy podwodnego miasta z ta z fallouta. nie wiem, ale po prostu nie moge od tego odpedzic mysli. a demo przeszedlem 4 razy i wydaje mi sie, ze to co obiecali to dostalismy i must have lista zapelnia sie o kolejny tytul.
Mendrek
CYTAT(Diabeu @ 15 08 2007, 19:42) *
sroga bzdura, SS i SS2 to zamierzchła przeszłość której 90% obecnych graczy nie zna, na dodatek to nie były produkcje mainstreamowe

A ja mam wrażenie, że jednak słowo "System Shock" jest znane, nawet jeśli wielu nie grało, to słyszeć - słyszało, albo czytało recenzje w Secret Service, whatever. Ale może coś w tym jest co mówisz.

CYTAT(Diabeu @ 15 08 2007, 19:42) *
i niezły z ciebie fan SS2 skoro nie wiesz że Bioshock lepi ekipa odpowiedzialna za niego

To już sobie sam dopowiedziałeś, bo to akurat też bardzo dobrze wiedziałem i nigdzie nie napisałem czegokolwiek, co sugerowałoby że tego nie wiem.
Zwirz
Szczerze? Grając w BioShock zaczłem sie naprawdę bać Big Daddy`ego. Perpsektywa w której spotykasz wkurzonego Wielkiego Tatuśka ty masz dwa plasmidy i klucz, bo wczesniej zabawiałaś sie rewolwerem to nie fajna wizja =/ Po za tym mój 7 letni kuzyn, którego Silent Hill nie straszył, wystraszył sie Wielkiego Tatuśka. To jest coś =]
TEAM Dabrowa Tar.
Wiekszosc serwisów ocenia gre 10/10 http://www.gameinformer.com/NR/exeres/4149...m?CS_pid=200224 ja własnie dorwałem full wersje :)wiec szykuje sie całonocne granie biggrin.gif
Zwirz
full wersje? Jakim cudem?
Soul
Może ma kolegę w tłoczni ninja.gif
TEAM Dabrowa Tar.
smile.gif
ShtaS
złodziej
opall
przez przypadekm w sieci Toys'R'Us w US and A byl sprzedawany Bioshock, siec zlamala umowe z producentem i zaczela sprzedawac gre przed premiera, wiec krotko trwalo zanim jacys ludzie skopiowali i puscili w net stad ten torrent... przykre ale prawdziwe, a Team Dabrowa Tar. powinien chyba dostac bana za takie texty czy sie myle??
Salwador
No comment..,just most have!!!
buzra102
Rzeczywisci, torrent Bioshocka juz 2h temu pojawil sie na forach, zwiazanych z ta siecia wymiany plikow. To jest cholernie niesprawiedliwe i nieuczciwe, ze piraci moga juz dzisiaj w nocy zagrac w ta tak dlugo oczekiwana gre i to w dodatku za free, a my(uczciwi), ktorzy zlozyli lub dopiero zloza swoj preorder na Bioshock musza spokojnie czekac do 24 sierpnia. Mam nadzieje, ze sklep Toys'R'Us spotkaja jakies powazne konsekwencje finansowe za swoj blad, badz umysle dzialanie, a wszystkim, ktorzy skorzystaja z torrenta 3 Red Light na swojej konsoli.
Zwirz
By h*j strzelił piratów. Ja wydam te 200zł na oryginała i poczekam te 9 dni (wg. Ultimy.pl)
ShtaS
a niech se grają i niech im konsole działają, ale po chu.j się tym chwalić, jak nie ma czym?
qwertyman
A zauważyliście że nasz bohater nie posiada cienia? Strasznie biednie to wygląda w miejscu gdzie jest babka z wózkiem i swoją "dziecinką". Wózeczek jak i babka rzucają elegancki cień,a naszego nichuchu. Brzydal! Mam nadzieje że w fullu nie będzie takirgo "kfiatka";/
jarken
Najbardziej "ostrożny" serwis, Eurogamer, dał Bioshockowi 10/10. Dla porównania GoW dostało tylko 8/10... Sweet
carlos
Nie mogę ściągnąć dema Bioshocka, wczoraj w nocy miałem już 55%. Dzisiaj rano włączyłem i nie było go w kolejce pobierania. Wybrałem ponowne pobieranie i dostałem komunikat, że nie można ściągnąć tego dema. Mam miejsce na dysku, cholerka, co się dzieje?
Blim
Sklep Toys R Us (http://www.toysrus.co.uk/) zaczął sprzedawać BioShock tydzień przed premierą i szczęśliwcy już grają! Take Two ma teraz podać ich do sądu. tongue.gif

