Wolfenstein Enemy Territory!
Gry uzależniają same w sobie .Konsola uzależnia .Jestem fanem gier video od ponad 20-tu lat z małymi przerwami. Aktualnie praktycznie codziennie muszę pograć. Celowo nie zabieram ze sobą na wyjazdy konsoli, ale wtedy brak dostępu do gier zapełnia moje myśli i muszę popykać chociażby na komórce. Wracając do tematu mnie uzależniają gry ,które interesują mnie tematycznie , przygodówki, platformery, shotery (szczególnie w początkowej fazie ) później już znając mechanikę zabawy pyka się dla ukończenia tytułu, żeby do niego wrócić i przejść od nowa za kilka miechów . Boję się chwycić za erpegi - mógłbym przepaść na dłuuugo . Dlatego raczej interesuję się takimi szybszymi .Ostatnio uzależniłem się (w pewnym sensie -3-4 godz dziennie ) od GOW 2 , dużo też czasu spędziłem przy GTA VCS i SA .Co dnia musiałem w to chwilę (najmniej godzinkę-dwie) pograć .
Diablo 2 zdecydowanie. Przez tą grę miałem 2 z matematyki w liceum ;-)
Unreal Tournament & Quake 3 -klasyka
Tekken 3,Tag,5 - magia

Black & White 1 - super gra, cały dzień można ciorać! (dwójka jest zwyczajnie słaba)
Counter Strike 1.6 & Source - mióóóóóóóóóóóóód
I wiele wiele klonów tych gier
tylko jeden tytul moge tutaj od ktorego jestem uzalezniony moge tutaj napisac :
World of Warcraft

boshe napierdalam juz pol roku i nie mam dosc,jak przychodzi czas konca prepaida i nie mam kasy na nowego to plakac mi sie chce XD
teraz mam do kupienia dodatek, zanim zrobie 70 level na 70 levelu ponapierdalam za jakis rok wyjdzie nowy dodatek i znowu limit levela sie zwiekszy wiec jak dla mnie to jest wieczna gra

oprocz wowa to najdluzej gralem w 1 gre jakies 2-3 tygodnie na ps2
Rikamaru
28 08 2007, 05:23
CYTAT
Counter Strike 1.6 & Source - mióóóóóóóóóóóóód
Zgadzam się

Tibia, wiem sam pogram czasami ale znam kumpla co sobie 1 rok w sql przez to zawalił i będzie kiblował bo mulił przy kompie jak miał iść.
Kornolio
28 08 2007, 20:52
Call of Duty seria (multiplayer)...
Toribash
hmm oczywiscie mowie tylko o grach na PC:
Baldurs Gate 2..zawaliłem przez te gre jedną z klas(szkolnych:) )
Warcraft 3(z dodatkiem)
Wolfenstain(Return to castle-mocarna gra z super klimatem jedna z najlepszych w jakie gralem woógle)
Wolfenstain Enemy Territory
Call of Duty(przyznam szczerze ze na konsoli to nie ma takiego klimatu jak na PC--Pad nie zastapi tego jak gralismy z kumplami na stalingradzie na snajperki bawiąc sie w film "Wróg u bram" i waląc same heady..)
MOH AA
COUNTER STRIKE(dnie,noce w kafejkach itp)
Gothic 2
Harry Potter(swego czasu..serio:) )
Unreal Tournament(oczywiscie tylko jedynka-jedyny sluszny Unreal w multi)
Pro Evo5
A i zapomnialbym o chyba najważniejszym RED FACTION(MIAZGA i w singlu i w multi-i trzeba przyznac ze przeniesienie 2 na konsole zrobilo bardzo zle tej seriii-skopane sterowanie itd)
Do pewnego czasu mój komp byl dobry wiec bylem na bieżąco.Teraz zostaje mi tylko konsola i szczerze bardzo ubolewam ze narazie nie zagram w The Witchera.
Jinxters
1 09 2007, 08:19
F.E.A.R. Combat ..... zaje.bista gierka online, po chyba 3 miechach grania niszcze wszystkich

