Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Co męczycie na kompie
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Mejm
Devil May Cry 4
Bartezoo
Także DMC4 oraz Grid i nieustannie Cod4 mp.
Oran
PES 6 i CMR 2005 (dirt mi nie pójdzie ;]).
Colly
A ja męczę starocie: Metal Gear Solid 2 i Final Fantasy VIII tongue.gif Tak, w wersjach na PC wink.gif
LegionPolski
dmc4.
jeszxcze wczoraj nie opdobało mi się, a dzisiaj wsiąkłem;d
N-Stolec
World of Warcraft i Enemy Territory
Kruhol CPE
Parasite eve 2, C&C Kane's wrath oraz Unreal 2 :ph34r:
Wicked
Ja wlasnie skonczylem Penumbra Black Plague ktora polecam tym ktorzy lubia sie bac i kombinowac w grach;)
Tak mi sie spodobala ze zabralem sie za Epizod I czyli Penumbra Overture
raven_raven
Counter Strike 1.6 Steam
czesio83
flatout ultimate carnage
stona
Toż to jeszcze premiery nie miało ! ;>
Coati
fear combat
orange box... dokladniej to e1/2 oraz tf2 wink.gif
Suavek
Star Trek Starfleet Command: Orion Pirates
Zaton.
Company of Heroes, będę sie tez brał za Morrowinda albo Obka.

A, i WoW dry.gif
jaroz
dungeon siege.
McDriv3r
COD 4 multi....
jaroz
halo jedynka.gierka sie wogole nie zestarzala imo.
Oran
Crazy Machines 2 (odświeżony old school, szkoda, że nie mam karty z ageia physx ;]) i Stronghold Crusader EXTREME, hyhy.
Haibane
CYTAT(jaroz @ 4 08 2008, 07:59) *
halo jedynka.gierka sie wogole nie zestarzala imo.

wpis smile.gif
plus UT 3, istna kopalnia miodu
Wiolku
Fallout 2(PL), ja nie wiem, mam Ps3, a nadal gram w tego klasyka na przemian właśnie z chlebakiem.W końcu postanowiłem go skończyć, tak akurat przed wyjściem "trójki" choć jestem raczej pewny, że to już nie będzie to w przypadku rzemiosła Betshady sad.gif
mackal
Mass effect:
Gra jest ,,wielka''

Silent hill 3:
jedynkę,dwójkę i czwórkę już dawno przeszedłem,w końcu trzeba zaliczyć i trójkę

Splinter cell-Teoria chaosu:
Chyba najlepsza część o Samie Fisherze

Paliodor
Cóż jedynymi grami w jakie gram na piecyku są:

Wolfenstein:Enemy Territory ( prawie codziennie)
UT2004 (ostatnio dosyć często)
Cezar III (bardzo sporadycznie )

Jak dostanę ochotę to czasem też zainstaluję i przejdę Gothica I / II
BartX
CYTAT(stona @ 2 08 2008, 14:28) *
Toż to jeszcze premiery nie miało ! ;>

Na warezach masz wszystko, c'nie? biggrin.gif

Męczyłem GROMA (fajna polska przygodówka/hack'n'slash - IGN dał 80 procent z tego co pamiętam), ale za bardzo polecałem na opcji Auto Save. Wczoraj zamiast Load Game wcisnąłem New Game i się nadpisało confused.gif 1,5 h grania w pizdu.
czesio83
aktualnie worms 4 online smile.gif wszedłem i sie okazało jakiego mam skila sad.gif mniej niż O

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Coati
Gears of war... i mam mieszane uczucia co do tego tytulu... spodziewalem sie czegos "lepszego"; ot przehypeowana gra ale przyjemna, przyjemna...
barcelona fan
Hehe...może nie uwierzycie ale Pro Evolution Soccer 5...niestety cienko mi idzie...;/.to 1 PES w którego gram na serio:P.Teraz przymierzam się do Half-Life 2.Gram na kompie cały czas bo zbieram hajs na x360...biggrin.gif
Sandking
S.T.A.L.K.E.R
Shadow of Chernobyl

Gra miecie klimatem wszystkie inne tytuły, kij z tym, że producent nie zrealizował 70% zapowiedzianych rzeczy i musieli wprowadzać je fani. Tereny nie są otwarte, jest masa bugów i w sumie idzie się po sznurku, ale jest świetnie.

