no ba!
SpideyPL
13 10 2006, 07:42
Xbox Live Pipeline to nowa strona internetowa, która umożliwia uzyskanie informacji na temat materiałów udostępnianych posiadaczom konsoli Xbox 360 za pośrednictwem wirtualnego targowiska (Xbox Live Marketplace). Funkcjonalne menu w łatwy i – co najważniejsze – szybki sposób pozwala dotrzeć do listy oferowanych gier, dem, zwiastunów i tym podobnych rzeczy. Oprócz podstawowych informacji na temat poszukiwanego programu czy dodatku, znajdziemy tutaj również jego cenę. Xbox Live Pipeline jest stroną o charakterze informacyjnym i nie pozwala na pobieranie czegokolwiek.-źródło Gry-Online
http://www.xboxlivepipeline.com/Fajna sprawa jak ktoś siedzi w pracy...

EDIT: Sorry nie zauważyłem że już jest te info w temacie "Xbox360 News"
Na MP wyladowala beta Phantasy Star Universe - mozna ja sciagac przez 2 dni a grac do 18 pazdziernika (ok 940 mb)
QUOTE(c1n3k @ 13 10 2006, 15:24)

Na MP wyladowala beta Phantasy Star Universe - mozna ja sciagac przez 2 dni a grac do 18 pazdziernika (ok 940 mb)
Wypadalo by dodac ze sciagac ja moga jedynie posiadacze konta w wersji GOLD.
Zrobilem sobie wczesniej miejsca zeby sciagnac Phantasy Star Universe czego pozniej zalowalem.
SPLINTER CELL DOUBLE AGENT (Multiplayer) !!!! ŚCIĄGAĆ i wieczorem gramy
QUOTE(nelson @ 14 10 2006, 11:53)

SPLINTER CELL DOUBLE AGENT (Multiplayer) !!!! ŚCIĄGAĆ i wieczorem gramy
Ja juz sciagam, okaze sie dzisiaj czy nie bede musial moze anulowac preorder'a.
El Loco Chocko
14 10 2006, 13:13
QUOTE(Maro @ 14 10 2006, 09:16)

QUOTE(c1n3k @ 13 10 2006, 15:24)

Wypadalo by dodac ze sciagac ja moga jedynie posiadacze konta w wersji GOLD.
Zrobilem sobie wczesniej miejsca zeby sciagnac Phantasy Star Universe czego pozniej zalowalem.
Heh no pisalo wyraznie ze tylko gold se pogra

A co do SC:DA juz 95% i zaczynamy
OMG znowu bedzie wolnoooo szlo bo zapchane ! gramy wieczorem mam nadzieje
Piasecznik
14 10 2006, 16:14
Beta FSO trochę kiszka, żadnego bossa poza stacją Guardianów nie można ubić - gra zawiesza sie podczas wgrywania bossow

No ale można ogarnąć cały system i sposób grania.
Nie jest to WoW ale całkiem sycące.
Towarzysz
15 10 2006, 11:06
PSU calkiem dobre, ale rzeczywiscie gra jest mocno zabudowana. Czy w tej becie da sie w ogole zasejwowac nasza postac?
A SC:DA troche ciemny, ale da sie pograc. Tez czasami sie wiesza podczas wyszukiwania w quickplay, ale grafika jest wcipke
QUOTE(Towarzysz @ 15 10 2006, 12:06)

PSU calkiem dobre, ale rzeczywiscie gra jest mocno zabudowana. Czy w tej becie da sie w ogole zasejwowac nasza postac?
Oczywiście, że się da save'ować. Na liczniku mam już kilka godzin i czuję się jakbym grał w pełną wersję. Kilka planet, miast i misji. Częściej powinni dawać na MP wersje beta różnych gier, a nie dema. Heeee. Na pewno nie kupię pełnej wersji tej gry, bo przez te kilka dni wystarczająco się nagram w tą "prawie pełną" wersję.
QUOTE(Towarzysz @ 15 10 2006, 12:06)

A SC:DA troche ciemny, ale da sie pograc. Tez czasami sie wiesza podczas wyszukiwania w quickplay, ale grafika jest wcipke

