Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: EXTREME PARTY 5 - Katowice
Forum PSX Extreme > PSX Extreme > Opinie, komentarze > EXTREME PARTY V
Stron: 1, 2, 3
shockwave
Sierpień pasi jak w pysk strzelił, z resztą widzę tu że 60% głosów aprobuje ten miesiąc więc luz. Nie mogę się doszczekać na kolejne EP, będzie klimatycznie, jak zawsze, iiiiiiihaaaaaa!!!! biggrin.gif
Zonk
Ale Szeni, ja nie mówię, że on nie ma racji, tylko uświadamiam mu, że redakcja tylko czeka, żeby komuś zrobic na złosc! confused.gif Jestem tego pewny...

A tak wogóle Feniu, ile za imprezę i nocleg?? biggrin.gif
Sn@jk
Czy ktoś może się orientuje ile kosztuje bilet pociągowy z Warszawy do Katowic question.gif ...

PS: jeśli zostanie to zinterpretowane jako offtopic to proszę o usunięcie postu.
MichAelis
Naprawde mozna pogadac sobie w innym temacie
janol
A sprawdzić nie możesz?
www.pkp.pl
Ułatwię Ci zadanie: TLK kosztuje ok 45 zł (II klasa)

A wszelkie rozmowy powinny być chyba w tym temacie: http://www.psxextreme.info/index.php?showt...40&#entry914462
EDIT
Michu wub.gif był odrobinę szybsz
MasterShake
tej a osprzęt pokroju singstara też brać?
Odyn
QUOTE(pebe86 @ 20 06 2006, 20:41) *

A dla mnie najlepszy byłby termin np. w połowie sierpnia... Chodzi o to że na początku września sesja poprawkowa, do której będzie się zapewne przygotowywać spora grupa studentów wink.gif
Więc koniec sierpnia bądź początek sierpnia nie jest zbyt dobrym pomysłem, szczególnie jeśli chodzi o uczniów szkolnictwa wyższego tongue.gif
A trzeba mysleć o edukacji biggrin.gif

I akurat przez te 2 dni pewnie bys siedzial z nosem w ksiazkach ;P Jaasneeeee ;P Ja mam 2 wrzesnie juz, poucze sie jak wroce icon_twisted.gif
Fenix
QUOTE(TEAM Dabrowa Tar. @ 20 06 2006, 16:21) *

Mam pytanie czy termin zlotu EP5 moze ulec zmianie??Bo w tym samym terminie jest zlot fanów N.wiec wydaje sie logiczne zmiana terminu by te 2zloty konsolowe ze soba nie kolidowały?ZFN było zapowiedziane dawno temu!czyzby była to złosliwosc ze stony psx e??

Termin raczej nie ulegnie juz zmianie (chyba, ze wydarzy sie cos nieprzewidzianego czego do konca nikt wykluczyc nie moze). Oczywiscie nie byla to zlosliwosc z naszej strony. O tym, ze nasza impreza pokrywa sie z inna impreza dowiedzialem sie niedawno. Termin pod koniec wakacji jest najlepszy dla wiekszosci czytelnikow a w koncu impreze robimy dla was a nie dla siebie.

QUOTE(MaciejPŃ @ 20 06 2006, 20:26) *

a ja sie zapytam tak, czy wiadomo coś na temat tego gdzie co i za ile;]?
i jaki jest minimalny wiem uczestnika?

Nie ma minimalnego wieku uczestnikow.

QUOTE(Zonk @ 20 06 2006, 21:04) *

Ale Szeni, ja nie mówię, że on nie ma racji, tylko uświadamiam mu, że redakcja tylko czeka, żeby komuś zrobic na złosc! confused.gif Jestem tego pewny...

A tak wogóle Feniu, ile za imprezę i nocleg?? biggrin.gif

Centrum wspinaczkowe nie posiada miejsc noclegowych jako takich. To nie hotel. Beda przygotowane materace ale oczywiscie trudno za to pobierac oplate. Bez jaj smile.gif W zwiazku z tym, ze to nie jest miejscowka przystosowana do noclegow to wskazane byloby przywiezienie ze soba spiwora, karimaty itp.
Wejsciowka na impreze to okolo 11 zl. To kwota ktora ma czesciowo pokryc koszty wynajecia centrum.

Tu macie wiecej informacji o samym CENTRUM WSPINACZKOWE "TRANSFORMATOR"
Dante
QUOTE(dragu @ 19 06 2006, 18:32) *

QUOTE(TomisH @ 10 06 2006, 18:57) *

Termin sierpniowy odpada z uwagi na Lipsk. Początek września.

