Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Co męczycie na kompie
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Bartezoo
CYTAT(Jinxters @ 4 07 2007, 14:11) *
Męcze F.E.A.R. wieczorami i dre morde ze strachu nie raz he he gra bardzo wporzo... wyszedł do niej dodatek? Bo coś mi sie kiedyś obiło o uszy

Tak Extraction Point notabene dobry dla mnie lepszy niz podstawka choć grafika już nie zachywca ale warto chocby dla zakonczenia.
ako
CYTAT(Jinxters @ 4 07 2007, 14:11) *
Męcze F.E.A.R. wieczorami i dre morde ze strachu nie raz he he gra bardzo wporzo... wyszedł do niej dodatek? Bo coś mi sie kiedyś obiło o uszy

Wyszedl, F.E.A.R. Extraction Point. Raczej taki map-pack niz pelnoprawny addon, juz nie mowiac o tym ze mozna go ukonczyc przy jednym wiekszym posiedzeniu.
Mam nadzieje ze wypuszcza jakis kolejny, lepszy, albo przynajmniej porzadny oficjalny map-pack do F.E.A.R. Combat... albo ze na E3 uslysze cos o F.E.A.R. 2 wink.gif

Osobiscie aktualnie mecze F.E.A.R. Combat, przymierzam sie do Lost Planet.
alienator
Metal Gear Solid wub.gif
hay
DCPro sorcerer.gif

stwierdzam że zwykły Warhammer Dark Crusade wali kupą.
mord00k
Stubbs The Zombie : Rebel Without A Pulse sorcerer.gif

Civilization IV - hotseat głównie hotseat z kumplem albo samemu custom game ;]]

CYTAT
DCPro sorcerer.gif

co to jest?
hay
Mod balansujący rozgrywke w Dark Crusade wink.gif

EDIT: Heroes V jeszcze w porywach męcze.
Di
Zacząłem grać w Overlorda. Całkiem przyjemna gierka :)

W niedzielę jadę z 4 kumplami na działkę na Mazury na 8 dni. Każdy będzie miał laptopa do dyspozycji. Szykuje się CS-ik, Pro Evo 6 i UT 2k4. Diablo 2 też pewnie nie omieszkamy odpalić ;]
mord00k
STALKER, Wormsy, CIV IV

a i szukam po pokoju obu Dungeon Keeper'ów bo chce se pograć. Jedne z najlepszych gier w jakie grałem. Swego czasu siedziałem nad nimi przez dłuuuugie godziny.
amarok
-Tr3s Lunas
-GTA: 1, 2, 3 i London (GTA Trylogia z serii Kolekcja klasyki)
Senshi
GTA SA BF2 CS 1.5
Timmy
World of Warcraft + Burning Crusade smile.gif
Samuel666
Starcraft, only online wink.gif
Groosiek
Tylko Battlefield 2 w sieci. Nic innego mnie więcej nie interesuje w kwestii gier wink.gif
mord00k
Zmieniam zdanie. Dobrałem się do mojego ukochanego CS 1.6 i pykam przez hamachi po necie. Wypas spox.gif A na STALKER'a nie stykło miejsca na dysku ;<
Obsolete
Civ 3 na przemian z MoO2. Szkoda czasu na inne gry;]
Daxter
cs 1.6 i C&C (wszystkie części po trochu)
Pawli_PL
Ja gram W The Sims 2 i w Football Manager 2007 smile.gif
hay
Footmen vs Grunts 4.35 by newbie-w3
mord00k
CS 1.6
Two Worlds
CoD2
Kruhol CPE
War Rock
Warcraft 2
Fear Combat
Jinxters
F.E.A.R. Combat , Emu gier z szaraka (teraz Castlevania SOTN)
Pavlus
F1 mania 2007
Warrock
DSJ3 smile.gif
arkossss
Max Pyane 1 i 2.Kupiłem se orginały(Max Pyane antlogia) a co biggrin.gif
Silver
Live for speed
Emu Vagrant Story
I zaczynam grac w Black&White2
genjuro
Mam pytanko - czy MuOnline jest platna gra? tzn wiem ze sama gra jest darmowa, ale czy za gameplay sie placi? Zagralem ostatnio w DOFUSA i spodobal mi sie, ale oferuje za darmo tylko 5% swiata. Jak jest w przypadku MuOnline?
jaroz
warhammer : mark of chaos oraz oblivion z dodatkiem shivering isles.
Dante
Sanitarium dorwałem to gram
alienator
odświeżam sobie Company of Heroes.
banny
q2, potem czeka mnie q1
stona
World in Conflict BETA - właśnie przeszedłem tutorialka i teraz od kilkunastu minut zasysam patche biggrin.gif
melixsa
A ja mam nowe spolszczenie do Thiefa 3 i będę męczyć po raz kolejny mego skrytobójcę chytry_.gif
raczek_nie_boraczek
HA pierwszy post ale ja dumny jestem biggrin.gif