Ciekawe jak będzie się prezentował prequel smile.gif
alienator
Quake Live ;]
Wiolku
CYTAT(alienator @ 16 08 2008, 14:22) *
Quake Live ;]

to już wyszło ? blink.gif
stona
CYTAT(Wiolku @ 16 08 2008, 14:43) *
CYTAT(alienator @ 16 08 2008, 14:22) *
Quake Live ;]

to już wyszło ? blink.gif

Pewnie jako betatester
szaden
Aktualnie Blood Omen: Legacy of Kain, a później kolejne częście tego za****stego cyklu.
Mathiu
Warcraft 3 + Zamrożony Tron wink.gif Nigdy wcześniej w to nie grałem i cieszę się jak szczerbaty na suchary, jeśli tylko wygram z kompem na łatwym poziomie trudności biggrin.gif
Haibane
FEAR, miodny tak samo jak lata temu...
ghost.
CYTAT(szaden @ 19 08 2008, 23:31) *
Aktualnie Blood Omen: Legacy of Kain, a później kolejne częście tego za****stego cyklu.

proponuje podarować sobie Blood Omen 2, albo ewentualnie wrócić do niej po skonczeniu 3 czesci Soul Reaver'a, bo BO2 nie stanowi bezpośredniej kontynuacji zdarzeń (ciągu chronologicznego serii, który jest niezwykle ważny), tylko wersje alternatywną pewnych wydarzeń.
Mordechay
CYTAT(Haibane @ 22 08 2008, 21:58) *
FEAR, miodny tak samo jak lata temu...

Oho, oho.Niewidzialne, skaczące znienacka małpo-roboty, zdecydowanie miotą wszystko.
szaden
CYTAT(ghost. @ 22 08 2008, 22:23) *
CYTAT(szaden @ 19 08 2008, 23:31) *

proponuje podarować sobie Blood Omen 2, albo ewentualnie wrócić do niej po skonczeniu 3 czesci Soul Reaver'a, bo BO2 nie stanowi bezpośredniej kontynuacji zdarzeń (ciągu chronologicznego serii, który jest niezwykle ważny), tylko wersje alternatywną pewnych wydarzeń.

Taaa Blood Omen 2 to jakieś luźne wariacje z masą niedorzecznych pomysłów w fabule, no i grafika też nie za ciekawa dry.gif
Agent_Man
Beta nowego Red Alerta mną zawładnęła. Niby tylko 4 oklepane już mapki, a tyle radochy @_@
Coati
COD4 - multi przez hamachi biggrin.gif
Oran
W Mafie gram, i nie moge się na cieszyć tą grą! Fabuła jaka tam jest, a właściwie cała otoczka bije na głowę wszystkie części GTA, The Godfathera i Sopranos razem wziętych. Po prostu ide na dwór i myśle sobie o tej grze, już dawno tak nie miałem, CHCE GRAĆ! smile.gif

edit:

i gram
Dr.Czekolada
CYTAT
W Mafie gram, i nie moge się na cieszyć tą grą! Fabuła jaka tam jest, a właściwie cała otoczka bije na głowę wszystkie części GTA, The Godfathera i Sopranos

Te tytuły nawet nie ma co porównywać do Mafii, żadna gra takiego klimatu nie dostarcza.
simian raticus
Kto chetny na BomberMan'a online? Tryb sieciowy dla 6 graczy max w jednym pokoju ;]

= = = > > > http://www.idg.pl/ftp/gry_6996/Bomberman.W...Game.4.3.2.html

Instalka ok 60 MB wazy ;]

Moze zbierzemy ekipe i wysadzimy co nieco?
stona
Ja to mam, Robak chyba też smile.gif
Seigaku
Zazwyczaj nie gram na kompie, ale po napaleniu się na Hard Boiled Johna Woo po prostu musiałem zagrać Max Payne'a. Tzn. nie żebym już wcześniej w niego nie grał, ale to było już ładny szmat czasu temu, w dodatku na ps2 (jak wypadła konwersja chyba nikomu przypominać nie muszę). Tak więc zaraz jak wróce z kibelka odświeżam sobie The Fall of Max Payne happy.gif .
barcelona fan
Ja cały czas męcze PES 5(Coraz lepiej mi idzie...smile.gif) No i HALF-LIFE 2... MEGA KILER biggrin.gif
Oran
Lepiej dla Twoich nerwów by było gdybyś męczył PES 6, sędziowie chociaż tak nie wkurwiają swoimi faulami dyktowanymi z kosmosu wink.gif
Bartezoo
Bionic Comando Rearmed - back to 2d, zacna gierka coś jak duke nukem manhattan project.
kamil
Gta 2 i Ski Jump International 3!!! a wiece ze w gta 2 gostek moze pierdziec i bekac? xDxDxD wypas xD. sam to otkrylem!!!
jaroz
w koncu sie zabralem za gothica II z dodatkiem noc kruka.
Haibane
Znudzony megahitami ze sklepowych półek, zassałem sobie N i zawzięcie próbuję coś zdziałać. Dobry, trudny szpil.
Oran
Pisząc N miałeś na myśli tą gre?

http://www.cda.pl/gry-online/2/n.php

Jak nie to zalinkuj czy cos.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.