Mass Effect i powrocilem do Witchera ;]
Tez bym pogral w nwn2, ale bez moda zmieniajacego spelle na mane albo nieskonczonej ilosci czarow nie mam co podchodzic. W tym aspekcie nienawidze D&D ;]
Sandking
8 06 2008, 18:45
Akurat NWN 2 jest jeszcze w stanie wciągnąć tak, że przymyka się na te całe zasady D&D oko. Jak ty skończyłeś BG II, skoro Ci ograniczone czary przeszkadzają?

Aktualnie:
- Prey - świetny tytuł, bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, ale jest cholernie krótki, dobre 3-4 godziny gry,
- Planescape: Torment - podejście nr. 3, oby tym razem dysk mi nie padł ^^
NerkoWiktor
8 06 2008, 18:47
mass effect, grid, demo dmc4
@Sandking
Nie wiem. Pierwszy raz sie jakos przemeczylem. Potem juz zawsze gralem z nieskonczona iloscia

Od tak, dla zabawy.
kotlet_schabowy
8 06 2008, 19:40
Pykam obecnie na zmianę w Half Life 2 i GUN.
HL2 : wiadomo, świetna gierka, wciągająca od początku. Chociaż ma już, jak dobrze mi się wydaje, 4 lata, to graficznie mnie miażdży. Widać, że jestem przyzwyczajony do gier na PS2

.
GUN : tu już, choć gra "młodsza", technicznie słabiej, ale gra się naprawdę przyjemnie. System strzelania (bullet time itd) jest ok, misje jak narazie fajne, ale niektóre motywy trochę irytują, w chaosie zadymy można pogubić się w klawiszach, a trochę tego jest, np zmiana broni (jakieś zabawy z alt+g żeby zmienić z shotguna na strzelbę Oo). Tak czy inaczej spoko, relaksujące, a jestem dopiero na początku (wjechałem do Empire) i pobocznych zadań jeszcze raczej nie robiłem.
Niezmiennie Halo i C&C3: Tiberium Wars
Agent_Man
8 06 2008, 22:04
Po zakończeniu Sanitarium zabrałem się za zMODowanego Obliviona. Mniam
LegionPolski
9 06 2008, 21:11
- fahrenheit - grałem kiedyś 5 minut na ps2, ale akurat padła... nie żałuję, że teraz dorwałem to ARCYDZIEŁO. jedyna gra, która mnie wciągnęła w tym roku. w sensie, wiem że ma 3-4 lata, aczkolwiek w tym roku jeszcze w nic nie grałem więcej niż 4 godzinki.
CYTAT(LegionPolski @ 9 06 2008, 22:11)

- fahrenheit - grałem kiedyś 5 minut na ps2, ale akurat padła... nie żałuję, że teraz dorwałem to ARCYDZIEŁO. jedyna gra, która mnie wciągnęła w tym roku. w sensie, wiem że ma 3-4 lata, aczkolwiek w tym roku jeszcze w nic nie grałem więcej niż 4 godzinki.
Hmm, chyba sobie odświeżę ten tytuł...
Obecnie męczę
Race Driver GRID, 19 pucharów jeszcze do zdobycia. Genialny racer, świetna oprawa graficzna (i stosunkowo małe wymagania...), doskonałe AI (no to co się dzieje na torze to jest po prostu poezja), model jazdy no i cała otoczka. Własny team, kasa liczona w milionach, a nie takie gorsze jak się zarabia w każdym kolejnym NFS. Bardzo podoba mi się też motyw ze sponsorami oraz zatrudnianiem drugiego kierowcy zespołu. Polecam.
Wziąłem się za oldschool w czasie gdy niedługo wejdę w nextgen

Musiałem zagrać w jakiegoś dobrego starego jrpg'a, zdecydowałem się na Chrono trigger(emulatorek),swoją drogą gra bardzo fajna. A co polecacie z innych tego typu gier z psx'a?? finale raczej odpadają , Vagrant story jest dobry co nie ?
Vagrant nie jest dobry.
Jest zaj.ebisty

