Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Marketplace
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Ryo-San
Microsoft potwierdził nowy program nazwany Xbox Live Arcade Wednesdays - czyli w wolnym tłumaczeniu "Środy z Live Arcade". Będzie on polegał na regularnym cotygodniowym wydawaniu nowych tytułów Arcade - w środy, o godzinie 9:00 naszego czasu - zaczynając od dziś!
zrodlo:xboxonline
rysiu01
No i sie zaczelo wlasnie dzisiaj pojawil sie Frogger i tak jak podal _Diabeu_ koszt takiej operacji to 400 msp trial jak zwykle za free smile.gif ja tam jednak czekam z niecierpliwoscia jak wiekszosc z nas do 2 sierpnia ;>
Goldi69-PL-
czyli jak dobrze rozumiem za 2100 punktow (na allegro ponad 100zl) moge sobie sciagnac 3-5 gierek w ktore z sentymentu ok 10min pomecze?
juz wolal bym atari za 10zl kupic, troche w h.. wali ten microsoft
Ryo-San
QUOTE(Goldi69-PL- @ 12 07 2006, 14:15) *

czyli jak dobrze rozumiem za 2100 punktow (na allegro ponad 100zl) moge sobie sciagnac 3-5 gierek w ktore z sentymentu ok 10min pomecze?

nie kupujesz przeciez wszystkiego jak leci - tylko wybierasz sobie prawdziwe rodzynki - jak chociazby Geometry Wars w ktore ludzie tłuką od premiery konsoli..Lumines, MK 3 Ultimate, SF II itd itp to sa gry w ktore napewno sie pogra dluzej niz 10 min ninja.gif
Diabeu
QUOTE(Goldi69-PL- @ 12 07 2006, 14:15) *

juz wolal bym atari za 10zl kupic, troche w h.. wali ten microsoft

dobrze że napisałeś "mogę" bo nikt nie każe ci ich zasysać
to opcja, możliwość - nie nakaz

ja na Galagę czekam
wrog
10 min? Mnie Feeding Frenzy na pół nocy zatrzymał, o Hexicu to już nie wspominając. Ja chcę Contre z multi na XBL Arcade confused.gif
Ryo-San
QUOTE(wrog @ 12 07 2006, 15:00) *

10 min? Mnie Feeding Frenzy na pół nocy zatrzymał, o Hexicu to już nie wspominając. Ja chcę Contre z multi na XBL Arcade confused.gif

no "rybki" daja rade - od triala nie moglem sie odessac; ) a Conta na Live chyba jest "w drodze" o ile sie nie myle..tak czy siak Contra na Arkejdzie pozamiata ninja.gif
kermit
Ja pomijam wszystkie gry z arcade, ale jak zobaczyłem że wyjdzie Mortal Kombat na którym na amidze dżojstik połamałem to łezka sie w oku zakręciła...
Na pewno kupie smile.gif
Diabeu
Halo 3: In the Beginning dostępne w USA, Kanadzie, Wielkiej Brytanii, Irlandii, Australii i Nowej Zelandii

Mass Effect: Demo Walkthrough dostępne wszędzie poza Hong Kongiem, Taiwanem, Singapurem i Meksykiem

NCAA Football 07 Demo dostępne dla kont w USA i Kanadzie
MaxVarEmreis
A ja dodam, że dzisiaj powinno sie pojawić demo Lord of the Rings Battle for Middle-earth II Klik
Mastah27
Darmowy Texas Hold 'Em zapowiedziany na 23 sierpnia:

http://www.gamespot.com/news/6153987.html
Hlipo
Nowy dodatek do Obliviona.
Diabeu
trailer MoH: Airborne jest dostępny do zassania
19go lipca będzie dostępny pack do Chromehounds - za darmo
trailer Bulletwitch na japońskim MP
GTTV NCAA Football 07 na MP dla USA i UE
trailer GRAW Chapter 2

