Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Starsky & Hutch
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
Spidey
Yo. Sory ,że wyciągam na temat taka starą grę (no może nie aż tak starą) ale dopiero w tym tygodniu miałem okazję w nią zagrać i powiem szczerze: podczas grania z kumplem we dwoje - ta gra to prawdziwe arcydzieło. No dobra ale nie o tym chciałem. Głównie chodzi o to ,że nie wiem gdzie ta gra zapisuje save`y. Szukałem w dokumentach,przeszukałem chyba cały windows i nic. No bo tak jest ,że we dwóch przechodzimy i raz chcemy grać u kumpla i raz u mnie. Tyle ,że jak chcemy u kumpla trza save`y na dyskietke zgrać a nie wiemy gdzie są. Więc jeśli na tym forum ktoś miał styczność z tą WY(pipi)ISTĄ (!) grą i wie gdzie moge znaleść moje save`y to byłbym bardzo wdzięczny.
Spidey
Nikt mi nie pomoże ? Chlip chlip..............smile.gif
LegionPolski
hm, jak jeszcze nie patrzales to zoba 'moje dokumenty' - tam czesto gry zapisuja save'y (miej caly czas wlaczone pokazywanie ukrytych elementow). jak nie ma to sprobuj dac 'wyszukaj' w folderze z gra i nazwe swojego profilu w grze daj, na szukanie.
dalem takie niby banalne podpowiedzi, ale czasem czlowiek zapomni nawet o takich rzeczach tongue.gif

BTW: gierka faktycznie (pipi)ista tongue.gif (ale ja na ps2 gram ;p)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.