Graj, nie wypada nie znać
Mnie Vagrant nie wciagnal. Widocznie jakis dziwny jestem. Za to polecam Xenogears. Gierka wspaniala ;] Zaliczylem z 5 razy. Fantastyczna przygoda i genialne nawiazania religijne.
Carmageddon i settlers 2, niesamowita zabawa i wspomnienia
Sandking
15 06 2008, 12:08
Cold Fear, całkiem niezły klon serii Resident oraz Titan Quest, jestem na początku gry i jeszcze nie wyrobiłem zdania, ale na razie gra się nieźle.
Oprócz tego, ciągle gram w Planescape Torment
czesio83
18 06 2008, 17:25
po obczajeniu demka , zabralem sie za pelna wersje

gry o najdluzszym tytule a mianowicie penny arcade - on the rain slick pre(pipi)ice of darkness episode one .
bardzo pocieszny rpeg , lajtowe dialogi , turowe walki , krefffff i flaki

no sielanka jak w ff

no i w jakim rpg glowny hirol walczy grabiami , ktore da sie upgrejdowac

)
Nadrabiam zaległości - Icewind Dale + dodatek
Diablo II jedynie
quake3 freezerail welcome
haszczak
19 06 2008, 16:56
9 Kompania...a za 4miechy Fallout3
Agent_Man
20 06 2008, 15:12
CYTAT(haszczak @ 19 06 2008, 17:56)

9 Kompania...
a za 4miechy Fallout3 
Oby

Obka sobie na razie odpuściłem na rzecz Tropico z dodatkiem. Stare ale jare.
ChOomik
20 06 2008, 16:56
Katuję pierwszego Farcry'a.
Ostatnio strasznie się zraziłem do Świątyni Pierwotnego Zła.
Ostatnio CS jako przerywnik od konsol. Ma on swój klimat...
LegionPolski
20 06 2008, 20:36
- pes 2008
- civilization 4
Tak jak zapowiedziałem tak zrobiłem Vagrant Story, po pierwszym spotkaniu zawiedziony dość jednak po odkryciu wszystkich miodnych akcji(chainy!!!) nie mogę się oderwać
Half Life 2: Episode Two
Wczoraj raz uruchomiłem gre i już połowe mam za sobą

No i po grze...
kowal_xD
26 06 2008, 13:25
ja sem pykam tera w little fightera2 xD
a poza tym w mmorpga Flyff no i w CSa

mam zamiar tez wrocic do mojego starego xboxa aby zagrac w beyond good and evil i jet set radio future

?JEsli ktos gral w te gry prosze dac znak do mnie na profil poprzez wpis ^^
Lifehunter
2 07 2008, 15:16
Niegdyś śledziłem rynek gier komputerowych, ale głównie pykałem w Q ]|[ (CPM etc). Jednak od X czasu jestem "uzależniony" od
World Of Warcraft :| Wychowałem się na konsolach (PSXa mialem w 95 roku bodajże), przelazłem wiele wspaniałych gier typu MGS, Crash, Pandemonium, zagrywałem się w Tekkena, Gran Turismo, o ISS (WE) nie wspominając czy też innych perełkach, potem przyszła pora na PS2 na którym także sporo giercowałem. Dlatego też myślałem że kupno PS3 mnie "uwolni" od WoWka

Jednak... nie da rady

Przykro mi to stwierdzić, jednak w jaką grę nie zagram, to dochodzę do wniosku że jest ona płytka i prosta i nie dostarcza mi tyle frajdy. Za pasem WotlK (kolejny dodatek) i czuje że prędko nie wyjdę ze świata który przygotował Blizzard. Dobrze Wam radzę:
nie podchodźcie do tej gry.
czesio83
2 07 2008, 15:38
obecnie bookworm deluxe

wciąga bardziej niż puzzle quest
__bercik07
5 07 2008, 15:55
diablo2+lod
G.T.A III
Wszystkie nowsze części już ukończyłem więc postanowiłem zabrać się za trójkę.
totencham
9 07 2008, 15:29
Niedawno ukończyłem 3 ostatnie części Księcia Persji (uwielbiam).
Obecnie: Książę i Tchórz - chyba moja ulubiona krajowa giera, głównie ze względu na dialogi/humor.
Aktualnie łupię trochę w World in Conflict przez internet.
alienator
13 07 2008, 20:21
Maks Pejn Dwa.
i futbol menedżer dwa tysiące osiem oczywiście.
czesio83
13 07 2008, 20:23
wall-e

i męczę bactracking w dmc4
Kruhol CPE
17 07 2008, 10:31
Teraz męczę nowego Turok'a