zbliża się demo R* Table Tennis
wrog
Wrzucili demko Dead or Alive 4 (680.76 MB).
kaka
darmowy map pack do outfita
kaka
dzisiaj pojawila sie galaga i demko tennisa stolowego
c1n3k
do sciagniecia jest demko Ninety-Nine Nights
iggy6
Witam. Mam pytanko odnośnie MP. W jaki sposob zdobywa się (pomijając zakup za $) punkty, które potem mogę przeznaczyć na sciągnięcie "czegoś kul"? smile.gif pozdro
wrog
MS points możesz tylko kupić, innego sposobu nie ma.
iggy6
I jakie są stawki za punkty? Np 1000 MS points, ile to kosztuje?
el ZAX
QUOTE(iggy6 @ 31 07 2006, 17:54) *

I jakie są stawki za punkty? Np 1000 MS points, ile to kosztuje?

Polecam stronę na Wikipedii, gdzie sa podane ceny MSP w różnych krajach.

PS: Mozesz też kupic zdrapke na Allegro (czasem się pojawiają) z 2100 Punktów, kosztują coś ok 130 zł, tylko musisz miec tą zdrapke z tego samego regionu, na jaki masz zarejestrowane konto (USA, Europa itp). Ale to już bylo przerabiane na tym forum smile.gif
Diabeu
http://www.360monster.com/newspost.php?id=0000001020

dziś ma się pojawić demo Saints Row, w sumie już powinno być, dostępne dla wszystkich poza Meksykiem i Dojczami
Yaxa
Jest juz demko Saints Row
bartiz
Wyszedł Street Fighter na XBLA za censored2.gif 800MSP censored2.gif

Z początku była mowa o 400 censored2.gif

I tak się pewnie skuszę.
Shinji-kun
Trial SF to jakas kpina ... dali jedna walke w arcade i jak ma mnie to zachecic do kupna fulla ? Poczekam do MKU i Lumines'a, wtedy wybiore ...
wrog
Wyszedł Street Fighter na XBLA za censored2.gif 800MSP

Od jakiegoś czasu mówiło się, że będzie 800 MS points.
Mastah27
Nowe mapy do Lord of the Rings: Battle for Middle-earth II

http://www.gamespot.com/news/6155147.html

Wszystko pięknie, wszystko fajnie, gdyby nie to, że za Aragorn's Journey (czyli 3 mapki: Weathertop, Argonath i Umbar) trzeba zabulić 700 MP. Pojepało ich konkretnie mellow.gif.
ping
mam problem, jestem zarejestrowany na UK i chce sobie kupic MS Pointsy, wpisuje numer karty kredytowej itd. ale potem trzeba wpisac miasto i kod pocztowy. Oczywiście polskich miast i kodów nie akceptuje :f jest jakaś inna metoda oprócz kupowania punktów na allegro?
wrog
Próbowałes dodać kartę przez https://billing.microsoft.com ?
ping
nie próbowałem, teraz spróbuje. Dzięki tongue.gif
a jak wykupie sobie live na jeden miesiąc to po upływie miesiąca automatycznie mi go wznowi pobierając z karty pieniądze? tongue.gif bo jak tak to troche niewyjściowo
Piasecznik
QUOTE(ping182 @ 3 08 2006, 15:13) *

nie próbowałem, teraz spróbuje. Dzięki tongue.gif
a jak wykupie sobie live na jeden miesiąc to po upływie miesiąca automatycznie mi go wznowi pobierając z karty pieniądze? tongue.gif bo jak tak to troche niewyjściowo

Tak będzie. W przypadku UK musi się zgadzać kod pocztowy z rzeczywistym - czyli googlnij sobie adres jakiejs firemki z UK i wpisz kod. Resztę możesz wpisać z Polandii.
Przy rejestracji w JAP, po wpisaniu kodu pocztowego, resztę robaczków system wypełnia sam biggrin.gif
ping
konto już mam od dłuższego czasu wink.gif czyli nie da się zaznaczyc żadnej opcji żeby nie wznawiała live'a tylko jak słyszałem trzeba dzwonic do supportu? A najgorsze jest to że tak jak Wrog mi napisał żebym spróbował przez billing.microsoft.com dodac karte tak spróbowałem i nie mogę dodac :f
kermit
demo DEAD RISING na MARKETPLACE
ponad 1000 MB

