LegionPolski
22 08 2006, 09:46
NA PEWNO lineage 2 [tym bardziej, ze niedawno udalo sie ukrasc DOKŁADNE c4, więc teraz wiekszosc serwerow hula na DOKŁADNIE tym samym co na retailu

mimo ze juz c5 wychodzi]
w heroes 3 gram do dzis... i to nie sporadycznie, ino czesto.
no i ogolnie, kazdy mmorpg/mmofps/ofps
Od listopada 2005 do końca sierpnia 2006 grałem w Tibie(z 2 miesięczną przerwą). Do dziś nie zapomne patentów gdy przez 9 godzin stałem przed Protection Zonem i robiłem runy(xD). Nigdy nie grałem na modach to zaczełem stosować patenty z kładzeniem na np. F12(ustawiałem tam auto-hookkeya do robienia runek) czegoś ciężkiego żeby za każdym razem nie podchodzić do kompa xD. Dzięki Bogom pewnego razu neostrada zafundowała mi pięknego kicka w czasie expu, po czym musiałem zresetować kompa, a moja postać padła martwa. Z nerwów wbiłem jej RedSkulla(zabicie 3 graczy bez powodu w jeden dzień), dzięki czemu muiałem zrobić przymusową miesięczną przerwę. Na szczęście do Tibii już nie wróciłem(czasem tylko wpadam żeby pogadać z kumplami) za to kupiłem sobie Guild Warsa

Po wpisaniu komedy "/age" wyskakuje mi komunikat:
"You have played this char for 82 hours over past 21 days"
Dziękuje, nie mam pytań

Musze coś ze sobą zrobić bo za rok matura
kotlet_schabowy
7 10 2006, 14:49
Counter Strike, wiadomo. Obecnie po przełożeniu RAM'u z nowego komputera do starego (na którym jest internet) mogę sobie swobodnie grać z kumplami i gierka naprawdę bardzo "wciąga".
RPG sieciowe (zresztą żadne) mnie nie "przyciągają" ani trochę. Nie dla mnie ten klimat.
LegionPolski
7 10 2006, 20:03
QUOTE(kotlet_schabowy @ 7 10 2006, 15:49)

RPG sieciowe (zresztą żadne) mnie nie "przyciągają" ani trochę. Nie dla mnie ten klimat.
troche nie rozumiem

jaki klimat nie dla Ciebie? przeciez, jest W CHOLERE mmo, nie tylko w klimacie fantasy/sf
Forebode
18 10 2006, 00:41
wszystkie gry mmo + civilization i dungeon keeper (serio);]
kotlet_schabowy
18 10 2006, 19:45
Legion : hm, mnie się zawsze kojarzyły z fantasy : krasnoludy, orki, elfy itp

, a tego klimatu właśnie nie lubię, mówię oczywiście o takich "poważniejszych" niż Ogame czy The Crims gierkach MMO. Co możesz polecić, z klimatu science - fiction ?
LegionPolski
19 10 2006, 21:38
QUOTE(kotlet_schabowy @ 18 10 2006, 20:45)

Legion : hm, mnie się zawsze kojarzyły z fantasy : krasnoludy, orki, elfy itp

, a tego klimatu właśnie nie lubię, mówię oczywiście o takich "poważniejszych" niż Ogame czy The Crims gierkach MMO. Co możesz polecić, z klimatu science - fiction ?
uu, zle zle zle

chociazby RF-Online, bardzo dobry MMORPG w klimacie SF (pokrotce - 3 rasy - mechy, cos w stylu ludzi, takie male ludzie potrafiace pilotowac pojazdy

). calkiem niedawno sie ukazała - są już prywatne, dobre serwery
QUOTE(Forebode @ 18 10 2006, 01:41)

wszystkie gry mmo + civilization i dungeon keeper (serio);]
DK jest genialny
zwinka1
13 11 2006, 13:45
WORMS ARMAGEDON
Agent_Man
13 11 2006, 14:01
QUOTE(Diabeu @ 20 10 2006, 08:56)

DK jest genialny
WPIS!!!!1111!!!1
W jedynkę do dziś moge szarpnąć zawsze i wszędzie. Dwójka pomimo ciekawych patentów już mnie tak nie zrobiła (Brak smoków -