To demo to nic specjalnego. Jak dla mnie kiepski ten tryb multi. SC:DA to tylko Single, którego już się nie mogę doczekać.
1200 MP za Lumines Live... ja rozumiem, że gra fajna ale za wariacje TETRISA w życiu tyle nie zapłace. Musiałbym chyba na czoło z 4 piętra upaść.
Powałiło kogoś w MS i to nielekko...
ciekawe kiedy ma ruszyc live juz 19

i jaka bedzie ta niespodzianka moze dema
ja tez

ale u mnie juz Live dziala ale nie ma zadnych mnowych dem
Butcher
19 10 2006, 06:58
Przecież od dawna było wiadomo, że Lumines to 1200 MSP - był czas się przyzwyczaić

Mnie natomiast martwi brak Artist Pack, o którym jest w opisie gry. Wydałbym z chęcia jeszcze 600
Wie ktos moze gdzie jest to "super cos" co mialo sie pojawic po przerwie na Live! ?
QUOTE(Butcher @ 19 10 2006, 07:58)

Przecież od dawna było wiadomo, że Lumines to 1200 MSP - był czas się przyzwyczaić

Mnie natomiast martwi brak Artist Pack, o którym jest w opisie gry. Wydałbym z chęcia jeszcze 600

Ostatnio wsiąkłem w świat FF11, nie miałem okazji o tym usłyszeć.

Co nie zmienia faktu, że oburzenie słuszne bo nikt mi nie wmówi, że warto tyle wyłożyć za tą grę. Oczywiście IMO.
Lumines jest warte każdej ceny
Towarzysz
21 10 2006, 17:53
Demo Tony Hawk's Project 8 jest juz do sciagniecia!
SSIJCIE
ememiks
21 10 2006, 18:15
QUOTE(Towarzysz @ 21 10 2006, 18:53)

SSIJCIE

To bedzie chyba jedyne demo jakie zostanie przezemnie totalnie olane nawet nie mam zamiaru tego sciagac ;(. Oczywiscie nie twierdze ze gra to crap ale poprostu nie trawie tego typu gier.
QUOTE(ememiks @ 21 10 2006, 19:15)

QUOTE(Towarzysz @ 21 10 2006, 18:53)

SSIJCIE

To bedzie chyba jedyne demo jakie zostanie przezemnie totalnie olane nawet nie mam zamiaru tego sciagac ;(. Oczywiscie nie twierdze ze gra to crap ale poprostu nie trawie tego typu gier.
Twoja strata, chociaż nie jestem skejtem to ciągnąłem kombosy w THPS3 jak młody szczyl. Go for it ToNY!
Solid_Snake_1
21 10 2006, 22:20
Ultimate Mortal Kombat 3 jest do ściągnięcia na XLA. Pełna wersja kosztuje 800 MP.
Towarzysz
22 10 2006, 10:06
Ile ja napieprzalem w tego mortala, jak bylem maly.
Po sprawdzeniu dema nowego hawka wpadlem na live sprawdzic, co jeszcze jest tam ciekawego i znalazlem UMK3!
Troche dziwnie gra sie na tym padzie, ale chwila moment i zaczalem sobie przypominac ciosy z automatow, amigi i pc.
Chyba czas najwyzszy kupic troche MS points, bo wreszcie jest na co je wydac
-gmeru-
22 10 2006, 11:16
UMK3 rządzi na całej linii. 5 minut i pad opanowany : ) Ah jak tu gładko idzie odblokowanie achiv: ) takich gier sie nie zapomina i ciosów całe zycie ; ) wypas
Ja mam takie pytanie, jestem zarejestrowany jako "anglik" wiec ile mnie wyniesie kupno Lumines (1200).
Dzis pograłem troche w demo i mimo ze mam Lumines na PSP to chetnie bym z kims pograł na lajwie (plus troche wiekszy ekran i muzyka z kina domowego

