Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Co męczycie na kompie
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
SIKI
moim zdaniem świetny (dla mnie grafika to sprawa drugorzędna, liczy sie gameplay) ;]
alienator
QUOTE(mario87 @ 7 02 2007, 18:43) *

racja, nie ma to jak spacerek z kanistrem benzyny ;p teraz jak sobie przyppomniałem to sam z chęcią bym sobie w to jeszcze raz zagrał smile.gif a co to za dodatki? to coś z talibami? czy to było w podstawowej wersji?

a ja od wczoraj pocinam w Just Cause, gre miałem już od jakiegoś czasu ale dopiero wczoraj się za nią zabrałem, ogromny teren, fajna grafika tylko jakoś dziwnie mi chodzi, tak jakby lag, trzymam żeby biegł prosto, piszcam a gość dalej biegnie confused.gif jest na to jakiś patch czy może powinienem zmniejszyć ustawienia w opcjach?

obóz terrorystów był w dodatku xD

zaje.bisty tytuł no ;] tylko w apocalypse weekend nie można się chyba odlać o_O pod R nie ma rozpinania rozporka, w opcjach też nie znalazłem, a w statystykach na końcu jest ilość wylanego moczu niby ;/

Aktualnie pocinam w:
-Starcraft (Windows XP CH.UJ)
-Thief: Deadly Shadows (zaje.bisty, uwielbiam tę serię ;D)
-DIablo 2 razem a Panem Zniszczenia.

w miedzyczasie Cesarz - narodziny panstwa środka i UT ;]
Sandking
Rainbow Six: Vegas

Jakoś nie mogę się przekonać, chociaż strzelanina konkretna ;/
raas2
Total Annihilation Spring
Supreme Commander Demo
biggrin.gif
arkossss
GTA Vice City biggrin.gif kiedys mialem na kompie i mi sie nie podobalo blush.gif na ps2 ani X nie mialem tego.obecnie nie mam zadnej konsoli ale mam na kompie GTA SA I VC i zdecydowanie na kompie mi sie nie podoba SA w przeciwienstwie do VC.W SA na ps2 zagrywałem się i to sporo a na kompie jakos mnie sterowanie odrzuciło.No i ET icon_twisted.gif
Antares
Aktualnie tylko World of Warcraft z dodatkiem The Burning Crusade. Ta gra mnie "ma" od pół roku i nie mogę przestać biggrin.gif Gram też troszkę w Path of Neo z racji swojej trwającej od lat manii na punkcie filmu braci W. No i jeszcze Densha de GO! Final czeka sobie na instalację - powrót do czasów pomykania pociągiem wink.gif
Timmy
Brothers in Arms na realistic to dopiero prawdziwa wojna biggrin.gif
arkossss
QUOTE(Timmy @ 17 02 2007, 16:08) *

Brothers in Arms na realistic to dopiero prawdziwa wojna biggrin.gif

To samo co wyżej tyle że w CoD 2 na najtrudniejszym chyba hardened czy veteran, 4 poziom w każdym bądź razie icon_wink.gif ...i szału h.uja idzie dostać na omaha w amerykańskiej kampani censored2.gif strzały z nikąd dosłownie padają w frustracji to nawet swoich od axisów nie odróżniam mellow.gif . się wkurzyłem i se dziś Doom'a 3 kupiłem biggrin.gif

