Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Co męczycie na kompie
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Coati
emu GBA, czasem saper... aha no i jeszcze sporadycznie UT3
Samuel666
Ja se pykam w StarCrafcika, oczywiscie tylko po sieci
LegionPolski
assassin's creed, po długiej bitwie z czymś yebniętym przy sterach od karty dźwiękowej, nareszcie...
ako
Zainwestowalem w Test Drive Unlimited + Megapack i sobie jezdze off i on-line, zaleznie od nastroju. Kapitalna gra, tylko troche polskie dialogi mnie wkurzaja, zwlaszcza ta skrzeczaca aktorka podkladajaca glosy pod modelki.
des3
Ja na kompie gram tylko we Fallout-y 1,2 inne gry mnie raczej nie interesują na pc. Pograłbym moze jeszcze w JA 1,2 oraz 2,5 ale z tego co wiem chyba nie ma już nikogo kto ma prawa do tych gier na bank nie idzie ich kupić nawet przez stronę autorów
MeL
ej słuchajcie mam prośbę. jako że ostatnio się "lekko" rozpieprzyłem się na jednośladzie tak więc siedzę w domu.
na konsolkę na razie nie mam co grać ( czekam na GTAIV biggrin.gif smile.gif biggrin.gif smile.gif biggrin.gif smile.gif biggrin.gif smile.gif biggrin.gif smile.gif )
a na kompa nic nie mam.

i pytanie do Was -> Help

Szukam czegoś lajtowego. Nie chce strzelanek czy wyścigów. Coś typu Rome Total War... albo coś w ogóle typowo ekonomicznego. CivIV już ograłem tongue.gif Ale chce coś podobnego. Może być bez wojny tongue.gif Może byc jakies same zarządzanie. Nie wiem. Jakiś dziwny klimat mnie chwycił.

Albo w ostateczności wyścigi ale jakieś ciekawe czyli nie NFS - to jest dobre dla dzieci ( Live For Speed mam ). Z nudów czasami zapnę w SLR Redline ( kosmos straszny ) bo można fajnie grzebać w silniku smile.gif

albo w ogóle jakiś pomysł na grę ... nie wiem HELP:P
stona
SimCity 4.
Jeśli lubisz ekonomię. Jeśli gra Cię wciągnie to nie ma przebacz. Ja przegrałem kilka miesięcy smile.gif

Anno 1701.
Ekonomia z domieszką wojny i super widoczkami na tropikalne wysepki. Też bajerek.

Settlers 6
Ekonomia + wojna + cztery pory roku , okraszone super graficzką i fajnymi misjami.
MeL
dzięki stona. obadam pomyślę.
Specu
Transport Tycoon Deluxe
stare ale diabelnie jare
nawet grafika daje rade, a grywalnosc po tych 13 latach nadal na najwyzszym poziomie.
no i gra zajmuje kilkanascie mega ;]
Bzdurski
Skończyłem wczoraj Max Payne, dzisiaj może zabiorę się za MP2. Świetna seria, chociaż szkoda, że nie ma w niej większego zróżnicowania i po pewnym czasie może stać się monotonna.
Yacek
Do tej pory loilem sobie w CoD 4, dobilem do 39 levelu i dzisiaj zrobilem sobie odtworzenie obrazu parycji z samym windowsem, gre mam na d:\ Wlaczam gre a tam piekny komunikat, ze mi zresetowalo range i statysyke... No ch uj by to strzelil. Jest jakis sposob zeby szybko do tego wrocic czy znowu mam mlucic w to 2tyg od poczatku ?
signap
http://m0006.gamecopyworld.com/games/pc_call_of_duty_4.shtml

tutaj masz jakies toolsy ew poszukaj w google poprzez "cod4 55 level"
Yacek
"Jakies toolsy" sa bezuzyteczne.