)
Gothic 2 też jest fajny. Jedyna rzecz dla której odpalam ostatnio kompa.
zwinka1
13 11 2006, 18:24
po za tym to super gra
zwinka1
13 11 2006, 18:32
zwina31
14 11 2006, 14:54
zgadzam się
-Counter Strike,
-Harvest Moon,
-GT 4,
-GTA(jedynka)
Q3, CS, Halo, ogolnie fpp muliti no i MMORPG
Z(pipi)ana gra MuOnline juz 2,5 roku z przerwami na wojo i kiedy mowilem ze juz dosc ale zawsze wracalem,a teraz Flyff tez mmorpg =/
saracen
27 11 2006, 19:22
Tony Hawk (3!), PES, Tekken, Burnout 3
czyli wychiodzi z tego że PS2 roxxx... kazda z tych pozycji ma taki gameplay, że już przy pisaniu tego posta naszła mnie ochota na mały takedown
CS 1.6, mmorpg: ragnarok, l2, muonline (4lata) o0 i ofkorz seria pesow
WoW - coraz boleśniej sie statnio o tym przekonuje...
wesola owieczka
4 12 2006, 16:30
jak ktoś już wczesniej wspomniał OGame... z wielkim trudem ale udało mi się wyjśc z nałogu.. nie ma nic gorszego niz pędzić z uczelni do domu bo flota sama na planecie stoi juz od 30 minut, albo nocne złomowania, ehhh... no OGame żyć nie daje po prostu..., ale jedno co dobre to, ze grając w tą gre mozna nawiązać ciekawe znajomości
arkossss
27 12 2006, 18:33
WOLFENSTEIN ENEMY TERRITORY 3 lata non stop nocki jak jest czas oczywiscie w przerwach co nieco na x boxie ninja gaiden ktore tez cvholernie uzaleznia
Diablo II - od początku istnienia z kilkoma przerwami, bo nawet najlepsze danie może się przejeść
Fallout I/II - jeszcze tylko jeden 18minutowy spirnt, jeszcze tylko jedna postać ustawiona na str, jeszcze tylko zagram bez oddania ni jednego strzału, jeszcze to, jeszcze tamto i wyszło gdzieś tak z 30 pełnowymiarowych ukończeń i drugie tyle fast runów czyli ukończenie gry w czasie poniżej 20 minut ;]
-Europa Universalis II
-Championship Manager/Football Manager
-Cywilizacja III
-wszystkie części Final Fantasy (przeszedłem już 9 części, FF8 przeszedłem 3 razy)
van_guard
1 01 2007, 15:34
Dla mnie najbardziej uzależniającą grą jest Fallout. Kiedy odpalę tę grę, to po prostu nie mogę się od niej oderwać. Fallout ma tak genialny klimat i wspaniałą fabułę, że potrafi przykuć mnie do monitora na dłuuugie godziny.
Counter-Strike 1.6

Od 5 lat niezmiennie ten sam CS :* Ta gra wciaga na dlugie lata, ale przynajmniej mozna duzo fajnych osob poznac i razem poimprezowac
Pozdro CSowcy
Jinxters
30 05 2007, 18:11
Diablo 2 (około 2 lata bez neta..tylko LAN..rywalizacja z bracmi dała takiego kopa tej grze że klenkajcie narody

),seria PES (ojj kiedyś liczyłem ile czasu mogłem spędzic przy tej grze i wyszło około pół roku non stop grania ) ,Resident evil 4(przeszłem multum razy i nadal chce..sam nie wiem czemu

