QUOTE(Fenix @ 27 06 2006, 08:14)

wyglada na to, ze bedziemy musieli wprowadzic zakaz spozywania napojow alkoholowych ;P
hehe, dobre

ciekawe ile ludków by przyjechało
Po prostu bomba, że EP musi kolidować z GC ...
Robią konkurencję chłopaki...Jeśli chodzi o mnie to termin może być ale...jakby był na początku września to też by było fajnie bo będe miał urlopik i nie będę się musiał martwić czy dojade na poniedziałek do Krakowa
termin wedlug mnie idealny we wrzesniu odpadam na 100% i mam pytanie jedzie ktos z Jeleniej Gory albo okolic??
ogicool
29 06 2006, 23:52
ciekawe czy są jacyś forumowi fani skatelites, którym pasuje koniec sierpnia, jako zamieszkała w prawym górnym rogu na mapie staram się zmixować akcję bielawakatowicetatry, hoho co to bedzie
Czy wybiera się ktoś z okolic Kłodzka na EP5 ? Jeśli tak to dajcie znać na PM !
Siara_iwj
30 06 2006, 17:17
heheh...termin jest podstepny :>
Pozwoli odcedzić PRAWDZIWYCH fanów PE od tych, którzy stawiają COKOLWIEK ponad klimat pisma :>
QUOTE(Siara_iwj @ 30 06 2006, 18:17)

heheh...termin jest podstepny :>
Pozwoli odcedzić PRAWDZIWYCH fanów PE od tych, którzy stawiają COKOLWIEK ponad klimat pisma :>
Śmieszne straszliwie. Boki zrywać.
Siara_iwj
30 06 2006, 18:42
...nie miało być...prędzej ironiczne...
ogicool
30 06 2006, 21:39
ehehe świetny text, gratuluje, bramkarz roku?
K.N.D.J.
1 07 2006, 00:46
mam pytanko będą jakieś turnieje chodzi mi o PES5 ??
Turnieje będą, gdy większość się skrzyknie i zorganizuje coś na własną ręke...
QUOTE(Siara_iwj @ 30 06 2006, 19:42)

...nie miało być...prędzej ironiczne...
Doskonale zrozumiałem, ale mogłeś sobie darować...
ej, a budynek nam sie na głowe nie zyebie?
bo to katowice są.
i ja tu sie nie smieje, bo to wcale smieszne nie jest, a na ludzkiej tragedii niezbyt fajnie jest zerować smieche
pytam sie powaga, bo podobno konstruktorzy od tej hali z gołebiami mają w katowicach jeszcze kilka swoich dzieł ;x
QUOTE(Ekansik @ 4 07 2006, 00:12)

ej, a budynek nam sie na głowe nie zyebie?
bo to katowice są.
i ja tu sie nie smieje, bo to wcale smieszne nie jest, a na ludzkiej tragedii niezbyt fajnie jest zerować smieche
pytam sie powaga, bo podobno konstruktorzy od tej hali z gołebiami mają w katowicach jeszcze kilka swoich dzieł ;x

Nie no... jeśli śnieg w sierpniu padać nie będzie, to myślę, że możemy być spokojni
to nie jest hala. to jest dupny, betonowy budynek (stara kotlownia). nic sie nie zawali. wszelkie normy spelnione:) jak macie jakies pytania co do miejsca to walcie do mnie.
Hmm, wybiera się ktoś z Opola lub okolic?

Bo nie mam z kim jechać zbytnio
No Maciek
4 07 2006, 14:51
QUOTE(Ekansik @ 25 06 2006, 13:06)

Ansem piczko ty moja ;* jedziesz na EP? bo z bydzi, najwiekszej dziury Polski chyba sie zbyt duzo osob nie wybiera ;f Musze miec kogos kto mi bedzie tyłów pilnowal jak bede spal w pociagu.
termin mi pasuje, kasa powinna się znaleźć tylko trochę się boję jechać z Tobą i twoimi kolegami w jednym przedziale xD
QUOTE(one_winged_angel @ 4 07 2006, 12:39)