Cos tam pomoglo ale teraz mam 55 lvl i wszystko juz poodkrywane. Ale lepsze to niz nic
Timmy
Team Fortress 2
rymek1987
Only Counter Strike:)
skrzypol88
Kończę Assassin's Creed i do tego jeszcze Bioshock bo ukończyłem ale ze złym zakończeniem i gram jeszcze raz
dawdi17
Nieśmiertelna Mafia - tym razem orginał biggrin.gif
stona
Assasin's Creed - nawet fajne
NavyField
Mejm
Assassin's Creed
Agent_Man
Odpaliłem sobie starego dobrego Railroad tycoona 2 i.... wsiąkłem. Pocieszny klasyk ;]
LegionPolski
bioshock.
o kur'wa ale klimat! a filmiki instruktażowe dla skillz0rów to dla mnie falołt-mega-wspaniałośc smile.gif
Zaton.
C&C 3, z kumplem przez Hamachi (genialny program dla takich złodziei jak ja tongue.gif)
Mathiu
Heroes of Might and Magic V Dzikie Hordy - jedna z niewielu serii na PC, których mi brakuje na konsoli.
Mendrek
W zależności od nastroju, wybieram którąś z tych pozycji smile.gif :

Warlords Battlecry 2 - "kampania" . Nadal brakuje mi skilla, żeby pobić komputer na wysokim poziomie trudności, a zdobycie mapy z czyjąś siedzibą to jakaś masakra. Gram nieumarłymi.

Legacy of Kain: Defiance - wczoraj ukończyłem, profilaktycznie. Bo seria ma genialną fabułę.

Vietcong - online. Gdyby nie obecnie przegrywana nieco walka z cheaterami, to by było fajnie, bo gra ma niesamowity klimat w multi, gdzie każdy krok na dużej mapie się liczy i trza mieć niezłego skilla. No i zawsze są dwie strony i dwa różne uzbrojenia.

Delta Force Extreme - bo jest turniej Last Glory, gdzie zwycięski klan zdobywa serwer na miesiąc. Niby, że "ostatni taki turniej", ale DFX ma się dobrze, mimo wyjścia COD 4 i zbliżającego się nowego DF-a.

Delta Force: Black Hawk Down - a to ma się chyba jeszcze lepiej od DFX, bowiem ma wielka bazę uzbrojenia, świetną możliwość bycia snajperem (wyobraźcie sobie, że zamiast iść w środek boju, biegniecie 1.5 km gdzieś po pustkowiach, a potem ściągacie ludzi z tej odległości), no i klasy postaci smile.gif

The Suffering - bo straszy Oo'

Sid Meier's Pirates! - Live the Life - arrrrrrrrrr! smile.gif

The Punisher - "To nie zemsta, to kara" smile.gif
Obsolete
Dooma 3 z nudow sprawdzam, jak to wyglada w na maxa ustawionych opcjach graficznych. No i pociskam sobie powoli tego singla.
segal258
Ja gram w assassin's creed i oczywiście w counter strike 1.6 cool.gif 85.232.234.246:27207 haslo ms ,wbijać panowie biggrin.gif
Lain
neverwinter nights 2 hyh.gif
FredDie
The Elder Scrolls: Oblivion, im dłużej gram tym coraz bardziej mi się podoba.
ProstyHeker
Penumbra Black Plague - Jak na razie mam tylko demo (pełniak przyjdzie do mnie z usa niebawem wink.gif ) jest genialna! Jak połączenie mysta z silent hillem. Trochę łamigłówek, trochę więcej strachu, MASA SCHIZ. Polecam każdemu, genialna gra. Zaczynam żałować, że ją "odkryłem", przez nią nie będę się wysypiał ;D
Mr.Jinx
Obecnie mimo "posiadania" np. Assassins Creed'a czy Vegas 2 pykam w nieśmiertelnego Residenta evila 4(pierwszy raz na pc) oraz w .... Double dragon na emulatorze,czyli oldschool totalny(pamiętam jak się grało w to na pegazie i mówiło się na to "Żaby" nonie.gif ).Czekam na Mass efect !!! aaaa zapomniał bym ofkoz ciągle multi Gow oraz Fear C(jak ktoś chce pograc nie z noobem to pisac)
Mejm
C&C 3
alienator
Drugiego Księcia Persji.
jaroz
saper
Yacek
CoD4. Serwery w trybie hardcore. Piekna gra ;)
Wiolku
Siemanko to mój pierwszy post na waszym forum. A co do tematu to męczę Archlorda(uboższy brat Wow'a,ale darmowy wink.gif ) oraz Puzzle Quest.
stona
Archlord- zacna gierka, sam grałem w to jakiś czas smile.gif Chyba mam nawet postać tam jeszcze :F