) Warcraft 3(tez na LAN'ie...nie miałem wtedy jeszcze Necika),pamiętam też że Deus ex swego czasu mnie wciągnął (dlatego postanowiłem sobie go odswierzyc i jestem w "trakcie" załatwiania go),skusze sie chyba też na Sysytem shocka i Fallouta 1,2 (NIE GRAŁEM W TE GRY!! z Falloutów to tylko w "Taktika")....oj jak pomyśle ile czasu mi to zeżarło,ale za hu*a nie żałuje!! I smuci mnie to,że obecnie nie robi sie już tak grywalnych gier jak kiedyś(napewo są ale to sporadyczne przypadki)...i chcę zaznaczy tu,że według mnie grywalna gra to taka która zeżre Ci z życia pare miesięcy i "tylko ona bedzie sie liczyc" ..amen
zadna gra nie uzaleznia w moim przypadku - podoba sie przez jakis czas ale potem nudzi
Jest tylko jeden taki tytuł - Devil may cry3. Gram w to od dwóch lat (z przerwami na inne gry) i jak dotąd pyka mi się w to równie dobrze co za pierwszym razem. Wyjdzie jakieś 300-400 godzin (a przecież to nie rpg!). Acha, chodzi mi o wersje konsolową ale ta na PC pomimo kilku niedoróbek jest niemal identyczna więc na jedno wyjdzie.
Pawli_PL
10 07 2007, 12:03
Nie no... mnie żadna gra jak dotąd nie uzależniła. W końcu każda się kiedyś nudzi... No może z wyjątkiem gier z serii Football MAnager
OsciBosci
1 08 2007, 22:52
Championship Manager 01/02
Destruction Derby 2
Carmageddon 2
Heroes 3 Armageddons Blade
Master JIN
2 08 2007, 08:46
World of Warcraft !!!!!
alienator
2 08 2007, 13:34
nie sądziłem, że to kiedykolwiek napiszę, ale FM2007 wciąga jak bagno.
Agent_Man
2 08 2007, 14:11
Warhammer 40K, Diablo 2 i ogólnie większość gierek Mmo.
No i kultowe fallouty. Taaaak ;]
alienator
2 08 2007, 14:47
haha, właśnie teraz zobaczyłem, że zaraz po załadowaniu sejwa w FM2k7, znajduje się rubryczka pt: "stopień uzależnienia" xD
aktualnie mam "jeszcze tylko jeden mecz, obiecuję...", co się sprawdza
Ja mam lekko uzalezniony. Ale to przez to ze teraz rozsadnie "dozuje" eFeMa. Kiedys to gralem od rana do wieczora i nie bylo bata zeby mnie odciagnac od kompa
Seria SH - jaką trzeba mieć zrytą psyche żeby napisać taką grę, a jeszcze bardziej zrytą żeby w nią gra
Liveforspeed... w demo online (lol) gralem 6 miesiecy, a teraz kupilem sobie licencje i sie woze lepszymi furami:]
ProstyHeker
3 08 2007, 01:21
Armed Assault
Wy(pipi)ista gierka, prawdziwy realizzzzzzzzm
KaszaTusTus
3 08 2007, 21:42
WoW i niesmiertelne Diablo II
Lesiu_adi
3 08 2007, 22:32
TIBIA

Na szczęscie nie mnie tylko mojego młodszego brata i moich 8 znajomych z ulicy
WoW (całe szczęście, że skończył mi się trial i szkoda mi kasy na płacenie co miesiąc) i seria Settlers
Heheh, Battlefield 2 po sieci.
W WOW i FM7 nie gram tylko dlatego że jak zacznę to pewnie nigdy nie skończę
Grałem swojego czasu w WoW sporo, ale dzieki bogu, udało mi sie zostawic, dlatego miałem powazne watpliwosci co do instalki Lineage II, lezacej na dysku... wiec postanowiłem sobie, ot tak, dla odwrócenia głodu od Lineage, zainstalowac Faraona... no i przepadłem - nigdy jeszcze przy strategii nie zarwałem nocy, a przy tej juz chyba ze 3 (w ciagu niecałego tygodnia gry...)
Agent_Man
4 08 2007, 12:08
CYTAT(ghost_spike @ 4 08 2007, 10:33)

Grałem swojego czasu w WoW sporo, ale dzieki bogu, udało mi sie zostawic, dlatego miałem powazne watpliwosci co do instalki Lineage II, lezacej na dysku... wiec postanowiłem sobie, ot tak, dla odwrócenia głodu od Lineage, zainstalowac Faraona... no i przepadłem - nigdy jeszcze przy strategii nie zarwałem nocy, a przy tej juz chyba ze 3 (w ciagu niecałego tygodnia gry...)
Heh, widzę pociąg do klasyków ;] Ale i tak Cesar 3 był fajniejszy. Ile to się nawqrwiałem jak mi barbarzyńcy miasto zrównali z ziemią. Heh. O nie przespanych nocach już nie wspominając.
Counter Strike 1.6 i Source
cudo ;]
Quake 3 Arena mody: instaunlagged i efreeze głownie na v. 1.31 no i Gran Turismo 4
LegionPolski
5 08 2007, 23:06
Lineage II (już prawie 4 lata gram, każdą postać poznałem w każdym calu... i dalej się nie nudzi...)
WoW. Gdyby nie to, że grałem 14 dni na trialu, a później na jakimś privie... to teraz bym pewnie grał a nie tutaj pisał, jakie to jest rozbudowane/genialne/wspaniałe/uzależniające... i to cholernie zbalansowane pvp...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.