Sorry za ten post, temat otworzył mi się stronę wcześniej i 17 w ogóle nie przeczytałem.
easye
Do chłopcówparę postów wyżej - w ogóle jeszcze zacznijcie płakać...
Prawda jest taka, że nawet oryginalne gry trafiają do dystrybutorów czasami nawet z 3 tygodniowym wyprzedzeniem. Jeżeli ktoś ma znajomości to może większość gier kupić czasamia o wiele wcześniej przed premierą.
YETI
Klimat miazga! Graficznie najładniejsza fps w jaki przyszło mi grac. IMO Gears of War mogą się schować... zdecydowanie najładniejsza gra na X360. Big Daddy wywołuje prawie takie emocje jak piramidoglowy w SH2 hyh.gif
Zamówienie na grę złożone.
Keymaker
Dostałem własnie X'a z serwisu, próbuję ściągnąć na koncie US i mówi mi, że z danej lokalizacji bla bla bla. To włączam konto UK i ten sam wał confused.gif Co jest ???
Mikes
http://www.gametrailers.com/player/usermov...aylist=featured

bardzo ciekawy glitch w demie.
Ghouligh
apropos bugow: sprobujcie odplynac od tej wyspy na poczatku.
Keymaker
To wie ktoś co może byc nei tak, że nie mogę ściągnąć ani dema Bioskock, ani o dziwo Stranglehold confused.gif A taki shitowy Vampire Rain sie ściąga...
Dabman
Mysle ze to nie temat, o sciaganiu i marketplace, tylko o BS...
Co do bugow, mam nadzieje ze demo nie jest demem finalnej wersji:/ tylko z beta, lub wczesniejszej jakiejs rc.
Licze ze jak bedzie tak w pelnej, to szybko wyjdzie update!
Lucek
CYTAT(Dabman @ 16 08 2007, 12:24) *
Co do bugow, mam nadzieje ze demo nie jest demem finalnej wersji:/ tylko z beta, lub wczesniejszej jakiejs rc.

a co tam takiego razacego widziales? oO
Xymek
CYTAT(Lucek @ 16 08 2007, 12:25) *
CYTAT(Dabman @ 16 08 2007, 12:24) *

a co tam takiego razacego widziales? oO

no wlasnie tez nie za bardzo wiem co, demo nie ma razacych bledow, Ba nie ma nawet drobnych bugow - a jezeli sa to niewidoczne dla gracza...no chyba ze ktos naprawde chce lizac sciany - tak jak na tym filmiku z "lataniem" z youtube...

Dabman - moze podasz jakis przyklad bledow jakie tak strasznie Ciebie zniesmaczyly ze od razu oczekujesz update...??
Dabman
Chociazby glitch oraz akcja z wyspa... nie razace, ale jakos bardziej by zadowalalo gdyby tego nie bylo, wkoncu placi sie za gre nie 100 a 2x tyle... wiec chcialo by sie otrzymac dopracowany produkt, oraz supportowany latkami. Chyba ze masz inne zdanie?
Keymaker
Wie ktoś może, dlaczego nie mogę ściągnąć anie dema Bioshock, ani Stranglehold z poziomu profilu US i UK ?
Xymek
CYTAT(Dabman @ 16 08 2007, 12:36) *
Chociazby glitch oraz akcja z wyspa... nie razace, ale jakos bardziej by zadowalalo gdyby tego nie bylo, wkoncu placi sie za gre nie 100 a 2x tyle... wiec chcialo by sie otrzymac dopracowany produkt, oraz supportowany latkami. Chyba ze masz inne zdanie?