Jeżeli chodzi o to, że nie chcesz sam jechać to problem masz już z głowy.
Będę przejeżdżał przez Szczecin (w dodatku wywiesze tzw. Transpareny, żeby było wiadomo o co chodzi).
Będę na pewno : ) w końcu mam bardzo blisko : ) natomiast jeżeli chodzi o turniej PES5 to jestem chętny do pokazania na co mnie stać
Shinji-kun
5 07 2006, 18:43
A ja mam takie pytanie: czy jest jakikolwiek kawalek terenu co by w pilke kopana zagrac ?
QUOTE(tewus @ 5 07 2006, 11:30)

Jeśli takie akcje bedą miały miejsce na EP5 to ja muszę się tam pojawić

Już sobie wyobrażam walkę Ściera vs HIV
QUOTE(Shinji-kun @ 5 07 2006, 19:43)

A ja mam takie pytanie: czy jest jakikolwiek kawalek terenu co by w pilke kopana zagrac ?
mysle, ze da sie cos zorganizowac;) zalezy ile bedzie aut, bo na parkingu mozna by jakis street uzadzic, fakt;)
Kiler8888
8 07 2006, 16:26
Heh, z trailerów na stronie myslałem, że Transformator leży na jakimś za(pipi)u...dopiero teraz zobaczyłem ,że to Ligota

Jako że mam na miejsce 20 minut spacerkiem postaram się zabrac jak najwięcej.
Co do piłki nożnej, to macie 2 możliwości.
Boisko a'la Fifa Street na akademikach (15 minut drogi tak na oko)
Duże boisko (3 minuty drogi od pierwszego)
edit:
no może troszeczke więcej
http://maps.google.com/ - fajnie wszystko widać
edit2:
zapomniałem

starajcie się omijać osiedle blokowe na ligocie, tzw "getto" - nazwa mówi sama za siebie

.
neo_angin
18 07 2006, 23:40
TAk sobie dzisaij myślałem, żeby np. Wziąć taką korkową tablice, do niej przymocować mape polski i każdy by sobie wbił jedną szpilkz kolorowym łebkiem, tam skąd jest. Moze to taki bezsensowny bajer, ale kazy by widział gdzie jest najwięcej graczy, albo z jakich dziur potrafili przyjechać. Jeśli bede miał auto do dyspozycji to moge przywieźć taką tablice i mape. A na szpilki nie wiem czy mnie będzie stać
Żebym wesela brata nie miał 26 akurat to bym wpadł,a tak dupa. Miłej zabawy i do następnego
Kathleen
20 07 2006, 20:58
QUOTE(Kid @ 20 07 2006, 21:37)

Żebym wesela brata nie miał 26 akurat to bym wpadł,a tak dupa. Miłej zabawy i do następnego

Hmm... ja mialam isc na konwent mangowy w konwencji Ecchi...
Ale wiadomo.... wybralam lepsze ;P
Nie odpuszcze sobie...

Ehh... szkoda tylko, ze nie będzie mojego przyjaciela
Ansem, ja jade z bydzi i chyba Ekansik bo sie z nim dogadywalem, mozemy jechac wieksza grupa, moze dostaniemy znizke jako wycieczka

Odezwij sie do mnie na gg 4934467

pozdro
Ryo-San
23 07 2006, 00:40
kompletnie nie rozumiem dlaczego EP koliduje z GC w Lipsku - szkoda wielka szkoda - 4 terminy do wyboru i wybraliscie ten najgorszy....no nie kumam...no nic trudno sie mowi...Lipsk mialem zaklepany juz od dawna pozatym nawet mi przez mysl nie przeszlo, ze ktos wpadnie na pomysl organizacji EP podczas wystawy w Niemczech
mimo wielkich chęci raczej nie będe w stanie z wami popic...no chyba ze uda mi sie zalatwic prasowke i na targi wejde juz 23go..ale to z nastawieniem na moze...
szkoda ;/
QUOTE(neo_angin @ 19 07 2006, 00:40)

