ssaliście dzisiaj jakieś dema z markeplace?
mi w ogóle nie chcą się ściagać. Gry arcade ściagają się bez problemu, a dema lub Trailery z gier zatrzymują się na 1 % i wywala komunikat żeby spróbować później .
Solid_Snake_1
9 11 2006, 20:00
Może nie masz już miejsca na dysku?
QUOTE(mobie @ 9 11 2006, 22:55)

ssaliście dzisiaj jakieś dema z markeplace?
mi w ogóle nie chcą się ściagać. Gry arcade ściagają się bez problemu, a dema lub Trailery z gier zatrzymują się na 1 % i wywala komunikat żeby spróbować później .
kumpel ma to samo widocznie ms robi jakies zmiany na live lub cos takiego
Może nie masz już miejsca na dysku?
na pewno nie

mam pusty dysk. Myślałem ze coś mi się posypało z dyskiem, ale dałem Format i dalej to samo

pewnie ms coś tam kombinuje
tez tak mam nie panikuj wszystok bedzie ok
17-tego ma byc lost planet multi demko
Don_Pedro
14 11 2006, 21:45
kawalki techno na marketplace
www.next-gen.com.pl
W "sieci" pojawiło się demo Lost Odyssey . To samo którym bawiło się famitsu. Może i niebawem i na marketplace się pojawi, kto wie?!
WildFirePL
15 11 2006, 11:18
Pojawiło sie demo SUPERMAN RETURNS zajmuje jakies 904 mb
*właśnie je przeszedlem, średnie wrażenia jeżeli chodzi o grę, sterowanie jeszcze w miare, ale zawiodłe msie na grafice. Ta zdaje się być na poziomie z przed conajmniej 2-3 lat !
oo to straszne ;/ od dzis nie gramy w pesa6 bo grafika sprzed roku
QUOTE(Kamil- @ 15 11 2006, 16:26)

Ale ta gra naprawdę wygląda okropnie-PES broni się grywalnością a Superman jest po prostu słaby
WildFirePL
15 11 2006, 17:18

skoro nie grales w demo to nie wiem czemu wogóle wypisujesz sie na forum? zagraj wtedy chciałbym poznać twoje zdanie
NO I DOBRA !!! przepraszam ale gralem w demo
Mastah27
15 11 2006, 18:59
QUOTE(Maiden @ 11 06 2006, 14:05)

Wrzucajcie tu więc newsy dotyczące nowości na marktep place itp.
Takie małe przypomnienie o czym jest ten temat. Chcecie pogadać o Supermanie? Załóżcie odpowiedni temat.
Czy jakieś demko w Markecie jest w 720p???Bo pocisnąłem Top Spin 2 i tylko obsługuje TV 480. A tak ogólnie zarejestrowałem się w USA to NTSC zapodają i koniecznie trzeba zrobić pal 60. Rejestracja w Anglii i cienizna znowu. W USA to mają wypas ściągają sobie już COD 3. A więc wracam do 1 pytania: jest coś w rozdziałce 720p?
Chodzi ci o dema czy trailery? Jezeli o dema to kazde obsluguje conajmniej 720p a jezeli o trailery to przewaznie masz 2 wersje do wyboru (480p i 720p).
Cars Demo na MP
kolejna gra na podstawie filmu, obstawiam porażke..
ChoyyyyyyyYYyYyYx mi o demka
Zeratul
16 11 2006, 14:06
DEFENDER (albo jakos tak) na XBLIVE ARCADE
ver. US
QUOTE(Zeratul @ 16 11 2006, 14:06)

DEFENDER (albo jakos tak) na XBLIVE ARCADE
ver. US
wszędzie jest

nie kupilem iXa zeby ogladac grafike na poziomie ps2 :> jeszcze zeby jako taka grywalnosc ten superman mial
Same słabe demka ostatnio na Marketplace wrzucają-Superman,Eragon,Cars...a Viva Piniata,Extreme Volleyball2,że o gearsach nie wspomnę to nie łaska wrzucić?
WildFirePL
16 11 2006, 16:41
użytkownik miho napisał ze na US marketplace ludzie sciągają demo COD 3 troche mi sie wierzyc nie chce albo źle go zrozumiałem
Zeratul
16 11 2006, 19:00
QUOTE(WildFirePL @ 16 11 2006, 17:41)

