Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Silent Hill Orgins
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Coati
a boi sie ktos jakichkolwiek gier?

Qjon
Ja jak miałem 4 lata bałem się jak grałem w Pitfalla na Atarynce - że mnie skorpiony złapią sweat.gif
Groobel
CYTAT(Coati @ 12 04 2008, 14:27) *
a boi sie ktos jakichkolwiek gier?

Polecam pograć nocą w Alien vs predator. Koniecznie w słuchawkach ;]
Qjon
Tylko człowiekiem tongue.gif
Coati
wink.gif tak, tak

ok bo sie offtop robi.
MoniqaPS2PSP
te 4 godziny przy pierwszym podejściu to lekka przesada. spieszyliście sie z recenzją czy gry juz was nie bawią i przechodzicie je na czas? tongue.gif "zaliczona" i na półkę. Narmalny czas określam na ok. 6 godzin (z lizaniem każdego pomieszczenia i nie omijaniem ślepych stworów)
MasterShake
6 godzin to mało troche. Klimatem do której części najbliższe toto jest?
MoniqaPS2PSP
Klimatem najbardziej przypomina mi dwójkę. Niby 6 godzin ale ja grałam "po trochu" także jakaś długa mi się wydała smile.gif
MasterShake
CYTAT(MoniqaPS2PSP @ 30 06 2008, 15:10) *
Klimatem najbardziej przypomina mi dwójkę. Niby 6 godzin ale ja grałam "po trochu" także jakaś długa mi się wydała smile.gif

jak dwojke to idealnie xd
Suavek
CYTAT(MasterShake @ 1 07 2008, 10:06) *
CYTAT(MoniqaPS2PSP @ 30 06 2008, 15:10) *

jak dwojke to idealnie xd

Abyś się potem nie zdziwił.

Dwójkę przypomina pod tym względem, że gra praktycznie w ogóle nie straszy a otoczenie w alternatywnym świecie jakoś szczególnie nie różni się od normalnego. W dodatku gra jest tak samo prosta.

A jeśli chodzi o fabułę to nawet nie ma sensu porównywać obu produkcji. Tej mogłoby w SHO równie dobrze nie być ;>.
MoniqaPS2PSP
Pod względem fabularnym to żaden SH nie jest do siebie podobny (najbardziej mi podszedł zjechany przez większość "the room"). Zgodzę się z tym,że Origins jest zbyt prosty, a jeżeli chodzi o "straszenie" to wszystkie czesci były dla mnie słabe(bardziej ryje mnie klimat Forbiddden Siren i myśli podczas grania: "dlaczego nie mogę ich zatłuc na śmierć" " "zaraz zginę" smile.gif ). Nadal jest to ten sam SH ze słabym systemem walki i durnymi zagadkami. I to mi się w tej serii podoba smile.gif.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.