PS. witamy smile.gif
Zaton.
CYTAT(Wiolku @ 26 05 2008, 15:57) *
Siemanko to mój pierwszy post na waszym forum.

Nie wiesz w co się wpakowałeś ^^

Skończyłem ostratnio Kane's Wrath, więc z nudów gram znowu w Warrocka (cholerni hackerzy...)
Cornholio900
A ja gram w Castlevania Dawn of Sorrow tongue.gif
Sandking
Painkiller

Qwa, jest lepszy od większości obecnych FPSów.
czesio83
po seansie nowego indiany:) naszlo mnie na archeologie wink.gif i wyciskam po raz drugi 100% w TB:aniwersary na hardzie

a gdy pora na akcje TIMESHIFT smile.gif
aux
Po raz nie pamiętam który gram w Resident Evil 4 PL.
McDrive
Ja tam łupie w World in Conflict przez internet. To co tam się dzieje to normalna miazga.
firana140
Command and Conquer oO

z jakiejś tam gazetki extra gry czy coś

grafika przedpotopowa ale gameplay kładzie na łopatki i przydusza niczym walec O,O
Di
Sanitarium (niestety na raty), a na dniach chyba siądę do ostatniego dodatku do HoMM5.
Wiolku
Race driver GRID, kurcze fajna gierka ale....ja nie lubię samochodówek tongue.gif(jedynie seria GT i Burnout). Nadal czekam na Mass effect slinotok.gif
LegionPolski
również Race Driver GRID i również nie lubię samochodówek (jedynie lfs/rfactor i ew. colin), ale nowy produkt Codies dorównał DIRT'owi pod względem fajności ;p jak z grafiką to nie wiem, bo muszę śmigać na medium, jedynie uszkodzenia na high (8600gt ;/), ale już na takim poziomie w 1280x1024 prezentuje się w pyteczke.
polecam.
Kornolio
Ja tez GRIDa Polecam, na online jedyne co mnie wku***a to że "newbie" na samym początku wyścigu pchają, po czym większość tych lepszych zawodników kończy na bandach oponach etc. No i ostatnio naszła mnie chęć na przejście Fallouta 2 jeszcze raz ;]
wisza
Ja pykam w Soldat biggrin.gif
Obsolete
Mass Effect.

Na razie dosc ciekawie, bez jakichs specjalnych rewelacji, ale to dopiero poczatek gry. Fajna muzyka, grafika tez niczego sobie (ale jednak mimo tego, ze komp radzi sobie bez problemu z max detalami, to jednak czasami zdarza sie jakies dziwne przeklamania w cieniowaniu twarzy, ale to szczegol). Uniwersum nieco kiczowate (jakies latajace mozdzki i mini-stateczki, z drugiej strony fajnie zrobiona rasa Spectre). Kreator robienia postaci troche mnie zawiodl, a tyle o nim slyszalem. Mozna zmieniac rozstawienie oczu od siebie, wysokosc nosa, ust w stosunku do reszty twarzy, kat odstawania uszu i inne duperele, ale ingerowac w wielkosc piersi robionej postaci juz nie. Fail.

edit: a jednak Spectre to nie rasa, wystarczylo zajrzec do codexu i dojsc do Cytadeli;]
Zaton.
CYTAT(Obsolete @ 5 06 2008, 23:01) *
ale ingerowac w wielkosc piersi robionej postaci juz nie. Fail.

O.O

Już tego nie chcę tongue.gif

Męczę teraz Neverwiner Nights.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.