Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Co męczycie na kompie
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
arkossss
aktualnie C&C Generals , Delta Force Black Hawk Down(zacna gierka moje klimaty realnie odwzorowane uzbrojenie i w ogole wub.gif biggrin.gif to co lubie) Wolfenstein Enemy Territory
rzadziej Heroes of Might and Magic 3&5 diablo 2
signap
Dungeon Keeper 1
Cerb
Diablo 2 z modem Valhalla - przechodze te gre juz chyba tysieczny raz icon_twisted.gif .
Pablo el
Carbon
Rainbow Six Vegas
Call of Juarez
Tunguska
FEAR XP
Sandking
Gothic 3 - gdyby był autosave to byłbym w siódmym niebie ;P
alienator
nfs carbon

nienajgorszy i śmiga całkiem przedobrze.
banny
Stary dobry CS 1.6
kopaa
red alert 2 kozacka giera smile.gif
genjuro
Teraz tylko Warhammer 40k: Dawn of War-Dark Crusade. Wypaśna gra !
ako
Od kilku tygodni tylko F.E.A.R. Combat ;]

Na jakich serwerach gracie i o jakich porach? smile.gif
Agent_Man
Starcraft (jeszcze pamiętam jak się w to gra ! :-D )
Gothic 3 - działa nawet na 512 megsach ramu :-p

No i narazie tyle ;]
dee
Znowu Diablo 2.Fajne , ale wnerwiające. Może kiedyś skończę tongue.gif
Rotting carcass
Gothic 3 i stare dobre age of empires i fallout 2.
kopaa
rome RTR oraz Red alert 2, kampania aliantow
Timmy
Emulator N64 i PSX i dużaa ilość romów hyh.gif .
Yacek
Nie bede zakladal nowego tematu wiec zapytam tutaj:

Jest sens pakowac sie w battlefielda 2 z duronem 1.8@2.0, 512ram, R9600 czy nie pogram sobie ? Jesli da rade to chcialbym tez wiedziec do kogo uderzyc odnosnie info na temat battlefield wersja mniej pudelkowa i sklepowa. Da sie grac po necie bez cd keya ? Sa jakies patche dajmy na to na tekstury aby smigalo to na slabszym sprzecie ?
Matt3o
Ja pakuje ciągle w Gothic 3 (nudzi się powoli) i Dark Messiah (też się nudzi) biggrin.gif
arkossss
Call of Duty 2 Full SPectrum Warrior(zacna gierka) Wolfenstein ET
alienator
KOTOR2.
pogromcamuch
Unreal Tournament. Klasyka smile.gif
kopaa
QUOTE(alienator @ 25 01 2007, 15:45) *

KOTOR2.

system walki zostal taki sam jak z 1? i jak fabula? nadal sa takie kozackie zwroty akcji i trzyma poziom??smile.gif
alienator
nie grałem w jedynke xd
Timmy
System walki jest taki sam jak w pierwszym , fabuła całkiem całkiem , niestety widać że developer miał bardzo mało czasu na wykonanie gry. Każda osoba która grała w jedyneczke powinna zagrać w "Sith Lords"
banny
cs 1.6 ;]
arkossss
Call of Duty 2 icon_twisted.gif zacna gra(moje klimaty ninja.gif )
Coati
F.E.A.R. multi, windowsowy saper... i czasem jakies demko smile.gif ogolnie na pc sezon ogorkowy sie jeszcze nie skonczyl...
Oran
QUOTE(kopaa @ 25 01 2007, 16:28) *

QUOTE(alienator @ 25 01 2007, 15:45) *

KOTOR2.

system walki zostal taki sam jak z 1? i jak fabula? nadal sa takie kozackie zwroty akcji i trzyma poziom??smile.gif

Osobiście grałem tylko w 1, w 2 nie mam czasu. Ale... z opowiadań kumpla wnioskuje, że naprawde zacna gra. Przymierzam się co by zagrać. Fabuła - ponoć końcówka jest na "fast forward", wink.gif poza tym trzyma fason.