użytkownik miho napisał ze na US marketplace ludzie sciągają demo COD 3 troche mi sie wierzyc nie chce albo źle go zrozumiałem
zadnego dema wczoraj nie bylo... chyba ze dzis wrzucili...
FlyJ4ck
16 11 2006, 21:27
jutro radze miec oczy szeroko otwarte
byc moze microsoft da troche theme'ow i gamer picture ;}
premiera gow (jak w stanach ;])
mord00k
16 11 2006, 22:10
Nikt nie wspomniał, że oprócz Defender, pojawiła się dziś Contra.
ponieważ wyszło już dawno temu?:f
Hmmm. No cóż, u mnie jest dostępna dopiero od dzisiaj. Tak z ciekawości to od jak dawna jest Contra, bo ciekawy jestem z jakim opóżnieniem trafiła do mnie?
Jest demo Supermana, ale taki shit, że szkoda gadać. Grafika kiepska, do tego niezbyt płynna. Sterowanie też nie jest pierwszej klasy - latanie jest jeszcze w miarę spoko, ale sama walka już nie bardzo. Ogólnie omijać z daleka ...
Rainbow Six: Vegas Multiplayer Demo - 985.07 MB (wszystkie regiony)
NCAA March Madness 07 Demo - 908,67MB
FlyJ4ck
17 11 2006, 16:56
Theme i obrazki Gears of War!
Zasysac szybko !!! Juz jutro nie bedzie!
Zeratul
18 11 2006, 19:16
to sa te same co byly w emergence day?
Mastah27
18 11 2006, 19:26
Tak, tyle że na nasz Emergence Day.
jutro powinno pojawić się "Small Arms" w XBLA, koszt 800 msp?
Goldi69-PL-
21 11 2006, 11:07
a jak wam sie "CARS" podoba?
jakbym mój syn miał powiedzmy 5 czy 7 lat to bym mu kupił - wystarczająca odpowiedź?
WildFirePL
21 11 2006, 14:23
Diabeu ma racje Cars jest przeznaczona dla młodszych użytkowników konsoli, starsi nie mają czego szukać w grze , jest ona poprostu dla nich nudna i mało dynamiczna, ogólnie kiepska (opinia moja i moich znajomych)
WildFirePL
22 11 2006, 08:57
nowości na marketplace - Video: Ein Blick hinter die Kulissen beim Live Event des Jahres Video (ktoś przetłumaczy...?)
- Trailer: TMF Game Awards 2006 Trailer 2 (tylko dla Holendrów)
- Trailer: Lost Planet (Secrets to Keep Trailer) - niedostępny we Francji, Niemczech i Azji
- Test Drive Unlimited - nowe wozy: darmowe Chevrolet Corvette C1 1957 i Lexus IS 350 oraz "Test Drive Collection - Volume 1" (350 Punktów), w skład którego wchodzą Corvette C1 1957 Hardtop, RUF RGT, Koenigsegg CCR, Noble M400, Corvette C6 Convertible, Ferrari 250 GTO 1962, i Lamborghini Countach 25th Anniversary Edition
- Viva Pinata Accessory Pack 2 (90 Punktów)
krisHGT
22 11 2006, 13:06
Video: Ein Blick hinter die Kulissen beim Live Event des Jahres Video (ktoś przetłumaczy...?)
- rzut oka za kulisy "wydarzenia roku"
Lost Planet Online Demo - 173.65 MB
NHL 07 541.39 MB, na UK (niema tego w folderze demos) czasem sie pojawia reklama na dole w zakladce xbox live
To Demo FEAR stare jest ?
QUOTE(Gasei @ 26 11 2006, 18:07)

To Demo FEAR stare jest ?
Da...chyba od początku listopada
Ryo-San
26 11 2006, 18:44
dokladnie to z 20stego wrzesnia : o
nie wiem czy ktos juz o tym pisal, ale... wyczytalem w GI, ze na XBLA szykowany jest kolejny hit... i to nie byle co...
Castlevania: Symphony of the Night . Gra ma sie ukazac gdzies, kiedys w 2007 roku

a to znalazlem w google.pl
http://www.gamasutra.com/php-bin/news_index.php?story=10355tam info pojawilo sie lol wczesniej
CODE
Xbox Live Arcade To Host PS1 Castlevania Version
Xbox Live Arcade To Host PS1 Castlevania Version According to a report by U.S. video game magazine EGM, Konami are planning to release a version of cult PlayStation game Castlevania: Symphony of the Night on Xbox 360 download service Xbox Live Arcade early next year.
A follow-up report by associated website 1UP.com points out that the appearance of Symphony of the Night on Xbox Live Arcade is not an exclusive deal, implying that it could also appear on the Wii’s virtual console, the forthcoming PSP emulation service or any similar offering on the PlayStation 3.
Regarded by many as one of the highlights of the franchise, the game would be one of the first retro Xbox Live Arcade releases not to be a coin-op conversion, and is interesting in that it helps herald an expansion in the complexity of titles that are being considered for Xbox 360 digital download conversion.
Until recently, most of the games announced or debuted from firms such as Konami, Midway, and Namco have been conversions of classic arcade games, including Gauntlet, Pac-Man, and so on.
But with developer The Behemoth apparently announcing an Xbox Live Arcade version of its previous console release Alien Hominid (which actually made a retail appearance in Europe), and Konami's new announcement, it appears that firms are starting to consider newer and more sophisticated titles - albeit 2D and still clearly differentiated from full-price games.
The game has only a vague release date of the first quarter in 2007 and will appear alongside fellow Konami titles Frogger, Contra, Super Contra, Track & Field, Time Pilot and Scramble – all of which are standard coin-op conversions. No pricing details for the game have yet been announced.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.