Poniewaz organizacja Extreme Party nabiera konkretnych ksztaltow wrzucam ankiete odnosnie terminu zlotu.
Jesli nie masz zamiaru przyjezdzac to nie glosuj.
Na razie informacje o EXtreme Party sa bardzo ogolne. Wystarczajace jednak na podjecie decyzji i zaglosowanie w ankiecie.
Lokalizacja: Katowice, duzy zamknięty budynek wiec jestesmy uniezaleznieni od warunkow pogodowych
Czas: 2 dni (sobota, niedziela)
Ilość osób: ograniczona
Więcej informacji wkrótce .....
Przy okazji... wpiszcie jakies swoje sugestie odnosnie EP (co powinno byc, czego nie powinno byc, co mozna byloby zrobic itp....)
MasterShake
2 06 2006, 10:34
wpisać się na listę można już tu?Jak tak to 2 miejsca bym chciał zarezerwować

,termin-sierpień, w sam raz wrócę z kołobrzegu i jadę do katowic

o samym ośrodku cokolwiek wiadomo?Jakie pokoje itp?
MichAelis
2 06 2006, 10:37
łooooooo
Wszystko mi jedno w sumie ale zaglosowalem na poczatek wrzesnia. Dzieki wam ze nie 19.08, bo bym nie mogl:(
a tak bede !!
Początek września to najlepsza dla mnie opcja bo 26-27 ja jak i pewnie częśc innych graczy będzię w Lipsku lub w trakcie powrotu z niego.
Czekam na dalsze informacje.
mi poczatek znowu nie pasuje bo wtedy wracam z UK:/
A mi znów koniec sierpnia baaardzo pasuje zważywszy na to, że jestem uzależniony od mojego miejsca pracy. Wiadomo - początek roku szkolnego, cała masa roboty, papierki i inne świństwa. Koniec sierpnia jest cool
MichAelis
2 06 2006, 10:55
Proponuje wprowadzic nakaz uzasadniania swoich glosow, bedzie wiadomo kto i na co glosowal:] bo i tak 50% z tych co zaglosuje i 40% z tych co sie wypowie, oraz 20% z tych co sie zdeklaruje nie przyjedzie
MasterShake
2 06 2006, 11:20
no więc-głosowałem na koniec sierpnia ale mi to tak naprawdę obojętne kiedy i się zawsze dostosuję. Lipsk-racja, akurat w dacie sierpniowej więc początek września byłby sensowniejszy, chociaż lipiec też dobry
Koniec sierpnia - początek września
Tak mi powinno pasować
Jezeli w lipcu pojade do Szkocj a wszystko na to wskazuje,to nie dam rady byc na EP qrva:/
Najgorsze dla mnie terminy są najlepsze dla innych

Najprawdopodbniej więc mnie tam nie uświadczycie. Już możecie zacząć żałować
dla mnie to obojetne ja chce żeby wogóle zjazd się odbył tylko tyle albo aż tyle
Ukyo_Tachibana
2 06 2006, 13:56
Koniec Sierpnia pasuje mi idealnie ... chyba
Zagłosowałem na koniec sierpnia, bo nie mam pojęcia jak to wyjdzie z praktykami we wrześniu.
Koniec sierpnia byłby dobry. Akurat po wyjeździe na wakacje, akurat przed sesją poprawkową...
No i obecny będę na 100% (chyba, że EP5 odbędzie się w Qubus Hotelu i będzie kosztować >200 zł

), bo do Katowic mam strasznie "daleko" - jeden autobus
Mam rozumieć, że te daty z ankiety to jedyne opcje? Mi najbardziej pasuje lipiec, ewentualnie sierpień. Wrzesień odpada w przedbiegach.
Ja zagłosowałem na 26-27 sierpnia, albowiem w tym terminie na bank się zjawię

A poza tym nie ma bata, żeby przegaic EP
pozdro
Albert Wesker
3 06 2006, 15:36
26 sierpnia mam wesele (swoje

