Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Marketplace
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Matrox
Na amerykanskim MP jest Texas Hold'em za darmo.
Onikage.
jutro ma byc nowe demo test drive, autorzy obiecuja wiele poprawek i ulepszona grafe "polished" jak to okreslają, ja sie podnieciłem:)
Hlipo
No i jest 7xx MB
el ZAX
wylądowało demo Just Cause, 632 MB.
Piasecznik
QUOTE(Onikage. @ 23 08 2006, 16:21) *

jutro ma byc nowe demo test drive, autorzy obiecuja wiele poprawek i ulepszona grafe "polished" jak to okreslają, ja sie podnieciłem:)

No i dobrze, bo pierwsze demo u mnie po 2 minutach gry zaliczyło zwieche i szybki wykop z dysku.
Ja tam się nie napalam. Technicznie zaawansowany to Test Drive był za czasów Commodore i Amstrada, potem już sam crap wypuszczali, wliczając w to mega babole typu jazda lewostronna w Moskwie.
Diuk
Nosz kur** demo Just Cause, a mnie akurat musiał się (pipi).any limit skończyć... Dzięki tepsa ;f
wrog
Nosz kur** demo Just Cause, a mnie akurat musiał się (pipi).any limit skończyć... Dzięki tepsa ;f

Hehe ja wczoraj dokupiłem 2GB smile.gif Demko polecam, gra mi się bardzo podoba. Wejdźcie sobie na najwyższy szczyt wyspy, piękny widoczek. W pełnej wersji ma być dostępne to wszystko na mapie? Jak tak to O_0
kermit
Nom cała mapa ma być dostępna. Gra rządzi, nie spodziewałem się tak dobrej pozycji... jak zachodzi słońce kończy się demo - fajnie to rozwiązali. Graficznie - coś pięknego, oblookajcie wodę i świat pod wodą, normalnie symulator nurkowania xD genialny jest też widok wysoko nad ziemią, cienie, ostre tekstury i oświetlenie - postarali się jak na port z xboxa.
Diuk
QUOTE(wrog @ 24 08 2006, 17:43) *

Hehe ja wczoraj dokupiłem 2GB smile.gif Demko polecam, gra mi się bardzo podoba. Wejdźcie sobie na najwyższy szczyt wyspy, piękny widoczek. W pełnej wersji ma być dostępne to wszystko na mapie? Jak tak to O_0

Właśnie wziąłem 2GB. Nie ma bata żebym czekał tydzień, muszę sprawdzić Just Cause icon_twisted.gif
raulos
Na market place jest dostępne demo madden 07 !
Matrox
No super, liczylem na football ale nie taki ;]
raulos
same here ! na zachodnich forach pisza ze demo PESa pojawi sie jutro !
Goldi69-PL-
A ja tam lubie Fottball i juz siagne demko wink.gif
Najbardziej te 2K mi pasuja ale i w Maydena sie szarpnie.
Z filmikow to ten PES na maxa platikowy sie wydaje, bramkarz jak Ken sie porusza.
Goldi69-PL-
Test Drive kupa maxymalna

a tego Maydana to nawet nie sciagajcie, wsumie moze byc niezly ale co za debil wymyslil 1min tercje w demie, przeciez nawet poolowy boiska sie nie pokona sad.gif
Diabeu
szkoda mi transferu na Maddena, głupszego sportu nie znam - karki w legginsach lol
Prime Hunter
"szkoda mi transferu na Maddena, głupszego sportu nie znam - karki w legginsach lol "

gdyby się uprzeć można by mówić podobne rzeczy o naszym footballu wink.gif
Diabeu
przynajmniej nie biegają w legginsach:f
Diuk
Far Cry demo na MP smile.gif waga 344 MB
Maiden
http://www.valhalla.pl/news964-Do-zobaczen...zywo---TGS.html

W czasie TGS i X06 bedziemy mieli Marketplaceowa repete z E3.
Diabeu
QUOTE(Diuk @ 31 08 2006, 11:59) *

Far Cry demo na MP smile.gif waga 344 MB

demo stricte multi, jedna mapa (rafineria)
Towarzysz
Ile kosztuje serial Battlestar Galactica i czy jest dostepny w 720p i 1080i?
KarCzoH
QUOTE(raulos @ 28 08 2006, 22:56) *

same here ! na zachodnich forach pisza ze demo PESa pojawi sie jutro !

