Na amerykanskim MP jest Texas Hold'em za darmo.
Onikage.
23 08 2006, 15:21
jutro ma byc nowe demo test drive, autorzy obiecuja wiele poprawek i ulepszona grafe "polished" jak to okreslają, ja sie podnieciłem:)
wylądowało demo Just Cause, 632 MB.
Piasecznik
24 08 2006, 14:24
QUOTE(Onikage. @ 23 08 2006, 16:21)

jutro ma byc nowe demo test drive, autorzy obiecuja wiele poprawek i ulepszona grafe "polished" jak to okreslają, ja sie podnieciłem:)
No i dobrze, bo pierwsze demo u mnie po 2 minutach gry zaliczyło zwieche i szybki wykop z dysku.
Ja tam się nie napalam. Technicznie zaawansowany to Test Drive był za czasów Commodore i Amstrada, potem już sam crap wypuszczali, wliczając w to mega babole typu jazda lewostronna w Moskwie.
Nosz kur** demo Just Cause, a mnie akurat musiał się (pipi).any limit skończyć... Dzięki tepsa ;f
Nosz kur** demo Just Cause, a mnie akurat musiał się (pipi).any limit skończyć... Dzięki tepsa ;f
Hehe ja wczoraj dokupiłem 2GB

Demko polecam, gra mi się bardzo podoba. Wejdźcie sobie na najwyższy szczyt wyspy, piękny widoczek. W pełnej wersji ma być dostępne to wszystko na mapie? Jak tak to O_0
Nom cała mapa ma być dostępna. Gra rządzi, nie spodziewałem się tak dobrej pozycji... jak zachodzi słońce kończy się demo - fajnie to rozwiązali. Graficznie - coś pięknego, oblookajcie wodę i świat pod wodą, normalnie symulator nurkowania xD genialny jest też widok wysoko nad ziemią, cienie, ostre tekstury i oświetlenie - postarali się jak na port z xboxa.
QUOTE(wrog @ 24 08 2006, 17:43)

Hehe ja wczoraj dokupiłem 2GB

Demko polecam, gra mi się bardzo podoba. Wejdźcie sobie na najwyższy szczyt wyspy, piękny widoczek. W pełnej wersji ma być dostępne to wszystko na mapie? Jak tak to O_0
Właśnie wziąłem 2GB. Nie ma bata żebym czekał tydzień, muszę sprawdzić Just Cause
Na market place jest dostępne demo madden 07 !
No super, liczylem na football ale nie taki ;]
same here ! na zachodnich forach pisza ze demo PESa pojawi sie jutro !
Goldi69-PL-
29 08 2006, 10:36
A ja tam lubie Fottball i juz siagne demko

Najbardziej te 2K mi pasuja ale i w Maydena sie szarpnie.
Z filmikow to ten PES na maxa platikowy sie wydaje, bramkarz jak Ken sie porusza.
Goldi69-PL-
30 08 2006, 19:02
Test Drive kupa maxymalna
a tego Maydana to nawet nie sciagajcie, wsumie moze byc niezly ale co za debil wymyslil 1min tercje w demie, przeciez nawet poolowy boiska sie nie pokona
szkoda mi transferu na Maddena, głupszego sportu nie znam - karki w legginsach lol
Prime Hunter
31 08 2006, 09:44
"szkoda mi transferu na Maddena, głupszego sportu nie znam - karki w legginsach lol "
gdyby się uprzeć można by mówić podobne rzeczy o naszym footballu
przynajmniej nie biegają w legginsach:f
Far Cry demo na MP

waga 344 MB
http://www.valhalla.pl/news964-Do-zobaczen...zywo---TGS.htmlW czasie TGS i X06 bedziemy mieli Marketplaceowa repete z E3.
QUOTE(Diuk @ 31 08 2006, 11:59)

Far Cry demo na MP

waga 344 MB
demo stricte multi, jedna mapa (rafineria)
Towarzysz
1 09 2006, 10:34
Ile kosztuje serial Battlestar Galactica i czy jest dostepny w 720p i 1080i?
QUOTE(raulos @ 28 08 2006, 22:56)

same here ! na zachodnich forach pisza ze demo PESa pojawi sie jutro !
no i sie nie pojawilo
Goldi69-PL-
3 09 2006, 15:42
a jak jest z tym Pokerem, bo mi caly czas dziala, myslalem ze po 2 dniach bedzie trzeba zaplacic?
nie. Po prostu przez 2 dni można było ściągnąc pełną "opłaconą" wersję