A gram sobie w Call of Duty 2 multi
stona
No to gratulować wink.gif

Już nie gram w WiC. Właśnie przeszedłem H/L e1 i teraz nie mam w co grać sad.gif
Mejm
Icewind Dale. Dokanczam zostawiony 4 lata temu ostatni akt. A pozniej rusze dodatek i "Trials of Lure Master".
Jinxters
Od poniedziałku RS: Vegas, GRAW 2, a potem Lost planet (nie ma to jak upgrade kompa biggrin.gif ) !!!
XM16E1
Co męcze na kompie? Niezmiennie najlepszą moim zdaniem strategię Bullfrog Productions.Gracz wciela się w złego strażnika labiryntu, który musi zastawiać pułapki, przywoływać i trenować potwory i zgłębiać czarną magię aby uchronić swoje królestwo przed tymi irytującymi szlachetnymi śmiałkami, którzy pchają się tam, gdzie nikt ich nie zapraszał.Fabuła jest dosyc prosta-"Wiele bitew, które toczyły się przed laty między śmierdzącym dobrem i zawsze pięknym złem poszło w zapomnienie. W krainie Harmonii zapanował pokój i niebiański? spokój. Wszystko to dzięki staremu zgrzybiałemu dziadowi, królowi Reginaldowi, który został władcą krainy dobra. Ponieważ zło zostało według domniemań pokonane w ostatecznej bitwie, Reginald rozdał swoim rycerzom ziemię i każdemu wręczył po kawałku magicznego klejnotu. Klejnot ów odpowiednio użyty otwiera wrota między światem podziemi, a powierzchnią i jedynie nasz kochany Rogaty Rozpruwacz może dla nas potrzymać te cenne kamyki. Czasu mało, przeciwników wielu, a wy moi drodzy, nie jesteście jedynymi, chcącymi dokopać staremu zgredowi Ronaldowi i pokazać oblicze "dobra" świata podziemi, tak więc za kosy, miecze i do boju!" http://www.dk.boo.pl/portal.php?show=15 Gra wciąga niemiłosiernie i ja już ją przeszedłem dobre kilka razy a gra wcale sie nienudzi biggrin.gif
KaszaTusTus
Diablo 2 niezmiennie od dwoch lat odkad dorobilem sie stalki; zmienialy sie tylko serwery na ktorych gralem (tak prywatne, czyt. "pirackie"), jakies 3 miesiace temu wciagnal mnie WoW, ale ostatnio pasja nieco przygasla (pewnie przez to, ze siadl moj GeForce i w zastepstwie mam na razie leciwa Rive TNT 2 xd).
Jinxters
RS Vegas i Losp Planet - obie gry są boskie(tylko ta druga strasznie krótka - idzie ją przejsc w jeden dzien intensywnego grania dry.gif ) ....ale to i tak tylko gry "przejściowe"..jak pojawi się Bioshock to mnie nie ma na tydzień gdzieś tongue.gif
stona
Overlord - czyli jesteś EVIL i masz do pomocy bandę debili XD
FarCry - kumpel kupił oryginała to sobie pykam smile.gif
Battlefield 2 - niezmiennie codziennie biggrin.gif
S.T.A.L.K.E.R. - od czasu do czasu , może w końcu przejdę (4 raz zaczynam od nowa smile.gif )
banny
jakoś normalnei brak weny ,zainstalowałem 4 dni temu mgs2: substance i nie gram nawet ;<
marcin_N
World of Warcraft, Call of Duty 2, Toca Race Driver 3 (wszystkie od czasu do czasu dla relaxu ;d)
arkossss
Flatou2...normalnie poezja jaka tam jest rozpierdziucha.gre ta traktuje jak burnouta z x-boxa(tez sa wyscigi po miescie biggrin.gif)...jestem pod wrazeniem grafiki w stosunku do wymagan
Kornolio
CoD2 w multi (ogólnie seria od premiery w Polsce) zresztą zerknijcie w sygnaturkę w co gram grałem i ile.
psx18

Kończe Far Cry i Call of Duty 2, a w międzyczasie pykam w Superfroga z Amigi.
exe
Quake 3 Arena przerwa od kiedy zwliła mi sie myszka mój Razerek, nowy logitech G5 mu niedorównuje. Od 2 lat Online i sie nie nudzi biggrin.gif
Mejm
Łokraft 3
wilku00034
C&C 3 poraz kolejny. szkoda że tak mało map do potyczek confused.gif
Agent_Man
Anno 1503 : D Naszło mnie na zabawy ekonomiczne. Szkoda tylko, że militarna część gry jest choyowa (sterowanie!).
walek
Alien vs Predator 2. Stara gra, ale jaka! Moc! Predator rules

Ps. Nie wiecie moze gdzie ściągne szybciutko Primal hunt? smile.gif
Iron
To może być dziwne ale lubię w Silent Hilla grać na kompie teraz gram w SH3 smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.