(joke

)
Z tych nowszych to Bioshock mnie ostro wkrecil, a juz w pazdzierniku The Witcher (preorder juz zlozony).
No serwer od supreme nie działa a ja (pipi)ca już dostaje
Fallout1&2
System Schock2
Heroes3
ogicool
29 09 2007, 12:43
Heroes Might&Magic
III część, praktycznie pierwsza konkretna gra po przerwie
z czasów atari i commodore, w którą gram nadal i nie wiem

dlaczego nie mogę przestać, teraz gram w II część
i stwierdzam że pochłonęła mnie i wiem że pożre mi mnóstwo czasu
muza i patenty z wszystkich 4 części w które grałam - po trochu, np.
postacie i muza (w dwójce) jest z 3 cz. a niektóre umiejętności np. berserk
z czwórki, a może odwrotnie, hehe pogubiłam sie

gra w którą juz pewnie będę grać zawsze
Diablo 2 - graliśmy z kolegą na przemian, masakra jedna z genialniejszych
chodzonek
Nowy PES2008 przez ta czesc na nowo zaplonie moja milosc do serii XD a jak sie dorwe do online...
Dr.Czekolada
26 10 2007, 20:12
WIEDŹMIN

, cholerny złodziej czasu (taki Gothic i Oblivion się chowa pod tym wzgęldem - w tych grach przez czas spędzony w The Witcher, dawno wykonałbym z setke questów !).
Jinxters
27 10 2007, 08:29
CYTAT(Dr.Czekolada @ 26 10 2007, 21:12)

WIEDŹMIN

, cholerny złodziej czasu (taki Gothic i Oblivion się chowa pod tym wzgęldem - w tych grach przez czas spędzony w The Witcher, dawno wykonałbym z setke questów !).
dobrze to słyszec! może wkońcu jakiś dobry erpeg a nie takie popłuczyny jak np. gothic 3
CYTAT(Jinxters @ 1 09 2007, 19:19)

F.E.A.R. Combat ..... zaje.bista gierka online, po chyba 3 miechach grania niszcze wszystkich

(joke

)
oh yeahhh. Dead Wood rules!
Jinxters
28 10 2007, 07:06
CYTAT(kcr @ 27 10 2007, 20:36)

CYTAT(Jinxters @ 1 09 2007, 19:19)

(joke

)
oh yeahhh. Dead Wood rules!
No to kiedy meczyk 1vs1??
mord00k
29 10 2007, 13:31
Wiedźmin! Wiedźmin!
;D
Maciomaniak
30 10 2007, 23:32
Dokładnie, wiedźmin uzależnia i to jak!
Fantastyczny RPG, podoba mi się o wiele bardziej tak klimatem jak i akcją od Gothica 3 czy Obliviona, a nawet NWN2, który do czasów Wiedźmina, był na najwyższym miejscu mojego osobistego rankingu (bo gier takich jak Baldur's Gate, Icewind Dale, czy Planescape Torment nie liczę, bo w nie NIE grałem).
POLECAM!
Belcoot
31 10 2007, 23:14
Wiedźmin uzależnia, aż cierpię, że nie mam do niego stałego dostępu

.
Tak samo miałem z Baldurami i Planescape'em (tyle, że nie było problemu z dostępem do nich), a także (do dziś zresztą) z nieśmiertelną serią, jaką jest Thief....
Hide999
24 11 2007, 23:33
na pc
-icy tower
-diablo2
-runescape
-dsj:D
LegionPolski
27 11 2007, 11:07
Fallout 1 i 2.
Jak dla mnie. Od ziomka nawet kupiłem oryginały

Teraz przechodzę już ~20 raz drugą część.
Mi fallout jakos nie podszedl, nie poczulem klimatu, troche pogralem ale byly jakies dziwne bugi i cos tam sie nie moglo wczytac, bardzo niedopracowany szpil.
MOHPA przez neta ofkors, jak i cala ta niesmiertelna seria.
Po raz kolejny Rome total war z modami:)
Civilisation czy Rise of nations, co jest lepsze?
Lord Tidek
27 11 2007, 14:33
World of Warcraft i seria Half Life z modami (tylko dzięki nim zostawiłem sobie na pieca HL1-2 mimo ze mam na xklocku Orange boxa

