Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Bioshock
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28
Xymek
CYTAT(luck1985 @ 18 08 2007, 17:45) *
CYTAT(Xymek @ 18 08 2007, 15:07) *
a to ze BD jest slaby, a to co sie dzieje z LS...kurde czlowieku zachowaj to dla siebie...nie kazdy moze sobie jeszcze pograc...a mi juz cos takieg psuje zabawe i wkurza:/

Psuje Ci zabawe moja opinia , ze BD jest slaby chytry_.gif Nie napisalem co sie dzieje z LS , jedynie napisalem zeby miec 100% gry trzeba ja tylko ratowac . Nic nie psujacego zabawe , bo nie napisalem co daje jej zabicie czy ratowanie - to kazdy spr osobiscie ;>
Ale skoro Ciebie to razi to spox .........

owszem razi...dlatego zamilcz bo psujesz zabawe - ja wole nie wiedziec czego moge sie po grze spodziewac...poczekaj z takimi podnietami do premiery ok?
Gazi
Jak ściągnęliście demo ? Mi wyskakuje , że mam nieodpowiednią lokalizację confused.gif .
opall
ludzie poczytajcie troche topic!!! niemal na kazdej z ostatnich 3 stron jest napisane ze na razie dema nie sciagniecie....
Czezare
Czy ktos ma jakies wiarygodne informacje dlaczego demka Bioshocka nie mozna teraz pobrac?Wrocilem z urlopu, chcialem zassac i d..pa mad.gif
Widze, ze tylko tego dema nie mozna zassac.Wszystkie inne nowe demka, np Ratatuille (swoja droga straszliwy crap) mozna sciagac bez problemu.
Mikroszafot zablokowal dostep po IP, z powodu przeciazenia serwerow, gdyz to demo jest tak popularne?Ciekawe...A moze zauwazono, ze demo ma jakis blad i je wycofano?
Dragen
Czy to już jest taka przypadłość? czy lenistwo? nie wiem, jak jak wchodzę w jakiś temat to staram się go cokolwiek przeglądnąć co by potem na ciecia nie wyjść...
Kolego drogi to było juz trąbione chyba z 300 x...
Kliknij w te literki..11, 10, i inne a dowiesz się prawdy, to taki hint, kod, cokolwiek ale pomaga.
Respect dla moderatorów za cierpliwośc.
Ghouligh
jak chcecie demko bioshocka to mozecie mi wyslac konsole. mieszkam w londynie, wiec demo sciaga sie nie tylko szybko, ale i cale. koszt wysylki wy pokrywacie, tylko jest jedna wada - konsola dojdzie do was po premierze. icon_twisted.gif

ps.: biore dwa dni wolnego w dniu premiery, powoli zaczynam sie bawic strzykawkami w domu...
Jacobss
Jezu, jak ja zobaczylem ta gre, to to cale PS3 i Killzone 2 przestaje byc wazne. Jak ja moglem sprzedac 360 huh.gif i jeszcze zamiast tego kupic PS3. Chyba zrobilem straszny blad, no coz.
Jinxters
CYTAT(Jacobss @ 19 08 2007, 18:15) *
Jezu, jak ja zobaczylem ta gre, to to cale PS3 i Killzone 2 przestaje byc wazne. Jak ja moglem sprzedac 360 huh.gif i jeszcze zamiast tego kupic PS3. Chyba zrobilem straszny blad, no coz.

Mozesy w to zagrac tez na PC.
Jacobss
CYTAT(Jinxters @ 19 08 2007, 18:27) *
CYTAT(Jacobss @ 19 08 2007, 18:15) *

Mozesy w to zagrac tez na PC.

Heh ja nie mam peceta. Siedze tylko i wylacznie na linuxie zainstalowanym na PS3. Jakiegos tam PC mam z windowsem, ale jest tak slaby, ze niewarty slowa.
Soul
Goń PS3 i leć po X360+Bioshock . ninja.gif
Mendrek
CYTAT
Kariera Jacka Thompsona dotychczas kojarzyła się tylko z jego wojną przeciwko TakeTwo. Teraz prawnik z Florydy do swojego dorobku będzie mógł dopisać pojedynek z 2K Games o Bioshocka.

Niby wszystko jest w porządku w świecie gier - premiera GTA IV daleko na horyzoncie, a "ban hammer" w wielu krajach zablokował wydanie Manhunta 2. Jack Thompson nie powinien mieć w takim razie żadnych zajęć oprócz dbania o swoje ostatnio mocno nadszarpnięte zdrowie.