) wiec jakikolwiek pozniejszy termin ale NIE 26-27
koniol21
3 06 2006, 16:12
Ja stawiam ogolnie na wrzesien, bo w sierpniu moze mnie jeszcze nie byc.
Rozumiem, że na podanie choćby przybliżonego kosztorysu jeszcze za wcześnie ?
Termin jest nie ważny. Kto będzie naprawde chciał przyjechać to przyjedźie.
Mam pytanie jak bardzo ograniczona będzie ilość miejsc ? Jakieś wpisowe ? Ile wódki zabrać ?
Feniuuu, jeśli można wiedzieć to liczba osób ograniczona bedzie do ilu ? 300 ?
Btw z niecierpliwością czekam na dalsze info związane z EP5 !!
Trudno okreslic maksymalna ilosc osob... zalezy ile dodatkowych pomieszczen otworzymy.
poki co w podstawowym rozwiazaniu ilosc osob to 250-350.
Obsolete
5 06 2006, 14:30
z tym, ze senior members i moderatorzy maja prawo pierwokupu prawda?;P
QUOTE(Obsolete @ 5 06 2006, 15:30)

no ba ;]
QUOTE(bartiz @ 5 06 2006, 15:45)

QUOTE(Obsolete @ 5 06 2006, 15:30)

no ba ;]
A SPAMers też? ;]
A pasi mi koniec sierpnia bo lipiec mam prze....
Siara_iwj
8 06 2006, 02:24
...koniec sierpnia mi najbardziej podchodzi...we wrzesniu to przeplatanka praktyki z gnojami i poprawy...w mniej więcej równych proporcjach :>
26-27 Sierpnia dałbym pewnie rade....Więc jeśli chodzi o date to wporządku.(wcześniej mógł nie będe bo jeszcze nie wróce z wakacji w Niemcach)
Dobrze by było gdybyście jak najwcześniej podali wczesny kosztorys,chociaż tak "na oko". Bo stety-niestety od tego też jestem zależny.......
No ale pieniądze szczęścia nie dają.....
Sam poczatek Wrzesnia pasuje idealnie na wynajęcie AKADEMIKÓW NA LIGOCIE - TO BY BYLA NIEZŁA MIEJSCÓWA !!!
fenix podaj bardziej konkretne info odnosnie imprezy:
gdzie ?
kiedy ??
za ile?/
pewno w nowym numerze bedzie napisane wiecej, trzeba PE kupic
ja dalem na koniec sierpnia, chociaz urlop mam wczesniej, moze uda sie wyrwac na weekend na slask ;]
Gruzin Bandyta
10 06 2006, 16:34
Głosuję na koniec sierpnia choć mogę się dostosować do każdego dnia

Ktoś o wódkę pytał, i ja to pytanie powtarzam

Zamknięty ośrodek mówicie ? Hmmmm..... to nie to samo co przeciąganie liny w Szymocicach

Ale domówki też mają swoje uroki
Termin sierpniowy odpada z uwagi na Lipsk. Początek września.
W ankiecie brakuje mi opcji "dowolny termin", bo własnie taki bym wybrał. Całe wakacje mam wolne.
Feniu a jakiś czas temu dawałam Ścierze adresy do ośrodków wczasowych w Rybniku (Elektrownia/Kamień),nie próbowaliście się skontaktować z zarządem?Ośrodek w Kamieniu np jest w sam raz jest tam bardzo duzo domków polowych a kawałek dalej kilka "pustych" (bez okien i drzwi) dla tych którym zabraknie namiotów

.No i ładny basen tam jest!
A na Elektrowni czyli nad Zalewem jest budynek który zapewnie da się wynająć...
QUOTE(TomisH @ 10 06 2006, 18:57)

Dokladnie. No ale dalej masz z kolei sesje poprawkową ;b
neo_angin
16 06 2006, 22:17
heh, ja na forum to wchodze tylko jak mi ktos linka da, generalnie czytam tylko PE bo tutaj to spam i spam ^^ termin, obojetne jaki, i zebym miał sie przyturlać to będę, w koncu pełnoletni z prawem jazdy i prawdopodbnie samochodem, wiec nie ma zmiłuj
Grosik, to by było niezłe, ale skoro tak piszesz to znaczy, że jesteś gdzieś z okolicy (blisko mnie

