Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Wygląd waszego pulpitu
Forum PSX Extreme > Platforma > PC
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
McDrive
CYTAT(Zaton. @ 13 07 2008, 16:24) *
A co tam, swój też wrzucę wink.gif

KLIK

Zna ktoś może jakiegoś fajnego skina do Winampa, który by pasował ?

Nie umiałem znaleźć nic odpowiedniego wink.gif

Zarzuć tapetą.
Zaton.
Stona - z chęcią bym wywalił większość ikon, ale nie mogę - z PieCa, często korzysta też moja mama, która bez ikon by się całkiem pogubiła smile.gif

McDrive - proszę bardzo KLIK.
MoniqaPS2PSP
http://img511.imageshack.us/my.php?image=zrzutekranu4qa2.png

zmieniłam tapetę. a raczej odmałpowałam od kogoś kto ją tu zamieścił ;P
__bercik07
greah
CYTAT(MoniqaPS2PSP @ 15 07 2008, 21:12) *
http://img511.imageshack.us/my.php?image=zrzutekranu4qa2.png

zmieniłam tapetę. a raczej odmałpowałam od kogoś kto ją tu zamieścił ;P

Te trzy lewiatany wszystko psują... no i dlaczego Ayumi jest w tak słabej rozdzielczości? Lepiej jakiegoś ts w 1080 wink.gif

Gazer

XD Mega zarąbisty i oryginalny nie? Ale przynajmniej nie ma ani śladu siostry tongue.gif. Miał być inny ale do windows blinds nie mogę znaleźć ciekawych i przejrzystych themów confused.gif. Pozatym coś tam miałem porąbane z tym bo każdy them mi zmieniał na Windows 98 ^^. Przynajmniej nie mam dużo ikon na pulpicie jak to było "za panowania" siostry tongue.gif.
Zaton.
Gazer, bez obrazy, ale czy Twoja tapeta to chamski screencap z Warcrafta, czy mi się tylko zdaje ? ^^
Bardzo fajna, tak czy tak wink.gif
Gazer
A nie wiem tongue.gif. Przeglądałem sobie tapety Warcrafta udostępnione na stronie Blizzarda i znalazłem taką jaka jest na screenie. Wytłumacz mi co to screencap bo nie wtajemniczony jestem tongue.gif. (CHodzi ci o screen zrobiony w grze? :? )

BTW Tak ogólnie to nie lubię Warcrafta ale że nie ma żadnego "wrednego" napisu z gry, sama tapeta mi się podoba i nie mam ogólnie pomysłu na jakieś ciekawe tapety więc mam to biggrin.gif.
Zaton.
CYTAT(Gazer @ 18 07 2008, 23:59) *
Wytłumacz mi co to screencap bo nie wtajemniczony jestem tongue.gif. (CHodzi ci o screen zrobiony w grze? :? )

Dokładnie wink.gif
Gazer
Czyli teraz moge ci już odpowiedzieć(chociaż można to już wywnioskować tongue.gif ) że nie zrobiłem screencap'a bo nie posiadam tej gry tongue.gif. Znalazłem na stronie Blizzarda.
Reiko

Pasek nad winampem to zminimalizowany winamp ;]
Coati

nadal ten sam zestaw ikon... juz dawno mi sie znudzily ale nie ma nic lepszego i pasujacego do wszystkiego confused.gif

Zedytuj, max 640x480. /stona
:F
Flik
Stonek, nie chcialbys kiedys udostepnic swoich ustawien z mirki? Sciagnalem swego czasu ten komunikator, ale az taki zapalencem nie jestem, zeby mi sie chcialo ja tak odpicowac (przezroczyste tlo, brak obramowan). Tak w ogole to jak sobie ona radzi? Nie masz problemow z niedochodzacymi wiadomosciami, niekontolowanymi zwiechami itp.? Na moim desktopie trzymalem jakis czas Konnekta, ale mialem z nim mase problemow.
Coati
ta miranda ma tylko wywalone ramki i wlaczoną przeźroczystość. nic wiecej.
stona
Miranda mi nie sprawia żadnych problemów.Korzystam na niej na raz z gg, tlenu i IRCa i jest ok.Żadnych zwiech czy niedostarczonych wiadomości. Jeśli chodzi o wygląd patrz wyżej.
El Loco Chocko
Bez cudow ale mnie pasuje hyh.gif

I napackane...

No stary i od razu mnie z warna?Dajze spokoj...obrazki byly zmniejszone i myslalem ze tyle starczy.

Dzieks smile.gif

Wyłączyłem obrazki.
Zedytuj i wklej miniaturki. /stona
McDrive
Czy ten górny obrazek to masz może w wyższej rozdzielczości??