Potem chce się zabrać za HL2:EPone i może w końcu skończe tego wiedźmina :f
Galactic Civilizations 2 - świetna gra po niskiej cenie. Chwilami zawodzi interface, ale ogółem miodzio.
Experience 112 ciekawa gra ale myślałem że będzie straszna czy coś...
Poza tym FEAR perseus mandate na multi.
Agent_Man
20 07 2008, 11:30
Age Of Empires II - tyle lat na karku, a dalej wciąga ;]
quake 3 online
czasem diablo 2 z modem ancestral recall, ale to mało ;]
segal258
20 07 2008, 16:55
Devil may cry 4. Ukończony na Humanie i na Devil hunter teraz 14 misja na son of sparda

W przerwach cs 1.6.
alienator
20 07 2008, 17:07
Diablo 2 LOD.
mord00k
21 07 2008, 11:18
Fallout 2.
Szczęśliwie znalazłem na Maca.
Kocham tą grę oficjalnie.
Gooralesko
22 07 2008, 10:33
Skończyłem po raz kolejny Fallouta 2, tym razem stając się łowcą niewolników (i pomyśleć że nigdy tego nie próbowałem) i nie polecam. W New Reno jest absolutna masakra. Nikt nie lubi kolesia z tatuażem na czole a ponadto wile osób nie przyłączy się do ciebie. :E
Przeszedłem po raz pierwszy Wiedźmina i zakończeniem jestem zniesmaczony. Cała gra mnie zaskakiwała i pokazywała jak wspaniałą można opowiedzieć historię bęz większych odchyłów w postaci super złych bossów. Myślałem, że będzie to do końca opowieść o mutancie, który próbuje odzyskać to co do jego "ludu" należało i gdy to odzyska to gra się skńczy. Jednak oczywiście musiało być inaczej niż myslałem - przez przypadek nasz wspaniały Geralt świat uratował, bo jakżeby inaczej mogło być w erpegu. Końcówka fabuły zdecydowanie przekombinowana i wybijająca z klimatu. Ogólnie jestem skłonny docenić świat przedstawiony w Wiesiu jednak sama fabuła do czwartego (niezwykle klimatyczna muzyka!) aktu spójna i bardzo pociągająca w piątym akcie traci wiele na jakości. Ważne jest coś innego - pierwszy Wiesiek to dobry start dla serii gier sygnowanych ta nazwą. Z miła chęcią zagram w kolejną odsłonę zupełnie niepowiązaną fabularnie z jedynką.
Od kilku dni męczę Divine Divinity. Naprawdę jestem bardzo mile zaskoczony tą pozycją. Z pozoru wygląda jak hack'n'slash, których nie cierpię, ale naprawdę okazuje się być świetnym, rozbudowanym i klimatycznym RPG. Ogólnie gra sprawia wrażenie miksu Fallouta, Baldur's Gate, Morrowinda i Diablo. Szczerze polecam, tym bardziej, że można dość tanio ten tytuł dzisiaj dostać.
Ja męcze Cs i nie mam zamiaru przestać xD
Sandking
24 07 2008, 16:10
W końcu dorwałem Kotor II: The Sith Lords po normalnej cenie i gram. Na razie wypas
matiz23
24 07 2008, 18:44
Za chwilkę dosłownie będę męczył Dungeon Siege
CYTAT(Sandking @ 24 07 2008, 17:10)

W końcu dorwałem Kotor II: The Sith Lords po normalnej cenie i gram. Na razie wypas

Poza paroma bajerami (np bronie wiekszy lvl) to gra jest gorsza od jedynki pod wieloma wzgledami, strasznie okrojona i wymuszajaca na graczu dalszy rozwoj akcji( nie ma takiej swobody jak w jedynce).
Co nie zmienia faktu ze warto zagrac (moze sam sie skusze wgram pare modow co by bylo ciekawiej

)
ChOomik
26 07 2008, 08:41
Katuję Diablo II na battle.necie ;]
jeżeli ktoś ma postać ladder na cbn
to niech się odzywa do choomika/wymjatacza =D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.