Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Wygląd waszego pulpitu
Forum PSX Extreme > Platforma > PC
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
stona

Proponuję warnować za wklejanie całych screenów. Jesteś zbyt leniwy żeby wrzucić na IMAGESHACK to nie wrzucaj w ogóle bo obrzydzasz niektórym topic (sorry , wkurzyłem się wink.gif )
ghost.
no wreszcie zrobiłes cos z tą mirandą biggrin.gif bo poprzednie czcionki cieniutkie były biggrin.gif a teraz jest multo bene ;D
stona
Serio ;> A mi się podobało smile.gif No ale skoro tak mówisz to zostawię jak jest smile.gif

PS. jakiś pomysł na ten dupny niebieski kalendarz ?? Bo nie wiem czy mu można skina zmienić na b/w ? :|

No i jak ktoś ma fajną ikonkę kosza ( b/w ) ofkoz pasującą do motywu to nie pogardzę smile.gif
amarok
mord00k
CYTAT(greah @ 19 10 2007, 21:18) *
CYTAT(mord00k @ 13 10 2007, 16:57) *
tapetkę można prosić? *_*

wróciłem do starego, dobrego AVA tym razem 1.03+ z opcją przeskoku między jedną a dwoma kolumnami

danke;]
Divine

stona
Tak się zawsze zastanawiałem czym kierują się ludzie którzy trzymają instalki np firefoxa na pulpicie smile.gif
janol
Lenistwem jak mniemam
alienator
HEHE.
totencham
greah
na boga, ludzie! miniatury!!!
silnik forum zmniejsza do wielkości ramek ale i tak wczytuje całość na początku rozjeżdżając wszystko niemiłosiernie. Na 1680x150 jest to niezbyt wygodne a co dopiero na mniejszych rozdzielczościach

McDrive
totencham i greah czy moglibyście zapodać tapety. Kozackie.
totencham
greah
Woojas

McDrive
CYTAT(Woojas @ 31 10 2007, 23:59) *

Woojas zarzuć tapetą, bo widzę tu kolejnego kozaka.
stona
Widzę wszyscy jakieś smętne te tapety robią , żadnych oczo(pipi)nych motywów, różowych słoni itp.. tongue.gif
totencham
Znajdzie się też parę oczowalących biggrin.gif:

(faworyt)

Moja obecna jest jednak smętna:

BieŃ

Prosto... thumbsup.gif
peter
W oczekiwaniu na GOW na PC wink.gif

(Kliknij na obrazek aby powiększyć)
stona
Zrobiłem mój pulpit na szaro smile.gif

koNESer
CYTAT(mord00k @ 25 10 2007, 21:04) *
CYTAT(greah @ 19 10 2007, 21:18) *
CYTAT(mord00k @ 13 10 2007, 16:57) *
tapetkę można prosić? *_*

wróciłem do starego, dobrego AVA tym razem 1.03+ z opcją przeskoku między jedną a dwoma kolumnami

danke;]

Hey mord00k co to za plajer i wtyczka na drugiej focie?możesz zapodać linka do tego?
ghost.
ten player to foobar z wrzuconym skinem fooAvA, skin do znalezienia na deviantart.com
greah
ino_sol
Sorry za mały offtopic, ale mógłby mi ktoś z was wytłumaczyć jak wrzucić ten skin do foobara? Ściągnąłem wszystkie pliki które są zamieszczone na tej stronie:
http://dawxxx666.deviantart.com/art/fooAvA-1-03-67450849
ale nie mam najmniejszego pojęcie co z nimi dalej zrobić! Prosiłbym o pomoc z dokładnym opisem wszystkich czynności na PM. Z góry wielkie dzięki i pozdro.
ghost.
od foobar'a jest inny temat na tym forum - nawet w tym samym podforum co ten temat.
trybun
@greah: fajna tapeta, masz moze taka tylko bez tego czegosc na srodku ? ; ) najlepiej w 1280x1024
greah
Przykro mi - mam tylko powyższą. Jak na moje oko to "coś" jest przydatne - rozbija kompozycję na dwie przez co nie dostaje się oczopląsu. Dodatkowo idealne miejsce na jakiś plugin Samurize
Woojas
CYTAT(greah @ 10 11 2007, 22:25) *
Przykro mi - mam tylko powyższą. Jak na moje oko to "coś" jest przydatne - rozbija kompozycję na dwie przez co nie dostaje się oczopląsu. Dodatkowo idealne miejsce na jakiś plugin Samurize

