Pojawił sie trailer Guitar Hero II
maciekk
10 04 2007, 11:58
Demo: Shrek theThird
Filmik: Halo 3: ViDoc "Is Quisnam Protero Dammo"
Boob Boom Rocket na Arcade.Świetne,przypomina mi trochę Dj Max z PSP
demo Armored Core 4 na amerykanskim XBMP dostepne dla srebrnych uzytkownikow.
jako, ze na europe nie wrzucaja warto zalozyc srebrne konto i zaciagnac.
Demo Monster Madness Battle for Suburbia-powiem jedno,chaos,chaos,chaos
maciekk
17 04 2007, 11:50
Nowy trailer BioShock i dwa trailery Command and Conquer 3 Tiberium Wars
dostępne są już mapy do Rainbow6: Vegas, cena 800msp, waga to prawie 700 megsó
Ryo-San
19 04 2007, 14:45
dzisiaj na markecie ma sie pojawic demo Command and Conquer 3 Tiberium Wars
Master_Lukas
20 04 2007, 13:42
Juz jest demko Tiberium Wars - waga 1GB.
Są też demka Pnballa i Eat;a Pinball extra!!!
Mam takie pytanie,czy nadal zbanują mnie z Livejak się zarejestruje na Amerykański Marketplace?Czy dzieje się to tylko jak mam założone dwa profile,z których jeden jest na USA a drugi na Europę?
Ja mam 2 konta od jakiś 2 miesięcy i jakoś bana nie dostałem - jedno na anglię z którego korzystam zawsze, a drugie na amerykę z którego korzystam sporadycznie, jak kuzyn mi jakiś kodzik podeśle...
Wiadomo coś o demku Forzy 2? Miało byc jescze w kwietniu, a maj juz blisko.
Podobno ma być na początku maja, bo się nie wyrobili. Nie pamiętam jednak gdzie to czytałem.
Dobra wiadomość dla posiadaczy XBL Silver ( w tym mnie )
Od dziś dostępne jest demo gry Command & Conquer Tiberium Wars na kontach Silver
Kiedyś natrafiłem na taką stronkę, zrobioną we flashu, albo przynajmniej z jego elementami (bardzo przyjemną zreszta) na której można było przeglądać zawartość Marketplace, łącznie z cenami i któtkimi opisami. Szukałem tej strony w googlach ale nie mogę jej znaleźć, podzieli się ktoś linkiem ?
Mastah27
4 05 2007, 13:29
CYTAT(Mastah27 @ 4 05 2007, 14:29)

a na eu marketplace czy usa??
w ciagu najbliższych 12 godzin - DEMO FORZA MOTORSPORT 2
źródło: xboxonline.pl
W ciągu 12 godzin będzie dopiero wiadomo kiedy...
CYTAT
Che Chou:
I should have good news about the demo in the next 12 hours. It is coming!
CYTAT(kermit @ 9 05 2007, 18:01)

źródło: xboxonline.pl

Nie dobijaj.
Czytaj co wrog napisał.
Dziś w nocy ma być demko FM2, a w naszym kraju będzie najprawdopodobniej jutro rano
http://xbox360.ign.com/articles/786/786821p1.htmlMay 9, 2007 - The long-awaited Forza Motorsport 2 demo is set to cross the finish line late tonight. On the official Forza messageboards, Turn 10 community manager Che Chou confirmed the demo had passed certification and would appear on Xbox Live Marketplace tonight.
"Demo should be live tonight on Marketplace at 2AM EST," Chou posted. "That's what we've been told. If it's not there at exactly 2AM, please do not shoot the messenger."
8:00 u nas jakbyś ktoś miał zamiar zapytać

Edit: Zmienili strefę na PDT - 11:00 w Polsce.
Mastah27
10 05 2007, 06:21
Demo będzie zajmowało około 700 MB i jak na razie będzie dostępne tylko dla posiadaczy XL Gold ("Srebrni" ściągną je w przyszłym tygodniu).
Dobrze że mam Gold'a będzie co ściągać po pracy ;) Nareszcie dowiem się jak nowa Forza się prezentuję ;)
Super, zaraz sciagam
Demko już dostępne - 690 MB.
CYTAT(kermit @ 10 05 2007, 11:15)

