Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Wygląd waszego pulpitu
Forum PSX Extreme > Platforma > PC
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
stona
Nie ma, fajne są . Różne typy , łykaj smile.gif
Emet
No całkeim niezłe są. Podzieliłbym się też swoimi wink.gif ale raczej to odpada, bo nie bedę przecież uploadował (gdziekolwiek) ok 700MB wink.gif (jakieś 600MB w spadku po bracie ciotecznym). Jakoś tak mam, ze lubię kolekcjonować różne rzeczy. Szkoda mi wywalać. A 700MB to nie az tak dużo smile.gif

A co do pulpitów to, czy ktoś wie skąd wziąć "pełną" wink.gif wersje WondowsBlinds 5 (bo i powoli się już zaczyna kończyć) ? Był tu chyba kiedyś link, ale nie wiem czy do tej wersji.
il capitano
torrent - emule i jazda.

dawaj te 700mb tapet - ja poczekam i chetnie ściągne hyh.gif
stona
Mój aktualny pulpit.
Pabelek
Bardzo dobra robota Stona, niekiepski pulpit. W oczy rzucają się dobrze dobrane kolory (uwielbiam niebieski i czarny), wszystko przejrzyste bez zbędnych dupereli, tapeta też niczego sobie wink.gif Tylko ta miranda mi nie pasuje tutaj dużo lepiej moim zdaniem wyglądał by Tlen z jakimś czarnym skinem (może Vista skin, The Virus lub Elegance v.4b). Jednak ogólnie świetna robota.
kedar
No nawet ładnie, zaje.ista tapeta,bardzo sympatycznie wyglądająca Pani na niej smile.gif ,ja bym poprawił Mirande, bo strasznie rażą te badziewne ikonki w tej Mirandzie smile.gif A tak to bardzo pozytywnie ;]
stona
QUOTE(kedar @ 2 09 2006, 20:04) *

..ja bym poprawił Mirande, bo strasznie rażą te badziewne ikonki w tej Mirandzie smile.gif A tak to bardzo pozytywnie ;]

Senkju senkju, for all. No muszę się w końcu zabrać za Mirinde, bo tak sobie ją olałem wink.gif Może zmienię fonta na bardziej "krzaczkowy" ? No i ikonki pojdą w końcu w odstawkę.

Tylko ta miranda mi nie pasuje tutaj dużo lepiej moim zdaniem wyglądał by Tlen...

Senkju senkju ale nie ma mowy Ziom, nie porzucę Mirindy dla jakiegoś bezTLENowca wink.gif happy.gif
Arox
Naprawdę pomysłowy pulpit (pierwszy od góry):

http://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?t=24675&start=60
stona
QUOTE(Arcadio @ 3 09 2006, 14:15) *

Naprawdę pomysłowy pulpit (pierwszy od góry):

http://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?t=24675&start=60

(pipi)! Szkoda że sprawdza się raczej tylko w "laktokach" wink.gif
Grzehoo
Pulpit prosty, funkcjonalny i nie zżerający RAMu.
stona
Okropniaste ikony. Proponował bym zmienić na coś bardziej pasującego do tła (coś miekkiego). Strasznie się gryzą. Poza tym to si kalafo ^^
Grzehoo
No, w sumie tak. Bardziej pasujących nie mam, a ściągać nowych mi się nie chce.

EDIT: Dodałem drugi screen z komunikatorem. Aha, dzięki za opinię, Pabelek.
Pabelek

Może ja sobie tak zrobię tongue.gif
Gerzehoo: ciekawy pulpit, szczególnie ikonka ADSL mi pasuje, nawet bardzo. Tapeta nawet ładna chociaż nie w moim typie wink.gif Miłe ikonki tlen, znośny zegar, pasek przejrzysty w ładnej kolorystyce. Ogólnie good job.
Arox
Dark Serge
Arcadio - niezły arcik, aczkolwiek troche zbyt szarawo IMO wink.gif

A tu jak u mnie leży ^^
il capitano
Miałem format i przy okazji zrobiłem bo trzeba było

KLIKASZ
stona
Ładniusi, milusi , ino te ikonki byś mógł lepiej dopasować (Fotoszopa i "play" ). Poza tym superancko!
il capitano
na szybkensa robiony - kiedyś zmienie - obecnie brakuje weny.
modest
QUOTE(Shmatan @ 4 09 2006, 16:22) *

A tu jak u mnie leży ^^

o co chodzi z tą karolką???

no dobra chciałbym dać swój pulpit ale nie mam pojęcia jak... Please HELP

o sorry chciałem cytowac posta poniżej teg októrego zacytowałem
Di_
QUOTE(modest @ 8 09 2006, 20:41) *
no dobra chciałbym dać swój pulpit ale nie mam pojęcia jak... Please HELP

www.imageshack.us

Byle nie w Operze, bo często się nie uploaduje.
mario87
bo opera 9.0 ma jakiegoś buga który na to nie pozwala, po aktualce do do 9.01 wszystko powinno być wporządku
stona
wyjdź na pulpit, naduś guzik PRINT SCREEN , wejdz w painta , naduś CTRL + V zapisz jako jpeg gif lub png. Wejdź na www.imageshack.us naduś przeglądaj , wybierz screen pulpitu, naduś host it , wklej linka Thumbnail 1 i wsio smile.gif
janol
Raczej nic specjalnego - robiony na szybko, specjalnie pod tapetę którą znalazłem

