ludzie mam pytanie czy w GameBoy Color nie ma możliwosci zmieniania kontrastu i jasności jak to było w starszych modelach?
chyba nie, przynajmniej w moim nie. W gba jest z tyłu śrubka od jasności, może w colorze też
QUOTE(n-name @ 6 06 2006, 14:00)

chyba nie, przynajmniej w moim nie. W gba jest z tyłu śrubka od jasności, może w colorze też
gdzie ? jest ta śrubka X_x
W jednym z GB Magazynów był krótki artykuł na ten temat. Śrubka jest - z tego co pamiętam - za naklejką. Ale lepiej na to uważać, bo chyba można zepsuć przez to konsolę.
QUOTE(Di_ @ 16 06 2006, 10:56)

W jednym z GB Magazynów był krótki artykuł na ten temat. Śrubka jest - z tego co pamiętam - za naklejką. Ale lepiej na to uważać, bo chyba można zepsuć przez to konsolę.
wypaśnie zaraz próbuje ;p
i co sprubowałeś działa bo sie zastanawiam czy terz sprubować
Za naklejką nie ma żadnych śrubek w GBC -_- Wy powaznie to piszecie, czy se jaja z gościa robicie?
Ja pisałem na temat GBA. Nie doczytałem, że n-name pisał też o GBC

Staram się nie pisać czegoś, o czym nie mam pojęcia
W pierwszym GBA jest pod naklejką śrubeczka,można się bawić nią,ale trzeba to robić z rozwagą, bo może to doprowadzić do nieodwracalnych konsekwencji.
Meanthord
12 12 2006, 21:56
W GBC tez mozna zwiekszyc kontrast, ale trzeba rozkrecic konsole. Nie pamietam w tej chwili gdzie, ale pokretlo jest chyba w okolicy suwaka od glosnosci - glowy nie daje, dawno sie tym bawilem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.