no i sie nie pojawilo unsure.gif
Goldi69-PL-
a jak jest z tym Pokerem, bo mi caly czas dziala, myslalem ze po 2 dniach bedzie trzeba zaplacic?
ping
nie. Po prostu przez 2 dni można było ściągnąc pełną "opłaconą" wersję wink.gif teraz po prostu nie pociągniesz go za darmo
Towarzysz
A jak z serialem Battlestar Galactica? Jest za darmo i w 720p i 1080i?
kermit
Ja za darmo ściągnąłem jakiś film Battlestar Galactica, waży prawie 500mb i jest za darmo, ale nie wiem czy to odcinek serialu, bo jeszcze nie obaczyłem.
Goldi69-PL-
masz date na fotce zaowiadajacej serial, wiec to raczej nie odcinek wink.gif
Prime Hunter
z tego co pamiętam to jest streszczenie chyba specjalny odcinek którey zawiera streszczenie całego sezou

tak przynajmniej słyszałem
<RILES>
mam pytanie. czy na marketplace jest jakies demko z opcją grania online?
ping
coś tam jest, Far Cry, Battlefield, Ghost Recon
Yaxa
Jeszcze moto gp, the outfit, test driver unlimited, prey, quake 4 i moglem jeszcze cos przeoczyc smile.gif
Master_Lukas
Na MP NHL 07 - 541.39 MB smile.gif

Mam pytanko a propo Ping-ponga (demo). Przestał mi działac, tzn. po loadingu pojawia sie napis w stylu: Wszystko co darmowe kiedys sie konczy (jakos tak). Czy to byla jakas trialowa wersja (miesiac)? Sciagalem jeszcze raz i mam to samo sad.gif
ping
niop demo expired... zmień date w konsoli miesiąc do tyłu i będzie śmigac wink.gif
Diabeu
pingiel był do zassania do końca sierpnia bodajże
kuruku
"Scramble" już do ściągnięcia. Moim zdaniem jednak szkoda punktów na taką pierdołe.
Mastah27
Dema Tiger Woods PGA Tour 07

http://www.gamespot.com/news/6157559.html

i NBA 2K7 (na razie tylko dla zarejestrowanych na USA, Kanadę i Meksyk)

http://www.majornelson.com/archive/2006/09...0_-NBA-2K7.aspx

dzisiaj na Marketplace.
Mastah27
Poznaliśmy listę gier, których trailery będą do ściągnięcia od 20-29 września:

Call of Duty 3
Dead or Alive Xtreme 2
Forza Motorsport 2
Kane & Lynch: Dead Men
Kingdom Under Fire: Circle of Doom
Need for Speed Carbon
Project Sylpheed
Shrek 3
Viva Piñata

Na razie nic nie wiadomo o demach.

http://www.gamespot.com/news/6157829.html
Diuk
Demo Tenchu Senran na Japońskim MP !

smile.gif
ping
region free?
Diuk
hmm jeszcze jakaś godzinka i Ci odpowiem.

Ok, jest region free - można śmiało ściągać.

Pierwsze uwagi:

1. Przeciwnicy dalej nie myślą.
2. Grafika woła o pomste do nieba... Spokojnie poszło by toto na czarnuli icon_evil.gif
3. Tenchu za dnia.... hmmm

Ogólnie demo raczej dla starych wyjadaczy i fanów wink.gif
ping
no to chyba będe musiał konto na japonie niedługo założyć. Ale z tego co piszesz to moje obawy się potwierdziły - widziałem screeny z gry i chyba nadal są rozmyte tekstury itp? tongue.gif ja jakoś nigdy się w tenchu nie wkręciłem :f zobaczymy czego będzie można się spodziewac po pełnej wersji, pewnie i tak wpadnie w moje łapy jak nie będe miał w co grać.
kermit
Zaczęły sie pojawiać trailery na Marketplace...
Machina TGS - X06 na LIVE ruszyła...
*-dka
kurde kiedy bedzie te demo pesa ?? sad.gif
kermit
Spokojnie myśle że do końca września się ukaże... A jak nie to pewnie przed premierą (19 październik) - już niecały miesiąc icon_twisted.gif
*-dka
hehe tylko zeby premiery nie przesuneli smile.gif heeh zapisywac sie do ligi jesli macie zamiar mupic pesa6 ;D
kermit
Che zapowiedział demo Forza Motorsport 2 na X06 w Barcelonie w wersji grywalnej.
Czy demo pojawi się także na Marketplace?
Możemy się domyślać hyh.gif
Jarxxx
Wie ktoś coś na temat Fatal Fury który niby ma wyjść na live arcade ? kiedy to ma nastąpić i co i jak
Butcher
Czy tylko mnie się wydaje, że na razie dostajemy wielkie G**** z tego TGS ?
Diabeu
nie wiem czy gówno ale raczej skąpo jak na TGS, miło by było gdyby z X06 było więcej i ciekawiej
ikkyu
Ludzie pojawilo sie dzis demo gry F.E.A.R. Dziwne bo mam 2 jedno z seri Bringing it home, a drugie zwykle takie FEAR. wyglda na to samo oba maja po 542 mb. Ciagne co mi tam.
Swoja droga ciekawe co tam wysmolili...
Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.