Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Co męczycie na kompie
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Kid
Narazie przycinam w CSa u starego na kompie, bo mój się zj**** i nie moge w BF 2142 grac sad.gif
Ölschmitz
QUOTE(Sizzzu @ 8 12 2006, 10:02) *

Gothic 3 oraz The Curse of Monkey Island (nigdy wczesniej w to nie gralem)

da sie to cudo odpalic na xp?

jesli tak to jak ;p

a ja gram troche w fallouta 2 no i napierdzielam se w tiberian sun xD
Sizzzu
The Curse of Monkey Island normalnie mozna odpalic na xp, bez programow wspomagajacych hyh.gif dopiero 1 i 2 czesc wymaga programu ScummVM
Firekage
GTR2 Demo i The Longest Journey...To 1 polecam fanom symultorow.....
elkom
Jets N Guns Gold
banny
cs
Timmy
Knights of the Old Republic 1 i 2 , Pro Evolution Soccer 6 , Sam & Max : Episode 1 .
szumi
CoD 2
arkossss
Wolfenstein Enemy Territory icon_twisted.gif
alienator
o, wpis wink.gif

w międzyczasie MOH:AA głównie na multi z kumplami.
Shimizu
Pes 6 i piep.rzonego zbugowanego gothica 3 confused.gif tnie jak zloto ^^
Er_WolvEr
Właśnie ściągam soldata' i będe męczyć paszczaków po sieci. Grałbym na PS2 ale pożyczyłem koledze. Są święta, niech ma troche uciechy smile.gif.

JAk wygrzebie pewnie zainstaluje Dis(pipi)les 2, którego cholernie polecam, nawet zudowną jedynke.
stona
BF2 po sieci
NFS:Carbon
SimCity 4 Deluxe
TOCA3
Company of Heroes

PS. Mam 3 dni wolnego to męczę co się da biggrin.gif
kopaa
Planescape Torment- jest genialny kurva xDDD
martek
guild wars polecam gre bo jest naprawde fajna,nfs:carbon,czasami cs
SIKI
fear xp
il capitano
PES6 jedyna gra która chodzi płynnie wink.gif
yasiekk
QUOTE(Grzehoo @ 20 12 2006, 10:16) *

Jets N Guns Gold

bo masz pipo ode mnie. Ja juz przemeczylem.
Aktualnie - Soldat, lol. Bo nie ma w co.
Firekage
QUOTE(kopaa @ 25 12 2006, 18:42) *

Jeden z niewielu cRPG z PC , w ktore warto zagrac. W skrocie : fabula kopie tylek. Nie widzialem lepszej gry RPG na kompa czy konsole. Wedlug mnie bije ona mojego faworyta to jest FF7 , Suikodena oraz Vagranta. Fabula jest niebanalna , klimat ciezki i miazdzacy a dialogi to juz klasyka dobrego humoru. Sama gra leci jak dobra ksiazka z genialnymi opisami natury , ludzi i otoczenia. WYPAS. Zaskakujacy gameplay i bohaterowie , ktorzy sa z nami. WARTO GRAC MAGIEM....bo wojownik na koncu moze miec zonka.

No mecze nadal The Longest Journey i zakupilem GTR1....Cioram non stop.
dee
Quake 4. Kurde, ale ta gra wcale nie jest tak fajna jak się spodziewałem. Nudna , nijaka jakaś confused.gif
kopaa
QUOTE(Firekage @ 26 12 2006, 02:44) *

QUOTE(kopaa @ 25 12 2006, 18:42) *

Jeden z niewielu cRPG z PC , w ktore warto zagrac. W skrocie : fabula kopie tylek. Nie widzialem lepszej gry RPG na kompa czy konsole. Wedlug mnie bije ona mojego faworyta to jest FF7 , Suikodena oraz Vagranta. Fabula jest niebanalna , klimat ciezki i miazdzacy a dialogi to juz klasyka dobrego humoru. Sama gra leci jak dobra ksiazka z genialnymi opisami natury , ludzi i otoczenia. WYPAS. Zaskakujacy gameplay i bohaterowie , ktorzy sa z nami. WARTO GRAC MAGIEM....bo wojownik na koncu moze miec zonka.

No mecze nadal The Longest Journey i zakupilem GTR1....Cioram non stop.

Npc ktorych dolaczasz to po prostu mistrzostwo swiata, orginalne postacie (zbroja czy sukub) a dialogi, opisy postaci czy samo srodowisko sigil jest niesamowite, czuc brud i patologie, wszedzie ladacznice i oprychy, sam jestes calkiem nienormalny i w sumie na poczatku nie wiadomo od czego zacząć.
Btw Co wojem na koncu jest trudniej czy co? czy fabularnie jest inaczej?
Moralio
QUOTE(kopaa @ 26 12 2006, 10:28) *

Btw Co wojem na koncu jest trudniej czy co? czy fabularnie jest inaczej?

IMO jest trudniej. Mag dostaje takie masakryczne czary że głowa mała. Ja grałem tylko magiem(no i kilka lv złodziejem).

