Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Co męczycie na kompie
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Kruhol CPE
Kończę Dungeon Kepper i Ubersoldier. ZAczynam powoli Stalker'a i Frater'a. Mam w co grać ;p
Grabol
Civ 3: Conquest i Heroes 3 tak z doskoku, od czasu do czasu jakiś scenariusz sobie zagram. Obie gry od ładnych paru lat - to już chyba uzależnienie. Próbowałem nawet młodszego rodzeństwa ale jakoś się nie przekonałem. Poza tym mój piec jest już troche wiekowy.
ghost.
Faraon + Kleopatra - genialny ekonomiczny rts
wi3wiorqa
brata neko.gif

moze to tak niezrozuniałe troche ale jak ja gram na kompie to męczy to brata tongue.gif
AizAk
Splinter Cell Chaos Theory ;]
jeno wkur.wiają mnie te małe latające ch.ujki w drugiej części misji w seulu ;f
pawel3569
Ja pogrywam teraz w Tomb Raider Anniversary i Doom 3. Obie gry nieprzeciętne, a do tego Doom 3 w całości po polsku:D
banny
starcraft, dopiero zaczynam ;d

moze ktos chce paryjke w necie? wink.gif
Agent_Man
Stalker po necie i aktualnie nic więcej mi do szczęścia nie potrzeba icon_twisted.gif

Szkoda ,że na tym forum chyba tylko ja w to gram jeszcze : /
stona
Ja gram , po raz któryśtam próbuję przejść wink.gif Ale po necie jeszcze nie grałem i raczej nie zagram ( zgadnijcie dlaczego ;> )
Vhaeraun
Warhammer : Mark of Chaos po stronie Chaosu smile.gif
stona
Archlord
Battlefield 2
Dr.Czekolada
Guild Wars Nightfall/Factions , TD Unlimited i gry na Steam smile.gif.
Linek
Colin DiRT, Overlord, Driver:PL, Company of Heroes. Taki zestawik jest u mnie na dzień dzisiejszy "w biegu". Jak którąś przejdę, to pewnie zastąpi ją inna. Zazwyczaj mam około 3-4 gry, które przechodzę równocześnie, w razie znudzenia jedną, odpalam drugą z innego gatunku.
Edziu
Aktualnie Need for Speed :U2 i nie smiejcie sie Abe Exodus czy jakos tak
zapomnialem napisac Punisher
mlodziak1993
Ja tłukę w jedną grę Microsoft Flight Simulator 2004
Emet
Właściwie to nic tongue.gif Ale ostatnio pożyczyłem od kumpla Test Drive Unlimited żeby sprawdzić parę rzeczy. Przechodzę to na PS2 więc nie będę na kompie. Powodow jest kilka: brak wygody i precyzji jak na DS od PS2, oraz za słaba karta (mam jakieś 10-14fps). DLatego proszę kogoś kto przeszedł jakiś kawałek (spory) gry aby podzielił się ze mną swoim save'm smile.gif jęsli ktos zechce mnie poratować to niech pisze na PM.

EDIT: Już mam smile.gif
Mejm
Quake 4
izon
Call of Duty
Jinxters
MAFIA(przypomnienie tongue.gif ) w oczekiwaniu na Bioshocka
banny
dalej starcraft, wczoraj odkryłem bogactwo battleneta ninja.gif
aux
A ja obecnie męczę na kompie HALO 2. Super gierka. Dawno nie grałem na kompie więc mam całą stertę zaległych gier.
stona
Battlefield 2
Bioshock
Albatross18
Archlord
Loki
S.T.A.L.K.E.R.

Nie pytajcie skąd mam czas, nie wiem wink.gif
arkossss
kupilem se orginala fable(ale sie lansuje biggrin.gif ) na iXie mi sie w niego przyjemnie gralo wiec czemu nie grac na kompie w niego biggrin.gif
McDrive
WarCraft III + FT. Super giera.
stona
CYTAT(McDrive @ 17 09 2007, 21:56) *
WarCraft III + FT. Super giera.

Była by super gdyby nie to że FT (wersja "rpg") nie kończy się w tak chamski sposób :|
jaroz
call of chtulhu_mroczne zakatki swiata
Jinxters
Chcę zabrac się za Wow'a ale się boje,że mnie tak wciagnie,że zawale nauke....a tak to genialny Bioshock i niedługo Moh:airborne
Mejm
CYTAT(Jinxters @ 24 09 2007, 15:51) *
Chcę zabrac się za Wow'a ale się boje,że mnie tak wciagnie,że zawale nauke

Mnie nie wciagnal. Po 10 dniowym trialu nie mialem gigantycznej potrzeby wybulenia kasy na abonament. Sa inne MMO za free.

