Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Co męczycie na kompie
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
estel
Mass Effect i powrocilem do Witchera ;]

Tez bym pogral w nwn2, ale bez moda zmieniajacego spelle na mane albo nieskonczonej ilosci czarow nie mam co podchodzic. W tym aspekcie nienawidze D&D ;]
Sandking
Akurat NWN 2 jest jeszcze w stanie wciągnąć tak, że przymyka się na te całe zasady D&D oko. Jak ty skończyłeś BG II, skoro Ci ograniczone czary przeszkadzają? tongue.gif

Aktualnie:
- Prey - świetny tytuł, bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, ale jest cholernie krótki, dobre 3-4 godziny gry,
- Planescape: Torment - podejście nr. 3, oby tym razem dysk mi nie padł ^^
NerkoWiktor
mass effect, grid, demo dmc4
estel
@Sandking
Nie wiem. Pierwszy raz sie jakos przemeczylem. Potem juz zawsze gralem z nieskonczona iloscia wink.gif Od tak, dla zabawy.
kotlet_schabowy
Pykam obecnie na zmianę w Half Life 2 i GUN.

HL2 : wiadomo, świetna gierka, wciągająca od początku. Chociaż ma już, jak dobrze mi się wydaje, 4 lata, to graficznie mnie miażdży. Widać, że jestem przyzwyczajony do gier na PS2 smile.gif.
GUN : tu już, choć gra "młodsza", technicznie słabiej, ale gra się naprawdę przyjemnie. System strzelania (bullet time itd) jest ok, misje jak narazie fajne, ale niektóre motywy trochę irytują, w chaosie zadymy można pogubić się w klawiszach, a trochę tego jest, np zmiana broni (jakieś zabawy z alt+g żeby zmienić z shotguna na strzelbę Oo). Tak czy inaczej spoko, relaksujące, a jestem dopiero na początku (wjechałem do Empire) i pobocznych zadań jeszcze raczej nie robiłem.
Haibane
Niezmiennie Halo i C&C3: Tiberium Wars happy.gif
Agent_Man
Po zakończeniu Sanitarium zabrałem się za zMODowanego Obliviona. Mniam smile.gif
LegionPolski
- fahrenheit - grałem kiedyś 5 minut na ps2, ale akurat padła... nie żałuję, że teraz dorwałem to ARCYDZIEŁO. jedyna gra, która mnie wciągnęła w tym roku. w sensie, wiem że ma 3-4 lata, aczkolwiek w tym roku jeszcze w nic nie grałem więcej niż 4 godzinki.
ako
CYTAT(LegionPolski @ 9 06 2008, 22:11) *
- fahrenheit - grałem kiedyś 5 minut na ps2, ale akurat padła... nie żałuję, że teraz dorwałem to ARCYDZIEŁO. jedyna gra, która mnie wciągnęła w tym roku. w sensie, wiem że ma 3-4 lata, aczkolwiek w tym roku jeszcze w nic nie grałem więcej niż 4 godzinki.

Hmm, chyba sobie odświeżę ten tytuł...

Obecnie męczę Race Driver GRID, 19 pucharów jeszcze do zdobycia. Genialny racer, świetna oprawa graficzna (i stosunkowo małe wymagania...), doskonałe AI (no to co się dzieje na torze to jest po prostu poezja), model jazdy no i cała otoczka. Własny team, kasa liczona w milionach, a nie takie gorsze jak się zarabia w każdym kolejnym NFS. Bardzo podoba mi się też motyw ze sponsorami oraz zatrudnianiem drugiego kierowcy zespołu. Polecam.
Wiolku
Wziąłem się za oldschool w czasie gdy niedługo wejdę w nextgen wink.gif Musiałem zagrać w jakiegoś dobrego starego jrpg'a, zdecydowałem się na Chrono trigger(emulatorek),swoją drogą gra bardzo fajna. A co polecacie z innych tego typu gier z psx'a?? finale raczej odpadają , Vagrant story jest dobry co nie ?
Zaton.
Vagrant nie jest dobry.
Jest zaj.ebisty smile.gif
Graj, nie wypada nie znać wink.gif
estel
Mnie Vagrant nie wciagnal. Widocznie jakis dziwny jestem. Za to polecam Xenogears. Gierka wspaniala ;] Zaliczylem z 5 razy. Fantastyczna przygoda i genialne nawiazania religijne.
Pavlus
Carmageddon i settlers 2, niesamowita zabawa i wspomnienia smile.gif
Sandking
Cold Fear, całkiem niezły klon serii Resident oraz Titan Quest, jestem na początku gry i jeszcze nie wyrobiłem zdania, ale na razie gra się nieźle.