Nie powinien, ale walka ze złem w grach wymaga poświęceń i stania na straży małych bezbronnych dzieci 24 godziny przez cały tydzień, 365 dni w roku. Jack zapowiedział, że jego kolejnym celem jest... Bioshock. Tutaj trzeba przyznać rację Thompsonowi - w grze można zabić małe dziewczynki. Ba! Wraz z Big Daddy'm są one motywem przewodnim tej produkcji. Należałoby jednak nadmienić, że w Bioshocku nie ma miejsca dokładne odwzorowanie ruchu ulicznego czy topografii metropolii. Nawet koncepcja podwodnego miasta nie wydaje się zbyt realna. Cóż, podważać autorytetu nie wypada.

Pozostaje życzyć szczęścia Jackowi "Don Kichot" Thompsonowi poprawy stanu zdrowia po niedawnych problemach z sercem.

Hyhy, a nuż mu się uda ;p
Dragen
CYTAT(Mendrek @ 19 08 2007, 20:44) *
CYTAT
Kariera Jacka Thompsona dotychczas kojarzyła się tylko z jego wojną przeciwko TakeTwo. Teraz prawnik z Florydy do swojego dorobku będzie mógł dopisać pojedynek z 2K Games o Bioshocka.

Niby wszystko jest w porządku w świecie gier - premiera GTA IV daleko na horyzoncie, a "ban hammer" w wielu krajach zablokował wydanie Manhunta 2. Jack Thompson nie powinien mieć w takim razie żadnych zajęć oprócz dbania o swoje ostatnio mocno nadszarpnięte zdrowie.

Nie powinien, ale walka ze złem w grach wymaga poświęceń i stania na straży małych bezbronnych dzieci 24 godziny przez cały tydzień, 365 dni w roku. Jack zapowiedział, że jego kolejnym celem jest... Bioshock. Tutaj trzeba przyznać rację Thompsonowi - w grze można zabić małe dziewczynki. Ba! Wraz z Big Daddy'm są one motywem przewodnim tej produkcji. Należałoby jednak nadmienić, że w Bioshocku nie ma miejsca dokładne odwzorowanie ruchu ulicznego czy topografii metropolii. Nawet koncepcja podwodnego miasta nie wydaje się zbyt realna. Cóż, podważać autorytetu nie wypada.

Pozostaje życzyć szczęścia Jackowi "Don Kichot" Thompsonowi poprawy stanu zdrowia po niedawnych problemach z sercem.

Nie mendrkuj lepiej..heh
I tak juz za póżno..gra juz leci w paczkach do europy:)
Xymek
CYTAT(Dragen @ 19 08 2007, 22:24) *
CYTAT(Mendrek @ 19 08 2007, 20:44) *
CYTAT

Nie mendrkuj lepiej..heh
I tak juz za póżno..gra juz leci w paczkach do europy:)

wiekszosc sklepow ma juz gre od zeszlego tyg. i czekaja tylko do premiery...
Wafrzo
Popatrzcie na gamercard luck85 xD Widać, że Bioshock "wyciekł" do ponad 2853 graczy na swiecie, bo jest ranking achievmentowy ;]
elimiko
CYTAT(Wafrzo @ 20 08 2007, 00:46) *
Popatrzcie na gamercard luck85 xD Widać, że Bioshock "wyciekł" do ponad 2853 graczy na swiecie, bo jest ranking achievmentowy ;]

O lucku wiadomo juz dawno, wystarczy ze zajrzalbys na poprzednie strony...
A te ponad 2853 graczy to z jakiego rankingu wzieles?
Trufs
http://www.mygamercard.net/leaderboard.php...mp;x=84&y=5

^^

Jedenascie osob na rankingu mygamercard... dziwne bo wiele osob ktore gralo nie ma na tej liscie... 0.o

Chociazby http://profile.mygamercard.net/gamespotting - Jeff ktory recenzjonuje BS dla GS ;] Jakby ktos nie wiedzial, to dzis (a moze jutro bo mowil ze w pon, tylko ze amerykanskiego czasu ofc tongue.gif) bedzie wkoncu recka (rowniez video) gamespotu dla bioshocka tongue.gif
t3xz