teraz po prostu nie pociągniesz go za darmo
Towarzysz
3 09 2006, 19:23
A jak z serialem Battlestar Galactica? Jest za darmo i w 720p i 1080i?
Ja za darmo ściągnąłem jakiś film Battlestar Galactica, waży prawie 500mb i jest za darmo, ale nie wiem czy to odcinek serialu, bo jeszcze nie obaczyłem.
Goldi69-PL-
4 09 2006, 01:06
masz date na fotce zaowiadajacej serial, wiec to raczej nie odcinek
Prime Hunter
4 09 2006, 06:58
z tego co pamiętam to jest streszczenie chyba specjalny odcinek którey zawiera streszczenie całego sezou
tak przynajmniej słyszałem
mam pytanie. czy na marketplace jest jakies demko z opcją grania online?
coś tam jest, Far Cry, Battlefield, Ghost Recon
Jeszcze moto gp, the outfit, test driver unlimited, prey, quake 4 i moglem jeszcze cos przeoczyc
Master_Lukas
7 09 2006, 22:32
Na MP NHL 07 - 541.39 MB
Mam pytanko a propo Ping-ponga (demo). Przestał mi działac, tzn. po loadingu pojawia sie napis w stylu: Wszystko co darmowe kiedys sie konczy (jakos tak). Czy to byla jakas trialowa wersja (miesiac)? Sciagalem jeszcze raz i mam to samo
niop demo expired... zmień date w konsoli miesiąc do tyłu i będzie śmigac
pingiel był do zassania do końca sierpnia bodajże
"Scramble" już do ściągnięcia. Moim zdaniem jednak szkoda punktów na taką pierdołe.
Mastah27
14 09 2006, 16:36
Dema
Tiger Woods PGA Tour 07http://www.gamespot.com/news/6157559.htmli
NBA 2K7 (na razie tylko dla zarejestrowanych na USA, Kanadę i Meksyk)
http://www.majornelson.com/archive/2006/09...0_-NBA-2K7.aspxdzisiaj na Marketplace.
Mastah27
19 09 2006, 15:00
Poznaliśmy listę gier, których trailery będą do ściągnięcia od 20-29 września:
Call of Duty 3
Dead or Alive Xtreme 2
Forza Motorsport 2
Kane & Lynch: Dead Men
Kingdom Under Fire: Circle of Doom
Need for Speed Carbon
Project Sylpheed
Shrek 3
Viva Piñata
Na razie nic nie wiadomo o demach.
http://www.gamespot.com/news/6157829.html
Demo Tenchu Senran na Japońskim MP !
hmm jeszcze jakaś godzinka i Ci odpowiem.
Ok, jest region free - można śmiało ściągać.
Pierwsze uwagi:
1. Przeciwnicy dalej nie myślą.
2. Grafika woła o pomste do nieba... Spokojnie poszło by toto na czarnuli
3. Tenchu za dnia.... hmmm
Ogólnie demo raczej dla starych wyjadaczy i fanów
no to chyba będe musiał konto na japonie niedługo założyć. Ale z tego co piszesz to moje obawy się potwierdziły - widziałem screeny z gry i chyba nadal są rozmyte tekstury itp?

ja jakoś nigdy się w tenchu nie wkręciłem :f zobaczymy czego będzie można się spodziewac po pełnej wersji, pewnie i tak wpadnie w moje łapy jak nie będe miał w co grać.
Zaczęły sie pojawiać trailery na Marketplace...
Machina TGS - X06 na LIVE ruszyła...
kurde kiedy bedzie te demo pesa ??
Spokojnie myśle że do końca września się ukaże... A jak nie to pewnie przed premierą (19 październik) - już niecały miesiąc
hehe tylko zeby premiery nie przesuneli

heeh zapisywac sie do ligi jesli macie zamiar mupic pesa6 ;D
Che zapowiedział demo Forza Motorsport 2 na X06 w Barcelonie w wersji grywalnej.
Czy demo pojawi się także na Marketplace?
Możemy się domyślać
Wie ktoś coś na temat Fatal Fury który niby ma wyjść na live arcade ? kiedy to ma nastąpić i co i jak
Butcher
25 09 2006, 10:40
Czy tylko mnie się wydaje, że na razie dostajemy wielkie G**** z tego TGS ?
nie wiem czy gówno ale raczej skąpo jak na TGS, miło by było gdyby z X06 było więcej i ciekawiej
Ludzie pojawilo sie dzis demo gry F.E.A.R. Dziwne bo mam 2 jedno z seri Bringing it home, a drugie zwykle takie FEAR. wyglda na to samo oba maja po 542 mb. Ciagne co mi tam.
Swoja droga ciekawe co tam wysmolili...
Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.