Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Platformery w które grasz
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik platformówek
Stron: 1, 2
_One_
W jakie platformówki (jakiekolwiek) gracie teraz aktualnie ?
Ja gram w Jak 3 i Ratchet & Clank 2 na ps2, Skullmonkeys na psx i w Supr Tusk na kompa, którego można sciągnąc w temacie "Platformówki na wesoło" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Sokolov
Ja aktualnie nie gram w żadne platforówki. Czasami sobie zapuszcze na PS2 Ratchet: Gladiator jeśli to zaliczać do platformówek biggrin.gif
Di_
W tej chwili Castlevania: Lament Of Innocence. Kiedyś doszedłem całkiem daleko, ale skasowałem save'a. Trzeba powrócić do starych przyzwyczajeń po głodzie spowodowanym maturami smile.gif
Potem pewnie poprzechodzę sobie Metal Slugi 3-5 i Megamana X7.
Hela
Ja kilka dni temu skonczylem New Super Mario Bros. na DS'a. Niby spodziewalem sie czegos wiecej, ale to i tak jest bardzo solidna pozycja dla fanow platformerow.
Lasiu
ja aktualnie pomykam w Ratchet : Gladiators i Jak 3, a pozniej sie okaze
Chicken
QUOTE(Sokolov @ 21 05 2006, 14:32) *

PS2 Ratchet: Gladiator jeśli to zaliczać do platformówek biggrin.gif

QUOTE(Lasiu @ 21 05 2006, 19:58) *

Ratchet : Gladiators

R: Galdiator to nie platformer. To strzelanka.
Z platformówek aktualnie pykam w Sly3
Link-in
Castlevania: Dawn of Sorrow jeśłi można zaliczyć i New Super Mario Bros.
STIVI
Sly 2&3 - jak zawsze
Klonoa
Banjoo Kazooie Gruntys Revenge(czy jak to sie tam pisze)
Fisto
Ja aktualnie pykam w Jak&Daxter oraz Jackie Chan Adventures (Plz pomozcie z Tohru takim bossem w Spanish castle) oraz czekam na paczke z Jak II : Renegade.
neospiderman
Ja własnie szlifuje na maxa "Daxtera" na PSP. Gierka jest pierwsza liga smile.gif.
Di_
Chyba teraz siądę do jakiegoś starego Mariana na emu SNES-a na PS2.
RoL
Teraz wyciskam ostatnie soki z Klonoa: Empire of Dreams (GBA). Poza tym zaczalem kilka gier, ktore wreszcie wypadaloby skonczyc (Kirby's Adventure, Super Mario Bros. 3, Wario Land 4 i kilka innych).
koval
Ja aktualnie męcze Jak & Daxter. Jak 2 i Jak 3 skończyłem ale "jedynka" mnie rozwaliła tekstami Daxtera ! biggrin.gif i całkiem odmiennym klimatem
Jakuza
Ja aktualnie kończe Sly 2 & 3 smile.gif
Dodatkowo dzisiaj doszła Futurama ( już dwie misje za mną smile.gif )
gruby2
teraz gram w ratchet & clank 3 biggrin.gif
Artesal
Ja Jak and Daxter, którego dopiero co zacząłem grać.
*-dka
Super Mario Advance smile.gif
Radzik
Obecnie gram w Evil Twin, muzyka jak i sam dźwięk rozwala na łopatki, polecam tongue.gif
ogqozo
Gram w Super Mario Bros. 3 na emulatorze! Niewiarygodne, ale nagle zachciało mi się pograć w trzecią część i kurde, nie odrywam się od kompa. Gram co prawda metodą "F5-F7", ale swoje już przy tej grze wycierpiałem. Teraz po prostu lecę z lewej na prawą i latam jako wiewiórka. I nadal jestem zachwycony! Współczesne platformery, nawet Mario Sunshine, mogą pozazdrościć tej grze mocy.
DarkSerge
Ja sobie dziabie w Jak & Daxter bo od tygodnia dopiero PS2 mam i narazie tylko to od kumpla załatwiłem smile.gif jeśli chodzi o postęp w grze to narazie 40% biggrin.gif
Arbuz
Ja gram w starocie teraz: Crash 2 i Crash 3
Artix
Ja obecnie męczę Daxtera na PSP, naprawdę zacna platformówka, czysta klasyka.
Aem
Obecnie gram w Sly'a 2 - świetna, czysta platformowka, w dodatku cel-shading dodaje jej uroku. Porządna rzecz.
Chicken
Z platformówek aktualnie męczę: "Snakes Rattle & Roll" w wyadani na Mega Drive'a. Dla mnie to świetna odskocznia current-genowych platformerów.

PS. Wie ktos jak nastukać tej stopie w ostatniej plansz?? tongue.gif
STIVI
dalej Klonoa 1&2, Crash XS (czy jakos tak) Donal Duck Advance:P, Kirby cośtam,

wszystko na gba
link.mk
Hmm a ja się zapytam tak tongue.gif. Czy Jak and Daxter w dalszej części gry jest jakiś ciekawszy?? Bo na samym początku to takie dziecinne i same flaki z olejem (jestem teraz pod wrażeniem Ratchet&Clank tongue.gif). I powiem, że się troche zawiodłem. Powiedzcie czy potem to jest jakieś leprze tongue.gif

A co do tematu to przycinam teraz właśnie Jak and Daxter tongue.gif
jurget
aktualnie:
Jak & Dexter
Ratchet Gladiator
Conker
Crash Bandicoot 3 warped
Olsen
aktualnie męcze Jak 2, a w kolejce czeka Jak 3 ;]
Jaka 1 przeszedłem na 99% tongue.gif paru orbó mi brakuje confused.gif
alienator
Abe Odysee ;0 to się nazywa KLASYK.
Później przejdę sobie Exodusa również biggrin.gif
_One_
Ja męcze aktualnie całą mase platformerów z SNES'a i Mega Drive'a + cały czas ratchet & clank 2 na ps2
Nitro
Ja czasem pogram w Daxtera na PSP kumpla.

