Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Gry które uzależniają
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
Stron: 1, 2, 3
Scope0
Witam wszystkich!Chciałbym poruszyć tak znajomy temat na który głównie rodzice mają pretensje, czyli gry , od których nie możemy się oderwać.Nie wiem czy ten temat był poruszany czy też nie , ale jednak chcę się wypowiedzieć na ten temat , a zarazem posłuchać waszych opinii smile.gif.Dla większości początkowych graczy uzależnieniem staje się ogółem graniem w różnorodne gry i do tego wszyscy właśnie mają pretensje.Lecz jednak bo jakimś dłuższym okresie czasu(mowa o hardcorowych graczach:P)Przywiązujemy się do jakiejś gry,że nic nie jest w stanie nas powstrzymać; i taką właśnie grą jest dla mnie Warcraft 3 gra która wciągneła mnie nie tylko kampanią ale głównie jak graniem przez internet(tzw. Battlenet).Rywalizacja między innymi graczami , zdobywanie lvli to są główne przyczyny dla których juz od ponad 2 lat nie mogę się oderwać od nich.Muszę sam przyznać , że ciężko jest się oderwać.W wowa nie grałem z powodu funduszy , ale zapewne też bym się wciągnął cool.gif . No i teraz odnosze się do was.Nie chodzi mi o grę nad którą siedzieliście miesiąc i teraz leży.(Tak jak ja z FFX)Lecz o taką , "która wciągneła was w wir z którego nie jesteście w stanie się wywiązać" To tyle. Pozdrawiam Scope0
SIKI
mnie tylko raz w życiu uzależniła gra.
a było to halo2, które zmierza na PC.
bartiz
Napewno większość mniej czy bardziej rozbudowanych MMORPG'ÓW...nie nie chodzi mi tutaj o Tibie a raczej o Diablo 2 czy World of Warcraft sam wiem jak takie gry potrafią wciągnąć bo spędziłem sporo godzin nawet we wspomnianej Tibii...ogólnie to nigdy nie czułem czegoś takiego, że nie mogę się oderwać, zaniedbuje prace domowe, przestaję jeść, pić myć się i takie tam ;P trzeba mieć lekko nasrane aby doprowadzić się do takiego stanu.
Obsolete
Championship manager/Football Manager..."jeszcze tylko jeden mecz"
Silver
diablo 1(!) spedzilem na BN grajac w ta gre jakies hmmm 3 lata ; ) i mozna powiedziec ze dalej czasem skusze sie wejsc na BN spotkac starych znajomych tongue.gif
Marlon
Starcraft:BW - grałem w to jak dziki po LAN-ie i na BN przez mniej więcej rok. I to jest rok wyjęty z życiorysu, z perspektywy czasu stracony. No ale gra jest boska, a obserwowanie potyczek pro-gamerów zdecydowanie robi.

Byłem totalnym nałogiem, jak nie grałem, to myślałem tylko o sc, opracowywałem strategie itp. Tak przez cały dzień ninja.gif
dee
Civilization 3. Piekielny tytuł, totalny uzależniacz. Żadna, powtarzam, żadna gra, nie potrafiła mnie tak przykuć, nawet konsolowe megahity. Gram w C3 kilka lat i jakoś mi się nie znudziła.
Diabeu
Darklands - przechujny erpeg osadzony w średniowecznej Europie
Civ2 - bo na tej części skończyłem, setki godzin wybite
Master of Magic - wariacja na temat Civ, genialna w swej prostocie
Carmageddon 2 - icon_twisted.gif
Cerb
Diablo 1 (2 lata na BN) i Diablo 2 (4 lata na BN) wlasciwe przez D2 porzucilem granie na konsolach, nie mialem na nie juz po prostu czasu, w pracy myslalem tylko o tym co by tu wymienic na co, jakie rzeczy sprzedac zeby kupic zbroje czy miecz itd. Zle ze mna bylo, naprawde, na szczescie w pore sie opamietalem i gra poleciala z dysku, chociaz pare dni temu znow sobie zainstalowalem ale tylko po to zeby zobaczyc co dodali w patchu 1.11. Problem tylko w tym ze nie chce mi sie juz grac.