Nielegale już krążą po ciemnych stronach internetu. Nie zakładałbym, że to jakiś prosty do osiągnięcia "wyciek" z tłoczni, z którego jeżeli byśmy chcieli, moglibyśmy skorzystać bez żadnych konsekwencji.
Jeszcze tydzień, a czy będzie warto? Cóż ... przeszedłem 2 pierwsze plansze na XFD2007 i jakoś ciągle nie potrafię przestać myśleć o tym tytule. Big Daddy i jego mała "córeczka" naprawdę wryły mi się w pamięć jak mało który motyw z gier.
Sanryu
Wiecie gdzie mozna dostac Bioshocka, ale limitke?Na all juz nie ma dry.gif Kurcze ani w Ultimie, ani w sklepie PE, a Cenega juz ma braki(jak woooolno ich strona dziala, sic dry.gif )
Specu
na allegro?
Lucek
cenega przyjmowala preordery rowniez przez allegro
konstant
Chyba wszyscy juz wiedza jaka bedzie ocena w PE dry.gif .
Dobrze, ze chociaz N+ ma inna oceniaczke.
Sokolov
Na allegro jest jeszcze 6 sztuk limited edition smile.gif
http://www.allegro.pl/item226038472_biosho...x_preorder.html
Szkoda że nie mam na razie kasy sad.gif sad.gif Pewnie dopiero w październiku sobie ją sprawie. Na razie pozostaje mi C&C3 i wbicie 100h online tongue.gif smile.gif
opall
CYTAT(konstant @ 20 08 2007, 11:07) *

tzn?? jaka bedzie ocena w PE? huh.gif
t3xz
CYTAT(opall @ 20 08 2007, 11:49) *

tzn?? jaka bedzie ocena w PE? huh.gif

Bardzo proszę takie rzeczy ustalać na PM, ok? No spoilers smile.gif
qazar

Kogo obchodzi ocena pe ? sorry chyba tylko pryszczate nastolatki %)
Lucek
CYTAT(Sokolov @ 20 08 2007, 11:48) *
Na allegro jest jeszcze 6 sztuk limited edition smile.gifhttp://www.allegro.pl/item226038472_biosho...x_preorder.html

to nie jest ta wlasciwa limitka
saptis
Ja na razie poluje na Bioshock na Allegro, tak zeby dostac gre jak najszybciej, szkoda, ze jeszcze jej nikt nie ma jej na stanie, tak zeby otrzymac przesylke z gra przed albo przynajmniej w dniu premiery. smile.gif
Matriks_1111
Tutaj jest wlasciwa aukcja z pełnym Collectors Edition wink.gif

http://www.allegro.pl/item227886501_biosho..._predorder.html
Zeratul
CYTAT(t3xz @ 20 08 2007, 09:42) *

Nielegale już krążą po ciemnych stronach internetu. Nie zakładałbym, że to jakiś prosty do osiągnięcia "wyciek" z tłoczni, z którego jeżeli byśmy chcieli, moglibyśmy skorzystać bez żadnych konsekwencji.
Jeszcze tydzień, a czy będzie warto? Cóż ... przeszedłem 2 pierwsze plansze na XFD2007 i jakoś ciągle nie potrafię przestać myśleć o tym tytule. Big Daddy i jego mała "córeczka" naprawdę wryły mi się w pamięć jak mało który motyw z gier.

To nie wyciek, po prostu w US niektore sklepy zaczely sprzedawac gre przedpremierowo.
Ja niby mam dostac swoja limitke jutro. Dzisiaj chce znac juz tracking number ;p
qazar
ale sie naprawde poniecacie jak dzieci jak dzieci closedeyes.gif

w sumie ja tez hyh.gif nie skladalem pre ordera liczac ze gdzies gra wczesniej wycieknie tongue.gif ale narazie lipa:/
saptis
CYTAT(Matriks_1111 @ 20 08 2007, 14:04) *
Tutaj jest wlasciwa aukcja z pełnym Collectors Edition wink.gif