P.S A ty _One_ dalej tego Ratchet'a smile.gif tak się nazywa prawdziwy hardcorowiec...
Kalinho
Ja chciałby kiedys zebrac wszystkie jaja w Jak 3. Nie wiem co za pateflon wymyslil by porozrzucac jajka po calym miescie! censored2.gif IMO w 2 Jaku było to zrobione lepiej. Po miescie to sie szwedało i zaliczalo elegancko porostawiane misje z "telebimow". Porozrzucane byly tylko jaja w poszczegolnych planszach tyle, ze znalezienie kilku jaj w malym etapie a znalezienie ich w przeogromnym miescie to jest kur#a roznica! Zrobili by jakis opis w Extreme czy cos. Bo ten opisc co go zdzielal Shiva to jakas pomyłka(na cholere to komu? opis misji to i ja zrobie). Wzorem niech bedzie Hiv i jego opis to 2 Jak'a- mszcz! Cholera ulzyło mi... Thanks for reading tongue.gif
Figaro
A ja masteruje Ratchet'a 3. Gra mnie osobiście urzekła, do tego stopnia że chce mi się w nią grać i grać.
_One_
QUOTE(Nitro344 @ 4 10 2006, 15:14) *

Ja czasem pogram w Daxtera na PSP kumpla.

P.S A ty _One_ dalej tego Ratchet'a smile.gif tak się nazywa prawdziwy hardcorowiec...

Nitro, jakbyś bardzo chciał przejśc gre na 100%, a jakiś (pipi)any idiota, czyli mój kuzynek skasowałby ci sejwa, gdy miałeś jakieś na oko 85% ukończone, to też byś grał smile.gif
DarkSerge
Ja teraz poginam na emulatorze SNESa w Super Mario World ^^ zaniedługo powinien pęknąć, zaje(pipi) gra się w takie oldschoolowe platformery:)
MasterShake
sonic adv. i donkey kong 2
Nitro
QUOTE(Kalinho @ 4 10 2006, 15:22) *

Ja chciałby kiedys zebrac wszystkie jaja w Jak 3. Nie wiem co za pateflon wymyslil by porozrzucac jajka po calym miescie! censored2.gif IMO w 2 Jaku było to zrobione lepiej. Po miescie to sie szwedało i zaliczalo elegancko porostawiane misje z "telebimow". Porozrzucane byly tylko jaja w poszczegolnych planszach tyle, ze znalezienie kilku jaj w malym etapie a znalezienie ich w przeogromnym miescie to jest kur#a roznica! Zrobili by jakis opis w Extreme czy cos. Bo ten opisc co go zdzielal Shiva to jakas pomyłka(na cholere to komu? opis misji to i ja zrobie). Wzorem niech bedzie Hiv i jego opis to 2 Jak'a- mszcz! Cholera ulzyło mi... Thanks for reading tongue.gif

Jak chcesz to moge kiedyś napisać ten poradnik do Jak'a 3. Mam prawie wszystkie jaja (brakuje mi tylko w trzech mini-gierkach). Tylko chwilowo nie mam za dużo czasu confused.gif
Tytek
Ja wlasnie skonczylem poraz n-ty Jak 2: Renegade. Gra marzenie smile.gif
Snajper_PE
Uff, I'm back:) Korzystając z sekundy wolnego czasu napiszę, że męczę PSXowego SkullMonkeys. I spadam
RavenRuLeZ
A ja sobie Gierze na Ps2 : w Jak 2 ;] na PSP : w Daxter Gierka wymiata i na X360 w : BF2 heh
banny
Od czasu do czasu pykam w sonica z gba hyh.gif
szumi
Ostatnio przechodziłem starego poczciwego Crasha 2
Sylvan Wielki
Daxtera na PSP
Adamgermany
Ratchet i Clanc 3na PlayStation 2
Crach 1, 2 i 3 na PSX
Siwy_
Ape Escape i Crash 2
jurget
Kameo
WESKER-DL
Daxter, już końcóweczka biggrin.gif
WESKER-DL
QUOTE(WESKER-DARK LIFE @ 8 12 2006, 17:51) *

Daxter, już końcóweczka biggrin.gif

Medievil Resurrection biggrin.gif
kotlet_schabowy
Od Wigilii pykam sobie w Ratchet & Clank 3, czyli mam już trylogię (powiedzmy, że Deadlocke'a uważam za osobną gierkę, nie planuję jakoś jej kupna).
_One_
Hehehe, cóż za zbieg okoliczności wink.gif Ja też dostałem pod choinke Ratcheta & Clanka 3 i tym samym mam wszystkie 3 pierwsze części wink.gif
Ja sprzedałem swojego Plejaka 2 i dopiero około 11 stycznia kupię sobie nowiutkiego Slima, więc aktualnie męcze Platformery na PSX'a takie jak Rayman, Rayman 2, Scullmonkeys, Crash 3 wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.