Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Marketplace
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
mobie
ssaliście dzisiaj jakieś dema z markeplace?

mi w ogóle nie chcą się ściagać. Gry arcade ściagają się bez problemu, a dema lub Trailery z gier zatrzymują się na 1 % i wywala komunikat żeby spróbować później .

Solid_Snake_1
Może nie masz już miejsca na dysku?
nelson
QUOTE(mobie @ 9 11 2006, 22:55) *

ssaliście dzisiaj jakieś dema z markeplace?

mi w ogóle nie chcą się ściagać. Gry arcade ściagają się bez problemu, a dema lub Trailery z gier zatrzymują się na 1 % i wywala komunikat żeby spróbować później .

kumpel ma to samo widocznie ms robi jakies zmiany na live lub cos takiego
mobie
Może nie masz już miejsca na dysku?

na pewno nie smile.gif mam pusty dysk. Myślałem ze coś mi się posypało z dyskiem, ale dałem Format i dalej to samo smile.gif pewnie ms coś tam kombinuje
*-dka
tez tak mam nie panikuj wszystok bedzie ok biggrin.gif
Othis
17-tego ma byc lost planet multi demko wink.gif
Gasei
chyba 23
Don_Pedro
kawalki techno na marketplace

www.next-gen.com.pl
Soul
W "sieci" pojawiło się demo Lost Odyssey . To samo którym bawiło się famitsu. Może i niebawem i na marketplace się pojawi, kto wie?! ninja.gif
WildFirePL
Pojawiło sie demo SUPERMAN RETURNS zajmuje jakies 904 mb

*właśnie je przeszedlem, średnie wrażenia jeżeli chodzi o grę, sterowanie jeszcze w miare, ale zawiodłe msie na grafice. Ta zdaje się być na poziomie z przed conajmniej 2-3 lat !
Kamil-
oo to straszne ;/ od dzis nie gramy w pesa6 bo grafika sprzed roku
adi
QUOTE(Kamil- @ 15 11 2006, 16:26) *

Ale ta gra naprawdę wygląda okropnie-PES broni się grywalnością a Superman jest po prostu słaby
WildFirePL

skoro nie grales w demo to nie wiem czemu wogóle wypisujesz sie na forum? zagraj wtedy chciałbym poznać twoje zdanie smile.gif
Kamil-
NO I DOBRA !!! przepraszam ale gralem w demo smile.gif
Mastah27
QUOTE(Maiden @ 11 06 2006, 14:05) *

Wrzucajcie tu więc newsy dotyczące nowości na marktep place itp.

Takie małe przypomnienie o czym jest ten temat. Chcecie pogadać o Supermanie? Załóżcie odpowiedni temat.
miho
Czy jakieś demko w Markecie jest w 720p???Bo pocisnąłem Top Spin 2 i tylko obsługuje TV 480. A tak ogólnie zarejestrowałem się w USA to NTSC zapodają i koniecznie trzeba zrobić pal 60. Rejestracja w Anglii i cienizna znowu. W USA to mają wypas ściągają sobie już COD 3. A więc wracam do 1 pytania: jest coś w rozdziałce 720p?
c1n3k
Chodzi ci o dema czy trailery? Jezeli o dema to kazde obsluguje conajmniej 720p a jezeli o trailery to przewaznie masz 2 wersje do wyboru (480p i 720p).
kermit
Cars Demo na MP

kolejna gra na podstawie filmu, obstawiam porażke..
miho
ChoyyyyyyyYYyYyYx mi o demka
Zeratul
DEFENDER (albo jakos tak) na XBLIVE ARCADE

ver. US
Diabeu
QUOTE(Zeratul @ 16 11 2006, 14:06) *

DEFENDER (albo jakos tak) na XBLIVE ARCADE

ver. US

wszędzie jest
Lucek

nie kupilem iXa zeby ogladac grafike na poziomie ps2 :> jeszcze zeby jako taka grywalnosc ten superman mial
adi
Same słabe demka ostatnio na Marketplace wrzucają-Superman,Eragon,Cars...a Viva Piniata,Extreme Volleyball2,że o gearsach nie wspomnę to nie łaska wrzucić? rolleyes.gif
WildFirePL
użytkownik miho napisał ze na US marketplace ludzie sciągają demo COD 3 troche mi sie wierzyc nie chce albo źle go zrozumiałem
Zeratul
QUOTE(WildFirePL @ 16 11 2006, 17:41) *

użytkownik miho napisał ze na US marketplace ludzie sciągają demo COD 3 troche mi sie wierzyc nie chce albo źle go zrozumiałem

zadnego dema wczoraj nie bylo... chyba ze dzis wrzucili...
adi
Jest tylko filmik z COD3
FlyJ4ck
jutro radze miec oczy szeroko otwarte
byc moze microsoft da troche theme'ow i gamer picture ;}