Oprócz tego, ciągle gram w Planescape Torment wink.gif
czesio83
po obczajeniu demka , zabralem sie za pelna wersje smile.gif gry o najdluzszym tytule a mianowicie penny arcade - on the rain slick pre(pipi)ice of darkness episode one .
bardzo pocieszny rpeg , lajtowe dialogi , turowe walki , krefffff i flaki smile.gif no sielanka jak w ff rolleyes.gif no i w jakim rpg glowny hirol walczy grabiami , ktore da sie upgrejdowac smile.gif)
Mathiu
Nadrabiam zaległości - Icewind Dale + dodatek hyh.gif
jerry
Diablo II jedynie wink.gif
banny
quake3 freezerail welcome wub.gif
haszczak
9 Kompania...a za 4miechy Fallout3 tongue.gif
Agent_Man
CYTAT(haszczak @ 19 06 2008, 17:56) *
9 Kompania...a za 4miechy Fallout3 tongue.gif

Oby wink.gif

Obka sobie na razie odpuściłem na rzecz Tropico z dodatkiem. Stare ale jare.
ChOomik
Katuję pierwszego Farcry'a.

Ostatnio strasznie się zraziłem do Świątyni Pierwotnego Zła.
Masher
Ostatnio CS jako przerywnik od konsol. Ma on swój klimat...
LegionPolski
- pes 2008
- civilization 4
Wiolku
Tak jak zapowiedziałem tak zrobiłem Vagrant Story, po pierwszym spotkaniu zawiedziony dość jednak po odkryciu wszystkich miodnych akcji(chainy!!!) nie mogę się oderwać wub.gif woot.gif
Labik
Half Life 2: Episode Two
Wczoraj raz uruchomiłem gre i już połowe mam za sobą dry.gif

No i po grze... happy.gif
kowal_xD
ja sem pykam tera w little fightera2 xD
a poza tym w mmorpga Flyff no i w CSa biggrin.gif
mam zamiar tez wrocic do mojego starego xboxa aby zagrac w beyond good and evil i jet set radio future tongue.gif
?JEsli ktos gral w te gry prosze dac znak do mnie na profil poprzez wpis ^^
Lifehunter
Niegdyś śledziłem rynek gier komputerowych, ale głównie pykałem w Q ]|[ (CPM etc). Jednak od X czasu jestem "uzależniony" od World Of Warcraft :| Wychowałem się na konsolach (PSXa mialem w 95 roku bodajże), przelazłem wiele wspaniałych gier typu MGS, Crash, Pandemonium, zagrywałem się w Tekkena, Gran Turismo, o ISS (WE) nie wspominając czy też innych perełkach, potem przyszła pora na PS2 na którym także sporo giercowałem. Dlatego też myślałem że kupno PS3 mnie "uwolni" od WoWka tongue.gif Jednak... nie da rady confused.gif Przykro mi to stwierdzić, jednak w jaką grę nie zagram, to dochodzę do wniosku że jest ona płytka i prosta i nie dostarcza mi tyle frajdy. Za pasem WotlK (kolejny dodatek) i czuje że prędko nie wyjdę ze świata który przygotował Blizzard. Dobrze Wam radzę: nie podchodźcie do tej gry.
czesio83
obecnie bookworm deluxe smile.gif wciąga bardziej niż puzzle quest tongue.gif
__bercik07
diablo2+lod smile.gif
Wyso
G.T.A III
Wszystkie nowsze części już ukończyłem więc postanowiłem zabrać się za trójkę.
totencham
Niedawno ukończyłem 3 ostatnie części Księcia Persji (uwielbiam).
Obecnie: Książę i Tchórz - chyba moja ulubiona krajowa giera, głównie ze względu na dialogi/humor.
McDrive
Aktualnie łupię trochę w World in Conflict przez internet.
alienator
Maks Pejn Dwa.
i futbol menedżer dwa tysiące osiem oczywiście.
czesio83
wall-e smile.gif i męczę bactracking w dmc4 smile.gif
Kruhol CPE
Teraz męczę nowego Turok'a wink.gif Potem chce się zabrać za HL2:EPone i może w końcu skończe tego wiedźmina :f
Suavek
Galactic Civilizations 2 - świetna gra po niskiej cenie. Chwilami zawodzi interface, ale ogółem miodzio.
Offi
Experience 112 ciekawa gra ale myślałem że będzie straszna czy coś...
Poza tym FEAR perseus mandate na multi.
Agent_Man
Age Of Empires II - tyle lat na karku, a dalej wciąga ;]
banny
quake 3 online