Teraz pogrywam glownie w mmorpg ale zadne nie przyciagnal mnie tak jak Diablo 2.

ps. bylbym zapomnial, kawal zycia (prawie 3 lata) poswiecilem tez Quake 1 (Quakeworld) po necie. Obejrzenie moich notatek z taktykami do gry rownalo sie z wypaczeniem icon_twisted.gif , configi rozwalone w najdrobniejszych szczegolach, skiny i mase roznego stuffu ktory zapisywalem na kartkach od ksero (uzbieralo sie tego ponad 200 stron), bylem chory ale w ogole tego nie zaluje. Zreszta do tej pory mam pokazny zbior wycinkow z gazet na temat quake i jest to jedyna rzecz ktorej nie wyrzucilem do kosza, mimo ze trzymam to juz 10 lat, wszystko inne co zbieralem sluzy teraz komus za srajtasme.
Diabeu
te właśnie, sieciówki

Jedi Knight zacne było, nawet klan się miało mehehehe ponad rok ciorałem dzień w dzień
Marlon
W temacie ewidentnie widać, jak poebaną jednostką może być gracz icon_twisted.gif

Jeszcze w Tekken 3 ciorałem jak nienormalny dzień w dzień, przez ponad rok. Podobnie jak Cerb, setki kartek z wypisanymi 50 wariacjami na temat jednego juggla. Potrafiłem przykładowo EWGF sobie przez 4 godziny non-stop w practice napierniczać... Choroba.

W sumie mania TK3 przeszła sama, zaś SC pewnie by mnie do dzisiaj trzymało (pojechałem nawet specjalnie na WCG do Warszawy, po to, żeby popatrzeć ninja.gif a mieszkałem wtedy w bieszczadach jeszcze...), tylko w pewny momencie pojawiła się konieczność uczenia się do matury. Opamiętałem się, odstawiłem granie w przekonaniu, że po maturze wrócę. Spojrzałem jednak z dystansu i stwierdziłem, że nie warto - do gry nie wróciłem już nigdy, chociaż kilka razy zdarzyło mi się ją odpalać. Mimo wszystko ten czas miło wspominam, chociażby podróż na to WCG, w pociągu z członkami klanu Ultime Dancers (nie ma błędu, tak się pisze) - jedna wielka popijawa, totalne zasyfienie kilku przedziałów i dzikie przyśpiewki (WCG! WCG!). Taaa, tych wspomnień na nic bym nie zamienił, zdecydowanie warto było.
Pavlus
Heroes III, a teraz V nie moge sie od tego oderwac confused.gif
Swego czasu Quake II.
Warcraft 1 i 2.
Ił-2 sturmovik - po dzis dzien latam smile.gif
No i Tibia.
mario87
uzależnienie to za mocne słowo, wszystkie gry nudzą mi się po jakimś czasie smile.gif
ale z tych w które grałem najwięcej to:
Duke Nukem 3D - single i w multi, znosiło się komputery do kogoś do domu, łączyło się kablami i się grało cały dzień smile.gif
Quake 1 - jak się zrobiło już prawdziwą sieć to się grło znowu cały dzień albo całą noc smile.gif
Civilization3 - odapalało się z rana i nim się zorientowałem było po 1 w nocy....
Medal of Honor:AA na multi
Diablo2 na BN
Lord Tidek
Heart's of Iron - ciągle dobrze się bawię podbijając cały świat happy.gif
Championship Menager 4 - jeszcze tylko zmienię skład i zagram meczyk smile.gif
Heroes 3 - Ach te armie wink.gif
C&C Renegade - To jest fajowskie po sieci biggrin.gif
Panek
Fallout
Quake
Wolfenstein 3D
Duke Nuke'em 3D
IŁ-2 Sturmovik (Forgotten Battles AEP), również latam po dziś dzień (właśnie kolejną sesję zakończyłem ;]
Interstate '76 + Nitro Pack - nie ma drugiej gry, oprócz Fallout'a, z tak niepowtarzalnym klimatem.
StarCraft

