Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Bioshock
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28
qazar
CYTAT(meli @ 31 08 2007, 21:46) *
poseidon plaza:
jak zejsc na dol po schodach ktore blokowane sa przez krate w podlodze?
Andrew Ryan:
czy zawsze czeka go ten sam los? czy mozna cos zmienic?

Jest pomieszczenie(terz nie pamietam nazwy) na przeciw wejscia z krata, gdzie stoja figury zalane cementem(?) znajduje sie tam w rogu lada z kasa a pod kasa przycisk, otwiera on dzwi na przeciw i krate nad schodami smile.gif

Zawsze morduje Andrew ,oj nie ma chlop lekko ale coz nie jest on przynajmniej niewolnikiem wink.gif

Jakuza
CYTAT(Lucek @ 31 08 2007, 14:28) *
CYTAT(saptis @ 30 08 2007, 15:01) *
Wlasnie otrzymalem przesylke ze sklepu Merlin z Gra Bioshock. smile.gif
Jest jedno ale.... mialem otrzymac Collector's Edition, a dostalem zwykla, juz napisalem do nich wiadomosc i czekam na odpowiedz co i jak, nawet jej nie otwieralem bo widac ze to zwykle male pudelko w ktorym jest tylko gra i z cala pewnoscia nie ma tam figurki. Na stronie z opisem produktu w sklepie jest jasno napisane, ze zestaw zawiera figurke Big Daddy'ego, dwie dodatkowe plyty orz sama gre.
Czy ktos juz otrzymal swoja przesylke z zamowiona tam gra ? smile.gif

jak widac, te ... z Merlina nic nie potrafia zrobic dobrze. zamowilem swoja wersje kolekcjonerska w srode (na stronie napisane ze wysylka w 24h), dzwonie dzisiaj a laska mi mowi ze dzisiaj PRAWDOPODOBNIE wysla confused.gif ktos wie, czy i gdzie w krakowie mozna kupic wersje kolekcjonerska?

W Krakowie w Saturnie jest wersja kolekcjonerska Bioshocka - pokaźne pudełko...tylko że w wersji na PieCa tongue.gif
Zeratul
To mozna juz tu tak otwarcie spoilerami rzucac?
ShtaS
nie ;p
Ghouligh
mozna, juz grubo po premierze i wolalbym popisac z innymi cos o tej grze a nie w topiku bs'a czytac "ochy" i "achy". nie moja wina, ze niektorzy przespali date premiery. czas najwyzszy podyskutowac o otoczce fabularnej, a jak komus sie to nie podoba to niech nie zaglada do tego tematu? i nie interesuje mnie postawa typu "nie mam pieniedzy i jak bede mial to kupie, wiec niepsujcie mi gry". ja tez na gre nie mialem, wzialem dodatkowa robote i procz bs'a za kilka dni nadgodzin mam jeszcze crackdown'a. zatem panowie i panie, czas pospoilerowac? ;p
jarken
Poczekajcie jeszcze chwilę, tak dużo kosztuje danie to w białą czcionkę? Gra jest długa, a dopiero tydzień od premiery minął...
koso
Właśnie, jeszcze kilka tygodni wrzucajcie wszystko nt. fabuły w nawias. Co bardziej cwani zamawiają grę z Australii i Azji, płacąc wraz z przesyłką jakieś 70 zł mniej niż w Polsce wink.gif
Zeratul
przygotowac sie na zbieranie zebow z podlogi...
filmik slabo wyszedl, ale patent jest genialny!!

http://pl.youtube.com/watch?v=lBbnXYqxkms
^^phantom
Hehe dobre dobre tongue.gif Ale jak do tego doprowadziles tongue.gif? Ogolnie za(pipi)iste te Twoje filmiki ;] Bym wszedl na tego bloga z Twoimi filmikami, ale od paru dni net z 4mb spadl mi do 300kb.s i chodzi jak slimak... Oby wiecej takich filmikow wink.gif Motyw z mama grajaca w BioShocka tez dobry wink.gif Zabic go? Nie, on Ciebie zabije. lezalem i kwiczalem tongue.gif pozdrawiam.
Dorian Gray
Jest taki plazmid, Hypnotize Big Daddy, jak pacniesz nim tatuśka to zmienia się na jakiś czas w twojego bodyguarda. Pewnie Zeratulo potraktował nim jednego. Sam w ten sposób rozwaliłem nie jednego tatuśka.
Slupek88
Ludzie wiecei w jakim sklepie wysyłkowym, można aktualnie zamówić Bioschocka, mieszkam w Gdańsku, od piątku objeżdziłem media markty empki, inne potencjalne sklepy-dupa, z wysyłkowych ultima nie ma sklep extrima, może pod koniec tygodnie będą mieli,, Jak wiecie podajcie stronke sklepu, odpadają jakieś zagraniczne sklepy, i nie muszą być sklepy z wersjami kolekcjonerskimi czy limitowanymi, mogą być zwykłe wersje.
.:marioo:.
Tydzień temu w gdańskim empiku widziałem kilka sztuk Bioshocka w wersji limitowanej, ale jak widać rozeszły się. W tym przypadku nie przychodzi mi nic innego do głowy jak tylko allegro. Ewentualnie zobacz TU.
Slupek88
W empiku już nie ma ;/, a w Gekonie w środe, ale dzięki za odpowiedź
blantman
CYTAT(Slupek88 @ 3 09 2007, 10:58) *
W empiku już nie ma ;/, a w Gekonie w środe, ale dzięki za odpowiedź

