CYTAT(greah @ 19 12 2007, 11:48)

Sam siedzę na Mirce ale po dzieś dzień nie potrafię dojść do tego gdzie co i jak ustawić aby zapisywało sesje tak jak konnekt tj. okno rozmowy zostaje w pamięci programu do momentu jego zamknięcia a nie do momentu zamknięcia samego okna.
ja mam takie coś, że okno rozmowy zostaje po zamknięciu progamu. w sumie nawet po restarcie zostaje, czyści się tylko ręcznie / jeżeli takie coś Cię interesuje to mam to domyslnie na paczce bez installerow "pack 2.0"
CYTAT(Mathiu @ 19 12 2007, 14:33)

Ja tylko na chwilkę poruszę temat komunikatorów - na ch.uj komu Miranda? Ilu Waszych znajomych ma msna, jabbera, czy jakieś inne gó.wno?
ja bym się zapytał "po chu'j komu komunikator gadu gadu? ilu z Was lubi się pier'dolić z niestabilnymi, powolnymi i przepakowanymi reklamami programami kiedy można mieć 100x lepszą alternatywę?".
właściwie na Mirandzie (i jezeli chodzi o łindołsa to wczesniej Konnekta, a jeszcze wczesniej AQQ [no i wieele lat temu gg]) używam tylko protokolu gg, innych nie uzywam (no jabbera, mam calych 3 znajomych
go uzywajacych, a szkoda).
a tlen, podobnie jak gg jest jakis powolny, po chu'ju wyglądający (kustomizacja, lol; customizację można zrobić na mirandzie, bo wybranie skina, ikonek i kolorów fontów to jak dla mnie nie jest wystarczające).
huh, prawie się napiąłem ;]