Na moje oko to "cos" ssie, jest za ciezkie do tej tapety.

http://d3sy.deviantart.com/art/Victorian-no-2-43810887
http://d3sy.deviantart.com/art/Victorian-42917015
http://ikoshowa.deviantart.com/art/Victori...rt-two-61762557

Tu sa czyste wersje.
trybun
dzieki za tapety, tego własnie szukałem.
LegionPolski
tak się po chamsku wtrące - twórcy tych tapetek to niezłe świnie - biorą se pattern od kogoś, kto się ładne napracował nad nim (i właściwie ten pattern odwala główną rolę w tej całej tapecie), dają niebieskie tło i nową warstwę nad nim z tym patternem ustawionym na overlay ze zmniejszonym opacity - i to ma 3000 wejść wink.gif / nic nie mówię o tym, że te tapety źle wyglądają, tylko jak prostym sposobem twórcy je robią.

a SWÓJ [nareszcie] pulpit [a właściwie 2, bo i z Linucha i z windowsa] zapodam za jakiś tydzień.
greah
CYTAT(LegionPolski @ 11 11 2007, 22:02) *
tak się po chamsku wtrące - twórcy tych tapetek to niezłe świnie - biorą se pattern od kogoś, kto się ładne napracował nad nim (i właściwie ten pattern odwala główną rolę w tej całej tapecie), dają niebieskie tło i nową warstwę nad nim z tym patternem ustawionym na overlay ze zmniejszonym opacity - i to ma 3000 wejść wink.gif / nic nie mówię o tym, że te tapety źle wyglądają, tylko jak prostym sposobem twórcy je robią.

a SWÓJ [nareszcie] pulpit [a właściwie 2, bo i z Linucha i z windowsa] zapodam za jakiś tydzień.

Tak samo jest w przypadku modnego ostatnimi czasy kolażu. Jaskrawe barwy, kilka pędzli w kształcie gwiazdek, fraktali, jeden ribbon i gotowa kolejna wektorowa tapeta.

I j/w - fajne toto ale wyjątkowo wtórne (dlatego przerzuciłem się z wektorów na powyższe)
ino_sol

ot nic specjalnego tongue.gif
stona

click to enlarge (your penis XD )

Tak się nudziłem to se strzeliłem walpapa z Irinką wub.gif

Wiem że prosty jak budowa cepa ale się nie znam na fotoszopie sad.gif
ino_sol

mały fetysz związany z moim hobby happy.gif
Dr.Czekolada
- Zielono miii tongue.gif.
stona
...tak trudno wrzucić miniaturkę z imageshacka? dry.gif
Pavlus
CYTAT(stona @ 17 11 2007, 13:12) *

click to enlarge (your penis XD )

Tak się nudziłem to se strzeliłem walpapa z Irinką wub.gif

Wiem że prosty jak budowa cepa ale się nie znam na fotoszopie sad.gif

Znowu kobiety z obozu? xD

Tu masz poslady jak zloto:

stona
Ja najpierw patrzę na twarz tongue.gif
LegionPolski

Mr Raffaello
stona
Muszę przyznać że mnie rozwaliłeś. Nie sądziłem że z takiej tapety można zrobić tak dobry motywik z tymi dockami i paskiem. Świetna robota!
szaden
Raffaelo jak nazywa się ten dock którego używasz? BTW fajny pulpicik wink.gif
Woojas

GTK: ClearLooks DarkOrange
Ikony: NuoveXT 2 ( zmodyfikowane )
Emerald: Calla ( zmodyfikowane )
Tapeta: The Walls

Uruchomione: Sonata, Pidgin, conky, opera.
stona
No ta tapeta już mi zbrzydła. Fajne toto z tymi statsami u góry smile.gif
greah
kaM_Mil
a tutaj mój skromny pulpit... thumbsup.gif wiadomo juz kto jest moim faworytem smile.gif
wasacz93
A oto mój pulpit:

Skromnie, prawda biggrin.gif ? Może i tak, ale ja wolę przesadny porządek na pulpicie,
niż szukanie ściągniętego przed chwilą pliku pośród setki ikon tongue.gif .

Wszystko czego brakuje na pulpicie znajduję się w tych rozwijanych paskach narzędzi:

Wyobrażacie sobie trzymać to wszystko na pulpicie confused.gif ?
Masa rzeczy, a jednak wszytko wygodnie i na miejscu - to jest coś smile.gif.
ghost.
oczoje.bna z leksza...
stona
I trochę daje po oczach ten prostacki styl windy wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.