Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox
atii
Czy bedzie PES 6 na Xboxa ?
Soul
Bedzie napewno,tylko kiedy ???! dry.gif
Aem
Równloegle z wersją na PS3 zapewne
Oskae
Narazie nic nie wiadomo , nie ma oficjalnych informacji ,można jedynie sądzić ,że wyjdzie on jednocześnie z wersją na PS3 i X360. Mam nadziej ,że wogóle wyjdzie na XBOX'a
jumbo11
jak narazie, gra zostala zapowiedziana na ps2, psp, xbox360, pc oraz DS.

watpie czy KONAMI szarpnie sie na porta do Xbox1 ze wzgledu na koszty.
*-dka
a gdzie jest napisane ze bedzie na Xbox360 ??
Oskae
To jest napisane kredą na tablicy ,a tak wogóle to dlatego ,że zupa była za słona.

Narazie nie mozna określać daty premiery czy też na jakie platformy gra zostanie wydana ,ponieważ konami nie dało żadnej poważniejszej informacji. Znająć życie będzie tak ,że gra zostanie wydana tylko na PS3 i X360 ,bo current-geny wyjda z mody.
jumbo11
KONAMI wypuscilo "press release" chyba z kilka miechow temu gdzie wyraznie pisze:

PS2, PSP, DS, PC and Xbox360.

http://uk.gamespot.com/news/6149889.html

Nie bedzie wersji na "kloca."
Krasus
QUOTE(jumbo11 @ 6 06 2006, 16:00) *

Nie bedzie wersji na "kloca."

Może jeszcze jednak zmienią zdanie... w końcu nie olewa się tak bez powodu 30mln konsol na świecie... zaraz, zaraz a co niby zrobił Micro? hmm... więc jednak olewa się... dry.gif

Acz jednak jeszcze liczę iż Konami przejży na oczy...
klausa
Sorry za wznowienie, ale jumbo11 ty piszesz o PES2007, a nie PES6. Swoją drogą to pes6 ma CHYBA wyjść na kloca (OBY, OBY), ale nie jestem pewien. Grr, jak nie wyjdzie to w najmniej odpowiednim momencie. PES6 po polsku i z polskim komentarzem? Jezeli w ogole wyjdzie to tak, jezeli nie no to coz ;>
Krasus
A czy przypadkiem PES 07 to właśnie nie jest ta 6? Przynajmniej tak wynika z faktu braku jakichkolwiek szóstek na ign i gamespot... tam same 07. Po kiego za zmianę oznaczania się wzięli, żeby bardziej do fify się upodobnić, tego to ja niewiem. tongue.gif
No i żadnych wzmianek o nowym PESie na starego klocka nie ma więc pewnie nas minie...
M4sta
Wedlug mnie bedzie wersja na oba kurent geny...przypomnijcie sobie jak wygladala sytuacja z pierwszymi Pro Evo na PS2,wyszly dwie czesci na PSone rownolegle do PS2,wiec jestem pewien,ze sytyacja w biezacym roku bedzie analogiczna
Hitman
ja tam po we10 wcale nie chce pes6 ;], pes5 z xmas patch na klocku to najlepsza czesc serii.
Krasus
QUOTE(M4sta @ 11 08 2006, 19:55) *

Wedlug mnie bedzie wersja na oba kurent geny...przypomnijcie sobie jak wygladala sytuacja z pierwszymi Pro Evo na PS2,wyszly dwie czesci na PSone rownolegle do PS2,wiec jestem pewien,ze sytyacja w biezacym roku bedzie analogiczna

Ty podałes sytuacje zwiazaną z dwiema generacjami tej samej marki a nie dwiema konkurencyjnymi konsolami. To i teraz na 100% będzie na PS2 i PS3, jak i na X360 a co do wersjii na X`a - ciągle głucho...
Ale bądźmy dobrej myśli!!
Ölschmitz
lol jak ta gra nie wyjdzie na xa to wielkie fucki dla M$ za olewanie swojej konsoli.

(pipi)
Soul
Nowy kapitan reprezentacji Albionu, John Terry poraz drugi znajdzie się na okładce gry piłkarskiej od Konami - Pro Evolution Soccer 6. A co o samej grze sądzi anglik? Żadna inna gra nie dorównuje Pro Evolution Soccer 6 pod wzgledem realizmu. Sposób w jaki poruszają się zawodnicy z i bez piłki jest rewelacyjny - zachwalał firmowaną przez siebie grę John Terry. Konami zamierza wypuścić Pro Evolution Soccer 6 jeszcze w tym roku na playstation 2, xboxa i xboxa 360. Przypominamy, że w polskiej wersji gry na okładce zobaczymy Macieja Żurawskiego.

by Game Only
Ölschmitz
no oby, bo to jedyna gra ktora mnie interesuje od czasow pesa 5 ;]
Ölschmitz
ej czytam wszedzie i nigdzie nie pisza ze pes 6 wyjdzie na x'a oprocz gameonly.

jesli ta gra nie wyjdzie na xa to wielki soczysty CH.UJ W DU.PE microsoftowi za olewanie swoich klientow. spelnily sie zapowiedzi, ze mshit oleje xa po premierze x360.

(pipi) !!!!!!!!!!!!!
freak.4
na GC była wersja tylko na PSP, DSa, PS2 oraz X360. Innych nie stwierdzono. sad.gif Sorry Olszesky za takie 'bad news' sad.gif
Ölschmitz
na ile jest teraz wyceniany uzywany przerobiony xbox z jakimistam grami, padem, przejsciowka do ds2 i zestawem pilota dvd? ;p
kermit
400 - 500 zł
Hitman
a tam. microsoft wcale nei olewa swoich klientow. po prostu delikatnie im podpowiada aby sobie kupili x360 ;p
klaki69
Ja wciąż mam nadzieje ze jednak wyjdzie PES6 na x'a i to szybko bo w przeciwnym razie konsola idzie do żyda... wacko.gif a jak sie nadzieje to my mamy.. blink.gif pozdro all
mr pablo
Nadzieja matką głupich smile.gif . Też bym chętnie pograł w noego PESa, bo " piątka" już mi się przejadła sad.gif . PS2 dostał spolszczoną wersję, Xbox żadnej - porażka.
Pantani
No ja tez na to liczyłem...i teraz nie wiem co myslec,Pro Evo to naj seria jaką znam a tu taki kanał?zycie jest krwią...
Liquid Snake
Będzie na DSa gdzie grać będą w to chyba sami desperaci a na Xboxa nie ? czarny humor :/
I niech mnie DSowcy nie jadą, mam DSa a PESa bym za free nie chciał.
Tomaszek88
Czyli z tego co czytam nie bedzie PES 6 na X'a? sad.gif
KoBik
Nie ma szans. Zakup sobie wersję PC i po sprawie.
Tomaszek88
Szybciej zalatwie sobie na PS2 (jak kupie ta konsolke tongue.gif )
SZP@RAG
hmmm mysle ze na allegro wyciagniesz za 500 do 1000 zl
Tomaszek88
QUOTE(SZP@RAG @ 31 12 2006, 22:02) *

hmmm mysle ze na allegro wyciagniesz za 500 do 1000 zl

Sorry za off top ale interesuje mnie to wink.gif

O co Tobie chodzi?
klaki69
no to sie nagralismy w PES-a 6 na x-a... censored2.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.