czasem diablo 2 z modem ancestral recall, ale to mało ;]
segal258
Devil may cry 4. Ukończony na Humanie i na Devil hunter teraz 14 misja na son of sparda wink.gif W przerwach cs 1.6.
alienator
Diablo 2 LOD.
mord00k
Fallout 2.
Szczęśliwie znalazłem na Maca.
Kocham tą grę oficjalnie.
Gooralesko
Skończyłem po raz kolejny Fallouta 2, tym razem stając się łowcą niewolników (i pomyśleć że nigdy tego nie próbowałem) i nie polecam. W New Reno jest absolutna masakra. Nikt nie lubi kolesia z tatuażem na czole a ponadto wile osób nie przyłączy się do ciebie. :E

Przeszedłem po raz pierwszy Wiedźmina i zakończeniem jestem zniesmaczony. Cała gra mnie zaskakiwała i pokazywała jak wspaniałą można opowiedzieć historię bęz większych odchyłów w postaci super złych bossów. Myślałem, że będzie to do końca opowieść o mutancie, który próbuje odzyskać to co do jego "ludu" należało i gdy to odzyska to gra się skńczy. Jednak oczywiście musiało być inaczej niż myslałem - przez przypadek nasz wspaniały Geralt świat uratował, bo jakżeby inaczej mogło być w erpegu. Końcówka fabuły zdecydowanie przekombinowana i wybijająca z klimatu. Ogólnie jestem skłonny docenić świat przedstawiony w Wiesiu jednak sama fabuła do czwartego (niezwykle klimatyczna muzyka!) aktu spójna i bardzo pociągająca w piątym akcie traci wiele na jakości. Ważne jest coś innego - pierwszy Wiesiek to dobry start dla serii gier sygnowanych ta nazwą. Z miła chęcią zagram w kolejną odsłonę zupełnie niepowiązaną fabularnie z jedynką.
Suavek
Od kilku dni męczę Divine Divinity. Naprawdę jestem bardzo mile zaskoczony tą pozycją. Z pozoru wygląda jak hack'n'slash, których nie cierpię, ale naprawdę okazuje się być świetnym, rozbudowanym i klimatycznym RPG. Ogólnie gra sprawia wrażenie miksu Fallouta, Baldur's Gate, Morrowinda i Diablo. Szczerze polecam, tym bardziej, że można dość tanio ten tytuł dzisiaj dostać.
AkirA.
Ja męcze Cs i nie mam zamiaru przestać xD
KILa
A je męcze Governor of Poker smile.gif

http://peb.pl/inne-gry/331578-rapidshare-g...r-eng-full.html
Sandking
W końcu dorwałem Kotor II: The Sith Lords po normalnej cenie i gram. Na razie wypas smile.gif
matiz23
Za chwilkę dosłownie będę męczył Dungeon Siege smile.gif
Offi
CYTAT(Sandking @ 24 07 2008, 17:10) *
W końcu dorwałem Kotor II: The Sith Lords po normalnej cenie i gram. Na razie wypas smile.gif

Poza paroma bajerami (np bronie wiekszy lvl) to gra jest gorsza od jedynki pod wieloma wzgledami, strasznie okrojona i wymuszajaca na graczu dalszy rozwoj akcji( nie ma takiej swobody jak w jedynce).
Co nie zmienia faktu ze warto zagrac (moze sam sie skusze wgram pare modow co by bylo ciekawiej icon_chainsaw.gif )
ChOomik
Katuję Diablo II na battle.necie ;]
jeżeli ktoś ma postać ladder na cbn
to niech się odzywa do choomika/wymjatacza =D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.