Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaws
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Mq
Zbliza sie premiera gry Jaws , zwiazanej tematyczne oczywiscie z filmem pod tym samym tytulem. Co ciekawe zamiast grac jakimis lamuchami polujacymi na rekiny wcielamy sie w sama siejaca wszedzie zniszczenie machine smierci:

Gre robi firma odpowiadajaca za Ecco na Dreamcasta , mozna sie wiec spodziewac ze sterowanie i generalna otoczka gry bedzie nalezyta.

* More than 10 meticulously detailed, destructible environments, each with unique themes and intense action.

* Unleash real-time damage on intelligent enemies, vehicles and structures.

* Perform a variety of stunning underwater, surface and air attacks via a user friendly combat system.

* Dismemberment engine provides 25+ points of disconnection allowing for game characters and objects to be torn apart piece by piece.

* Follow story based missions or choose to freely roam the island and its surroundings causing havoc.

* Encounter multiple side missions/challenges including timed destruction, stealth, chase and others.

* Face fearsome arena bosses including killer whales, powerful boats and more.

* See your victims before they know you’re coming and target lock on enemies from afar with Shark Vision.

Jesli nadal nie rozumiecie dlaczego ta gra wzbudza we mnie bardzo pozytywne odczucia polecam obejrzec trailer : http://www.youtube.com/watch?v=waxE1fDeIRA...aws%20unleashed

Mimo niezbyt bogatej oprawy graficznej zapowiada sie przyjemnie , takie GTA tylko jest sie rekinem rozszarpujacym ludzi na kawalki . Gra ma byc ponoc tania ($30) i premiera jest jutro(PC,PS2,Xbox).
Dante
Tytuł może być ciekawy. Jeżeli pojawiłby się w niskiej cenie również w europie to możnaby go przetestować. Grał już ktoś??
Mikes
Grał już ktoś??

Senti grał, zobacz w dziale xbox. Podobno nędza confused.gif
Yano
ja widzialem filmiki i tez wydają sie nędzne
Bartg
No 3.8 @ gamespot nie zacheca biggrin.gif
ps. Hahaha 7.4 @ IGN Oo
Oskae
Ign ocenił ,że nie jest źle ,gre zakupiłem (wszyscy wiem jak) zobaczymy czy senti miał racje ,czy może da się cos jeszcze wyciągnąc z niej.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.