ja znalazłem wczoraj jeden egzemplarz w empiku w rodzinnym Olsztynie był schowany za harrym potterem na dolnej półce .... ale nie nażekam bo mam swój metalowy egzemplarz;)
.:marioo:.
Słupek..goście ze świata gier puszczają Bioshocka na allegro, więc na pewno mają na stanie wink.gif

PS: Swoją drogą nasz kraj mnie czasami bawi, ludzie chcą kupować produkty (gry, programy itp) a ciężko dostac:/ Za granicą sklepów z grami więcej niż piekarni...
Slupek88
Już znalazłem 1 sklep który ma limitki, na allegro były jakieś 2 sztuki, ale sprzedawca mało punktów miał i negatywne opinie, a swoją droga mnie (pipi) dziwi, to czemu w Warszawie jest pełno sklepów z grami czy w KraKowie, we Wrocławiu, a w Gdańsku nie licząc badziewnych media i empików nie ma sklepów z grami, a no i dochodzą jakże za(pipi)iste rynki................................
Lucek
CYTAT(Slupek88 @ 3 09 2007, 10:44) *
Ludzie wiecei w jakim sklepie wysyłkowym, można aktualnie zamówić Bioschocka, mieszkam w Gdańsku, od piątku objeżdziłem media markty empki, inne potencjalne sklepy-dupa, z wysyłkowych ultima nie ma sklep extrima, może pod koniec tygodnie będą mieli,, Jak wiecie podajcie stronke sklepu, odpadają jakieś zagraniczne sklepy, i nie muszą być sklepy z wersjami kolekcjonerskimi czy limitowanymi, mogą być zwykłe wersje.

w merlinie maja ale nie polecam
maciucha
Czemu ie polecasz ? Myślałem ze to zaufany , dobry sklep ....

EDIT: Przepraszam , już doczytalem wink.gif
jiloo
CYTAT(maciej95r @ 3 09 2007, 14:43) *

poczytaj kilka stron wczesniej, to sie dowiesz.
Lucek

CYTAT(jiloo @ 3 09 2007, 15:06) *

poczytaj kilka stron wczesniej, to sie dowiesz.

dokładnie
nie dość, że dostałem przesyłkę 3 dni później, niż powinienem to jeszcze zamiast edycji kolekcjonerskiej dostałem zwykla
dzisiaj idę do empiku kupić, bo nie mam zamiaru za zwykla placic 281zl, pff
jarken
Heh, też tam kupiłem, już prawie przeszedłem i teraz składam reklamację smile.gif Będzie kasa na limitkę H3.
ping
kwestia tego czy przyjma reklamacje jak zwrocisz im uzywana gre wink.gif
qazar
Ja bym na to nie liczyl ,bo takich frajerow to rzadko mozna znalesc wink.gif

dzieki wink.gif
creed122
witam,mam pytanie do osób które przeszły już bioshocka ,jestem na poziomie gdzie buduję bomba niedokończoną przez kybutza,znalazłem już wszystkie składniki,dostałem się do biura kybutza gdzie miał się znajdować:"nitroglycerin charge"
jestem biurze przeszukałem całe,znalazłem nitroglycerine ale znajduje się ona za kratką do której nie mogę się dostać,może ktoś z was wie co zrobić dalej?
qazar
CYTAT(creed122 @ 3 09 2007, 16:54) *
witam,mam pytanie do osób które przeszły już bioshocka ,jestem na poziomie gdzie buduję bomba niedokończoną przez kybutza,znalazłem już wszystkie składniki,dostałem się do biura kybutza gdzie miał się znajdować:"nitroglycerin charge"
jestem biurze przeszukałem całe,znalazłem nitroglycerine ale znajduje się ona za kratką do której nie mogę się dostać,może ktoś z was wie co zrobić dalej?

przelacznik znajduje sie na biurku w biurze po lewej stronie smile.gif
creed122
dzięki poradziłem sobie,doszłem do punktu gdzie muszę dostać się do apartament fountaina,ale potrzebuję kod do windy,podobno znajduje on się na 3 piętrze w jakimś pamiętniku ale nie mogę go znaleźć,może znacie ten numer?
Diabeu
tak, znam

Bioshock Orchestral Score - 23 mega
http://downloads.2kgames.com/bioshock/BioShock_Score.zip
meli
CYTAT(creed122 @ 3 09 2007, 19:24) *
dzięki poradziłem sobie,doszłem do punktu gdzie muszę dostać się do apartament fountaina,ale potrzebuję kod do windy,podobno znajduje on się na 3 piętrze w jakimś pamiętniku ale nie mogę go znaleźć,może znacie ten numer?