Męcze ostatnio głównie emulacje no i przerzuciłem się z Diablo 2 na Warcraft 3. Mniej uzależniające.
Bieniek
A ja katuje
Call of duty mp
PES6
NFS:MW
FM07
Ostatnio malo gram na kompie bo zakupilem ps'a :s
kopaa
jak to jest z tymi klasami, mam od razu profesje wojownika (chodzi o planescape) a chce pykać magiem, kiedy bede mial mozliwosc zmiany klasy?
Firekage
QUOTE(kopaa @ 28 12 2006, 12:47) *

jak to jest z tymi klasami, mam od razu profesje wojownika (chodzi o planescape) a chce pykać magiem, kiedy bede mial mozliwosc zmiany klasy?

Zmiana profesji polega na uczeniu sie jej od NPC. Innymi slowy jesli dobrze pamietam to maga szkoli Zerthimon czy jak mu tam. I graj nim bo woj na konu ma pod gorke. Mag dostaje czary 7 do 9 poziomy takie , ze kopia tylek...a ostatnio boss jest lekko wredny.
kopaa
a jak jest z zakonczeniami, ponoc sa 3 ale jak uzyskac kazde z nich?
Cris
aktualnie pykam w call of duty 2
carbona ( chociaz to syf)
i the sims 2.......litosci
Agent_Man
QUOTE(Cris @ 29 12 2006, 14:21) *

[...]
i the sims 2.......litosci

Desperat ?

Aktualnie Gothic 2 z dodatkiem Noc Kruka. Tylko czemu tak utrudnili gre zmianami w systemie rozwoju postaci ? ;/ W podstawowym G2 na 32-gim poziomie w czwartym akcie kolo by już był nadczłowiekiem ,a tu co ? G....no : /
n-name
FM 2007, piękna gra
Lord Tidek
Warhammer: Mark of Chaos fajne choc brakuje mi tam zwykłej potyczki z kompem
marcin_N
Gram w CoD2 chociaż mi się tnie tak że ni ma ch*ja (wszakże mój komp ma już 6 lat)
banny
Przymierzam sie do emulacji, glownie ze wzgledu na braki- Zelda czeka happy.gif
tk
kolejny raz pierwszy fallout jak poźno jest a brachol tv okupuje. jak skończe to się wezme za englisz wersje.
van_guard
Ostatnio tylko Unreal Tournament, oczywiście pierwsza część, ta z 1999 roku.
Firekage
QUOTE(kopaa @ 29 12 2006, 15:00) *

Sa na bank 2 , a ich wybor zalezy od tego czy i tutaj nie wiem jak wwalic spojlera...wiec help...
Vidoter
Ja obecnie męczę THPS3 przez neta. Nabal nie mogę zrobić comba za 1mln ale w końcu mi się uda biggrin.gif
kopaa
QUOTE(Firekage @ 1 01 2007, 17:25) *

QUOTE(kopaa @ 29 12 2006, 15:00) *

Sa na bank 2 , a ich wybor zalezy od tego czy i tutaj nie wiem jak wwalic spojlera...wiec help...

Napisz mala czcionka i kolor ustaw na bialo, tylko mi nie pisz zakonczenia ! xD Napisz od czego zalezy mniej wiecej ale nie wchodzac w fabule ktora jest genialna.
alienator
Red Alert 2 happy.gif
Sowiety skończone, czas na aliantów!
arkossss
QUOTE(alienator @ 6 01 2007, 13:13) *

Red Alert 2 happy.gif

Kurde tez bym popykal w RA 2 wub.gif ostatnio mnie naszlo na gry z seri C&C i sciagnolem se juz Tiberian Suna i Generalsa mam swojego ale za cholere nie moge znalezsc RA 2 co by dzialalo po rozpakowaniu blink.gif
alienator
na demonoidzie jest
wersja przystosowana do działania z WinXp, ma nieco ponad 800mb (pełne dwie kampanie)
kopaa
konkretny jest ten Red Alert 2?
hay
No ba, jedna z lepszych strategii jakie powstały, no i gierka z jajem.
alienator
no kur.wa cool.gif
klasyk.

Kirow Erszip redi ;o
stona
Battlefield2
Oblivion
Splinter Cell Chaos Theory
TOCA Race Driver 3
okens
Coz ja mam swoja swieta trojce w ktora mogbym grac bezustannie do konca swiata: fallout 2, heroes 3 oraz half life..... piekny jest rowniez system schock 2( szczegolnie z patchem usprawniajacym grafike) ale nigdy go nie ukonczylem ze wzgledu na poziom strachu( taaa boje sie go jak cholera). Pozatym w to co grywalem gdy jeszcze czas i gry mi dopisywaly mozna by utworzyc dluga liste bo gier na pieca do ktorych warto regurlarnie wracac jest ktocie( mmm teraz mi sie wspomina re volt, revenant, unreal tournament itd)
arkossss
QUOTE(alienator @ 7 01 2007, 13:48) *

na demonoidzie jest
wersja przystosowana do działania z WinXp, ma nieco ponad 800mb (pełne dwie kampanie)

lamerskie pytanie a co to jest demonoid? huh.gif
alienator
kwik, beskitu lamerskie ;]

demonoid.com ;]
kubicz
singiel: Warhammer: Dark Omen - to jest gra
multi: Battlefield 1942 + dodatki
greah
QUOTE(Fotoszop @ 7 01 2007, 16:17) *

No ba, jedna z lepszych strategii jakie powstały, no i gierka z jajem.

zwłaszcza dodatek i spotkanie Yuri'ego z dinozaurem (oraz misja w której ratujemy gwiazdy Hollywood)

'meet smith & wesson' rolleyes.gif
okens
od red alerta wole tiberian sun
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.