Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Marketplace
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
adi
No jak ktoś już tu wspomniał,jakoś nic się nie pojawia ostatnio za wiele na markecie...
A ściągaliście Assault z arcade? normalnie masakra smile.gif
Pewnie na święta coś wysypią więcej,a ja X-a nie mam mad.gif
Zonk
Bo sie w MS cos opinkalaja confused.gif

Wlasnie sprawdzilem czy cos dodali.... NIC.... ZERO... CHU...

Enylej, wie cos ktos ( tongue.gif ) o swiatecznej promocji M$ polegajacej na mozliwosc darmowego sciagniecia 2 pelnych wersji wybranych gier z XL Arcade ?
WildFirePL
jakby byla to prawda to by była swiena sprawa
Zonk
Znam juz szczegoly smile.gif

1. Wchodzicie na http://www.xbox360nextgennow.com/register
2. Rejestrujecie sie po kolei
3. Jako "Campaign Code" wpisujecie "XBXNG100"
4. Potem numer seryjny konsoli (z tylu, nad wtyczka video)
5. Voila (czy jakos tak biggrin.gif )

WSZYCHO!

PS. Trzeba jeszcze poczekac na mejla z instrukcjami i kodami...
ping
działa czy ktoś masowo kradnie numery seryjne? tongue.gif

edit:
jednak strona jest microsoftu, próbuje wink.gif

edit2:
Zonk - dostałeś te kody? Po jakim czasie?
Zonk
Ja jeszcze czekam smile.gif Oni musza zweryfikowac, czy nie jestes je-anym oszustem ;p hehe
zolwik777
A trzeba mieć do tego konsole zarejestrowaną?
Ciekawe czy baranki nie będą porównywać danych od rejestracji konsoli, tych co podałeś i tych co wpisywałeś zakladajac konto live. - Tak, jestem paranoikiem. tongue.gif

EDIT: No to ja te warunki spelniam. Konsoli nie rejestrowalem, a dane do live podalem na GB. Co mowicie, ktore dane podac na stronce prawdziwe(zeby przy rejestracji konsoli nie miec klopotow) czy te z live(by sie zgadzalo)?
wrog
Podstawowe warunki tej promocji:
"The person redeeming this offer must purchase a new Xbox 360 system 11/15/2006 - 1/15/2007, establish a new Xbox Live Account, then register on the promotion web site on or before 1/15/2007."
Zonk
Ja mam konsole zarejestrowana na GB, a dane podalem prawdziwe przy tej rejestracji i nie wiem czy okej tongue.gif hehe. Wrogu o co chodzi z tym warunkiem podstawowym? ;> Chodzi o to, ze aby skorzystac z tej promocji nalezy kupic Xa360 miedzy 15.11.06, a 15.01.07 ? ;>
ping
hm mój aktualny X był pierwszy raz odpalony 2giego grudnia, nigdy wcześniej go nie rejestrowałem, może zaskoczy tongue.gif
Zonk
Ja mam nadzieje, ze zaskoczy smile.gif Ja mojego Xa kupilem dopiero 19.12.06 smile.gif OBY biggrin.gif
konstant
Ja Live'a mam zarejestrowanego na USA, czyli rejestrujac sie na tym X-Factory musze podac te same dane?
Nie chce tego zdu.pcyć wink.gif
Zonk
Wlasnie nie wiem czy podajesz te same, czy mozesz podac prawdziwe....
Matrox
QUOTE(wrog @ 25 12 2006, 19:31) *

Podstawowe warunki tej promocji:
"The person redeeming this offer must purchase a new Xbox 360 system 11/15/2006 - 1/15/2007, establish a new Xbox Live Account, then register on the promotion web site on or before 1/15/2007."