5744
opall
CYTAT(Diabeu @ 3 09 2007, 19:58) *
tak, znam

Bioshock Orchestral Score - 23 mega
http://downloads.2kgames.com/bioshock/BioShock_Score.zip

bylo juz chyba z trzy razy smile.gif

CYTAT(meli @ 3 09 2007, 20:34) *
CYTAT(creed122 @ 3 09 2007, 19:24) *

5744

pamietnik jest na drugim pietrze na balkonie przy rozstawionym aparacie...
MichAelis
Nie mam teraz mozliwosci sprawdzenia, ale slyszalem ze problem z demami Bioshock (i Stranglehold) nie wynikal z tego ze jestesmy w PL tylko to jakis blad systemu i podobno wszystko jest juz ok :|, albo mi ktos wała robi tongue.gif. jakby ktos mogl to sprawdzic?
Lord Tidek
CYTAT(MichAelis @ 3 09 2007, 21:35) *
Nie mam teraz mozliwosci sprawdzenia, ale slyszalem ze problem z demami Bioshock (i Stranglehold) nie wynikal z tego ze jestesmy w PL tylko to jakis blad systemu i podobno wszystko jest juz ok :|, albo mi ktos wała robi tongue.gif. jakby ktos mogl to sprawdzic?

Nie wiem jak u was, ale u mnie wciąż nie da sie ściągać tych demek dry.gif
Diabeu
opall, jakoś nie widzę, pokapoka
opall
CYTAT(opall @ 25 08 2007, 11:48) *
wklejam jeszcze link do soudtracku , w koncu jakas porzadna muza a nie jak te trzy kawalki z edycji kolekcjonerskiej closedeyes.gif
http://www.2kgames.com/cultofrapture/home.html

CYTAT(Zwirz @ 25 08 2007, 15:39) *
Dla wszytskich którzy psioczą na OST z BioShock wrzucam link do : BioShock SCORE. Dwanaście utworów, które zdecydownie pozwinny zająć miejsce płytki z Mobym w Collector`s Edition

@Diabeu- na szybkosci znalazlem 2x
Diabeu
łe, tak daleko to nie zaglądałem:f
consoleboy
http://gamerankings.com/htmlpages4/931329.asp ------------> edge.uk w akcji tongue.gif tongue.gif
http://www.599usdollars.com/599usd-reviews...shock/#comments --------> dobrze ,że nikt tych panów nie bierze na poważnie wink.gif wink.gif
PePeP
A ja ostatnio co czytam jakaś recenzje albo opinię to słyszę o rzekomym "błędzie" w wyświetlaniu obrazu w 16:9. Wszyscy się oburzają, że w 4:3 mamy trochę większe pole widzenia w górę i w dół i jest to uznawane za "błąd". Tymczasem autorzy w jednym z wywiadów tłumaczyli, że grę robili cały czas w 16:9 i pole widzenia w tym trybie jest optymalnie dobrane, a kiedy musieli dorobić wersję 4:3 doszli do wniosku, że ucinanie boków ograniczałoby widok za bardzo więc dołożyli trochę na górze i dole... Stranglehold ma za małe pole widzenia, co daje się we znaki w korytarzach i nie tylko, a nikt nie mówi o bugu (jeszcze ludzie o zgrozo piszą że to kwestia pracy kamery, a problem nie tkwi w niej tylko w polu widzenia właśnie)... Ehh ten rynek masowy, rzuci ktoś jedno głupie hasło i wszyscy się na to łapią...
LESZEKCHPL
Wczoraj w nocy pobrało mi jakąś aktualizację i gra zaczeła przycinac, wie ktoś co jest grane?
Diabeu
CYTAT(LESZEKCHPL @ 6 09 2007, 18:26) *
Wczoraj w nocy pobrało mi jakąś aktualizację i gra zaczeła przycinac, wie ktoś co jest grane?

przeczyść cache, odpal płytę z grą i przytrzymaj oba bumpery do momentu ukazania się logo 2K
LESZEKCHPL
Ta łatka była trefna masa ludzi nażeka, czy można ją jakoś usunąć. Jak wyczyścić tą cache jeśli to coś pomoże?
t3xz
CYTAT(LESZEKCHPL @ 6 09 2007, 23:05) *
Ta łatka była trefna masa ludzi nażeka, czy można ją jakoś usunąć. Jak wyczyścić tą cache jeśli to coś pomoże?

