CYTAT(Arox @ 7 03 2007, 22:44)

CYTAT(Shmatan @ 7 03 2007, 14:19)

CYTAT(Arox @ 7 03 2007, 10:42)

Żegnaj FF?

Noo niezłe

To Konqueror dostał takie kopa w postaci dodatkowych opcji czy cos grzebałeś ? Ja uzywam Nautilusa bo to jest na pokładzie z Gnome, ciekawe jak będzie się konqueror zachowywał na moim Ubuntu

BTW - co to za player ? Sonata ? róbowałem to ujarzmic ale mi sie nie udało z deamonem wygrać ;P Póki co jazda na wspaniałym Exailu - nie ma jak słuchac sobie streama z Chronix'a i jednoczesnie nagrywac te mp3

wbudowany streamripper daje rade

EDIT - ale sie zakręciłem - wydawało mi się, że Konqueror to tylko menadżer plików a to też przeglądarka int.

OK. doinstalowałem sobie z ciekawości najnowsze KDE

i jakzrobic takiego Konłerora ? i jeszcze w konkłerorze szałt mi nie działa - tj. nie dopisuje mnie ..
Konqueror chyba od zawsze był "przeglądarką wszystkiego". Nie ma to jak na jednej karcie zarządzać plikami, na drugiej latać po necie, na 3 pisać sobie coś tam itd.
Na screenie nic specjalnego nie ma. Trochę tylko wygląd pozmieniałem (+ jak się zainstaluje kdeaddons to parę plugów dochodzi)
Wróciłem jednak do FF, przynajmniej do czasu jak rozkminię czy da się mieć gesty myszy w konquerorze itp. duperele
Player to Sonata. W Exaile wnerwiło mnie parę bugów i lekka "powolność" (sonata szybciej reaguje)
Streamripper nie jest wbudowany
Fakt fakt - streamripper nie jest wbudowany - to plugin do niego jest wbudowany ^^' ale jak wystarczyło wklepac "sudo apt-get install streamripper " i jest

No własnie - mógłbys mi pomóc z konfiguracją tego MPD(no wiesz tego dimona

) ? Napisz na pmce bo na defaultowych ustawieniach, sonata mówi że nie mam plików (a mam zainstalowane MPD), a podałem jej ścięzkę do folderu gdzie mam foldery z muzyką.
Jakbyś był tak miły to podrzuciłbys tez info jak tego kokquerora zupgradeować mi "mię kręci " ten wygląd

Chyba dwano Exaila nie widziałes

nic nie jest powolne - jedyna kiszka to brak odswieżania nazw MP3 jak leci kawałek ze Streama.