Fantasyoosh
9 06 2006, 17:37
Czemu? Spojrz na wyniki sprzedarzy czesci z GBA i wszystko stanie sie jasne.
dla mnie tam pokemony to nie wielka informacja

, ale przecież, mogą być

przynajmniej dla dzieci! i jak już Hela wspomniał zyski z tego (o dziwo dla mnie) badziewia są duże
Faustus
10 06 2006, 08:47
Zamiast stworzyć rpga na poziomie gier z GBA ci robią kolejną napierdalankę. Eeeeech...
Pokemony stacjonarne zawsze były fajne... jako nakładka na prawdziwe wersje. Ds jest idealną platformą dla Pokemona, ponadto obie platformy (DS i Wii) będą mieć online, więc mam nadzieję, że N to wykorzysta naprawdę dobrze. Bo seria od początku tego tysiąclecia ma się coraz gorzej...
Artesal
11 06 2006, 21:06
Aaa tam. Wyjdzie, to niech będzie. Nikomu nic nie przeszkadza. Nie lubicie, nie grajcie. Lubiecie, grajcie...
Beregond
12 06 2006, 18:46
A komu to przeszkadza? Pokemona chca dzieci, i przez co chca sama konsolke, interes sie kreci, developerzy pisza na Wii wiecej i chetniej... Same korzysci
Lord Tidek
12 06 2006, 21:35
A gdyby ktoś nagle napisął że nie chce Red Steel bo mu to nie pasi ?? po co zakładac nowy temat o tym że ci pokemony nie pasuja

, mnie zwisa czy wyjdą czy nie ale mój brat bedzie miał w co grac
Beregond
14 06 2006, 19:22
A teraz ponazekajmy jak to bardzo nie lubimy tej zoltej myszy z dlugimi uszami...
Jakbyscie naprawde nie lubili KiePow (Kieszonkowych Potworow) to po prostu olalibyscie to cieplym moczem, pewnie kazdy z Was wypowiadajacych sie tutaj juz sie slini (albo ma podobne reakcje jak u Torby) slyszac o n-tej czesci potworkow. (No, zazartowalem sobie zdziebko) Ja jak bylem mniejszy to lubilem pokemony, (pierwsze na gameboya? to byl rok dziewiecdziesiaty ktory?) oczywiscie nie az tak, zeby wyskakiwac z okna na 3 pietrze z okrzykiem 'potrafie latac! jestem pokemonem!' (fakt autentyczny) ale calkiem mnie to krecilo. Teraz jestem juz troche na to za stary, wole pograc w co innego
eeeej co jak co ale pikatchu jest the best

z tej całej bajki to tego stworka lubiłem najbardziej

pika tchuuuuuuu
ale, grać w takie coś, to tylko dzieci, już wole tamagoci 100 razy
Faustus
15 06 2006, 17:41
A co ma Tamagotchi do pokemonów?
heh mam 13lat więc stary nie jestem ,a pokemony to najbardziej wciągająca gra na świecie! w FR mam na liczniku 250godzin gry...! Ważne ,że pokemony? Każdy ma swoje upodobania mnie tam jak żadna inna gra wciągają właśnie poki! Poki na prezydenta xD
Wstyd się przyznać, ale Crystala zaliczałem kilka razy, razem na ponad 1000 godzin, a jestem dorosły już. To tak jak z Harrym Potterem - promocja produktu z nastawieniem na dzieci (w obu przypadkach przeinfantylne filmy) przeszkadza w odbiorze normalnym ludziom. Ja na szczęście grałem w pokemony zanim ktokolwiek w Polsce usłyszał o Pikachu.
chrno-x
16 06 2006, 19:07
Jakby te poki były takie jak Ruby to by było cuś bo stacjonarne wymiękają przy handheldowych Pokach,ale ogólnie ja tam zawsze lubiłem Poki nie ma to jak przesiedzenie koło 200 godzin i gadanie sam do siebie:
''Złap je wszystkie''
QUOTE("Faustus")
a czy ja coś powiedzialem, że jest jakieś powiązanie?
a tak ogólnie to 2 gry, które są ukierunkowane, na dzieci
Faustus
17 06 2006, 11:03
QUOTE(RSX @ 16 06 2006, 21:48)

QUOTE("Faustus")

Powiedziałeś, że wolisz Tamagotchi 100 razy, więc wg ciebie jakieś powiązanie musi być, skoro porównujesz te gry.
Kurde, czemu te debile z N nie wezmą jakiegoś porządnego teamu developerskiego i nie zrobią dobrego erpega z Pokami na Wii?
CassSept
18 06 2006, 20:08
QUOTE(RSX @ 16 06 2006, 21:48)

QUOTE("Faustus")

Ja nadla jednego do cholery jasnej nie rozumiem... po prostu,. może pokemony są dziecinne, ale znajdzźcie mi dziecko ktore zrozumiałoby i przeszło pokemony...
Te gry to po prostu fenomen... co prawda, czasmai wstyd się przyznać, ale ta seria zabrała mi więcej czasu niż jakakolwiek inna... po prostu, fabuły większej nie ma, ale gra naprawdę wciąga, a o to w grach chodzi
MasterShake
20 06 2006, 14:02
w blue grałem jak był u nas nowością i w sumie nie spodziewałem się że z takiejbzdury takie boom się zrobi. A że gra wyjdzie-cool ale ja bym chcial porządnego rpg-wtedy chętnie kupię
RPGowe Pokemony to calkiem niezle gry byly, ale niestety glownie za pierwsyzm razem. Pozniejsze odslony wygladaly niczym kalka poprzednika, nawet "fabula" byla ta sama. Moznaby wymyslic cos bardziej wyszukanego, jakis lepszy scenariusz, ale boje sie ze gdyby prym objela fabula, zaniknalby sens rozgrywki, czyli "zlap je wszytskie". Ja tam lubie pokemony, to fajna gra przeciez. A ze szumnie byly promowanei kojarza sie z dzieci to nic. Sa slodkie wszakze;).
Mam nadzieje, że nie zepsują tej częśc. Pokemony to jeden z głównych znaków Nintendo. Powinni
zrobić super wypas PRG. fabuła powinna być z serialu animowanego, czyli chodzimy Ash'em bla, bla ,bla

. Gra nie powinna być "Only on Children". Powinna trafiać też do starszej widowni. Big N powinno otrzeżwieć i traktować seriol gry. Inaczej Wii zrobi Wii do du*y

.
Nie tylko dzieci chcą Pokemony

Ja już stary koń jestem (

) a chętnie zagram w tą popierdółkę na Wii i to nie dlatego, że lubię te małe szity, tylko dlatego, że zawsze lubiłem pograć w gry z nimi, bo mnie po prostu wciągały (a tych Pokemonów nie znałem, tylko Pikapikapikaczu

) i dlatego, bo sterowanie na Wii może być ciekawie rozwiązane:D Ot moja opinia:)
Mastah27
15 09 2006, 17:11
Szczegóły nt. Pokémon Battle Revolution (premiera w Japonii w grudniu):
http://www.gamespot.com/wii/strategy/pokem...p;mode=previews
Bart4wii-ds-psp-xbox
4 01 2008, 09:31
jak by co ds będzie controllerem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.