Mam nadzieję że to prawda, bo w PE jest już termin impry, własnie koniec sieprnia, czyli z GC bym musiał prosto do Katowic. Taka opcja wchodzi tylko w grę, gdyby redakcja mnie zabrała od razu ze sobą. biggrin.gif

Czyli nie tylko ja mam ten problem.
Odyn
QUOTE(Fenix @ 21 06 2006, 15:29) *

QUOTE(MaciejPŃ @ 20 06 2006, 20:26) *

a ja sie zapytam tak, czy wiadomo coś na temat tego gdzie co i za ile;]?
i jaki jest minimalny wiem uczestnika?

Nie ma minimalnego wieku uczestnikow.

To nie bedzie striptizerek :<? a buuuuuuuuuuuu ;___;

icon_twisted.gif
Fenix
w Piramidzie tez nie bylo wieku minimalnego a klatka i gola panienka byly i ... nikt nie lamal prawa bo pokaz byl tylko dla doroslych.
Sojer
w tym roku nieco odmiennie... klatka, bez golej panienki (panienke zjadly szczęki...) ninja.gif

btw. co sadzicie o turnieju w Burnout Revenge? Mile widziane opcje, to: Road Rage, Crash, Traffic... tongue.gif

pozdro
_One_
A na której stacji kolejowej najlepiej wysiąśc??? żeby było najbliżej?? bo to mnie tylko interesuje, cała resztę już wiem hyh.gif
jiloo
Widze, ze wiekszosc glosuje na lipiec wiec nie mam szans wywalczyc swojej poprawki terminu. musze wybierac - albo Extreme Party, albo targi w Lipsku. zgadnijcie co wybiore? ;-)

QUOTE(KOgUT_X @ 3 06 2006, 19:04) *

Termin jest nie ważny. Kto będzie naprawde chciał przyjechać to przyjedźie.

bardzo wygodne podejscie ;P
nie berzesz jednak pod uwage, ze termin sierpniowy zbiega sie dokladnie z powrotem z targow Game Convention w Lipsku. choc masz troche racji - jak ktos bedze naprawde chcial... sek w tym, ze naprawde wole pojechac na targi niz na Extreme Party. a szkoda.
Dante
QUOTE(Sojer @ 21 06 2006, 16:52) *

w tym roku nieco odmiennie... klatka, bez golej panienki (panienke zjadly szczęki...) ninja.gif

btw. co sadzicie o turnieju w Burnout Revenge? Mile widziane opcje, to: Road Rage, Crash, Traffic... tongue.gif

pozdro

Dobry pomysł z Burnoutem. Inne tytuły też się znajdzie na jakieś mini konfrontacje (może coś na starsze systemy? (CTR))
dragu
No niestety na bank nie wyrobię z przyjazdem bezpośrednio z Lipska do Katowic. Odpadam, a szkoda, bo mocno mnie EP interesiło sad.gif .
Sojer
QUOTE(Dante @ 21 06 2006, 20:20) *

QUOTE(Sojer @ 21 06 2006, 16:52) *

pozdro

Dobry pomysł z Burnoutem. Inne tytuły też się znajdzie na jakieś mini konfrontacje (może coś na starsze systemy? (CTR))

CTR, to znakomity pomysl! W ogole przydalaby sie taka oldschoolowa partia zmagan przed szarakiem cool.gif

pozdro
Aem
Turniej ISS 2 na Szaraku ? Chyba wtedy karnąłbym sie na EP... smile.gif
szczurek
to ja poprosze o turniej Team Buddies i bede w siódmym niebie icon_twisted.gif

Szkoda jeno, że tak malo osob ciorało w tą niesamowitą pozycję, wiec z turnieju nici..
Gliniarz
Ja w to kiedyś grałem smile.gif i mi się bardzo podobała a jeżeli chodzi o burnouta to jestem za i tak wogule to pewnie przyjadę tak na 80% smile.gif
Pozdro
hiv
proponuję nie udziwniać i zaszaleć w klasycznego Bombermana:)...
Dante
No Team Buddies i Bomberman -czemu nie z Bombera Ściera pewniebyłby zadowolony. a Buddies to wypasiony tytuł i chętni powinni się szybko pojawić.
_Alek_
Hmm, idąc tym tropem - Pong! ninja.gif
A tak serio-serio, to są planowane jakieś konkretne turnieje Tekken itp.? Czy na zasadzie "ktoś tam będzie, z kimś się pogra"?
Specu
koniec sierpnia lepszy, zwazywszy ze szykuje sie kampania wrzesniowa xD
mlokon
myśle nad dojazdem... mógłbym wziąść ps2 z 2 padami ale nie wiem jak dojechać za bardzo... wiem, że sa pociągi itd itp.. ale jechać samemu tak ujowo troche,,, confused.gif jedzie ktoś z Jarocina, Kalisza, Pleszewa??????
grosik
Turniej w Super Puzzle Fighter 2 Turbo dawac !!!
_Alek_
QUOTE(mlokon @ 22 06 2006, 12:02) *

myśle nad dojazdem... mógłbym wziąść ps2 z 2 padami ale nie wiem jak dojechać za bardzo... wiem, że sa pociągi itd itp.. ale jechać samemu tak ujowo troche,,, confused.gif jedzie ktoś z Jarocina, Kalisza, Pleszewa??????