Zupełnie nowe doznania

)
SpideyPL
23 10 2006, 18:32
Rainbow Six na MP- ciągnijta...
To jest demo single, czy multi?
SpideyPL
23 10 2006, 20:50
Single
ranaghar
23 10 2006, 22:05
Są na MP jakieś darmowe theme lub pictures warte uwagi (konkretne przykłady prosze)? Bo wymóg płacenia za te rzeczy to wg mnie cios poniżej pasa.
Butcher
24 10 2006, 07:39
Skoro są darmowe to jaki problem je zassać i samemu zobaczyć ? Friko są tylko pakiety targowe TGS/X06 afaik...
Jakieś GP darmowe z X-Menów i MI3 jeszcze były.
pojawiło sie "interaktywne video" z Viva Pinata (754MB )
Są na MP jakieś darmowe theme lub pictures warte uwagi
No wlasnie to, ze nie ma jakiegos preview co sie znajduje w danej paczce jest lipa, bo wydajesz punkty na kota w worku...
Prime Hunter
24 10 2006, 15:26
QUOTE(Hela @ 24 10 2006, 16:14)

Są na MP jakieś darmowe theme lub pictures warte uwagi
No wlasnie to, ze nie ma jakiegos preview co sie znajduje w danej paczce jest lipa, bo wydajesz punkty na kota w worku...
Szkoda, że nie ma gdzie sprawdzić co i jak...
Po 1. nie ma tu wszystkich, po 2. chodzilo mi o cos takiego na MP a nie na stronie Xbox'a, nie kazdy musi uzywac PC, a juz na pewno nie kazdy kto chce sobie kupic jakies gamer pictures zna ta strone.
QUOTE(wrog @ 2 11 2006, 13:17)

Demo Eragon - 415.28 MB
Niestety tylko dla posiadaczy GOLD'a

. Bill zaczyna lecieć w kulki!!
QUOTE(piecia @ 2 11 2006, 14:44)

QUOTE(wrog @ 2 11 2006, 13:17)

Demo Eragon - 415.28 MB
Niestety tylko dla posiadaczy GOLD'a

. Bill zaczyna lecieć w kulki!!
Sciągnąłem-nie masz co żałować.Grafika na poziomie Two Towers z PS2 tylko mniej postaci(poważnie),walka taka jakaś chaotyczna,ciosy wchodzą z lekkim opóżnieniem,animacja postaci słaba-po prostu taka sobie gra.
marcines2
4 11 2006, 21:45
Kurcze ja mam golda ale nigdzie nie widze tego dema Eragon. O co chodzi? jak moge sprawdzic czy rzeczywiscie mam gold?
Zagraj w coś online
QUOTE(marcines2 @ 4 11 2006, 22:45)

jak moge sprawdzic czy rzeczywiscie mam gold?
w dashu zerknij na kolor paska w ktorym znajduje sie Twoj gamertag - kolor moze byc zloty badz srebrny - ot cala filozofia...
marcines2
4 11 2006, 22:37
No to mam golda, ale dema Eragona nie widze, dodam tylko ze jestem zarejestrowany w UK.
Master_Lukas
4 11 2006, 23:14
Ja tez jestem na UK i mam to demko do sciagniecia
D1WASSYL
5 11 2006, 00:19
hej!
mam pytanie sciagam sobie dema gierek ale na maxa dlugo mi sie sciagaja ! ! ! cod2 sciagalem chyba z 5 h
a fifa 07 to juz wogole z 38 % mam po 3 h ! ! ! powiedzcie czy to tak ma byc czy ja cos mam nie tak , za wolny net czy co??
El Loco Chocko
5 11 2006, 00:23
Raczej wolny net, mi sie nigdy nic dluzej niz 20-30 minut nie sciagalo.
Ja mam ten sam problem-obecnie ściągają mi się gry o wiele dłużej niż wcześniej,a nic nie zmieniałem w ustawieniach.Mam neta 512 z kablówki i przy graniu nie mam najmniejszych lagów(Battlefild-20 osób,Splinter Cell)a to ściąganie tak dłuuuuugo trwa..
na moim 1,5mb nie trwa to dluzej niz godzine zwykle
Ja wlasnie tez mam to samo.W piatek sciagnalem 2 demka i nawet szlo a pozniej to juz masakra.Widocznie w weekendy tak jest.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.