Edit Doom:miła gierka choć przeszedłem ją na Xboxie to co mam do powiedzenia na jej temat to wiadomo lepsza grafika i różni się PieCowy D3 od x boxowego paroma efektami na nie korzyść x boxa i chyba na x boxie levele były troche poobcinane.można sie wystraszyć nie powiem szczególnie o tej porze icon_wink.gif w multi-lipa tyle powiem
luk_ash
Never Winter 2 - powoli mi idzie bo nie mam czasu
Company of Heroes - zaciąłem się na misji z wzgórzem ale się nie poddam
Call of Juarez - kończę
HoM&M V + dodatek - w wolnych chwilach (narazie przed ostatnia kampania podstawki)
Mazur13
Neverwinter Nigts 2 - Baldur to to nie jest ale dobrych RPG w D&D jak na lekarstwo...
FM 2007 - PES w świecie menadzerów piłkarskich
Oblivion - bo wreszcie mogę zagrac w maksymalnych ustawieniach w 1600x1200
(...)
i to tyle...(w Pesa lepiej gra mi się na PS2)
arkossss
NfS Most Wanted(gralem na ps2 i było KIEPSKOOOOOOOO) na blaszce chodzi az milo biggrin.gif ogolnie gra nad wyraz dobra blink.gif .NfS U2 meczylem na x boxie i byla lipka,NfS U1 na kompie i bylo to pierwsze takie tunningowe "cos".żygać mi sie chce jak widze wyscigi nocne a ten NfS MW jest akuratny jak dla mnie icon_twisted.gif
Vidoter
Lemingball Z smile.gif masz paru gości z Dragon Ball Z do wyboru i się tłuczecie na kulki energetyczne
Coati
HL2 [znowu]
UT multi
Balance z CDA
F.E.A.R. multi - sporadycznie
demka nowych gier
alienator
Commandos: Behind Enemy Lines
klasyk ;d
tk
fallout

KLASYK tongue.gif
banny
emulator psx'a oraz CS xD
Timmy
Demo nowego C&C. Polecam
Agent_Man
QUOTE(Timmy @ 27 02 2007, 13:59) *

Demo nowego C&C. Polecam

Ile waży ? I na ile starcza ? Tzn jest w demku jakiś "skirmisz", czy tylko pierwsze misje z kampanii ? I jest już pełna wersja "do zdobycia" ? ;]

A aktualnie sobie pykam w Planescape tormenta (zakręcone jak dla mnie, ale fajne) i Dungeon Siege 2. Co prawda nie lubie HnS ale w tego się jakoś tak fajnie gra, no ;]
Timmy
Demko 1.23gb po rozpakowaniu 2.7gb. Tutorial + 2 misje GDi , mapa skirmish. Niestety można grać tylko GDi :[
arkossss
a jakie to C&C TW ma wymagania?
Timmy
QUOTE(arkossss @ 28 02 2007, 13:56) *

a jakie to C&C TW ma wymagania?

Oto one :

REQUIRED SYSTEM SPECIFICATIONS:

· OS: Windows XP, Windows Vista (32-bit; 64-bit versions of
Vista are not supported)
· CPU: 2.0 GHz or higher
· RAM: 512 MB or more
· Hard Drive: 1.4 GB or more of free space
· Video: DirectX 9.0c compatible video card. Video card with 64
MB or more memory and one of these chipsets is required: ATI
8500 or greater, NVIDIA GeForce4 or greater. (ATI Radeon 9200
and 9250 PCI, NVIDIA Geforce 4 MX cards not supported.)
· Sound: DirectX 9.0c compatible sound card

NOTE: While you will be able to play Command & Conquer 3 Tiberium
Wars with the specifications above, play experience may improve if
you have additional RAM, above the required 512 MB.
arkossss
Łeeeeee to powinno mi pójść lekka pipą biggrin.gif choć mam 512 Ramu.Na jakich ustawieniach grasz i na jakim kompie Timmy? blush.gif
Timmy
QUOTE(arkossss @ 28 02 2007, 15:10) *

Łeeeeee to powinno mi pójść lekka pipą biggrin.gif choć mam 512 Ramu.Na jakich ustawieniach grasz i na jakim kompie Timmy? blush.gif

Na złomie Athlon Xp 2600+ 1gb ram i GF 7600 gs - detale na medium i chodzi bardzo płynnie.
arkossss
Pado złomie laugh.gif ja mam intel core duo 2.8 512 mb ram (533 mhz) geeforce 7300 GS 256 MB(czyli gorszy niz Twoj) ciekawe jak to bedzie u mnie unsure.gif
jakbu
Ja męcze... FireFox'a! biggrin.gif
Moralio
UFO: Enemy Unknown znane też jako X-COM: UFO Defense.

Kapitalna strategia turowa. Wyrąbisty klimat.

