QUOTE(TEAM Dabrowa Tar. @ 20 06 2006, 16:21)

Mam pytanie czy termin zlotu EP5 moze ulec zmianie??Bo w tym samym terminie jest zlot fanów N.wiec wydaje sie logiczne zmiana terminu by te 2zloty konsolowe ze soba nie kolidowały?ZFN było zapowiedziane dawno temu!czyzby była to złosliwosc ze stony psx e??
Termin raczej nie ulegnie juz zmianie (chyba, ze wydarzy sie cos nieprzewidzianego czego do konca nikt wykluczyc nie moze). Oczywiscie nie byla to zlosliwosc z naszej strony. O tym, ze nasza impreza pokrywa sie z inna impreza dowiedzialem sie niedawno. Termin pod koniec wakacji jest najlepszy dla wiekszosci czytelnikow a w koncu impreze robimy dla was a nie dla siebie.
QUOTE(MaciejPŃ @ 20 06 2006, 20:26)

a ja sie zapytam tak, czy wiadomo coś na temat tego gdzie co i za ile;]?
i jaki jest minimalny wiem uczestnika?
Nie ma minimalnego wieku uczestnikow.
QUOTE(Zonk @ 20 06 2006, 21:04)

Ale Szeni, ja nie mówię, że on nie ma racji, tylko uświadamiam mu, że redakcja tylko czeka, żeby komuś zrobic na złosc!

Jestem tego pewny...
A tak wogóle Feniu, ile za imprezę i nocleg??

Centrum wspinaczkowe nie posiada miejsc noclegowych jako takich. To nie hotel. Beda przygotowane materace ale oczywiscie trudno za to pobierac oplate. Bez jaj

W zwiazku z tym, ze to nie jest miejscowka przystosowana do noclegow to wskazane byloby przywiezienie ze soba spiwora, karimaty itp.
Wejsciowka na impreze to okolo 11 zl. To kwota ktora ma czesciowo pokryc koszty wynajecia centrum.
Tu macie wiecej informacji o samym
CENTRUM WSPINACZKOWE "TRANSFORMATOR"