) a więc muszę cię uświadomic, że z mojego źródła wiem iż EP5 odbędzie się też w Ligocie, a gdzie dokładnie to Feniu powie gdy przyjdzie na to czas

Inicjały tego miejsca to "KW"

p.o.z.d.r.o.
Wrzesień odpada, bo jest sesja poprawkowa i nigdy nie wiadomo jak terminy wypadna. Koncem sierpnia bede juz w domu, wiec lajtowo powinienem sie pojawic. To zdecydowanie najlepszy termin.
QUOTE(Zonk @ 18 06 2006, 10:20)

Grosik, to by było niezłe, ale skoro tak piszesz to znaczy, że jesteś gdzieś z okolicy (blisko mnie

) a więc muszę cię uświadomic, że z mojego źródła wiem iż EP5 odbędzie się też w Ligocie, a gdzie dokładnie to Feniu powie gdy przyjdzie na to czas

Inicjały tego miejsca to "KW"

p.o.z.d.r.o.
Jestem z ZAWODZIA, jakby co.
Osiedle Akademickie to bylby wypas, nawet klub z impreza obok(strachol), taki moj pomysl, w sumie dosc stary.
A powiadasz K.W.?
Mysle...i niewiem
mi by pasiła koncówka września- 16-17, akurat 3 tygodnie po lipsku i zdaze odbudowac rezerwy finansowe, bo jednak do katowic to kawal drogi.
Ja bym przyjechał na bank ale jedynie we wrześniu bo w lipcu i sierpniu robota czeka
Jeśli w tym temacie mamy rezerwowac miejsca to ja

CHCIAŁBYM ZAREZERWOWAC 3 MIEJSCA
1. Zonk
2. Pyszny
3. Jacek

A jak nie w tym temacie to porsze mnie nawrócic, ablowiem zbłądziłem
Chicken
19 06 2006, 13:56
Przyjade na 100% i mam nadzieje, że pewna osoba nie urwie mi głowy.
Zabieram ze soba PS2 + 2 pady i jakieś tytuły. Być może pojedzie ze mna ktoś z rodziny.
QUOTE(TomisH @ 10 06 2006, 18:57)

Mam nadzieję że to prawda, bo w PE jest już termin impry, własnie koniec sieprnia, czyli z GC bym musiał prosto do Katowic. Taka opcja wchodzi tylko w grę, gdyby redakcja mnie zabrała od razu ze sobą.
ale sobie date na Extreme Party wybraliscie. niech was.
chcialem w koncu sie na tej imprezie pojawic, a tu data sie zbiega z Game Convention

targi sa nieco wczesniej, ale 26-27 planujemy z kolegami powrot.
i jak tu sie nie wkurzyc?
TEAM Dabrowa Tar.
20 06 2006, 15:21
Mam pytanie czy termin zlotu EP5 moze ulec zmianie??Bo w tym samym terminie jest zlot fanów N.wiec wydaje sie logiczne zmiana terminu by te 2zloty konsolowe ze soba nie kolidowały?ZFN było zapowiedziane dawno temu!czyzby była to złosliwosc ze stony psx e??
Tak, na pewno złośliwosc! <rotfl> Weź się stary na następny raz zastanów zanim coś napiszesz... (sorry, za offtopa, ale drażnią mnie tacy "lÓdzie"

)
MaciejPŃ
20 06 2006, 19:26
a ja sie zapytam tak, czy wiadomo coś na temat tego gdzie co i za ile;]?
i jaki jest minimalny wiem uczestnika?
A dla mnie najlepszy byłby termin np. w połowie sierpnia... Chodzi o to że na początku września sesja poprawkowa, do której będzie się zapewne przygotowywać spora grupa studentów

Więc koniec sierpnia bądź początek sierpnia nie jest zbyt dobrym pomysłem, szczególnie jeśli chodzi o uczniów szkolnictwa wyższego

A trzeba mysleć o edukacji
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.