a ja w pracy... icon_evil.gif
Diabeu
ja też, przynajmniej ominie nas szarża czubów, no i nie ucieknie ci, to nie wyścig
kermit
nom, ale wróce do chaty, odpale download i zanim mi się ściągnie to już nad morze się będę pakował więc pogram za tydzień tongue.gif
jak ktoś ściągnie to niech opisze wrażenia w temacie "Dead Rising"
kubson
ja sciagam tylko ze transfer lipny ale to pewnie przez to ze pelno ludzi sie rzucilo w tym i ja wink.gif

jak sciagnie sie w miare sprawie dam znac co i jak smile.gif
ping
powinni dorzucić w jakimś updacie widoczny transfer speed.
Butcher
"Xbox Live members can now download a demo for 'Dead Rising.'
This demo is not available in Mexico, Germany, Australia, New Zealand or Asia."
Uuuuuu biedne Niemiaszki... LOL biggrin.gif
kermit
QUOTE(Butcher @ 4 08 2006, 17:31) *

"Xbox Live members can now download a demo for 'Dead Rising.'
This demo is not available in Mexico, Germany, Australia, New Zealand or Asia."
Uuuuuu biedne Niemiaszki... LOL biggrin.gif

niemcy WOGÓLE nie dostaną tej gry laugh.gif
ArkejD
Nie wiem czy jest sie z czego śmiać, oni mogą sobie zimportować, najwyżej bedzie po ang nie niemiecku,
a my nie mamy za to ŻADNEJ gry smile.gif
taki ot
Diabeu
bredzisz, spokojnie kupisz produkty EA
Faustus
W Media Markcie bez problemu znajdziesz gry
spidey
QUOTE(Faustus @ 7 08 2006, 10:06) *

W Media Markcie bez problemu znajdziesz gry

Ale chyba tylko EA sad.gif
Przynajmniej ja innych nie zaobserwowałem...
Faustus
We Wrocławskim Media Markcie w Auchan z tego co pamiętam były również inne gry, min. Ridge Racer, PGR3 i DoA4, jeśli dobrze pamiętam. Chyba nawet była prezentacja Ridge Racera na jakimś LCD
Diabeu
wracając do tematu, niebawem ma być dostępne demko SC:DA
http://www.360monster.com/newspost.php?id=0000001037

czuję się rozpieszczany icon_twisted.gif
Piasecznik
Kolejna środa w Marketplace obrodziła w .....
PACMAN confused.gif
Diuk
Demo Just Cause na MP już 24 sierpnia

http://xbox360.qj.net/Just-Cause-Demo-Comi...pg/49/aid/61426

Najs icon_twisted.gif
Mastah27
10 popierdółek do Chromehounds za 12,5$ (lub 1 za 1,25$):

http://www.gamespot.com/news/6156052.html

To już zaczyna być niezłe przegięcie - najpierw 3 mapy do BfME2 za 700MP, czyli około 9$, a teraz taki zonk.
YETI
QUOTE(Mastah27 @ 21 08 2006, 14:48) *

10 popierdółek do Chromehounds za 12,5$ (lub 1 za 1,25$):

http://www.gamespot.com/news/6156052.html

To już zaczyna być niezłe przegięcie - najpierw 3 mapy do BfME2 za 700MP, czyli około 9$, a teraz taki zonk.

haha, jestem ciekawy czy ludzie to kupuja
Butcher
Jak to gdzieś przeczytałem: "...także ChromeHounds ma swoją zbroję dla konia..." biggrin.gif

QUOTE(YETI @ 21 08 2006, 16:38) *

haha, jestem ciekawy czy ludzie to kupuja

W tym sek, że to kolejny (po czcionce w Dead Rising) przejaw debilizmu growego u Amerykanów - oczywiście, że kupują, inaczej nikt nie wyskakiwałby z takimi "ofertami". A potem ci sami co kupili zalewają fora postami o kradzieży, naciągaczach i nabijaniu Graczy w butelkę... LOL.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.