Dojechać się da wbrew pozorom, nawet jadąc na pałę, nie wiedząc za bardzo jak dojedziesz ani jak wrócisz, bo i jak tu wiedzieć decydując się na wyjazd niemalże "z biegu"...
Nie to, żebym miał to przetrenowane, o nieeee rolleyes.gif
River
UUU ja do transformatora często chodze na ściane wspinaczkową ( mam 10 minut pieszo) i powiem tyle że jak nie bedzie ofiar śmiertelnych to gratuluje hehe. Ktos już pytał ile wódki wziąć i daje głowe że na bani panowie zaczną się wspinać na ściany a można wejść baaaardzo wysoko ( zdjae się największa ściana wspinaczkowa na śląsku) smile.gif ogólnie klimatyczne miejsce ( w środku i na zewnątrz) w okolicy są jakies stare fabryki, kotłownie, nieopodal jest klinika i centrum zdrowia matki i dziecka w k-ce smile.gif
jak ktoś jedzie pociągiem to wysiada w Katowicach na dworcu lub Katowice- ligota. Następnie kupuje bilecik autobusowy ( normalny 3,50 a ulgowy 1,75) wbija do następujących autobusów ( przystanek numer 10 na dworcu - taki długi najbliżej estakady): 657, 13, 48, 12, 154, 912 ( 51 - bardzo długo jedzie) i po 20-25 minutach wysiada na odpowiednim przystanku i już tylko jakieś 7 minut pieszej wędrówki dzieli was od TRANSFORMATORA. Nie wliczyłem w to błądzenia bo obiekt ten nie łatwo znaleźć jak nigdy wcześniej się nie było w tych okolicach hyh.gif . punktem rozpoznawczym jest czerwony malacz przed wejściem z napisem transformator a co ciekawe stoi na takich betonowych płytach na wysokości jakichś 2 metrów:) jak by ktoś miał jakieś pytanka to chętnie odpowiem
Bartezoo
nie ma bata przyjadę z ekipą (ze trzy osoby) raczej wezmą PS2 tak jak ja.Koniec sierpnia-ideolo.
Iitem
a jak sprawa z alko piwsko i gorzała bedzie ???
Varings
Można by przetestować wpływ alkocholu na sprawność ruchową z padem w łapach
janol
QUOTE(Iitem @ 23 06 2006, 18:56) *

a jak sprawa z alko piwsko i gorzała bedzie ???

No. Jak sobie kupisz smile.gif

QUOTE(Varings @ 23 06 2006, 22:05) *

Można by przetestować wpływ alkocholu na sprawność ruchową z padem w łapach

Ty byś mógł przetestować pisanie tak trudnego słowa jak "alkohol".

Krucjata antydyslektyczna trwa shifty.gif

A co do tematu: miło by było spotkać ludzi, których znam tylko z internetu, uścisnąć prawicę Fenixowi itd tylko ten termin... Tak sie akurat składa, że 27 muszę być w Warszawie, czyli mój plan wyglądałby następująco: w nocy 25/26 wyjeżdżam z Poznania, docieram do Katowic, bawię się do ok północy, wsiadam w pociąg, wracam do Poznania, biorę walizkę i dziewczynę, wsiadam w kolejny pociąg, jadę do Warszawy i siup na lotnisko. Przynajmniej trochę Polski zobaczę smile.gif
_Milan_
1. z tego co widze to bedzie 123 konsol ps2, i2 telewizory smile.gif
2. Janol ,juz wszyscy znaja Twoja historie
3. Zobacze Janola moze na zywo
4. wezme moze ps2 icon_twisted.gif
janol
Nie wszyscy mają dostęp do Spamu Milanku mój kochany ;* A jeśli pisałem to już w tym temacie, to i tak nic nie szkodzi - niech więcej osób poczuje tragizm mojej sytuacji i moją heroiczną postawę smile.gif
A na EP możemy jechać większą ekipą, bo ludzie z Zachodu (np Kempuś wub.gif) deklarują, że pojadą przez Poznań. Dodatkowo kolega Kubaa wspominał, że chętnie nie jechałby sam
3. Zobacze Janola moze na zywo

