Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: 1 czy 2?...
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
Sn@jk
Mam oto takie pytanie. Chciałbym kupić jedną z poniższych gier (w żadną nie grałem) i w którą część lepiej zainwestować pieniądze?

oto one:

arrow.gif Metroid Prime: 1 czy 2 question.gif
arrow.gif Viewtiful Joe: 1 czy 2 question.gif
dziki_dziku
metroid- koniecznie obie!
v joe- najpierw obadaj 1, dopiero później 2
MasterShake
imo lepiej w 1, a potem 2. Mi osobicie bardziej podobało się MP1, w 2 nie podobał mi się motyw przechodzenia miedzy światami. Na pewno wypada pograć w obie, zacznij chronologicznie i będziesz happy hyh.gif
Sn@jk
Chronologia chronologią, ale to kosztuje a jaka sytuacja w Polsce jest to mówić(pisać) mi się nie chce.. ale cóż... poszukam czegoś w używkach tongue.gif ... może się uda rolleyes.gif .....

PS: czekam na kolejne posty do tego tematu gdyż jestem ciekaw innych opinii biggrin.gif
Nightmare90
W MP powinienes zagrac zacznij od czesci pierwszej biggrin.gif moim skromnym zdaniem lepsza. A co do VJ to zagraj najpierw w jedynke poniewaz nie wiadomo czy Ci klimat bedzie Tobie odpowiadał.
chrno-x
Ja również uwarzam żebyś zaczął od pierwszego Metroid'a,bo możliwe że dwójka cię może zniechęcić.A co do Vj to nie mam zdania tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.