W sumie nie lubię ciemnych pulpitów ale co tam ;]
il capitano
QUOTE(modest @ 8 09 2006, 20:41) *

QUOTE(Shmatan @ 4 09 2006, 16:22) *

A tu jak u mnie leży ^^

o co chodzi z tą karolką???

dziewczyna - moja wink.gif

Janol Ty zwyrolu - ale masz chu.... pulpit blush.gif xD
modest
No dzięki już niedługo cosik wrzucę bo akurat teraz miałem formata sad.gif dosłownie przed chwilą... na pulpicie mam kosz i mozille smile.gif
Di_
QUOTE(mario87 @ 8 09 2006, 20:53) *

bo opera 9.0 ma jakiegoś buga który na to nie pozwala, po aktualce do do 9.01 wszystko powinno być wporządku

Robiłem aktualizację i też nie zawsze wchodzi.
Arox
Pier**licie - w 9.0 były problemy (chociaż wybitne haxory jak np. ja sobie z tym poradziły) ale od 9.01 wzwyż wszystko śmiga elegancko

Sprawdźcie sobie nową weekly 9.02 jak coś nie teges
il capitano
Ok nówka - ze znaną tapetą ale musiałem z nią spróbować biggrin.gif

Klik

a tu pulpit mojej Karolki wink.gif

wtajemniczona c'nie? tongue.gif

pulpit Karoli
stona
Wpasiony ten Twoj smile.gif Karolci też bardzo sympatyczny i stylowy. Powiedział bym że cold(Ty) vs. warm(Ona) wink.gif
Kurde, muszę się w końcu wziąść za mój, bo trochę się zapuścił tongue.gif
_One_
mój pulpicik wygląda skromnie, ale i tak jestem z niego dumny laugh.gif

Coati
z takim pulpitem to nie masz sie co tu pokazywac:P

a tak przy okazji

moj pulpit....
Grzehoo
Coati, tą tapetkę to ja bym chętnie zjadł.
kedar
Pozmieniałem ikonki i pobawiłem się ObjectDockiem. I to na tyle mojej zabawy z wyglądem Windy, jak na razie mam dość już siedzenia i wymyślania czegoś i zmieniania. Na razie mi się to podoba smile.gif

Pulpit
stona
ten domek krzywdzi moje oczy X) reszta si smile.gif
Kmiot

:B
Arox
Kilka screenów z mojego świeżo zainstalowanego Zenwalka wub.gif

A tu stary system

Coati
QUOTE(Grzehoo @ 11 09 2006, 18:09) *

Coati, tą tapetkę to ja bym chętnie zjadł.

smacznego:)

//EDIT

zapomnialem poprzednio dodac obrazek przedstawiajacy moj pulpit kiedy jest troche zapelniony smile.gif
oto on

aha jak dodac skiny do objectdock'a?? kiedy dodaje jakies z netu to wywala blad, a w zakladce wyboru skina pisze tylko ''background'' zamiast wlasciwej nazwy... skina. HELP bo mam wizje nowego pulpitu xD
C1REX
Nic pięknego, ale ciekawostka, której (o ile wiem) nie ma ani windows, ani Linux.
Dashboard, który wchodzi nam na pulpit i wyświetla przez nas odpalone widgety (malutkie programiki).

A tu czysty pulpit z przeglądarką Safari i Azerusem.

Janol - ależ Ty masz paskudny pulpit ; )
Arox
Superkaramba to prawie jak Dashboard

Oprócz tego mam też Kompose który jest prawie jak Expose tongue.gif
C1REX
QUOTE(Arcadio @ 14 09 2006, 18:30) *

Superkaramba to prawie jak Dashboard

No nie do końca, choć same widgety wyglądają niemal jak karamba. Dashboard to takie dodatkowe biurko tylko na te widgety. Niby drobiazg, ale robi sporą różnicę. Nie ma się syfu na pulpicie i nie muli tak jak karamba.

Włączamy tylko wtedy, kiedy nam trzeba.
janol
QUOTE(C1REX @ 14 09 2006, 18:18) *

Janol - ależ Ty masz paskudny pulpit ; )

gUpi jesteś, o! ;)

Kolejny raz mam jakieś problemy z providerem i nie wyświetlają mi się niektóre obrazki z imageshacka przez co nie mogę skrytykować pulpitów części z Was ;/
wojnar
Mój skromny pulpit...
http://img146.imageshack.us/img146/4354/pulpitzc1.jpg
stona
Fajowy ^^
il capitano
no skromny ale za to przejrzysty smile.gif
Arox

Pabelek
Ciekawy pulpit, cieman tapeta plus racej jasne okna i ogólnie wsyztsko wink.gif Ładny kontrast Ci wyszedł, sam bym już tu nic nie zminiał tak jest bardzo dobrze.
PS. To jest Miranda? Jak tak to jest to najładniejsza Miranda jaką w życiu widziałem.
Arox
PS. To jest Miranda? Jak tak to jest to najładniejsza Miranda jaką w życiu widziałem.

To Psi
MasterShake

bałagan+0 dodatków XD
stona
OMFG !!!!!! XD Masakrator XD
kedar
Ja za jakiś czas wrzuce nowe screeny z nowego pulpita z Linuxa, które wczoraj zainstalowałem i zaczyna się nim bawić smile.gif

Arcadio <----całkiem ładnie smile.gif Mam pytanie do Ciebie, PSI obsługuje GG i Tlena? Można w PSI włączyć opisy pod kontaktami? Lepszy jest od Kadu? smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.