I wiele wiele innych
LegionPolski
diablo 2 po BN, Lineage II, Tibia... te gry mnie UZALEZNIŁY tongue.gif
Di_
Heroes 3 ze znajomymi - rozgrywka na mapce XL trwająca co najmniej 3-4 dni... miodzio smile.gif
alienator
PES'
Enemy Territory
Yap
Ninja Gaiden Black starwars.gif . No nie mogę się od tey giery oderwać icon_twisted.gif .
sznejk
Warcraft III ROC-jeszcze jedna rozgrywka (battle.net)
wszystkie MMORPG....
exewar
1- Ogame (MUD na via www) przez niego mam zarwane noce i przerabane w szkole ;p,
2- Warcraft 3 + dodatek na BN ( matko ile razy obiadu przez to nie zjadłem tongue.gif)
3- Gate to Heavens (free mmorpg) wstawalem o 3 rano zeby sobie pograc gdy mialem kare,
4- reszty nie pamietam ale bardzo żaluje i postanawiam poprawe smile.gif
Scope0
QUOTE(exewar @ 2 06 2006, 22:11) *

1- Ogame (MUD na via www) przez niego mam zarwane noce i przerabane w szkole ;p,
2- Warcraft 3 + dodatek na BN ( matko ile razy obiadu przez to nie zjadłem tongue.gif)
3- Gate to Heavens (free mmorpg) wstawalem o 3 rano zeby sobie pograc gdy mialem kare,
4- reszty nie pamietam ale bardzo żaluje i postanawiam poprawe smile.gif

No tutaj to ci muszę przyznać rację.gate to heavens nie słyszałem , ale ogame i warcraft to totalne uzależniacze.Jednak w ogame się zdołowałem(bo troszkie nie szło tongue.gif )
Cthulhu_2k6
uzależniają głównie gry MMORpg(darmowa tibia), Byłem uzalęzniony do tego stopnia, że sie od niej nie odrywałem, chociaż sam niewiem dlaczego graficznie jest poniżej wszystkich standardów. censored2.gif
Witek.bielsko
Zdecydowanie dwa tytuły:
arrow.gif Tibia
arrow.gif PES
Choć uzależnienie to za duże słowo, to muszę przyznać, że naprawdę sporo spraw sobie przez te gry zawaliłem. (Z Tibią przegrywała głównie niestety nauka)
kurczakov
1. Championship manager, Football Manager
2. Quake 3
3. Diablo 1 i 2
4. Neverwinter Nights
5. PES 3,4,5

Kolejność bez znaczenia.
erix
- Heros III + dodatki
- Diablo II + dodatek

Tyle mi one życia zabrały ... wink.gif
Oran
Jedyne uzależnienie to Diablo 2 - chodziłem do "kafejki", marnowałem siano - ale nie żałuje smile.gif (a było to jakieś 2 lata temu - jeszcze I-netu nie mialem "w chałpie").
Potem gdy już w moich włościach zawitała Neostrada jakoś mi się D2 zaczeło nudzić, no i się znudziło. smile.gif