Obecnie gram w:

Archlord
Fear Combat
W3: Frozen Throne
Agent_Man
Ostatnio ukończyłem Dooma 3 & Return to castle wolfenstein. Teraz biorę się za "Ressurection of evil". A poza tym Civ 4.
aux
Wzieło mnie ostatnio na survival horrory, przeszedłem Obscure 2, wczoraj skończyłem Fearzone: Strefa 22, a dzisiaj się wziąłem za Call Of Cthulhu: Mroczne Zakątki Świata, która to gierka z tego co czytam jest rewelacyjna i ma mega klimat.
signap
Bioshock - calkiem calkiem ale na 10 nie zasluguje
Company of Heroes - ciekawy rts tylko troche przydlugie misje (spore ograniczenia w ilosci jednostek)
niedawno ukonczony FEAR, gierka srednia ale przyjemnie sie gralo, teraz czekam na dodatek
arkossss
Red Alert 2
Age of Empires 2
Brothers in Arms
ON LINE:
Wolfenstein Enemy Territory
Medal of Honor Allied Assault(po 4 latach przerwy)
Jinxters
Obecnie non stop demko UT3 po sieci(ta giera to cudo)...ale od jutro posucha...bo kompa tracę na około 2 tygodnie confused.gif
Redmitsu
Obecnie H-L 2 : Episode Two wink.gif
stona
Albatross 18 Seson 3

.. jutro wraca do mnie x1950 to w końcu pogram w prawdziwe gry biggrin.gif

Na sprawdzenie czeka Sega Rally, demko UT3 i demko CoD4 biggrin.gif
greah
HoM&M V z jego dziwnymi rozwiązaniami. Człowiek po godzinie błądzenia zmęczony ostatecznie wchodzi w portal a tam się okazuje, że czeka na mnie kolejny przeciwnik z wojskiem 10 razy mocniejszym niż moje, którego nijak nie mogę uzbierać, bo uciekam przed dziadygą z armią archaniołów
stona
Sega rally ( takie sobie :| )
UT 3 Demo
CoD4 demo
Battlefield 2
Albatross 18 seson 3 smile.gif
Agent_Man
Sentymentalny powrót do dawnych czasów - Fallout 2

Dla odmiany zagrałem sobie głupolem, fajnie się ludzi pierze mając IN = 6 biggrin.gif
Dr.Czekolada
- The Orange Box (od cholery mam steamowych achievementów do roboty tongue.gif, BTW Team Fortress 2 ROX)
- Wiedźmin - Cholernie świetna gra, warto w nią inwestować nawet w ciemno - chociażby po to by zobaczyć z jakim rozmachem gra jest stworzozna (tak samo jak bogactwo ,,zwykłego" wydania gry ohmy.gif).
Rondel
Taaak. Przez Wiedzmina od wtorku wolny czas przeznaczam na granie w niego wink.gif. Gra jest swietna hyh.gif. Ide grac dalej.

TF2 tez swietny, szkoda tylko ze mam Black Boxa, bo nie chce grac w EP2 przed skonczeniem Ep1, ktorego nie posiadam sad.gif.
Kwas_91
CYTAT(Rondel @ 25 10 2007, 19:45) *
TF2 tez swietny, szkoda tylko ze mam Black Boxa, bo nie chce grac w EP2 przed skonczeniem Ep1, ktorego nie posiadam sad.gif.

Jakim sposobem masz Black Box? Był on wprawdzie zapowiedziany, ale Valve go wycofało i został tylko Orange Box nerd.gif
Rondel
Mialem dolaczony do karty graficznej kupon z kodem aktywujacym zawartosc black boxa na steamie. Kod pochodzil z czasow gdy nie mial byc jeszcze wycofany wink.gif.
Mikes
Frets on Fire z modem który przerabia go na GH + piosenki z 3 części serii, i jest git.
Jinxters
Half live2 ep2 ...według mnie narazie(jestem w 4 levelku) lepszy od oryginału.Brawa dla Valve!!
kubicz
Heroes of Might & Magic V - gram w kampanie i czekam na drugi dodatek (ten z goblinami).
Battlefield 1942 i Battlefield Vietnam - nie zauroczyla mnie ta wojna w Wietnamie sad.gif
kopaa
MohPa przez neta, calkiem milo sie pyka:)
signap
nic, cos wlacze to zaraz wylacze niewiem czemu confused.gif - a sprawdzalem (tzn gralem 1 raz) w Overlorda, Bitwe o Sziemie2, Gmod10, World in Conflkt. Moze listopad to zmieni
marjano
witcher, polecam.
mord00k
^ fpis! WIEDŹMIN!11!11 Dla mnie jedna z najlepszych gier roku. Rzadko gra aż tak mi wchodzi;]
Agent_Man
Też cioram w wiedźmina... na minimalnych detalach, bo z wymagań optymalnych mój komp spełnia tylko RAM ;p Ale dobre i to.

Kto zwrócił na początku gry uwagę na falujący biust Triss ? ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.