Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Preacher
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
Seph
W sumie to premiera dopiero w 2008, al mozna pospekulowac. Moim skromnym zdaniem ch.uj wie co z tego wyjdzie. Z jednej strony mamy tu niejaka Rachel Talalay, rezyserke Ally McBeal, Boston Public czy Tank Girl wiec mozna zadac sobie pytanie WTF ? wtf.gif , nie przemawia takze do mnie jakos Cyclops z Xmena w roli Jessiego. Z drugiej strony jednak scenariusz pisze sam Garth Ennis ( i tylko on ) wiec moze sie udac, patrzac na ostatnie dosc udane ekranizacje komiksowe ( V, SC ).

P.S Sory jesli temat juz istnieje smile.gif
safferon
To jednak to robią? huh
Z tego to serial a nie kinowa produkcja powinna być. I reżyserowac powinien Rob Zombie hehehehe icon_twisted.gif

a tak a propo, kiedyś coś takiego znalazłem, w sumie średnia robota, ale Clint to jedyny słuszny na Świętego od Morderców wybór ;]

golab
W sumie Clint się nadaje na typka w moim avku, tyle że po sporej charakteryzacji;p

A film to ma być jakaś kompilacja z różnych epizodów czy jakaś alternatywna historyjka? Mam przeczucie, że obraz będzie dosyć hmm... wykastrowany względem komiksu, oby nie. Chętnie zobaczę, co sie z tego urodzi icon_twisted.gif.
Seph
Wydaje mi sie ze bedzie to jakas alternatywna historia , Garth Ennis pisze scenariusz wiec moze cos nowego wymysli. O obsadzie jeszcze nic nie wiadomo, oprocz glownej roli. Ja bym widzial Jesse - Johny Deep , Cassidy - Tim Roth, Saint of all killers - Clint Eastwood, chociaz przeczytalem na necie ostatnio, ze rozmyslaja wziecie Samuela L. Jacksona do tej roli laugh.gif
golab
QUOTE(Seph @ 5 06 2006, 12:22) *

Ja bym widzial Jesse - Johny Deep , Cassidy - Tim Roth, Saint of all killers - Clint Eastwood, chociaz przeczytalem na necie ostatnio, ze rozmyslaja wziecie Samuela L. Jacksona do tej roli laugh.gif

Typy całkiem dobre. Jackson to się może co najwyżej na sierżanta Toola załapać;p.
Musowo w filmie muszą wziąć udział szeryf Root i jego genialny synek xD.
Ogółem w serii jest masa niezłych bolków, szkodą byłoby ich nie uwzględnić.
Seph
QUOTE("golab")
Musowo w filmie muszą wziąć udział szeryf Root i jego genialny synek xD.

Jest i Arsface smile.gif http://www.comics2film.com/FanFrame.php?f_id=6823
Specu
ha, pobawie się w nekrofila i odkopie temat sprzed ponad roku ^^

jak wszyscy zapewne wiecie film został anulowany, ale ALEEEE

ludziki z HBO robią... <fanfary i głośne TADAM!> SERIAL biggrin.gif
na początku miał bazować totalnie na pierwowzorze na zasadzie jeden komiks-jeden odcinek itd, ale maja pojawic sie smaczki nie zawarte w komiksie. muhuhu
co jak co, dla mnie najbardziej wyczekiwana rzecz jesli idzie o seriale smile.gif
golab
no jak będzie serial, to nawet lepiej
Dante
Może być ciekawie i na pewno brutalnie (dubeltówka do twarzy blow a potem to to jescze żyje-ciekawe kto zagra taką gębe?). Cholera chętnie bym oblookał to w tivi(ciekawe jakie reakcje byłyby w polsce/)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.