A co, ma dostać kolejne 20% za wklejenie większego? wink.gif /stona
El Loco Chocko
Najwyzsza jaka posiadam http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=b112b995e2ade6a5

Update...
Mati_Siepacz
Oto mój pulpit:

MoniqaPS2PSP
[IMG=http://img172.imageshack.us/img172/848/zrzutekranump8.th.png]

Próbowałam różnych theme'ów dla elementów sterujących ale jakna razie najbardziej podoba mi się prosta "przeźroczystość"
Jacobss
A oto mój pulpit: smile.gif

Reiko
E w ogóle nikt nie skomentował mojego sad.gif Nie bawię się już ;<
El Loco Chocko
Eeee no ...faktycznie...chamowa ;/
Ladna tapetka... podoba mi sie.Pulpit tez ladnie uporzadkowany tylko muza ujowa ;/
I wogole to naprawde ladny pulpit hyh.gif
MoniqaPS2PSP
Reiko - ładny smile.gif Mojego to przeważnie nikt nie komentuje ;P widocznie sie nie podoba albo nic w nim szczególnego smile.gif
ghost.
El Loco Chocko
Oj qrcze... dlaczego taki grubasny pasek na dole ?I na moje oko niespecjalnie sie to wsjo uklada.Chodzi mi o kolorystyke tapety z reszta systemu.Ot takie imo.
Coati
imo kolory ok, ale tez niepodoba mi sie taki pasek.
no ale funkcjonalne c'nie? a to najwazniejsze xD
ghost.
no pasek spory, faktycznie, ale tak jak mówisz, Coati, nie jestem w stanie pracowac na jednolinijkowym, moze jak przerzuce sie wkrótce na laptopa z panoramicznym monitorem to sie odzwyczaje...
TeBe
Elegancja i szyk biggrin.gif Tapeta ukradziona z tego tematu tongue.gif

koval
posprzątałem i teraz tak ładnie wygląda ^^

[dock po lewej jest auto-ukrywany]
hooki
skórka "slanXP", zwyczajny foobar, ikony z visty (systemowe i w docku), kursor "vista black" (na screenie się schował akurat), tapeta jakaśtam z ace combat.

stona

Grigori
stonek, ten pulpit robi wrażenie! Podzielisz się tapetą? Wie ktoś jaką czcionką jest na niej napisane "solid snake design"?
stona
Dzięki!

http://n4u2k.deviantart.com/art/Earth-64857484
Krzys PL

Dopiero jakoś od przedwczoraj wziąłem się za pulpit, największy problem miałem z mirandą (pomysł Stony ale sam znalazłem co i jak biggrin.gif) teraz tyko sie męcze z objectdockiem co chwile wyskakują mi jakieś błędy (chyba znajdę starszą wersje) no i traya nie mogę przenieść.
Metal
To moja obecny pulpit http://img213.imageshack.us/my.php?image=kabadziahv4.jpg . Sporo ucierpiały kolory przy konwersji do JPG confused.gif. Skórka winampa to jak widać classic, bo jakoś ładnie pasuje, a obciążenie procka mi zmniejszyło hehe tongue.gif.

Ogólnie ustawienie w windzie standardowe jak świeżo po instalacji. Ten czarny pasek zadań co dużo osób tu ma, taki jak na przykład u kovala to Vista, czy XP? Jak w XP, to napiszcie jak go zrobić/zainstalować, bo ciemny w tych modyfikacjach jestem tongue.gif.
Coati
takie 'nic' z laptopa :F

Paliodor
Po ostatnich porządkach, osiągnąłem prawie idealny wygląd:
Grigori
A pokaż jak to wygląda z jakimiś okienkami, k?
Paliodor
Proszę bardzo, mam nadzieję, że wystarczy tych okienek happy.gif :

Aby uzyskać taki efekt użyłem programów:
FlyakiteOSX v3.5
ObjectDock

Pasek zadań ustawiłem tak aby był ukryty, jedynie jak najadę na miejsce gdzie on jest to wtedy się pojawia.

A tak to wyglądało jeszcze dwa tygodnie temu:

Jako, że dzielę komputer z bratem więc muszę czasem iść na kompromis jeśli chodzi o ilość ikonek na pulpicie. Ale jako, że obecnie jest z rodzicami na wakacjach, więc mogłem tak zorganizować pulpit aby odpowiadał moim gustom i potrzebom, czyli minimalizm,praktyczność i porządek.
Coati
apdejt

stona
Fajny smile.gif
LegionPolski
CYTAT(Flik @ 17 08 2008, 13:45) *

podzielilbys sie nazwa ikonek z docka?

Flik
CYTAT(LegionPolski @ 17 08 2008, 14:29) *

podzielilbys sie nazwa ikonek z docka?

Carbon Gloss
W srodku link do kilku dodatkowych ikon tego samego autora.
Paliodor

Świetny wygląd i fajna tapetka z gundamem happy.gif
Flik
CYTAT(stona @ 17 08 2008, 14:16) *
Fajny smile.gif

CYTAT(Paliodor @ 18 08 2008, 15:14) *

Świetny wygląd i fajna tapetka z gundamem happy.gif

Daaaanke ^^
Sporo czasu minelo od momentu wrzucenia pierwszego pulpitu, ale w koncu efekt jest na tyle zadowalajacy, ze nie tylko mi sie podoba - jupi xD
Tapetka z Exia do pobrania tutaj
Paliodor
Dzięki za link, tapetka ściągnięta i dodana do folderu z pozostałymi tapetami Gundam happy.gif .
stona
Niu

Full_View->

Full_View->
Coati
ładnie, tylko przesun sobie ikonki z docka troche na prawo, bo nie widac wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.