TAk sobie dzisaij myślałem, żeby np. Wziąć taką korkową tablice, do niej przymocować mape polski i każdy by sobie wbił jedną szpilkz kolorowym łebkiem, tam skąd jest. Moze to taki bezsensowny bajer, ale kazy by widział gdzie jest najwięcej graczy, albo z jakich dziur potrafili przyjechać. Jeśli bede miał auto do dyspozycji to moge przywieźć taką tablice i mape. A na szpilki nie wiem czy mnie będzie stać
Ha, takie coś już istnieje
http://www.frappr.com/psxextreme
Bartezoo
23 07 2006, 01:24
Elo jedzie moze ktoś na EP z Gdańska to byśmy się zebrali i wogóle
A ten pociag z Gdanska nie jedzie przez bydgoszcz ?? moze to ten sam co my nim jedziemy, dowiedz sie to bysmy jechali wieksza grupa.
macie miśki temat od ustawek na wyjazdu, paszli stąd
Ekansik
25 07 2006, 20:42
nie no kanał totalny... chcialem jechac na GC w tym roku a tu EP 5
i teraz mam dylemat :F
KUFAAAA!!!!!! ZABIJE! To chociaz mi ktos powiedz, czy 2 ostatnie dni na GC jest cos ciekawego? Bo jak nie, to bym pojechał, kupił dwie dniowki za 7 ojro i wrocil bezposrednio na EP.
Ryo-San
26 07 2006, 12:28
nie ma mozliwosci zebys to wszystko zobaczyl w ciagu jednego dnia... a za pomysl aby zrobic EP podczas trwania GC mozna tylko pogratulowac...gorzej nie dalo sie wybrac...dlatego albo rybki albo akwarium Ekansik - bedąc w Lipsku najlepiej ten czas wykorzystac caly i nie uciekac w polowie...ja tez tak myslalem zeby 25 zrobic out - ale po dluzszym zastanowieniu sie, stwierdzilem ze to bez sensu
za termin EP dziękuj tym co na niego głosowali w ankiecie
Ekansik
27 07 2006, 14:22
QUOTE(Ryo-San @ 26 07 2006, 13:28)

nie ma mozliwosci zebys to wszystko zobaczyl w ciagu jednego dnia... a za pomysl aby zrobic EP podczas trwania GC mozna tylko pogratulowac...gorzej nie dalo sie wybrac...dlatego albo rybki albo akwarium Ekansik - bedąc w Lipsku najlepiej ten czas wykorzystac caly i nie uciekac w polowie...ja tez tak myslalem zeby 25 zrobic out - ale po dluzszym zastanowieniu sie, stwierdzilem ze to bez sensu
a wybierasz sie ryo? Wiem, ze temat nie o GC, ale moze jednak jesli bys pojechal i zdecydował sie zmyc, to bysmy dupskami poruszali szybciej i jako 2 jedynych de.bili biegali od stanowiska do stanowiska, gdy inni by spokojnie spacerowali ;d Potem by mozna bylo wspolnie sie na EP zabrac...
26 wypadaja mi urodziny wiec raczejw stanie przyjechac niebede
Wiśnia San
1 08 2006, 18:02
ja bym przyjechał gdyby nie to że może bede nad morzem albo w górach ewentualnie pojade do Amstucha. Nie mam pojecia dlaczego wszyscy coś organizuja pod koniec wakcji. 3 możliwości i tylko jedno rozwiązanie
A ja jade miałem wybór Lipsk albo EP5
wybrałem leprze (moim zdaniem)
do zobaczenia na EP5
Termin pasowal, a teraz mam problem bo w zachodniopomorskie prawodpodobnie bede musial jechac 24, ale mysle ze dam rade zalatwic wszystko w jeden dzien i pomkne do katowic. Dam rade.
il capitano
21 08 2006, 09:26
A będą jakieś atrakcje dla płci pięknej? bo chciałbym zabrać dziewczyne a ona tak pobieżnie interesuje się tymi klimatami. Może jakoś ją zachęcicie? hmm
Wiśnia San
21 08 2006, 10:20
polecam turniej taneczny
QUOTE(KoBik @ 21 08 2006, 08:26)

A będą jakieś atrakcje dla płci pięknej? bo chciałbym zabrać dziewczyne a ona tak pobieżnie interesuje się tymi klimatami. Może jakoś ją zachęcicie? hmm

Y tam. Powiedz, że chcesz, żeby jechała i tyle. U mnie podziałało

(a kobieta ze mną tylko w Tekkena lubi poszpilać...)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.