lol - uwazasz ze to udalo by Ci sie przy normalnym graniu? Koles zrobil to po calym dniu prob biggrin.gif i cwiczeniach...jaki ta ciekawostka ma Twoim zdaniem wplywa na sama rozgrywke? Czy gra z tego powodu jest nieprzechadzalna? Albo jest to cos co uniemozliwia gre i kole w oczy? No sory...tego typu rzeczy to znajdziesz w kazdej nawet najbardziej dopracowanej grze, wazne zeby nie bylo bledow ktore uniemozliwiaja rozgrywke i sprawiaja ze jest ona uciazliwa, albo ze gra jest nieprzechadzalna, cos takiego mozna rozpatrywac bardziej w formie ciekawostki od lizaczy scian...

chcialem uslyszec jakie TY znalazles bledy w grze ktore CI sie rzucily w oczy com? Czekam na jakis przyklad...czegos co sprawilo ze TY podczas grania sie skrzywiles i pomyslales sobie - ALE BUG confused.gif
Dabman
Co do lizaczy scian, ten glitch mozna odkryc przypadkowo, nie trzeba byc lizaczem, co do gry, to zobaczy sie jak bedzie pelna wersja, co do samego podejscia, kiedys za czasow psx, takie zeczy zdazaly sie albo w podzednych produkcjach, albo naprawde max przypadkiem, aby cos takiego ogarnac zazwyczaj inwestowalo sie w gameshark czy actionreplay... teraz to ma wiekszosc produkcji, takie niedopracowania, ktore sa odnajdowane przez "lizaczy scian" co nie zmienia faktu ze licze na patcha, ktory takie "niedociagniecia" zniweluje, bo jest to gra tylko na singla, nie na multi, wiec wymagam, aby ten jedyny tryb byl dopieszczony, dopracowany na maxa, co innego od produkcji ktore maja multi, oraz w ktorych multi musi byc wspierane ( anticheat'y i inne zeczy, bledy w mapach i tak dalej )

Swoja droga, betatesterzy tez liza sciany... wiec nie wiem czemu nie uchwytuja takich zeczy dry.gif
saptis
Jak wiadomo gra za oceanem wyplynela w pewnej ilosci przed oficjalna premiera, ciekawe czy u nas bedzie dostepna przez premiera czyli 24 sierpnia. To juz niedlugo, ale kto wie, moze bedzie jakis wyciek i na Allegro pojawi sie kilka egzemplarzy. smile.gif
Zagralem w Demo i jeszcze bardziej jestem przekonany, ze ta gra bedzie rewelacyjna ! biggrin.gif
Xymek
CYTAT(Dabman @ 16 08 2007, 12:46) *
Co do lizaczy scian, ten glitch mozna odkryc przypadkowo, nie trzeba byc lizaczem, co do gry, to zobaczy sie jak bedzie pelna wersja, co do samego podejscia, kiedys za czasow psx, takie zeczy zdazaly sie albo w podzednych produkcjach, albo naprawde max przypadkiem, aby cos takiego ogarnac zazwyczaj inwestowalo sie w gameshark czy actionreplay... teraz to ma wiekszosc produkcji, takie niedopracowania, ktore sa odnajdowane przez "lizaczy scian" co nie zmienia faktu ze licze na patcha, ktory takie "niedociagniecia" zniweluje, bo jest to gra tylko na singla, nie na multi, wiec wymagam, aby ten jedyny tryb byl dopieszczony, dopracowany na maxa, co innego od produkcji ktore maja multi, oraz w ktorych multi musi byc wspierane ( anticheat'y i inne zeczy, bledy w mapach i tak dalej )

Swoja droga, betatesterzy tez liza sciany... wiec nie wiem czemu nie uchwytuja takich zeczy dry.gif

lol...nadal nie wiedze przykladow bledow wylapanych przez Ciebie hyh.gif , po drugie to Tylko demo, po trzecie betatesterzy nie sa jasnowidzami i nie przewidza wszystkich "glupot" jakie moga zrobic gracze, po 4te - kiedys gry byly duzo mnie skomplikowane, mialy duzo mniej efektow, nie bylo fizyki, itd itd, poza tym pisanie ze kiedys nie bylo bledow to nieprawda...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.