no zdjecia raczej nie oddadza tego jak to naprawde wyglada. poszukaj jakiegoś empiku, MM lub sklepu z konsolami powinni miec jakas podłączoną i sam zobacz. a sprzedawcom po to sie płaci tyle kasy za sprzet i gry, aby to pokazali, jeśli myślisz że marże na grach (nowych) są niskie źle myślisz
to nie są głupoty to jest biznes a tu liczą się pieniądze, może sprzedawcy tego nie rozumieją -wtedy nie sa sprzedawcami tylko obsługą

i magazynierami (na sprzedawców nie licz w MM nic ci nie podłączą do innego zestawu niż jest podłączone - znam osoby które ich szkolą i nie wygląda to za różowo - jest ich za mało).
po to sony wystawia standy i pozwala na nich grać, jesli wyłączony poproś aby włączyli ich to nic nie kosztuje tylko prąd - jeśli powiesz że zastanawiasz sie nad zakupem konsoli i jednocześnie tv i chcesz dobrac najlepszy to jeśli bedziesz uparty pozwola ci to zobaczyć (mnie nienawidzą juz w kilku MM-szukam nowego TV)
na ign lub gamespot to raczej mozna zaufac filmom z gameplaya, ja przynajmniej sie nie zawiodłem jak już to pozytywnie, zwróc tylko uwage czy dana film był zgrywany z ps2 czy xbox lub pc, najczęściej mozna takie cos zauważyc podczes reviev danej gry.
a najlepiej znajdź kogos w poblizu kto ma, popytaj kumpli, daj znać skąd jesteś, sądzę że znajdzie się ktoś w pobliżu chcący pochwalic się tym co ma. jakby co to jedź z pielgrzymką do katowic ,byłem kiedyś w redakcji pogadałem chwilę nie zgwałcili mnie i nie ogolili

jestem i tak prawie łysy- zamówisz prenumeratę to ściera na pewno pozwoli ci poszarpac 30 sekund za każdy numer
jeśli idzie o tv, ja na razie gram na 14 (do tej pory były ważniejsze rzeczy niż tv- w tym roku wymieniam na 32 lcd bedę miał dam znać jak wygląda bo dobieram pod konsolę) ważne aby była mozliwość właczenia w trybie 60 hz, najlepiej jesli tv ma 100hz to crt, gniazdo scart dobrze by było mieć wejście komponent, lcd tu jest problem który ćwiczę od miesiąca i różnie to wygląda na razie się nie wypowiadam. największy na jakim grałem - 32 cale crt i było git ale wszystko zalezy od tego jak masz duzy pokój w którym bedziesz grał i jak daleko będziesz siedział od tv, mnie czasami lepiej sie gra na 14 niż na wiekszym bo blisko siadam
powodzenia