Demko już dostępne - 690 MB.
Również na Silver.
Blacksite Area 51: Demo - ~590 MB
Crackdown - Free-For-All Pack ~90MB
Crackdown - Getting' Busy Bonus Pack - ~90 MB - 800 MSP
kratos_
11 05 2007, 13:37
Polecam demko area'y 51, może i jest krotkie ale to co sie na koncu dzieje to odlot
mord00k
11 05 2007, 14:58
a wiadomo kiedy będzie dla silverów dostępne? Bo chwilowo straciłem golda
kratos_
11 05 2007, 15:16
Jest demko dostepne juz dla silverów. Czyzby po updacie zmienili taktyke?
Mastah27
14 05 2007, 12:43
Na japońskim Marketplace pojawiło się demo Trusty Bell/Eternal Sonata:
http://www.majornelson.com/archive/2007/05...japan-only.aspxhttp://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=155787Podobno bez problemu można je ściągnąć, w dodatku jest w całości po angielsku, no chyba że mamy konsolę z KKW, to wtedy jest w języku japońskim (ale ile osób ma japońskiego X360? jeden jedyny ping, czy może ktoś jeszcze?

).
a po co japoński x360 ,demko spokojnie dziala na europejskich

.
mastah:
Kłania się czytanie ze zrozumieniem.
moze wersja jezykowa zalezy od ustawienia kraju jak np. w Crackdownie dasz POLAND to bedziesz mial gre po polsku jak UK to ENG
Darmowe Aegis Wing już w tę środę w ramach Xbox Live Arcade
Soltrio Solitaire już w środę w ramach usługi Xbox Live Arcade
gry online
Wasnie pobieram gre, 584 czy jakos tak zajmuje, przy rejstracji na moj japonski adres ( rezydencji ) mimo iz mialem juz 3 konta z goldem po 1m/c to dostalem 4:| na kolejny 1 miesiac ( Dabman JP )
Jest demko at world's end - piraci

cos kolo 1 gb zajmuje
mam mały problem - czy wam też tak wolno się ściąga zawartość marketplace? od wczorajszego popołudnia ściągam demko, teraz mam 58% - porty przekierowane, łącze nie zawalone a mimo to wszystko idzie jak krew z nosa. Wcześniej 1gb demka były kwestią pół godzinki-godziny.
edit:
nevermind, chyba doszedłem do przyczyny problemu - kilkudniowy uptime PCta z którego rozdzielam sieć do konsoli. Po resecie jako tako ściąga.
Na japonskim ( nie wiem jak z europejskim/amerykanskim ) rynku Tenchu Z do pobrania, grywalne demo, ponad 600mb
....no tak gdzieś od roku chyba już
czy jest juz ta darmowa gra dla osob zarejestrowanych na USA? Bo niechce co chwile z nim lazic do sasiada
Jest juz na USA.
Ale jest tez trik, ktory umozliwia granie wszystkim.
Trzeba zarejestrowac nowe konto na USA, sciagnac gre, zalogowac sie na swoje wlasciwe konto i grac do woli

Moze nie jest to odkrycie Ameryki, ale ja np. nie wiedzialem ze tak mozna.
Co to za nowe demko Pinatki? Wie ktoś?
Grywalne, jakiś czas temu dla USA się pojawiło, a wczoraj wskoczyło do EU.
WeltyKiLy
16 05 2007, 17:43
Hmm wy też tak macie ? BO mi od rana pokazuje rynek chwilowo niedostepny sproboj pozniej?
Czezare
16 05 2007, 18:10
Czy demko Piniatki jest spolszczone podobnie jak demo FM2?
Nie nie jest... swoją drogą demo nudne tragicznie, do gierki sie zniechęciłem.
CYTAT(wrog @ 16 05 2007, 18:23)

Konto mam na USA, "stare" demo pobrałem już dawno, a tu dzisiaj znów Piniatka widnieje w nowościach. Dziwne.
Zeratul
17 05 2007, 15:06
CYTAT(Blim @ 16 05 2007, 22:46)

CYTAT(wrog @ 16 05 2007, 18:23)

Konto mam na USA, "stare" demo pobrałem już dawno, a tu dzisiaj znów Piniatka widnieje w nowościach. Dziwne.
bo teraz dostepna jest takze dla europy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.