Aktualnie:

1. PES6 (czekam na superpatcha biggrin.gif)

2. Chessmaster 10th (a ucze się nowych sztuczek w akademi - BTW jest jakieś spolszczenie? Bo niektórych rzeczy nie jestem w stanie po angielsku pojąć confused.gif)

3. SILKROAD online (właśnie zaczeły mi się ferie więc sobie pogram, a co smile.gif)

4. Sid Meier's Pirates! (naprawde zacna gra smile.gif)

5. WarRock (rzaaadko - ale jednak)
Tytek
Stronghold..
i nie wiem jak przejsc bodajże misję 15-16 gdize mam przejść przez zamek na bagna...POMOCY!!!
Specu
kotor po dzis dzien pozostaje dla mnie jedna z najbardziej przereklamowanych gier w historii PC. malo ktora mnie tak zanudzila

aktualnie Oblivion, Neverhood i stary dobry UT po necie.
kopaa
a 1 czy 2?
1 byla genialna
WESKER-DL
Pray Online
Specu
masz na mysli PrEy?
Shen87
Star Craft i Lineage2
Oran
QUOTE(kopaa @ 28 01 2007, 13:45) *

a 1 czy 2?
1 byla genialna

Ba, nadal jest! biggrin.gif
WESKER-DL
QUOTE(Specu @ 28 01 2007, 18:04) *

masz na mysli PrEy?

Dokładnie (literówka tongue.gif )
Guts
Another World 15Th Anniversary.Edition - Gra jest genialna, pamietam kiedy odpalilem ja po raz pierwszy na ukochanej "Amisi", pamietam jak wraz z kumplem przechodzilismy kolejne segmenty gry.
Odpalilem ja wczoraj i lzy szczescia poplynely mi po policzkach. Wspomienia, zagrzebane w mym wnetrzu, odzyly, Boze ta gra nadal jest GENIALNA icon_twisted.gif
banny
dalej cs 1.6

mysle ze musze sobie poszukac inna gierke, tlyko nei wiem co pojdzie an moim zlomie confused.gif
haszczak
jedynie stare gry...za słabego złoma mam...
tera pykam sobie w Duke Nukem 3d Atomic edition
ale kompa przedewszytkim mam tylko dla gier RTS.
szczurek
w sumie to ragnarok online

ps: da sie jakos wlaczyc, aby kursor w windzie nie wychodzil poza ramke okna? Bo nie da sie grac w trybie okienkowym o_O
stona
Battlefield 2 (niezmiennie smile.gif )
Anno 1701
Commandos strike force
Zuma
Heroes V
FEAR
Dark Messiah
signap
kolejny raz Red Alert 2 & Yuri
alienator
Postal 2 razem z dodatkiem icon_twisted.gif
niesamowicie odpręża.
Mendrek
Delta Force: Black Hawk Down + online
Delta Force Extreme + online
Sylvan Wielki
Dis(pipi)les2, Quake 4, Age of Empires 2 i oczywiscie najcudowniejsza gre naPCi jedna z najlepszych w ogole .... Diablo 2 : LoD asthanos.gif
kopaa
Kotor 1

Pozniej Kotora 2

i chce sie wziasc za spellforce .
Pajda
QUOTE(alienator @ 6 02 2007, 12:30) *

Postal 2 razem z dodatkiem icon_twisted.gif
niesamowicie odpręża.

gra sama w sobie odpreza tylko te loadingi wkur.wiaja solidnie
mario87
racja, nie ma to jak spacerek z kanistrem benzyny ;p teraz jak sobie przyppomniałem to sam z chęcią bym sobie w to jeszcze raz zagrał smile.gif a co to za dodatki? to coś z talibami? czy to było w podstawowej wersji?

a ja od wczoraj pocinam w Just Cause, gre miałem już od jakiegoś czasu ale dopiero wczoraj się za nią zabrałem, ogromny teren, fajna grafika tylko jakoś dziwnie mi chodzi, tak jakby lag, trzymam żeby biegł prosto, piszcam a gość dalej biegnie confused.gif jest na to jakiś patch czy może powinienem zmniejszyć ustawienia w opcjach?
SIKI
Resident Evil 4 cool.gif cool.gif cool.gif
banny
fuuuuuj

dalej cs smile.gif
stona
Dobry ten RE?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.