Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Champions of Norrath
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik RPG
Zgub4
Awe wszystkim...pozstanowilem zalozyc temat bo niegdzie nie widze traktujacego o tej grze tematu??....jesli taki jest to prosze moda o usuniecie or zamkniecie...gralem dzis 2 godz i musze powiedziec ze spodobala mi sie gra....od dawna szukam gry typu "diablo" na ps2 co by byla eRPeGiem z prostota diablo i podobnymi zalozeniami....otoz ostatnio gralem w BD:DA ale znuzyla mnie ta gra przy ostanim bossie....nastepna ktora gralem to Fallout BoS...jako fan serii(myslalem ze to port z PieCa-Mylilem sie) wciagnela mnie na troche ale podobnie jak BD:DA mnie znuzyla.....ale ja tu temat o czym innym zakladam tongue.gif....i otoz jak wspomialem zagralem dzis ww gre i mi sie spodobala:D.....dziwnie mi sie do diablo podobna wydaje(a moze juz oszalalem z braku gry typu Diablo i wszystko mi sie podobne wydaje:P)...ale jest tez bardzo podobna doBA:DA i do F BoS tzn...system gry jest podobny,a nie widzialem nigdzie(przed rozpoczeciem gry) zeby interplay mieszal w tym swe lapska....pokonalem dzis jakiegos typka z dwoma ale niedzwiedziami przed jaka jaskinia:)...jak pogram dluzej to cos skrobne....a z Was ktos gral w to to jesli tak to jakie jest Wasze zdanie

PozdroOoo
dee
Można pograć, ale żadna to rewelka. Jak dla mnie oba konsolowe BG są lepsze. Ot i tyle. Nie jest to gra, na temat której można dyskutować godzinami, wymyślać jakieś strategie, odkrywać drugie czy trzecie dno.
Po prostu-fajny konsolowy klon Diablo. A te są zawsze wciągające.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.