Ma dwa minusy: potrafi sfrustrować jak choleral; nie można dać load w trakcie misji(idiotyzm).
Timmy
Red Orchestra : Ostfront 41 - 45 . Bardzo ale to bardzo realistyczna gra fpp , uczy cierpliwości jak żadna inna gra tego typu icon_evil.gif .
arkossss
Wróciłem Do Wolfensteina Enemy Territory i ostro się wziąłem za ćwiczenie aima bo coś podupadło.w sumie to wkurza mnie nie miłosiernie ten szpil bo p[rzez niego mam mase gier nie pokończonych laugh.gif
banny
dalej CS.
Na ile ta gra jeszcze mi starczy ? ninja.gif
modest
Ostatnio FarCry biggrin.gif
stona
FlatOut2

No i nieprzerwanie BF2 smile.gif
janol
FreakOut: Extreme Freeride
SSX wyłącznie na nartach ;]
TeBe
Counter Strike: Source i Rome: Total War
Byłby ktoś chętny pogiercować przez neta ?smile.gif
Fan
odprężajaca (do czasu wink.gif ) zręcznościowka Diner Dash 2 .
mczaper
CYTAT(banny @ 3 03 2007, 08:59) *
dalej CS.
Na ile ta gra jeszcze mi starczy ? ninja.gif

Na dlugooooooooooooooo tak jak mi smile.gif ciupam od 5 lat i zapowiada sie na kolejne 5
kopaa
CYTAT(Wilk @ 4 03 2007, 21:08) *
Counter Strike: Source i Rome: Total War
Byłby ktoś chętny pogiercować przez neta ?smile.gif

Rome z jakim paczem? pykasz przez Hamachi? bo mi pies zjadl orginalna plyte
TeBe
Rome bez patcha. Przez Hamachi? Nieeee, normalnie. Co prawda nie orietuję się w temacie tego Hamachi smile.gif
kopaa
puszkam dzis wieczorem swojego roma i zainstaluje czystego, niestety jak juz mowilem nie mam orginalnego cd keya bo pies mi go zezarl :f
masz jakis inny pomysl niz przez hamachi?
alienator
jedenasta misja w commandosach.
powoli toruję sobie drogę.
HEHE ;<
TeBe
CYTAT
niestety jak juz mowilem nie mam orginalnego cd keya bo pies mi go zezarl

Heh wink.gif
CYTAT
masz jakis inny pomysl niz przez hamachi

No to może ja wejdę na www.google.pl i sprawdzę to Hamachi, po czym dam znać smile.gif
Kid
W przerwach, gdy od konsoli się odrywam... to gram w CSa, ET, Warhammer 40k Dark Crusade tongue.gif tak to raczej nic happy.gif
banny
Jutro bedzie fear, mam nadzieje ze pojdzie mi na tym zlomie xD
mord00k
fear ... mogą być problemy (duże) na złomie ;p

WH: Mark of Chaos - kolejny powód do dokupienia ramu xD
estel
Jade Empire... sprawdzam pod wzgledem zmian do wersji z X'a
W kolejce czeka R6: Vegas i Supreme Commando, a w tak zwanym miedzyczasie zaliczam poraz -nasty BG2 ;]
kopaa
CYTAT(estel @ 6 03 2007, 19:45) *
Jade Empire... sprawdzam pod wzgledem zmian do wersji z X'a
W kolejce czeka R6: Vegas i Supreme Commando, a w tak zwanym miedzyczasie zaliczam poraz -nasty BG2 ;]

opisz koniecznie co i jak z tym jade Empire,wielkie dzieki

aux
A ja właśnie zainstalowałem "Test Drive Unlimited" i powiem że określenie "męczycie" jest adekwatne do sytuacji smile.gif Po 1,5 roku spędzonym z GT4 nie jestem w stanie grać w ścigałkę która tnie i fps nie przekracza 25. Ale gierka jest fajna, wyspa ogromna, a model jazdy przyjemny. No i można sobie podmienić muzyczkę na własną. Nie wiem sam co robić, chyba jeszcze dam grze szanse i pomęcze oczy. TDU jest tym czym powinien być NFS, Carbon strasznie mnie rozczarował i go wyrzuciłem po godzinie.
arkossss
a jakie to to (TDU) ma wymagania??
Senshi
SWAT 4 wub.gif
Kid
A ja właśnie zaczynam grać w Battlefield 2 asthanos.gif
tewus
a ja zaczynam battlefield 2 i koncze przygode z TDU - najbardziej zbugowana gra w jaka ostatnio gralem:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.