Co za durny warunek, a co z reszta uzytkownikow...
Zonk
Mnie ten kod jeszcze nie przyszedl.... Czyzbym cos spinkolil xD ? lol xD
neopb20
Macie na MP demo RR6? ... zniknęło czy co?
Zonk
Czy ktorys z ludkow, ktorzy zarejestrowali sie w promocji, o ktorej mowilem juz dostal mejl od M$ ? smile.gif
WeltyKiLy
RR6 nie ma sad.gif wywalili ...
Zonk
Za niedługo na Arcade powinny sie pojawic Wormsy w 2D smile.gif Bedzie haaaaardkor biggrin.gif
Uzny
kupuje z miejsca biggrin.gif
maciek88
QUOTE(Zonk @ 28 12 2006, 22:07) *

Za niedługo na Arcade powinny sie pojawic Wormsy w 2D smile.gif Bedzie haaaaardkor biggrin.gif

dokładnie. jedna z najlepszych gier na mp!
pierwszy gameplay: http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=3941 cool.gif
Zonk
Nie ma co... będzie hicior biggrin.gif hehe
KheeD
mozecie sciagac z marketplace bez problemu ? ostatnio cos strasznie wolno mi sciąga confused.gif a teraz sciągam demko DOA4 i nawet 1% sie nie pojawił oO dziwne ;x
zolwik777
Mi tez ostatnio bardzo wolno idzie, sciagalem demko SR. To po jakims czasie zaczelo mi od nowa, a teraz nie chcialo wejsc powyzej 29%. Ale Cloning Clade, ktorego w tym momencie sciagam w miare idzie.
Paczek
chyba serwery sa obciazone przez ten videomarketplace !!
ping
marketplace i video marketplace to dwie inne rzeczy - content leży na dwóch niezależnych od siebie serwerach
nelson
a co z tymi wormsami??
Master_Lukas
QUOTE(nelson @ 2 01 2007, 15:38) *

a co z tymi wormsami??

W fazie testów, bedą za ok. 2 tygodnie smile.gif
zolwik777
Najprawdopodobniej kolejna gra jaka dostaniemy na XBLA bedzie ms. pac-man. closedeyes.gif

EDIT: Jest pac-man, a teraz bedzie ms. pac-man
Hlipo
To już jest od dawna
maciekk
Demo Blitz:The League
1.35 gb
Jak narazie tylko dla Golda
Zonk
Cos mi sie wydaje, ze to z tymi darmowymi gierkami to byla sciema confused.gif Na moj mejl nic DO TEJ PORY nie przyszlo, a niby to mozna uzyc do 15.01.07 ;/
f5k
Ponoć Metal Slug ma zawitać na Xbox Live Arcade w styczniu, ktoś wie coś wiecej??
ping
QUOTE(Zonk @ 6 01 2007, 20:17) *

Cos mi sie wydaje, ze to z tymi darmowymi gierkami to byla sciema confused.gif Na moj mejl nic DO TEJ PORY nie przyszlo, a niby to mozna uzyc do 15.01.07 ;/

no ściema ściema jak nic, mam nadzieje że nie będe miał problemów z rejestracją mojej konsoli i nie okaże się po telefonie na helpline że konsolka została zarejestrowana gdzieś w USA
Zeratul
kto potwierdzi newsa, ze Castlevania sie juz dzis pojawila? widzial ktos na MP?
signap
ma dopiero byc
Zeratul
zle przeczytalem, a o tym, ze ma byc to wiadomo od conajmniej 3 miesiecy sam to pisalem... chyba w dziale MP, potem bodajze Diabeu potwierdzal, ze bylo to juz pisane... whatever
signap
wtedy byly byly spekulacje czy nieoficialne info
FlyJ4ck
dzisiaj to sie pac man pojawil hyh.gif
Wampis
Pani PAC MAN, PAC MAN już od dawna był.
WeltyKiLy
No pisze że Nwe i Packman MS wink.gif Jesr Rainbows Vegas demo .
MasterShake
jakies nowe?
WeltyKiLy
Rainbows i ma 500mb wink.gif
maciekk
Phantasy Star Universe-online multiplayer open beta
940 mb
tylko Gold
RioT
error 80070570 a chciałem sobie ściągnąć...
Soul
;/
c1n3k
a przypdakiem PSU Beta juz nie byla?
Maiden
Ano była O_o
RioT
A może to nie była open beta?
maciekk
Ja mam cały czas ten błąd confused.gif Cos im sie zwaliło.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.