premiera gow (jak w stanach ;])
mord00k
Wiesz ja tam się o demo modlę smile.gif biggrin.gif tongue.gif
kuruku
Nikt nie wspomniał, że oprócz Defender, pojawiła się dziś Contra.
ping
ponieważ wyszło już dawno temu?:f
kuruku
Hmmm. No cóż, u mnie jest dostępna dopiero od dzisiaj. Tak z ciekawości to od jak dawna jest Contra, bo ciekawy jestem z jakim opóżnieniem trafiła do mnie?
ping
od 8mego listopada
PePeP
Jest demo Supermana, ale taki shit, że szkoda gadać. Grafika kiepska, do tego niezbyt płynna. Sterowanie też nie jest pierwszej klasy - latanie jest jeszcze w miarę spoko, ale sama walka już nie bardzo. Ogólnie omijać z daleka ...
wrog
Rainbow Six: Vegas Multiplayer Demo - 985.07 MB (wszystkie regiony)
Lucek
NCAA March Madness 07 Demo - 908,67MB
FlyJ4ck
Theme i obrazki Gears of War!
Zasysac szybko !!! Juz jutro nie bedzie!
Zeratul
to sa te same co byly w emergence day?
Mastah27
Tak, tyle że na nasz Emergence Day.
Diabeu
jutro powinno pojawić się "Small Arms" w XBLA, koszt 800 msp?
Goldi69-PL-
a jak wam sie "CARS" podoba?
Diabeu
jakbym mój syn miał powiedzmy 5 czy 7 lat to bym mu kupił - wystarczająca odpowiedź?
WildFirePL
Diabeu ma racje Cars jest przeznaczona dla młodszych użytkowników konsoli, starsi nie mają czego szukać w grze , jest ona poprostu dla nich nudna i mało dynamiczna, ogólnie kiepska (opinia moja i moich znajomych)
WildFirePL
nowości na marketplace
  • Video: Ein Blick hinter die Kulissen beim Live Event des Jahres Video (ktoś przetłumaczy...?)
  • Trailer: TMF Game Awards 2006 Trailer 2 (tylko dla Holendrów)
  • Trailer: Lost Planet (Secrets to Keep Trailer) - niedostępny we Francji, Niemczech i Azji
  • Test Drive Unlimited - nowe wozy: darmowe Chevrolet Corvette C1 1957 i Lexus IS 350 oraz "Test Drive Collection - Volume 1" (350 Punktów), w skład którego wchodzą Corvette C1 1957 Hardtop, RUF RGT, Koenigsegg CCR, Noble M400, Corvette C6 Convertible, Ferrari 250 GTO 1962, i Lamborghini Countach 25th Anniversary Edition
  • Viva Pinata Accessory Pack 2 (90 Punktów)
krisHGT
Video: Ein Blick hinter die Kulissen beim Live Event des Jahres Video (ktoś przetłumaczy...?)

- rzut oka za kulisy "wydarzenia roku"
wrog
Lost Planet Online Demo - 173.65 MB
nelson
NHL 07 541.39 MB, na UK (niema tego w folderze demos) czasem sie pojawia reklama na dole w zakladce xbox live
Gasei
To Demo FEAR stare jest ?
Jakuza
QUOTE(Gasei @ 26 11 2006, 18:07) *

To Demo FEAR stare jest ?

Da...chyba od początku listopada tongue.gif
Ryo-San
dokladnie to z 20stego wrzesnia : o
Zeratul
nie wiem czy ktos juz o tym pisal, ale... wyczytalem w GI, ze na XBLA szykowany jest kolejny hit... i to nie byle co... Castlevania: Symphony of the Night . Gra ma sie ukazac gdzies, kiedys w 2007 roku smile.gif
a to znalazlem w google.pl

http://www.gamasutra.com/php-bin/news_index.php?story=10355

tam info pojawilo sie lol wczesniej

CODE

Xbox Live Arcade To Host PS1 Castlevania Version

Xbox Live Arcade To Host PS1 Castlevania Version According to a report by U.S. video game magazine EGM, Konami are planning to release a version of cult PlayStation game Castlevania: Symphony of the Night on Xbox 360 download service Xbox Live Arcade early next year.

A follow-up report by associated website 1UP.com points out that the appearance of Symphony of the Night on Xbox Live Arcade is not an exclusive deal, implying that it could also appear on the Wii’s virtual console, the forthcoming PSP emulation service or any similar offering on the PlayStation 3.

Regarded by many as one of the highlights of the franchise, the game would be one of the first retro Xbox Live Arcade releases not to be a coin-op conversion, and is interesting in that it helps herald an expansion in the complexity of titles that are being considered for Xbox 360 digital download conversion.

Until recently, most of the games announced or debuted from firms such as Konami, Midway, and Namco have been conversions of classic arcade games, including Gauntlet, Pac-Man, and so on.

But with developer The Behemoth apparently announcing an Xbox Live Arcade version of its previous console release Alien Hominid (which actually made a retail appearance in Europe), and Konami's new announcement, it appears that firms are starting to consider newer and more sophisticated titles - albeit 2D and still clearly differentiated from full-price games.

The game has only a vague release date of the first quarter in 2007 and will appear alongside fellow Konami titles Frogger, Contra, Super Contra, Track & Field, Time Pilot and Scramble – all of which are standard coin-op conversions. No pricing details for the game have yet been announced.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.