http://www.allegro.pl/item227886501_biosho..._predorder.html

No tak, ale jest tam tez napisane:
CYTAT
UWAGA GRA BĘDZIE DOSTĘPNA OK 1 WRZEŚNIA

Mi bardzo zalezy zeby miec gre juz w dniu premiery. smile.gif
Matriks_1111
Akurat podawalem linka dla kogoś, kto wcześniej pisał, że nigdzie nie ma dostępnej limitki z figurką wink.gif
saptis
Ciekawe jaka bedzie cena gry w Media Markt. smile.gif Podejrzewam, ze gra bedzie dostepna juz w dniu premiery bo zazwyczaj dostaja je wczesniej, ale ciekawe jak bedzie z cena Collector's Edition. smile.gif
Mysle, ze wybiore sie tam i zobacze ile kosztuje, jesli cena nie bedzie na max'a przesadzona to kupie bo to jak narazie chyba jedyny sposob zeby miec Bioshock w dniu premiery, oczywiscie o ile wogole beda ja mieli. smile.gif
Ghouligh
ja zawsze kupuje w GAME, ale jak nie bedzie tam to zeskanuje caly londyn w poszukiwaniu collectors edition. mam tylko nadzieje, ze preorder bedzie kosztowal tyle samo co normalna wersja, a z drugiej strony to za ta gre moglbym dac w ciemno dwa razy tyle. demo przechodze 3 razy dziennie juz i gra mna zawladnela. dawno tak na nic nie czekalem.

ps.: kilka bugow wiecej:

- zaraz po katastrofie sprobujcie podplynac do plomieni i tam troche postac (nic sie nie dzieje tylko nasz hipek co jakis czas "sapie").
- w pomieszczeniu, gdzie winda spada i wylatuje pan z rurka w plomieniach mamy dwie kolumny. gdy wskoczymy na lawke i sprobujemy wskoczyc na podest lewej kolumny to sie w nia wtapiamy. (tylko nie wlazcie od razu do pomieszczenia z winda, bo drzwi sie zatrzaskuja).

probowalem tego samego tricku z wozkiem (ktorym juz sie bawilem, przyznam szczerze), tylko ze z krzeslami (w pomieszczeniu gdzie jest pamietnik na kasecie) i stojakiem (w pomieszczeniu z winda), ale nie dzialalo. ;/

w demie mozna znalezc zwloki big daddiego za jednym z wodospadow. ;]
saptis
Dzisiaj ukonczylem demo chyba po raz 6, gralem juz na wszystkich trzech poziomach trudnosci i musze powiedziec, ze nawet na Hard nie jest tak zle, jednak trzeba pamietac, ze w Demo nie spotkamy wielu przeciwnikow i nie zmierzymy sie z Big Daddy'm. smile.gif
walek
A jak tam ma się oprawa AV w Bioshock'u? Czy to jest OMFG? Z tego co widziałem na filmikach, woda i ogien wygląda obłędnie. Czy w tej grze "zainwestowano" bardziej w artyzm wykonania miejscówek, czy tez w tech-polygonalny aspekty?
saptis
Jest dokladnie tak - czyli grafika prezentuje sie po prostu rewelacyjnie !
Musze napisac, ze pierwsze wrazenie jakie zrobil na mnie Bioshock bylo zdecydowanie wieksze niz Gears Of War. smile.gif
qazar
dokladnie dlamnie to co bylo w demku powoduje wiekszy opad szczeki niz GOW zarowno w kwesti grafiki jak i artyzmu jej wink.gif
Zwirz
Muzyka mnie rozbaraja... Szczególnie jak się wpływa do Rapture
t3xz
Demko to marne popłuczyny. Serio. Pamiętam pierwszą chwilę, kiedy obróciłem BD przeciwko moim przeciwnikom. Moc! Albo motyw odrzucania granatów w stronę delikwentów... Uczucie kiedy uratowało się Little Sister. Te oczy. Później kiedy stałem w kolejce do WC, moją uwagę zwróciła maleńka istota o niebieskich oczkach i jasnych włosach. Góra 4 latka. Doznałem istnego Deja Vu, aż mną wstrząsnęło. Jeszcze ukrywała się za swoim ojcem podobnie jak to widziałem w grze. Spojrzałem na nią i nie zapomnę tych błyszczących się ślepi, w których rysował się leciutki strach, przed stojącymi obcymi - olbrzymami. Uczucie tak sugestywne, że aż do dziś nim żyję. W jak prosty i banalny sposób, zwykły FPS porusza tą tematykę. Nie mogę wyjść z podziwu.

Tak. Jeszcze tylko kilka dni...
saptis
Gamespot ocenil gre jedynie na 9.0, moim zdaniem to troche dziwne patrzac na oceny takie jak 9.7 IGN lub nawet 10 innych recenzentow. smile.gif
komar737
Nawet biorac pod uwage "surowosc" tego serwisu, to nota jest relatywnie slaba.

Pozostaje czekac na nowy filmik z serii Bioshock pwns all wink.gif .