Teraz sobie grywam w SilkRoad Online (darmowy MMORPG), czasem w Warrocka - no i w PES'a smile.gif Ale to już bardziej rekreacyjne gierki w moim wykonaniu happy.gif
popiol
Nie lubie zadnych MMORPG'ÓW ani tych innych gier, ktore wymieniliscie. Az tak uzalezniony to nie jestem, no poza PES'em, wpominam te czasy gdy pierwszy raz u kumpla zobaczylem ta gre na Playstation, uczylem sie grac, nie wychodzilo mi, ale gra mi sie podobala, kumpel jest o rok starszy to mial wczesniej PS, ja pozniej mialem komunie i uzbieralem okolo 1400zl, wszytko przeznaczylem na zakup PS, czego pozniej troche zalowalem, dobra majac juz PS, chodzilem do wujka z pleyakiem i gierczylismy w ISS, zawsze gralismy turnieje Brazylia, bylismy razem w zespole, pamietam jak sie zawsze klucilismy, czemu nie podalem, dlaczego nie strzelilem itd. smile.gif Gralismy na tym jego szajsowaty TV, do dzis go ma biggrin.gif Zreszta on nie ma nawet kablowki i ma 6 kanalow chyba laugh.gif Pozniej zaczelismy z kumplami chodzic do videoboxu gdzie gierczylismy caly czas w ISS i w PES na PS2, zawsze sie skladalismy i gralismy po godzinie, po dwie, i tak pare razy dziennie, prawie codziennie, zawsze tylko w to gralismy, pamietam nawet jak szef zakupil GTA Vice City, ale my i tak tylko popatrzelismy jak to wyglada i zamawialismy PESa, gdy byl zajety gralismy w starsza czesc, wspominam chwile gdy wchodze do videoboxu, a tam juz nowa odslona PESa, niedowiezalem normalnie ohmy.gif To byly piekne czasy. Ale pamietam moment w zyciu, gdzie bylem fanem Fify blink.gif Niewiem jak to sie stalo, ale pamietam jak z tym kumplem, z ktorym chodzilismy grac do videoboxu to pozniej smialismy sie z innego kumpla ktory lubil PESa, a my go wysmiewalismy ze w PESie nawet sedziego nie ma, ale pozniej sie to zmienilo i zaczelismy ciurac w PESa, a pozniej sie zastanawialismy jak to mozliwe ze sie wysmiewalismy z PESa. Pozniej zaczalem grac w PES3, PES4, PES5 (mam oryginal bo gram w lidze) na PC. I taka jest moja historia z ISS, PES. biggrin.gif Aktualnie procz PESa ONLINE gram w CoD 2 przez neta, od premiery w to gram czyli przeszlo pol roku juz, bo premiera byla bodajze w pazdzierniku jak dobrze pamietam. W CoD ani w CoD: UO nie gralem ONLINE, ale postanowilem pograc w CoD 2 i nie zaluje, bo gram w to codziennie do dzis, nawet gram w clanie, ale nie mam oryginala sad.gif No to podsumowujac wspanialne wspominam chwile z PS, gdy ciuralem w MoH i inne gry z wujkiem. Ja lubie tylko prawdziwe gry, tzn sportowe, szczegolnie PES, GTA lubie, a wlasnie wracajac do GTA, to tez pamietam cudowne chwile spedzone przy tej grze, u tego kumpla ktorym ciuralem w PES, zobaczylem pierwszy raz GTA 3, bo we wczesniejsze czesci nie gralem, bo byla kamera z gory i to bylo dla mnie cos takiego jak strategia, a ja nie lubie strategii, pamietam jak blagalem tego kumpla zeby mi przegral GTA 3, mowil ze mi przegra za 50zl, wtedy jeszcze sie na tym nie znalem, wiec pomyslalem, czemu by nie, wkoncu o polowie taniej, ale teraz jak sobie pomysle zeby kupic pirata za 50zl to smiech na sali, a jeszcze pozniej sie okazalo ze on nie wiedzial jak to przegrac bo to byl oryginal, ale pamietam jak dostalem 100zl od mamy i pobieglem do empiku zakupic GTA 3 (watek fabularny przeszedlem caly), ahh to byl czasy, pozniej GTA Vice City (watek fabularny przeszedlem caly), no i na koncu GTA SA (nie przeszedlem calego watku fabularnego, ale ukonczylem gre w 50%) (przy GTA SA spedzilem okolo miesiaca, a katowalem je codziennie po parenascie godzin), NFS lubie, gry wojenne, gry typu Godfather czy Mafia, itd, nie lubie strategii, ani innych badziewi typu HL, Doom itd, poprostu nie lubie gier gdzie sa potwory, jakies statki kosmiczne, wymyslone bronie itd. Ja lubie tylko prawdziwe gry. smile.gif

