CYTAT(Dabman @ 16 08 2007, 13:04)

Po pierwsze, piszesz jak gracz ktory ogarnie gre na kopii, jak sie nie spodoba, to nara... nie przyklada wagi do tego za co placi.
Po drugie, jestem userem kilku systemow operacyjnych, wiec jak cos znajde nie ak zaraz chce sie podzielic, badz pisze do znajomych co jest nie tak, co do zalatania, tak na wszelaki... wiec raza mnie bledy, nie tylko takie na ktore sam sie natkne ( narazie sam sie nie natknolem ) lecz co to ma do zeczy? czy ja czy ktos inny? jest? JEST! wiec jest problem, pomysl, nad tym, jak by koles spadl tam nizej i jakims cudem przezyl, czy nie bylo by akcji ze nie moze sie cofnac, bo dzwi sa pozamykane? na pc to bedzie szlo ogarnac ( god mode... ) ale to takie gdybanie. jestem po konczeniu 5x Prince of Persia Warrior Within, az wkoncu zucilem ta gra bo bylo tyle syfu ze grac sie nie dalo, wiec jestem max uczulony na kazdy blad, a tymbardziej ze gra jeszcze nie wyszla. Co do gier nie napisalem ze nie mialy bledow ( czyt. byly idealne ) lecz mialy ich znacznie mniej, badz nie byly tak razace.
po raz kolejny powtarzam - to Demo - podejrzewam ze w grze bedzie to wygladac troche inaczej, a demko jest bardziej prezentacja w ktorej dostalismy pare pomieszczen, przeciwnikow, bron i plazmidy - ot tak zeby sie chwilke pobawic. Ja nie trafilem podczas przechodzenia dema na zaden razacy blad, ktory by mi uniemozliwil albo utrudnial rozgrywke, ba nie trafilem nawet na blad ktory by sprawil ze sie skrzywilem obserwujac grafike w grze. Demko przeszedlem juz z 10 razy za kazdym razem troszke inaczej, raz uzywajac tylko broni, raz tylko plazmidow, raz hackujac wszystko, a raz nic...poskakalem sobie przy sciankach, poszperalem i nic. Dlatego takie dziwactwa jak to z filmiku rozpatruje w charakterze ciekawostki i proby oszukania gry w jakis max szalony sposob. Sam zawodowo zajmuje sie testowaniem gier i wiem jak ciezka to praca.
CYTAT(jiloo @ 16 08 2007, 13:17)

dla mnie taki blad, to zaden blad. np w prownaniu do takich GoW gdzie czasem sie wlazilo w sciane.
trzeba sie niezle napocic (co widac na filmie) zeby sie dostac na zewnatrz, a ja pytam: "po ch...?
nie ma to zadnego zwiazku, ani z odkrywaniem swiata, ani posuwaniem scenariusza do przodu.
i nie odpowiadaj, ze widocznie nie zglebam gier. zglabiam, ale nie na tyle, zeby sie wybijac jak z katapulty z przewroconego wozka. ciekawe jeszcze ile mu zalelo przepchanie tego wozka w tamto miejsce i testy w innych miejscach.
a tobie Dabman (i to calkiem powaznie, bez podsmiewania sie) proponuje poszukanie sobie roboty wlasnie jako beta tester - z Twoich postow widze, ze to robota dla Ciebie idealna.
wlasnie od 3 postow probuje mu to przekazac

zreszta koles mowi podczas tego filmiku ze ta cala sytuacje moze byc trudno odtworzyc bo on sam caly dzien trenowal zeby sie w koncu udalo...a co do testow...probowac moze ale jak w CV bedzie robil takie bledy jak w postach ("zeczy") to nie sadze zeby sie udalo

co do grania na kopii - stary...mnie stac na gre za 200zl, i nie kradne wiec ten zarzut jest glupi...tez chce zeby to za co place bylo dopracowane...ale bez przesady i czepialstwa prosze