Nie chce mieszac w babolu, ale GS to jednak duchowo pecetowy serwis. Wystarczy spojzec na Top 10 Games. Obecnie swieci tam trumf wersja Bioshocka, o ktorej tak naprawde nikt nie mowi. Niekawe, co z nota tongue.gif.
t3xz
Czasami zastanawiam się gdzie kończy się ludzka głupota, a po prostu zaczyna fanbojskie oddanie jednej ze stron. Już teraz wiem.
BioShock 5/10: http://www.sonydefenseforce.com/?p=83#comments
Nie traktujcie tej recenzji na serio wink.gif
MichAelis
Gamespot wcale nie jest surowy, oni po prostu lubia byc "kontrowersyjni". Osobiscie myslalem ze dadza mu cos kolo 7, ale widac nie chcieli robic z siebie całkowitych wałow. Dla mnie serwisem ktory wystawia najostrzejsze oceny, ale zarazem jak najbardziej sprawiedliwe jest eurogamer.
Wieslawa
CYTAT(saptis @ 21 08 2007, 01:04) *
Gamespot ocenil gre jedynie na 9.0, moim zdaniem to troche dziwne patrzac na oceny takie jak 9.7 IGN lub nawet 10 innych recenzentow. smile.gif

Moim zdaniem ocena 9 to bardzo wysoka ocena i nie ma co biadolić, osobiście dałabym taką samą ocenę Bioshockowi, co nie zmienia faktu, że gra jest genialna i zrywa berety z głów.
Dlaczego nie 10? Za to, że mała dziewczynka dostała w głowę od oprycha na moich oczach.
koso
CYTAT(MichAelis @ 21 08 2007, 09:17) *
Gamespot wcale nie jest surowy, oni po prostu lubia byc "kontrowersyjni". Osobiscie myslalem ze dadza mu cos kolo 7, ale widac nie chcieli robic z siebie całkowitych wałow. Dla mnie serwisem ktory wystawia najostrzejsze oceny, ale zarazem jak najbardziej sprawiedliwe jest eurogamer.

Zwłaszcza z tym ich 9/10 dla Sensible Soccer 2006 wink.gif A jakieś mało znane shity typu Halo i MGS3 dostały "sprawiedliwe" 8/10.

Dla mnie GameSpot trafia z reguły w sedno. Zresztą zakres ocen między 9 a 10 tak naprawdę rozbija się już nie o jakość gry, tylko czynniki dodatkowe - politykę serwisu etc.
MichAelis
Moze powinienem dodac sprawiedliwe w moim odczuciu smile.gif Oceniaja tak gre jak ja bym ja ocenil
Sanryu
9/10 i tak jest wspaniala ocena prawda? happy.gif W sumie gra nie jest AZ tak bardzo hardcore bo jak nawet na GS zaznaczyli, jak zginiesz respawn w pobliskim Vital Chamber(czy jakos tak)i jazda dokonczyc robote wink.gif No to dalej czekamy na premiere happy.gif

PS."Dlaczego nie 10? Za to, że mała dziewczynka dostała w głowę od oprycha na moich oczach." To co on jej zrobil to jakby "poglaskanie po glowce" w porownaniu do tego co my bedziemy mogli zrobic(vide klucz francuski nonie.gif )
saptis
Nawet Gears Of War na Gamespot zostal lepiej oceniony, dostal 9.6, a Bioshock 9.0. biggrin.gif
Mialem nadzieje, ze Bioshock dostanie wyzsza ocene niz Gears Of War, rozumiem, ze oceniaja teraz co 0.5 pkt. ale i tak myslalem, ze koncowa ocena bedzie nieco wyzsza niz 9.0. smile.gif
Jednak nie gralem w pelna wersje Bioshock, wiec tak naprawde nie wiem do konca jaka jest ta gra, wiem tylko, ze samo demo zrobilo na mnie wieksze wrazenie niz Gears Of War - chodzi oczywiscie o pierwsze wrazenie. smile.gif

Szkoda tylko, ze nie ma zadnego trybu Multiplayer, w takiej grze powinien sie znalesc, mysle, ze z wykorzystaniem wszystkich mozliwosci jakie posiada gracz, zabawa w Multiplayer bylaby naprawde ciekawa. smile.gif
Keymaker
Ta gra nie ma prawa dostać wszędzie 100%. Definicja gry idealnej się zmieniła i niestety sam singleplayer już nie wystarczy. Ale jednak GS mógł trochę wyżej ocenić tę grę smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.