Kuna no ja nie wiem ludzie. 4 razy już odinstalowywałem VTF4.0 i instalowałem ponownie(nie dlatego że się wieszał, tylko dlatego że się nie mogłem zdecydować co chcę

) I nie było ŻADNYCH problemów!
Takie pytanko natury podstawowej : Czytacie WSZYSTKO co pojawia się podczas insatalacji, czy tylko dajecie next? Na początku jest ostrzeżenie że VTF ingeruje w powłoke Windy i pliki .dll i żeby przed instalką machnąć punkt przywracania! To nie jest program komercyjny,ma prawo się wieszać(hehe, jakby komercyjne niemiały takiego prawa

) Najlepiej przed instalką wyłączyć WSZYSTKIE niepotrzebne porgsy w stylu gg itp. W menadżerze zadań, nie pasku. Wyjąć wszystkie płytki, clony itp. Zdefaultować wygląd windy. Odinstalować wszystkie icon changery itp. To nie jest style xp ,to jest inna powłoka. Tu jest (pipi) armia, a nie sierociniec

Się uniosłem

Co do tego że zżera pamięć to sie nie zgodzę, mam tyle samo co podczas działania defaultowego wyglądu windy ,więc takie pierdzielenie nic nie daje. Z resztą nikt wam nie kazał się bawić. Masz w życiu PecHa(bynajmniej nie w ustach

,to nie baw się windą bo z(pipi)iesz

Się rozpisałem
Czyli jeszcze raz: CZYTAJCIE WSZYSTKIE INFOSY PODCZAS INSTALACJI!!!!