Pozdrawiam.
Yacek
Urban Terror
Tiberian Sun
Red Alert 2
Blood 1&2
Duke Nukem 3D
Fallout 1&2
Mech Commander 1&2
MechWarrior 3

Przydaloby sie cos takiego jak FF Tactics on line na pc albo siakies vagrant story to wtedy z pewnoscia katowalbym cos takiego dzien i noc.
Panek
QUOTE(Yacek @ 18 06 2006, 14:59) *

Przydaloby sie cos takiego jak FF Tactics on line na pc albo siakies vagrant story to wtedy z pewnoscia katowalbym cos takiego dzien i noc.

Jagged Alliance? Chociaż nie pamiętam czy to miało funkcję on-line.

Przydałby się Fallout MMORPG
CheeseOfTheDay
Uzależnienia "growe" miałem dwa:P.
Najpierw był StarCraft w którego grałem przez 2 lata z hakiem, dzień w dzień średnio po 4-5 godzin na dobę. Żeby było ciekawiej ani razu nie zagrałem na BattleNecie bo nie miałem łącza stałego tongue.gif. Tak więc nie licząc pięciokrotnie ukończonej kampanii cały czas grałem custom mapy z komputerkiem biggrin.gif. Genialna gra, chociaż zawsze miałem niedosyt (brak rozgrywek z kimś żywym sad.gif), oczywiście wciąż w nią czasami pyknę biggrin.gif.
Druga gra to ofkoz WarCraft3
Zacząłem w nią grać od samej premiery i wciąż gram (chociaż już troszkę mniej). Przez 3.5 roku praktycznie nie istniała dla mnie w domu żadna inna pozycja. Nie żałuje jednak tych tysięcy godzin wyjętych z życiorysu, bo jeżeli nie poświęcił bym tych 5 godzin dziennie na W3 to poświęcał bym je na kilka innych gier+siedzenie na necie (nie liczę tego że poznałem kilku zayebistych ludzi przy tej gierce) tongue.gif.
Specu
QUOTE(Yap @ 2 06 2006, 12:23) *

Ninja Gaiden Black starwars.gif . No nie mogę się od tey giery oderwać icon_twisted.gif .

ta? a jakie ma wymagania?

najwieksze piecowe uzalezniacze to dla mnie:

Morrowind (ponad 400 godzin gry z ledwo pyrgnietym watkiem glownym xD )
FarCry - bo mozna zabijac w (pipi)iaszczej scenerii i posluchac najbardziej dretwej polonizacji w historii hyh.gif
Carmageddon 2 - chyba nie musze nic mowic? gram w to do dzis icon_twisted.gif
Counter-Strike Source - cudo cudo cudo
Postal 1 i 2 - mimo ze dwojka troche przynudzala nadrabiala humorem i mozna bylo sie radosnie powyzywac smile.gif
HOMM 2,3,5 - no comments smile.gif

i teraz wiem ze nie wymienilem masy gier, o tej porze mam halo w glowie wiec dopisze jak sobie przypomne ;]
genjuro
Disciples ( wszystkie części i dodatki)- gra fenomen, złodziej czasu w 100%...
Firekage
MGS
Tenchu
FF7
FFT
Vagrant Story
Xenogears