Przyznaj - skrycie o tym marzysz, co nie?
szeni
Janolku, zrób to dla nas. Do północy starczy czasu. No, nie daj się prosić.
janol
Powoli się przełamuje. Ale jeszcze kilka czułych próśb musi być
_Milan_
1. Janol zostanie i po polnocy,wyjazd nie ucieknie
2. tak,marze o tym smile.gif ,ale bede sie wstydzil jak cholera,moze sie najpierw umowimy wczesniej gdzies w Poznaiu zeby nie bylo szoku pozniej? wink.gif
3. A kto prowadzi, i po ilu Janol? ja jestem za zaufanym pkp, przedzialy o tej porze roku i dnia zapewne,beda pieeeknie pachnialy
janol
1. Czy mam ponownie przedstawić moją historię by udowodnić, że mój wyjazd jest nieodwołalny? Naprawdę tego chcesz? I dare you, I double dare!
2. Spotkania w realnym życiu. Brr, brzmi przerażająco wink.gif Ale jesli nadarzy się okazja, to czemu nie?
3. Nie no wiadomo, że PKP. Bałbym się jechać samochodem z nieznanymi ludźmi. Poza tym głupio tak pić jak jeden nie może
Flik
Janolek dasz radę ;*
Kto jeszcze będzie ze spamu?
Fenix
Spam zamkniemy w odrebnym pokoju (czyli tak jak jest na forum) i beda mogli robic wszystko co niezwiazane z EP (czyli tak jak jest na forum).

Gorzej jesli tego samego zazycza sobie Intoksykanci albo osoby z Klubu Smakosza.

Taka ciekawostka.. na terenie Centrum Wspinaczkowego jest pewna hmm.. jakby to nazwac.. maszyna dla odwaznych. Cos podobnego na czym cwicza lotnicy czy zolnierze. Przypina sie chetnego pasami do duzych stalowych kregow i wprawia sie je w ruch. Delikwent wiruje wtedy na wszystkie strony. Malo? no to mozna mu jeszcze otworzyc klape pod tym urzadzeniem. Wtedy gosciu wisi kilkanascie metrow nad ziemia. Byc moze bedzie to uruchomione. Ktos chetny ?
Flik
QUOTE(Fenix @ 25 06 2006, 07:56) *

Spam zamkniemy w odrebnym pokoju (czyli tak jak jest na forum) i beda mogli robic wszystko co niezwiazane z EP (czyli tak jak jest na forum).

Gorzej jesli tego samego zazycza sobie Intoksykanci albo osoby z Klubu Smakosza.

Feniu ty to masz poczucie humoru xD
Ekansik
Ansem piczko ty moja ;* jedziesz na EP? bo z bydzi, najwiekszej dziury Polski chyba sie zbyt duzo osob nie wybiera ;f Musze miec kogos kto mi bedzie tyłów pilnowal jak bede spal w pociagu.
Siara_iwj
...ja się piszę na maszynkę dla pilotów...puścić pawia z 15 metrów to musi byc spoko uczucie :>
erbol
To już piąta impra a mnie poprzednie wszystkie ominęły. Na tej mam nadzieje, że będę smile.gif
A skoro już jestem przy temacie, zapodam wam zabawną "rozmowę" z ziomem na GG (kolo jest "niewtajemniczony" w konsolowe klimaty). Opowiadałem mu o EP i pytałem czy wziąłby mnie i ziomków autem co by można było TV zabrać no i powstało kilka pytań. Oto jedno...miażdżące :

arrow.gif
23:08:34 Dan (GG# 3*****9)
no ale co bedziecie tam grac i co dalej?
23:08:40 Dan (GG# 3*****9)
to nie mozecie w domu grac?

i to też jest dobre:
arrow.gif
23:06:42 Dan (GG# 3*****9)
skad wezmiesz prad?

Wiem, że to nieładnie tak się śmiać z kolegi ale...mówiłem mu, że to dam na forum i nie dawał żadnych oznak sprzecuiwu (no i nie podałem jego numeru gg) biggrin.gif
Aem
I tak nie jest konsolowcem więc sie nie dowie...
MichAelis
to my tam jedziemy grac? XDD
Kolo ma racje grac to ja moge w domu hyh.gif
erbol
Czepiasz się szczegółów! tongue.gif nie mów, że jedziesz tam tylko pić wink.gif hahahahaha
Fenix
wyglada na to, ze bedziemy musieli wprowadzic zakaz spozywania napojow alkoholowych ;P
_Alek_
QUOTE(Fenix @ 27 06 2006, 08:14) *

wyglada na to, ze bedziemy musieli wprowadzic zakaz spozywania napojow alkoholowych ;P

A opyla się robić taką imprezę na 5 osób? ;P Z czego 4 bo myślały, że wniosą swoje?
A tak na serio, to większość ludków nie jedzie tam by grać ani pić, ale by łączyć te dwa sposoby spędzania czasu;)
dragu
Dopadła mnie jakaś frustracja... Termin impry jest już serio definitywny? Tydzien w tył, 2 dni w przód? Cokolwiek. Po prostu bomba, że EP musi kolidować z GC closedeyes.gif ...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.