) nie wliczam CS bo według mnie ssie, ale to moja opinia.
CYTAT(Lord Tidek @ 27 11 2007, 14:33)

nie wliczam CS bo według mnie ssie, ale to moja opinia.
nie tylko Twoja

Mnie tam uzależnił BF2 online
Sephirath
8 01 2008, 18:29
ET, Wiedźmin, Zeus: Pan Olimpu, Rollercoaster Tycoon (no rly, te dwie strategie mnie od ponad 5 lat wsysają ;D)
Wiedźmin
Loki (ale to z tego powodu, że Diablo 2 mi się "opatrzyło", a czymś lukę trzeba wypełnić)
CS:S
PES08
PS. Zgadzam się - CS ssie na zwyczajnych servach. Ale servy typu "climb" (czyli mamy górę/wieżę/ogólnie mapę i robimy z CS-a platformówkę - skaczemy po kolejnych platformach, co często nie jest łatwe, aby dojść do końca po nagrodę), lub football (mamy piłkę, którą odbijamy, uderzając ją nożem - wciąga) i tym podobne potrafią na pewien czas wsysnąć

A jeśli chodzi o normalną rozgrywkę, to tylko z dobrze znaną ekipą i mikrofonami - gdzie z góry mamy opracowane dokładne taktyki itd. - to też jest dobre

BTW mam zamiar w najbliższym czasie zapolować na BF2 - stona, opłaca się jeszcze? Dużo ludzi gra? Bo nie chciałbym kupić gry, żeby pograć 2 miesiące i odłożyć na półkę z powodu braku servów. Zresztą dzisiaj byłem po BF2 w Empiku, ale nie mieli i kupiłem Loki
elsaint360
18 01 2008, 09:59
BATTLEFIELD 2 i BATTLEFIELD 2 JEDNOSTKI SPECJALNE. Linek- skoro jest jakies 300 serwow do BF1942 to do bf2 bedzie jeszcze duzo za jakies 2 lata. Wiec nie wiem co masz na mysli. A po2: BF3 bedzie dopiero w 2009 wiec przynajmniej do tego czasu bedzie w ch.ja serwow
Servów na dzień dzisiejszy jest ok 1k. Część pusta le dużo pełnych , jest w czym wybierać [kilkaset]. Jak najbardziej się opłaca. Jak będziesz miał to daj znać
elsaint360
19 01 2008, 12:27
sry, rzeczywiście 1k. Daj znać jak będziesz miał. Dzisaij nowy stopien-First Seargant. YEAH!!
Canaris
24 02 2008, 21:02
hmmmm na pewno mega uzależniające są :
Seria Total War
Half Life 1 i 2
Quake 2
i
Freespace 2

;D mega szpile
ProstyHeker
24 02 2008, 22:51
3D sex villa - można sie ostro uzależnić ;\
alexx-1
24 02 2008, 22:57
w moim przypadku to:
- Warcrafty
- Red Alerty
- CoD'y
- Unreale
CYTAT
ET, Wiedźmin, Zeus: Pan Olimpu, Rollercoaster Tycoon (no rly, te dwie strategie mnie od ponad 5 lat wsysają ;D)
Zeus : Pan Olimpu rządzi. Gram w to już ze 2 lata bez przerwy!
Canaris
24 02 2008, 23:39
CYTAT(xms7 @ 24 02 2008, 23:31)

CYTAT
w sumie z tych trzech gier akurat Zeus był według mnie najgorszy
Cezar stoi na pierwszym miejscu ze względu na tematyke ( ROMA VICTOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ) , Faraon też był great ale Zeus mnie rozczarował szczerze mówiąc

jacyś bohaterowie , potwory

gdzie tu model ekonomiczny i powaga poprzedników

??
Sephirath
25 02 2008, 07:09
CYTAT(Canaris @ 24 02 2008, 23:39)

CYTAT(xms7 @ 24 02 2008, 23:31)

CYTAT
w sumie z tych trzech gier akurat Zeus był według mnie najgorszy
Cezar stoi na pierwszym miejscu ze względu na tematyke ( ROMA VICTOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ) , Faraon też był great ale Zeus mnie rozczarował szczerze mówiąc

jacyś bohaterowie , potwory

gdzie tu model ekonomiczny i powaga poprzedników

??
Własnie dlatego tak mi się spodobał

Kocham sielankowe, greckie klimaty rodem z "Przygód Meliklesa Greka". No i te bielejące w słońcu kamienice...
Ta gra jest strasznie prosta (szczególnie ze od dawna zawsze buduje miasto na jedną modłę, bezbłędną) - co faktu nie zmienia, ze ja kocham ;-)
Canaris
25 02 2008, 10:46
heh Degustibus non Disputanto
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.