Planescape Torment
Max Payne
Far Cry
FEAR
Baldurs' Gate
Fallouty
Arcanum
Icewind Dale
KOTORY
Deus EX
Seria LOK(SR,SRII,DEF,BOI,BOII)
Agent_Man
Fallout 2 - kto pamięta mój tpq o falloucie ten pewnie wie jakiego zayoba miałem na punkcie tej gry. Zresztą... nadal mam ;]
Warlords 3 - łooojezu ile sie w to grało.
Unreal tournament - Yeeeeah, bezsensowna rzeźnia przez cały dzień. Szkoda ,że teraz niemam tyle czasu, co kiedyś....
SturmBlackHole
1. Disciples
2. Championship Menagery
3. Carmageddon (bezsensowna destrukcja na kółkach... a jaka brzydka smile.gif )
Jasior
UNREAL TOURNAMENT - gram w to ponad 2 lata i nie moge przestac ;p
Kalinho
Tekken'y i PES'y tych gier powinni zabronić produkować!!! tongue.gif
Mendrek
Wszelkie MMORPG-i

MS Paint Online (Tibia), Lineage 2, World of Warcraft, Supreme Destiny...

Dalej: SIMS 1&2 (glownie plec piekna), jakies badziewia logiczne typu Super Kulki (dla plci starszej - wiem bo sam chcialem wciagnac w gry starszyzne, i pozalowalem potem tego ;/ ).

Napewno wciaga cos co traktujesz zdrowo jako rywalizacje, czyli gry turniejowe takie jak CS, Quake 3, ET, Starcraft, Warcraft 3...

No i przegladarkowe badziewia typu Ogame, X-wars, Bite Fight...

Aha, na niektorych dziala tez emulacja - wszelkie sentymentalne gry potrafia niezle zakosic z zycia...
Ravent
Wiele osób wymienia Diablo II jako uzależniacza nr 1 ;-) Grywam w to na Close Battle Necie od czerwca, wcześniej pogrywałem znacznie rzadziej (miałem łącze 128 confused.gif może nie uwierzycie ale lagi były gigantyczne)

D2 lives 4ever - podoba mi się ta gra jak mało która na PeCetach. Uzależnić się nie uzalezniłem ;P ale i tak d2 rox wink.gif

Wracając do tematu - nie było gry która przyciągnełaby mnie do kompa/konsoli na 8 - 24 godzin. Nie ma szans, nawet jak gram w jeden konkretny tytuł zawsze robię dłuższe lub krótsze przerwy. I muszę napisać jeszcze coś... NIE było żadnej gry w którą grałbym regularnie przez więcej niż dajmy na to pół roku ! Nawet MMORPGi mi się nudzą z czasem, ale może to dlatego że nie grałem w te najlepsze (GW i WoW nie pociągnie mój paroletni PeCet sad.gif )
Grzehoo
Tibia - jedyna gra, przy której spędziłem więcej niż pół godzinki na PC, ale na szczęście już się wyrwałem z nałogu. wink.gif
Dr.Czekolada
Guild Wars- moja 1 poważna mmorpg, za grafike, genialne PvP i GvG no i oczywiście za skille biggrin.gif
.
Full Spectrum Warrior - za to że odejściu od PC za każdym razem podpierałem sie do ściany i sprawdzałem kto jest za ścianą ( w sumie nie wiem po co, chyba powinienem sie leczyć tongue.gif)

Broken Sword - król przygodówek !!

Max Payne - za sczątkowe podobieństwo do matrixa i grywalność (zresztą każdy kto grał w Maksia powinien wiedzieć o co mi chodzi biggrin.gif)

Unreal Torurnament - za GRYWALNOŚĆ i chęć upokorzenia po raz kolejny kloca o nicku ,,DarkGate11" biggrin.gif

Splinter Cell - król skradanek !!