Zastosuj się do tego co Diabeu pisze, a gierka powinna powrócić do poprzedniego stanu (z przed aktualizacji).
saptis
Dzisiaj mialem dziwna akcje w Neptunes Bounty, po wejsciu do Level'a w miejscu gdzie zjajduje sie pierwszy Big Daddy spotkalem go, ale stal on nieruchomo, jakby zawieszony i tak caly czas, wiec postanowilem go jakos poruszyc smile.gif. Strzelalem do niego, nawet na tyle konkretnie, ze zeszla mu cala energia jednak on dalej atakowal i mial sie calkiem dobrze. Ponowny load, wyjscie i powrot nie pomogly, to jakis glupi BUG i cos mi sie wydaje, ze bede musial zaczac gre od nowa. smile.gif Dodam jeszcze, ze Big Daddy'emu nie towarzyszyla Litle Sister wiec nawet nie moglem jej uratowac/Harvest'owac. smile.gif
maciucha
CYTAT(saptis @ 7 09 2007, 12:50) *
Dzisiaj mialem dziwna akcje w Neptunes Bounty, po wejsciu do Level'a w miejscu gdzie zjajduje sie pierwszy Big Daddy spotkalem go, ale stal on nieruchomo, jakby zawieszony i tak caly czas, wiec postanowilem go jakos poruszyc smile.gif. Strzelalem do niego, nawet na tyle konkretnie, ze zeszla mu cala energia jednak on dalej atakowal i mial sie calkiem dobrze. Ponowny load, wyjscie i powrot nie pomogly, to jakis glupi BUG i cos mi sie wydaje, ze bede musial zaczac gre od nowa. smile.gif Dodam jeszcze, ze Big Daddy'emu nie towarzyszyla Litle Sister wiec nawet nie moglem jej uratowac/Harvest'owac. smile.gif
Sciagales najnowszą aktualke ?
saptis
Bylo tak zarowno przed i po pobraniu nowej latki. smile.gif
Nie ma to jak latki, Next-Gen..... przypominaja mi sie gry na PC. biggrin.gif
Blad ktory u mnie wystapil skutecznie zniechecil mnie do dalszego grania, nie po to zaplacilem 264 zl za gre zeby pozniej sciagac do niej Patch'e, ktore zreszta wychodza bardzo pozno, a jak juz sa to niezbyt dobre. smile.gif
LESZEKCHPL
CYTAT(t3xz @ 7 09 2007, 11:21) *
CYTAT(LESZEKCHPL @ 6 09 2007, 23:05) *

Zastosuj się do tego co Diabeu pisze, a gierka powinna powrócić do poprzedniego stanu (z przed aktualizacji).

No dobra sprubuje.
saptis
No to jedziemy, aby wyczyscic hard drive cache i usunac problem zwiech w grze nalezy..... smile.gif
Przytrzymac przyciski RB i LB podczas startu gry. Trzeba to zrobic odrazu po restarcie konsoli lub uruchomieniu gry z Dashboard'u, przyciski nalezy puscic dopiero po zniknieciu czerwonego logo 2K Games. Tyle. smile.gif

Jest jeszcze sposob na calkowite wywalenie Patcha pobranego do Bioshock, ale Patch'e do innych gier zostana rowniez usuniete, wiec nie bede pisal jak to zrobic chyba, ze ktos bardzo chce. smile.gif
il capitano
TO MNIE CIESZY. Nóweczka BIOSHOCK w domu, w paszczy mojej 360tki. Przechajpowałem.

CUDO, majstersztyk.

jeszcze w folii

tutaj już bez folii

i rzut na całość

Nie wiem, ale ręce dosłownie dostały drgawek. wink.gif
qazar
Ech mailem to samo i to magiczne uczucie przy pierwszych 2 podejsciach biggrin.giftongue.gif
Sanryu
Radzicie zrobic ten update czy raczej omijac go szerokim lukiem? wink.gif
[InSaNe]
Jakies rady na pokonanie Big Daddy'ego ? smile.gif Od razu zaczalem na hardzie, spotkalem sie pierwszy raz z gosciem i nie moge sobie dac z nim rady . Strzele np. z shotguna, zabiera mu malo energii, wpada w furie i szarzuje na mnie, nawet nie mam jak uciec biggrin.gif Prosze o jakies rady smile.gif
qazar
Pierwszy BD "latwo" pada razony pociskami przeciw pancernymi wink.gif imho najlepiej w pierwszym pojedynku telekineza lapac granaty od splicera i zuca W BD plus zhakowane turenty i przeciw pancerne pociski smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.