Flat-Out - Destrukcja samochodami !!! biggrin.gif

Half-Life- za klimat , za CS, za wszystko.
b_gajda
1.Disciples II + dodatki...brak słów biggrin.gif
2.Medieval :Total War-kapitalna, średniowieczna strategia strategia
3. MAFIA- no comments
4.Legacy of Kain:Defiance-kocham wampiry cool.gif
5.Prince of Persia: TTT - sie zakochałem laugh.gif
6.No i inne, których juz nie wymieniam, a są dla mnie wprost uzależniające(Splinter Cell, Jedi Knight, KOTOR, seria GTA i pare innych tongue.gif )
Coati
unreal, unreal tournament/2k4, OGame [ale naszczescie sie opamietalem i juz skonczylem z tym], windowsowy pasjans
Dante
Fallout2
Morrowind
seria Heroes
seria diablo przez b neta
warcraft jako seria offline (2) i online (2,3)
Moralio
Uuuu...

Space Pioneers - coś jak Ogame, IMO lepsze
Final Fantasy VII - przeszedłem więcej razy niż gra ma w tytule...
HoMM3 - XL, 4 typa na Hotseat i jedziemy nockę, albo dwie
Warcraft 3 FT - w y c z e p i s t y klimat
Quake 2 - w kafejce... masa kasy na to poszła
Master of Magic - coś więcej niż Cywilizacja + magia
Transport Tycoon Deluxe - mocno uzależniająca ekonomiczna gierka w "ril tajm"
Diablo 2 - może nie uzależniony ale co jakiś czas z przyjemnością wracam do świata Sanktuarium

WoWa nie sprawiłem sobie... chce mieć jeszcze normalne życie smile.gif
Samuel666
Wolf Enemy Territory - codziennie gram w tą szpile juz od prawie roku
Shinji-kun
Zdecydowanie Final Fantasy XI. Lepiej sie zastanowic zanim sie kupi/zagra w te gre, setki/tysiace godzin wyrwanych z zyciorysu ...
hay
Oblivion - żdzarło mnie na tydzień...
Dungeon Siege II - fajnie sie rypie i wciąga jak cholera
Warcraft III - jak doszedł online to już wogle zapomniałem o świecie
Battlefield 2 - długie godziny za kase w kafejce confused.gif
CS; Surs - wciąga jak diabli, nawet po dostaniu 15 hedów z rzędu
Warhammer 40k: DoW, WA - wciąga podobnie jak Warcraft
Bitwa o Śródziemie 2 - jw.
a z online to spore problemy mam z TIBIĄ wink.gif
Tom19
-Wormsy Armageddon....pierwsza gra ,która mnie wciągnęła na długo,no i jajca podczas gry z innymi qmplami:D
-seria GTA ofkorse....mimo,że mnie nie uzależniła,ale sprawiła że oczekuje na następne częsci tongue.gif
-Splinter Cell...przeszedłem 3 razy pierwszą część i pozostałe po razie...odliczam czas do premiery Double Agent smile.gif
-Halo...szkoda ,że nie zagram w Halo 2 tongue.gif klimat rozwala...później podniecałem się tą grą ;]
-Tekken 3 (PSo i emulator) granie godzinami,emocje towarzyszące graniem z qmplami i te zapiski ciosów w zeszycie biggrin.gif
-Silent Hill(seria) gra uzależnia ,gdy grałem z qmplem w nocy przy piffku lub whiskaczu ;P ...naprawdę !!! zagadki i piramidogłowy...to były emocje smile.gif
-wojenne gry ogólnie wciągają,czyli Medal of Honor i Call of Duty (seria) ...mam qmpla ,który gra tylko w wojenne strzelaninki biggrin.gif
-Tony Hawki -wszystkie biggrin.gif kazdą część przeszedłem...uzależnia ,ale powoli nudzi brak jakiś zmian w najnowszych częściach
-granie z qmplami w Pro Evo uzależnia biggrin.gif
-to na tyle.....aha dobrze ,że nie gram w strategie,rpg i inne takie....raz tylko w Gothica 2 ;P bo bym już nie był człowiekiem tylko świrniętym graczem komputerowym biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.